![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: egipt
slicznie ci dziekuje za odp wlasnie o takie konkrety mi chodzilo
![]() ja wykupilam program tutanchamon(z rejsem po nilu) wiec nie bede miala bardzo czasu na lezakowanie z czego bardzo sie ciesze bo chce jak najwiecej zobaczyc ![]() ![]() jeszecze raz dziekuje za przydatne mi informacje pozdr i Wesolych Swiat zycze wszystkim wizazanka |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Nie ma sprawy
![]() ![]() Wiatrem się nie przejmuj, nawet jeśli jest mocny to nie zimny. Jeśli rejs- tzn, że sporo czasu spędzisz w Upper Egypt- z moich źródeł wiem, że teraz jest tam już konkretnie gorąco. Miłego zwiedzania i wypoczywania! |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Hallo Misia
![]() Wrocilas juz z Egiptu?Opowiedz jak bylo...jestem ciekawa...bo mnie czekaja wczasy w Egipcie w czerwcu i jestem bardzo ciekawa twoich relacji!!!!! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wrocilam ale ci zazdrosze ze w czerwcu jedziesz ![]() do jakiego miejsca sie wybierasz?napisalam ci pw pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam i dzieki za PW. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pogoda byla super nie bylo jeszcze tak goraca(ok30st ) ale spiec sie latwo na plazy wiec zalecam dobry fitr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NIe wiem jak jest na stacjonarnym pobybcie bo ja bedac 15 dni w Egipcie naprawde duzo zwiedzilam dzieki Programowi Tutanchamon-a naprawde go polecam. Apropo snurkowania i raf koralowych to przezycia sa niesamowite-tak mi sie spodobalo ze jako ostatnia wracalam na statek ![]() Z wycieczek fakultetywnych polecam rowniez Mega Safari-caly dzien wrazen bardzo milo spominam te wycieczki Jezeli chodzi o ceny to jezeli masz All inclusive to nie musisz sie martwic o napoje-jezeli nie(ja mialam HB) to ja zaopatrywalam sie w sklepikach (nie zapomnij sie targowac!!!) bo w hotelach maja ceny zaporowe ![]() Na bazarkach trzeba sie dobrze targowac-ja traktowalam to jako dobra zabawe i zawsze zjezdzalam z ceny o 50% Jezeli masz jeszcze jakies pytania to z checia ci odpowiem Pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak mam All Inklusive,tak ze sie nie martwie o napoje ![]() ![]() ![]() ![]() Masz jakies zdjecia...moze wkleisz?Ale nie zmuszam.Pozdrawiam i caluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Apropo fotek to wkleje na dniach bo dzisiaj nie bardzo mam czas ![]() pozdr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Rozeznanie
|
Dot.: Egipt!!! Cudowny kraj!
Jedzie może ktoś do Hurghady 24.05 do Sultan Beach ??
#161 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje ze sie spodobaja
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
i jeszcze nasze recznkiowe cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
misia
![]() ![]() Piekne zdjecia....juz sie nie moge doczekac wyjazdu ![]() Pozdrawiam i caluje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Osz kurcze!;( tyle kasy :p ale to nic i tak pojade (kiedys:P) ;] ja bardzo chcetnie o tym hotelu sie dowiem . jaka cena?
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Witam,
Wybieram sie na poczatku listopada do Taba Heights ![]()
#166 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
W tym roku chciałabym z TŻtem wyjechac do Egiptu, przełom sierpnia i wrzesnia, najlepiej z last minute. Mogłbyście polecic dobre biuro podróży. My myslimy o TUI ( w zeszłym roku robiliśmy wstępny wywiad), ale ceny sa porażające, więc może jakies tańsze, ale równie solidnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
byl ktos z was moze w el gounie ??
jaki hotel polecacie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
mam pytanie do osobb ktore byly w egipcie, czy tam sa normalne kontakty i normalny prad czy potrzeba jakies przejsciowki
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Raczkowanie
|
byl ktos z was moze w el gounie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Dzieki za informacje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Raczkowanie
|
ja byłam w Egipcie w październiku, temp. powietrza 35-38 stopni, widoki piękne, wklejam swoje fotki ręcznikowych cudów
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam w El Gounie w hotelu Panorama Inn, a dokładniej odwiedziłam tam znajomą.
![]() Bardzo ładny hotel, ale samo miasteczko... dla mnie to taka oaza spokoju, odcięta od świata. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
|
Doradźcie mi. Znajomi, którzy też wybierają się do Egiptu doradzili mi żebym wzięła sobie jakiś dmuchany materac
![]() Jakoś mi sie wierzyć nie chce, że tam tyle wody< baseny, morze> i nie było by nic, co można by było zakupić do leniuchowania na wodzie ![]() A może coś jest tylko drogie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Raczkowanie
|
byliśmy w Hurghadzie, 3 lata temu, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś tam wrócimy. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
Przyznam, że było ciężko się przestawić, przyjechaliśmy na początku października, w tym czasie temperatura w Polsce wynosiła 10 stopni C. Całymi dniami leżeliśmy na plaży, bo nie sposób było chodzić po sklepach w taki upał, dopiero wieczorami ruszaliśmy na podbój Hurghady (sklepiki, bazar). Zaliczyliśmy kilka wycieczek fakultatywnych. Szczerze, to nie wyobrażam sobie jak ludzie spędzają tam urlop w lipcu lub sierpniu, gdzie temp. nie schodzi poniżej 35 stopni C, a odczuwalna jest jak 40 stopni. Rezydentka mówiła nam, że na południu temp. w lipcu i sierpniu sięga 45-50 stopni C. Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Raczkowanie
|
ja ze swoim TŻ po długich zastanawianiach sie i pomysłach, zdecydowalismy się jednak na rejs po Nilu. W pierwszym tygodniu będziemy płyneli statkiem i zwiedzali różne atrakcje po drodze, a w drugim tygodnoiu czas na wypoczynek i zabawę w Hurghadzie. Wybralismy sobie hotel Coral Beach, który z tego co czytałam cieszy się dobrymi opiniami (oczywiście z opcją All Inc.).Lecimy we wrześniu a ja już doczekac sie nie mogę.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.