|
|
#3181 | ||
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
![]() Też bym wypadła, nie mają na pewno zabezpieczeń dla wielorybów... ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
|
#3182 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Do spodni odpada bo nie pokazuję światu tyłka. Oudów też nie pokazuję przy obcisłej/odsłoniętej górze, muszę mieć coś rozpraszającego uwagę typu narzutka (nie mylić z kocem ) lub powiększającego górę (np. nietopsze). Gołego ciała, dekoltu, pleców ani ramion aż do łokci też nie pokazuję. Mogłabym go nosić na koronkowe bluzki i do tego spódnice ale znudził mi się taki styl. Mogłabym go nosić pod marynarkę ale po co się męczyć na bezdechu skoro nie będzie go widać... I tak o Miałam go na sobie ze trzy razy na koncertach.
|
||
|
|
|
#3183 |
|
Wtajemniczenie
|
Red, świetnie wyglądasz.
Rejczelku ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Macham i spadam
|
|
#3184 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
^^
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3186 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio, to po tym jak mi zeżarły dynię a nawet dwie , to je zbieram ranną rosą i wieczorną też i wynoszę hen hen od domu i dziś rankiem zwiały mi z wiaderka, bo na kafkę poszłam Cytat:
najważniejsze, że już po ![]() Cytat:
![]() ad2. bank zrobio buraki Cytat:
Cytat:
niestety część książek na wysypisku wylądowała Cytat:
![]() a kasa za trzy dni pracy po 8 h leci, i kto za to płaci, ja płacę, pani płaci....... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale ogólnie uwielbiam , błagam wszechmogącego o litość i obiecuję powrót na łono kościoła
|
|
|
#3187 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3188 |
|
BAN stały
|
![]() Miałam zajadać, oglądając nowe odciny Przepisu na życie, ale laptop mi zdechł trzy razy i musiałam ściagać od nowa Prędko mi się nie ściągnie... Z braku laku włączyłam tv
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Odetnijcie mnie od Allegro!!! Wystawiłam masę perfum aby podreperować budżet,zbieram na nowe obicie,a już klikłam Marusię i Mauboussin
Wcześnie j Perły i Green Jade
|
|
|
|
#3190 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Też co sprzedam, to nowe kupię...
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
To jest już choroba. Mam flakony,które uwielbiam i już wydaje mi się,że to meta,a tu ciągle coś mnie ciągnie do nowego,ech...
|
|
|
|
#3192 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Już cztery lata temu miałam i odsprzedałam. Teraz chyba dojrzałam i zatęskniłam a,że to spora używka,więc skusiłam się...Będę smażyć się w piekle albo sumienie mnie zeżre ![]() Sorki,że nie komentuję postów,bo, szczerze mówiąc,rzadko tu zaglądam.Odkąd ujarzmiłam fejsbuka no i allegro,nie mam dla was czasu Wiem tylko,że Melk jest we Wiedniu i luby może co dzień jeść steki a melk brokuły i inne zielone,Murszafka w Budapeszcie z kontuzją,Red prawie nie ma, Majuta randkuje i pracuje nawet w soboty,Sabb zajęta,robią się pomidory,ogórki i inne cuda i już nie wiem,czy wiem to z Baru czy z Fejsa :cool :Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Acha, i jeszcze Justyna chce malować na mroczno?...Ale to też chyba z FB albo z "brulionu". Kurczę,trzeba wrócić do korzeni,bo nam bar zdechnie ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- A kiedy czytasz?Praca,dziecko,dom ,internet...Kiedy zdanżasz tyle przeczytać? |
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
no Ci mówię, rakiety dosłownie
![]() dzień dobry to ja lece zbierać ślimaki ![]() a później na grzyby może pojadę
|
|
#3195 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Czytam w domu, w autobusie, w wannie Poza tym mam pamięć wzrokową i b.szybko ogarniam tekst wzrokiem, czasem z boku to wygląda jakbym tylko obrazki oglądała ![]() Ojeju, w lesie są pająki
|
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.clker.com/cliparts/l/e/z/...t-snail-hi.png Cytat:
witaj w gronie uzaleznionych ![]() Wymyśliłam dzisiaj takie ciacho: spód z kruchego ciasta, na to budyń czekoladowy, śliwki i kruszonka. jak wyjezdzałam, to było gorące, teraz siedzę w robocie i ślinka mi cieknie z ciekawości jak wyszło ![]() edit: wczoraj kupiłam w tanim sklepie jakąs miskę z napisem MADE IN CHIAN do teraz się chichram
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-07 o 11:02 |
|
|
|
|
#3197 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3198 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jeszcze za delegację sobie liczą, a to jest 80 km w jedną stronę (i ja tez muszę tyle jeździć, ale mnie nikt za to kasy nie zwraca ) Cytat:
W Sztokholmie tez byłą taka karuzela, widać ją było z każdego miejsca w mieście ale w końcu nie zdążyliśmy pójść Cytat:
Cytat:
Witam w ten piękny, sobotni poranek wyspałam się wreszcie i mam znów siły do życia
|
||||
|
|
|
#3199 | ||
|
BAN stały
|
|
||
|
|
|
#3200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ale już nie marudzę chyba będę żyć tylko co to za życie, dobra miałąm przecież nie marudzić, koniec. 3. Cytat:
Cytat:
o! nie inaczej ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3201 |
|
Nindżopesz
|
Stalker
![]() Pewnie nic Ci w oko nie wpadnie bo opisy brzmią lepiej niż rzeczywistość ale tak: - bluza/sweterek, spódnica, torba - obów nr 1 - obów nr 2 - obów nr 3 - torba zielona - marynarka niby że skórzana - taki o bluzko-sweterek - koszulina pseudo szyfonowa - fot swetrów nie mam ale to vintage ( ) więc pewnie wrzucę na wymianę zamiast sprzedawać
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja się nie zmieszczę
|
|
#3203 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ooo, a masz jakieś dokładniejsze foty bluzy z pierwszego zdjęcia?
|
|
|
|
|
#3204 |
|
Nindżopesz
|
Niestety, buty nierozciągalne
![]() Prosz, ona ma taką połyskującą nitkę tu i ówdzie, z bliska widać. Noszona tylko do wzdęć bo nie zdążyłam jej zastosować w praktyce Kappahl, na oko S (to dziecki rozmiar 158/164 ale wymiary ma jak dla dorosłego, 43 pod pachami itp.).
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3206 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mam dwie pary podobnych więc jedne spróbuję puścić w świat
|
|
|
|
|
#3207 |
|
BAN stały
|
Ejj, ja bym chciała taką bluzeu
![]() Ale jak to dziecki rozmiar, to nie wiem, czy się wcisnę jestem ze 20 cm większa niż rozmiar przewiduje
|
|
|
|
#3208 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja jestem z 10 większa. W cycku 43, długość 53, rękaw od góry 59. Dla mnie w zasadzie jest nawet za szeroka
|
|
|
|
|
#3209 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Redzia fajne torby, za wiela?
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam czółna do oddania w dobre ręce, stopy...
rozm 37, skóra naturalna mam takie 38 zamszowe i biegam w nich od roku, w te się niestety nie wpudzianuję
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

nawet nie mogę na to patrzeć 

(tzn. podpisy kto kiedy sprzątał)
) lub powiększającego górę (np. nietopsze). Gołego ciała, dekoltu, pleców ani ramion aż do łokci też nie pokazuję. Mogłabym go nosić na koronkowe bluzki i do tego spódnice ale znudził mi się taki styl. Mogłabym go nosić pod marynarkę ale po co się męczyć na bezdechu skoro nie będzie go widać... I tak o 

a nawet dwie
Acz nie mogę się śmiać na głos bo boli ale wygrywasz, i długo nikt Cię chyba nie przebije

jestem ze 20 cm większa niż rozmiar przewiduje