|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#333 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
To moje pierwsze, niestety :< Co za wstyd.
Monika, o! To jeszcze kampanię z WoWa wpiszę! |
|
|
|
#334 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Ja jestem książkowym heretykiem, lepiej mi się czyta e-booki na czytniku niż papierowe książki I to jeszcze czytnik mam taki zwykły podświetlany, najtańszy z Empiku (dokładnie ten, na który kiedyś poszedł hejt u Kominka), a nie e-papierowy - z własnej woli, bo najczęściej czytam po ciemku Jest mi wygodniej z tego względu, że czytam w łóżku i z czytnikiem mogę się walnąć na boku i czytać, a książka papierowa generuje problem o tyle, że tu mi gdzieś światło zasłoni, a jak mam światło dobrze, to znowu mi jest niewygodnie ![]() Plus czytnik ma ekran TFT i przez to dodatkowo służy mi za przenośne portfolio fotograficzne
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja mam problem z samookresleniem swojej osoby, bo niby staz calkiem calkiem, ale z postami bida. Chyba se dam w podpis, ze mam tajne troll-konto i tam 1371824 postow
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
. A kampania w WoWa też się nada w CV... W końcu to pokazuje, że człowiek ma hobby i to jeszcze z naciskiem na aktywność umysłową. ![]()
|
|
|
|
|
#338 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#340 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
Pomyśl - są tacy, co mają 6634265676876 kont.
|
|
|
|
|
#341 |
|
Konto usunięte
|
Kawa, ja wiem, że mistrza nie pobiję :< Nawet nie śmiem próbować :<<<
|
|
|
|
#342 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Demi, a fandom to co to jest?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#343 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
To społeczność aktywnych fanów ;> W tym mieszczą się zloty, konwenty, dyskusje, fanficki, fanarty - no ogólnie wszystkie takie dziwactwa
|
|
|
|
#344 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#345 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Ok, zadziwila mnie moja dziewczyna. Poszla się kąpać w wannie, w stroju kąpielowym żeby go przetestować o.O
Niby ma sens... ale nigdy bym na to nie wpadła o.O |
|
|
|
#346 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#347 |
|
Konto usunięte
|
Był taki troll, ktory załozył watek jako zdradzająca męża kobieta, a potem odpowiadal i jechał po autorce z konta, na którym już był facetem
|
|
|
|
#348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Albo go zdradziłaś albo Cię uderzył
|
|
|
|
|
#349 |
|
Konto usunięte
|
Nie, podobno to on ze mną zerwał, bo nie jestem porządną cichutka dziewczynka skupioną na Misiu. To jest ogolny sens
|
|
|
|
#350 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
Nie! Musisz sama po sobie cisnąć z drugiego konta, wtedy Twoje przyjaciółeczki rzucają się z zębami broniąc pierwszego i słodząc mu. W ogóle nie wiesz, jak wymuszać komplementy bez podejrzeń.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#352 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Bo to jest w ogóle turbologiczne - zwykła książka kosztuje w empiku np. 35zł, a e-book - 32 Ale czasem zdarzają się fajne promocje i akcje, np tu: http://bookrage.org/ można kupić 5 książek z fantastyki za dowolną kwotę, nawet za złotówkę, jak ktoś tak chce. A później zdecydować ile kasy idzie do kogo - ile do autorów, ile dla Twórców strony, ile na fundację. Jak się zapłaci powyżej średniej (obecnie to jakieś 25zł) to się dostaje bonusowo jeszcze 2 książki. Nigdy mi w takiej sytuacji nie żal tych 25-30zł i kupuję Cytat:
Zobacz, w empiku na przykład są A teraz jest już nawet nowa wersja Kindla która ma podświetlenie od spodu, ledowe, więc można czytać po ciemku też I jak mówiłam - ja nie zrezygnowałam z papierowych książek mimo czytnika ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#353 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#354 |
|
Konto usunięte
|
Haha, to z ciążą dobre
A znając niektorych moich krewnych, całkiem prawdopodobne.---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Koza, brzmisz, jakbyś dobrze wiedziała o czym mówisz
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
No wiesz, na wizażu od epoki karbonu (to nowe konto!), ma się to doświadczenie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Tak jak pisałam po prostu nie chciałam e-papieru, a poza tym po wymianie punktów z Paybacka (to była bez kitu chyba moja pierwsza w życiu poważna korzyść z programu lojalnościowego ) wyszła mnie taka impreza całe 40 zł czyli dokładnie tyle ile był w stanie znieść mój budżet Więcej by mi było szkoda, bo jakbym miała konkretniejszą kwotę, to bym ją wydała na obiektyw do aparatu ![]() A czytnik ratuje mnie o tyle, że nie nadaję się do użytkowania biblioteki, bo potrafię jedną książkę porzucić na miesiąc-dwa i dopiero wtedy do niej wracać Z biblioteką to niestety nie przechodzi
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Pomyślcie tylko, jaki wizaż byłby zabawny-"Znów idzie lodowiec-jak przetrwać? Wasze pomysły, rady IX" "Iść na chemię? Warto? Moje wątpliwości..."- a wątek założony przez Marysię Salomeę Skłodowską "Mąż nie może zdjąć zbroi! PILNE!! Help""Włosy pod pachami- pielęgnacja ""W podziemiu siedzimy, germańców się nie boimy! " "Tur zdeptał aktówkę męża- k..wa, co robić dziewczyny?" "Amunicja, granaty ręczne, pociski- WĄTEK WYMIANKOWY część IV" "Pewex- produkty godne polecenia" "Nie mam już siły- znów płonie mi strzecha ""Relikwie (foto)- sprawdź czy są oryginalne!!! WERYFIKACJE, LISTA OSZUSTÓW" Dział Emigrantki: "Na Sybir zesłane, życiem zmordowane" Dział dermatologia" "Dziwne objawy, lekarz sugeruje DŻUMĘ- czy to groźne..?"
Edytowane przez werty Czas edycji: 2013-09-07 o 13:49 |
|
|
|
#358 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też myślę o czytniku, ale to jak będę miała piniONdze
|
|
|
|
|
#360 |
|
Konto usunięte
|
werty, kocham cię normalnie, siedzę i płacze ze śmiechu
![]() "Tur zdeptal aktówkę męża" |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

.

I to jeszcze czytnik mam taki zwykły podświetlany, najtańszy z Empiku (dokładnie ten, na który kiedyś poszedł hejt u Kominka), a nie e-papierowy - z własnej woli, bo najczęściej czytam po ciemku
Jest mi wygodniej z tego względu, że czytam w łóżku i z czytnikiem mogę się walnąć na boku i czytać, a książka papierowa generuje problem o tyle, że tu mi gdzieś światło zasłoni, a jak mam światło dobrze, to znowu mi jest niewygodnie

Z biblioteką to niestety nie przechodzi