Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 398 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-06, 11:38   #11911
Matti
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

A co do rozeznania przed operacją, to zawsze po jest się "mądrzejszym" Ja też, gdybym miała drugie podejście, podjęłabym inną decyzję Ale
Ja też teraz podjęłabym inną decyzję. Jest na razie za wczęsnie i pewnie będę chciała mieć dziecko, wiec o wymianie pomyslę dopiero po urodzeniu.
Może i racja, że więcej by się u mnie nie dało, bo jak sama skóra i kości no to wiadomo...skóra by chyba pękła. Przy tych moich maluchach była tak bardzo napięta, że aż bałam się dotknąc.
Ogólnie bardzo mi się podobają, są ładne, kształtne ale niestety trochę za małe. Nie lubię dużych ale w tych naprawdę nie widać żadnej różnicy w ubraniu....troch mnie to denerwuje. Nosząc mega gąbki, wygladało to praktycznie tak samo.

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

A co do antykoncepcji to swego czasu też myślałam nad tabletkami ale ja z tych co to mają jakieś schizy że to shit jest i wolę się nie truć. Jest mi dobrze tak jak jest

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 11:40   #11912
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dzwonili do mnie wlasnie z kliniki proponowali wczrsniejszy termin we wrzesniu no ale nie dam rady mam urodziny i tz mnie gdzies zabiera z tej okazji i mam byc sprawna ruchowo .
Kurcze a juz sie napalilam haha

No i czekam na tel od doktora w sprawie tych usg nieszczesnych

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-06, 12:14   #11913
unsafe_girl
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Star wiem, że są też tabletki bez estrogenów, ale nie wgłębiałam się nigdy w temat.
Jeżeli o mnie chodzi to tabletki dużo mi pomogły. Przede wszystkim poprawiła mi się cera, bo długo miałam z nią problem. No i nie mam napadów głodu. Dopiero przy tabletkach waga mi spadła i trzyma się na jednym poziomie od 3 lat.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 12:15   #11914
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Tysiaczek jeteś szalona, chociaż dla mnie moje 500cc też nie są jakieś duże
Nie są jakieś duże?! hahaha jak patrzę na Twój avatarek to woooow! są wielkie!

Stary 2013-09-06, 12:23   #11915
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Wiem ze sa tez o nich mysle tylko ze one sa takie ze trzeba brac caly miesiac idealnie o tej samej godzinie. I gdzies czytalam ze najlepiej jeszcze sie zabezpieczac dodatkowo ale wedlug mnie to bezsens bo po to sie bierze hormony zeby gumek nie uzywac..
Te tabletki to Azalia i moze sie skusze. Bede nosic w portfelu i starac sie brac je o tej samej godzinie.
Boje sie troche tych zastrzykow szczerze mowiac a spirali mi nikt nie zalozy z wlasnej woli.

Stary 2013-09-06, 12:34   #11916
unsafe_girl
Rozeznanie

Ja kiedyś stosowałam patentex oval, ale szczerze wkurzające trochę to było.

Scheherezade dawno Cię nie było Wrzuć jakieś nowe fotki

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-09-06 o 12:38
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 14:56   #11917
aniolek199007
Zadomowienie

to moze ja sie wypowiem po 4latach przyjmowania tabletek anty
Yaz, Yasminelle, Yasmin, Novynette, Cilest...metoda prob i bledow niestety, wszystkie powodowaly jakies efekty uboczne, oslabienie, sennosc, mdlosci, skurcze jednej, zawroty glowy, bole glowy, libido zerowe!;( ,wachania nastroju, placzliwosc bo zdenerwowaniu...wiecej chyba nie pamietaj wkoncu powiedzialam DOSC! co to ja jestem krolik doswiadczalny? facetom powinni wymyslec skuteczna antykoncepce, a nie biedne kobiety musza cierpiec bo to tyja, ochoty na seks nie maja... ehhh wkurzylam sie:m ur:
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 15:10   #11918
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Olivko dostałam odpowiedź od mojego Doktorka i cena jest tak świetna,że przy okrągłych zapłącę 8 tyś za wymianę jako pacjentka,bo normalnie 10 tysiaków i powiem Ci,że wymienię na początku przyszłego roku

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Kamilka już zdecydowałam,na początku przyszłego roku wymieniam implant na większy i okrągły a jak się wkurzę to jeszcze w tym roku
Szalona a ciekawa jestem czy przy kolejnym podejściu ból odczuwa sie tak samo...

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Jakie macie plany na weekend? Ja chyba wyskoczę na jakieś party chce mi się zaszaleć, już dawno nigdzie nie byłam

Stary 2013-09-06, 16:42   #11919
Olivkaa200
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Mati ja na poprawke sie szykuje na weekend ale chyba jak zdam to juz w pociagu zaczne pic

stres mnie juz dopada

dzis tylko na chwilke ide jeszcze cos sie pouczyc choc wydaje mi sie ze coraz mniej umiem

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 17:18   #11920
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja na razie nie mam planow na weekend, u tz koncza kuchnie robic takze siedze u siebie w domu i nuudy juz sie nie moge doczekac az skoncza remont i w koncu posprzatam po swojemu.. Ale to dopiero w poniedzialek gdzies .

Olivko powodzenia!

Stary 2013-09-06, 18:02   #11921
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja na razie nie mam planow na weekend, u tz koncza kuchnie robic takze siedze u siebie w domu i nuudy juz sie nie moge doczekac az skoncza remont i w koncu posprzatam po swojemu.. Ale to dopiero w poniedzialek gdzies .

Olivko powodzenia!

Kochana moja a którego masz urodzinki?

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki

Mati ja na poprawke sie szykuje na weekend ale chyba jak zdam to juz w pociagu zaczne pic

stres mnie juz dopada

dzis tylko na chwilke ide jeszcze cos sie pouczyc choc wydaje mi sie ze coraz mniej umiem
Mocno trzymam kciuki we wtorek objemy Twoją zdaną poprawkę

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Tysiaczek jeteś szalona, chociaż dla mnie moje 500cc też nie są jakieś duże
Twoje są wielkie ha ha zapoczątkuję wymianę implantów na większe he he
Ja się uparłam i będą w grudniu klepię sobie termin na wymiankę

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
to ja miałam tak samo przy tabletkach, co prawda odstawiłam je wieki temu ale pamietam,ze libido zerowe, teraz miałam ten krązek i tez nie byłam zadodolona, tak jak Star napisała, apetyt wilczy, przytyłam 4 kg i musze teraz zrzucic ten tłuszczyk..

Tysiaczku, spełniaj marzenia, trzymam kciuki aby sie wszystko udało, choć twój biust teraz mi się bardzo podoba, ale skoro mają byc wielkie niech będą wielkie
Żebym wtedy była taka mądra to już by były

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
Szalona a ciekawa jestem czy przy kolejnym podejściu ból odczuwa sie tak samo...

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Jakie macie plany na weekend? Ja chyba wyskoczę na jakieś party chce mi się zaszaleć, już dawno nigdzie nie byłam
A no jestem Wariatka myślę,że taki sam,ale już nie będzie takiego stresa,bo już wiem,że to nie aż takie straszne
Ja jeszcze nie wiem,ale też mam chęć coś fajnego porobić
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 19:06   #11922
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

26 wrzesnia do urodzinek zleci a potem to juz z gorki..

Na kiedy chcesz terminek?

Stary 2013-09-06, 19:17   #11923
majka.bzzz
Raczkowanie

juz odpowiadam...

Czułam, ze cos jest nie tak z tymi cyckami,...No i miałam wczoraj planowana kontrole. Mówie do dr-a ze mam wrażenie, ze ten implant jest dosc wysoko...a na dole sam moj cycek miękki i ze przez to wygladaja na troche obwisle.... a on zaczał ogladać, dotykac i powiedział... najwyzej zrobimy małą poprawke :|:|:|:|:|:|: Widać było po jego minie, ze tez zauuwazył coś niepokojacego.... Ale jak pytaałam co ma na mysli, ze ma mi wyjaśnnić bo sie zdenerwowalam..No to powiedzial, ze źle to ujal w slowa.. i ze chce mnie zobaczyc za 2 msc-e. Że implant powinnien zejsc ejszcze w dol i bbedzie inny efekt... niestety mówił to bez przekonanaia i jaby sam w to wątpił... ( Nie wyjasnil mi co sie dzieje, czemu tak jjest, czego sie spodziewac i co zrobimy jak nic sie nie zmieni....zbył mnie jednym slowem i caly czas powtarzał..poczekajmy jeszcze 2 msc-e. Ehhh generalnie załapałam doła strasznego...
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 19:35   #11924
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka.bzzz Pokaż wiadomość
juz odpowiadam...

Czułam, ze cos jest nie tak z tymi cyckami,...No i miałam wczoraj planowana kontrole. Mówie do dr-a ze mam wrażenie, ze ten implant jest dosc wysoko...a na dole sam moj cycek miękki i ze przez to wygladaja na troche obwisle.... a on zaczał ogladać, dotykac i powiedział... najwyzej zrobimy małą poprawke :|:|:|:|:|:|: Widać było po jego minie, ze tez zauuwazył coś niepokojacego.... Ale jak pytaałam co ma na mysli, ze ma mi wyjaśnnić bo sie zdenerwowalam..No to powiedzial, ze źle to ujal w slowa.. i ze chce mnie zobaczyc za 2 msc-e. Że implant powinnien zejsc ejszcze w dol i bbedzie inny efekt... niestety mówił to bez przekonanaia i jaby sam w to wątpił... ( Nie wyjasnil mi co sie dzieje, czemu tak jjest, czego sie spodziewac i co zrobimy jak nic sie nie zmieni....zbył mnie jednym slowem i caly czas powtarzał..poczekajmy jeszcze 2 msc-e. Ehhh generalnie załapałam doła strasznego...
Majka przykro mi jest...i nie chcę Cie dołować ani też mówić,że wszystko jest jak trzeba lub jak nie trzeba,może faktycznie trzeba czasu...ale moim zdaniem implant nie może zejść w dół,bo wtedy dopiero będą wyglądały na obwisłe...masz okrągłe implanty i zrobiony lifting,więc piersi po mojemu powinny być wysoko.
Zrób foto golasków przodem...
Wszystko będzie dobrze nawet jak będzie trzeba poprawiać

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
26 wrzesnia do urodzinek zleci a potem to juz z gorki..

Na kiedy chcesz terminek?

A ja mam 19
Na styczeń Kochana

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-09-06 o 19:37
Stary 2013-09-06, 19:41   #11925
majka.bzzz
Raczkowanie

wstawilam nowe foto ( PRosze o szczere opinie.. co sie dzieje??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-06, 21:22   #11926
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty miałaś pod mięsień?No właśnie ten profil coś źle wygląda...
Jakbyś miała pod gruczoł i nie dawał rady utrzymać tego implantu...
Tak jak u HappyHour bodajże tylko u Niej piersi mają 4 lata,ale i tak nie powinno tak się stać...

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Ale tu cisza...miłej nocki Dziewczynki
Majka główka do góry,ułoży się wszystko
Stary 2013-09-06, 22:39   #11927
belseno
Zadomowienie

Cytat:
juz odpowiadam...

Majka nie widzialam Twoich piersi wiec nie wiem co masz tam zmajstrowane a gdybym zobaczyla to pewnie tez bym nie wiedziala bom nie lekarz wiem natomiast, ze czas dla naszych piersi po op. jest lekarstwem i potrafi zdzialac cuda. nie lap dola, nos stanik, stosuj sie do zalecen dra i odprawiaj czary a my pomozemy by wszystko bylo ok. u mnie pomoglo i cud sie wydazyl
Stary 2013-09-07, 06:26   #11928
iska149
Raczkowanie

Dot.: powiększenie piersi

Hej
Dziękuję za odpowiedź Pewnie,że to kwestia akceptacji,ja swojego biustu nie akceptuje,zresztą nie bardzo mam co akceptować- praktycznie nie mam piersi ;/
Chłopaka nigdy nie miałam,a lata lecą i może to właśnie dlatego go nie mam?
Nie czuję się kobieco przez ich brak
Kupiłam tabletki,ale to wszystko można wyrzucić,bo nie działało,a na operację to muszę zapracować,a dopiero idę na studia..
iska149 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 07:29   #11929
majka.bzzz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Majka nie widzialam Twoich piersi wiec nie wiem co masz tam zmajstrowane a gdybym zobaczyla to pewnie tez bym nie wiedziala bom nie lekarz wiem natomiast, ze czas dla naszych piersi po op. jest lekarstwem i potrafi zdzialac cuda. nie lap dola, nos stanik, stosuj sie do zalecen dra i odprawiaj czary a my pomozemy by wszystko bylo ok. u mnie pomoglo i cud sie wydazyl

kochana wysłąłam zaproszenie, mam nadzieje ze przyjmiesz i moze zobaczysz co sie dzieje...Swoim okiem!

a u Ciebie co się działo na poczatku, ze bylas niezadowolna??

TYsiaczek..tak mam pod mięsien

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-07, 08:14   #11930
Happy_hour
Rozeznanie

Cytat:
A Ty miałaś pod mięsień?No właśnie ten profil coś źle wygląda...
Jakbyś miała pod gruczoł i nie dawał rady utrzymać tego implantu...
Tak jak u HappyHour bodajże tylko u Niej piersi mają 4 lata,ale i tak nie powinno tak się stać...

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Ale tu cisza...miłej nocki Dziewczynki
Majka główka do góry,ułoży się wszystko
Witajcie kochane.
Majka, to moze moglabym tez spojrzec na foty? Moze Mamy podobny Problem . Wysylam zaproszenie.
Ja Jade 11.9 na konsultacje w sprawie poprawki. Moze bede madrzejsza po tej rozmowie. U mnie juz czekac na zmiany nie ma po co.
Tysiaczek dobrze mowi. Moje Maja 4 lata. A zmiany na gorsze zaczely dziac sie po okolo roku od operacji.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Majka. Bylam w twoich albumach. I problem faktycznie jest.
Wiem, ze po czasie implanty ( wszystkie ) troche sie obnizaja.
Podmiesniowe nieznacznie, podgruczolowe mocno. Podejrzewam, ze
Skoro u dolu juz sa miekkie , Wiec miesien pokrywa je w jakiejs czesci od gory. Poniewaz sa jeszcze w miare mlode, Doktor czeka na obnizenie implantow. Wtedy brodawki beda wyzej w stosunku do calych implantow Ale piersi nie beda stojace a raczej z efektem naturalnie Lekko opadnietych.
Jesli implant nie obnizy sie ( zalezy w jakim Stopniu pokrywa go miesien od
Gory,.to skora bedzie wisiala od dolu i konieczny bedzie drugi Lifting .

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Ja nie wiem jaka mialas wyjsciowke. Pewnie mocno rozciagnieta skoro bylo robione podwieszenie przez zmniejszenie otoczek.
Mysle ze implanty sa osadzone dobrze Ale lifting byl zbyt maly. Mysle ze nasal jest zbyt duzo luznej skory ( ktora miala byc usunieta ).

I teraz musisz czekac na reakcje implantu. Mysle ze doktor tez czeka zeby zdecydowac czy robic drugi lifting ( moze wtedy z pionowa blizna ) czy moze Jesli implant sie obnizy uznasz ze moze tak zostac i Obejdzie sie bez Poprawki.

Glowa do gory. Bedzie dobrze.
Happy_hour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 08:55   #11931
Andrzela19
BAN stały

Wink Dot.: powiększenie piersi

Ja se powiekszylam piersi z A do e i sie ciesze moimi cycuchami Sa ogromne Moj misiaczek lubi wsadzac w nie glowe i robic blllwlwee
Andrzela19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:07   #11932
ninka28
Raczkowanie

cześć dziewczyny dłuuuugooooo mnie tu nie było nawet nie wiem ile mam do nadrobienia stron ale pewnie soporo, jak znajdę chwilkę to zaczne nadrabiać a na razie gratuluję nowym cycolinkom

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 09:34   #11933
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Witajcie kochane.
Majka, to moze moglabym tez spojrzec na foty? Moze Mamy podobny Problem . Wysylam zaproszenie.
Ja Jade 11.9 na konsultacje w sprawie poprawki. Moze bede madrzejsza po tej rozmowie. U mnie juz czekac na zmiany nie ma po co.
Tysiaczek dobrze mowi. Moje Maja 4 lata. A zmiany na gorsze zaczely dziac sie po okolo roku od operacji.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Skoro u dolu juz sa miekkie , Wiec miesien pokrywa je w jakiejs czesci od gory. Poniewaz sa jeszcze w miare mlode, Doktor czeka na obnizenie implantow. Wtedy brodawki beda wyzej w stosunku do calych implantow Ale piersi nie beda stojace a raczej z efektem naturalnie Lekko opadnietych.

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Ja nie wiem jaka mialas wyjsciowke. Pewnie mocno rozciagnieta skoro bylo robione podwieszenie przez zmniejszenie otoczek.
Mysle ze implanty sa osadzone dobrze Ale lifting byl zbyt maly. Mysle ze nasal jest zbyt duzo luznej skory ( ktora miala byc usunieta ).

I teraz musisz czekac na reakcje implantu. Mysle ze doktor tez czeka zeby zdecydowac czy robic drugi lifting ( moze wtedy z pionowa blizna ) czy moze Jesli implant sie obnizy uznasz ze moze tak zostac i Obejdzie sie bez Poprawki.

Witaj Kochana...dokładnie o to mi chodziło...zbyt mało skóry usunął Doktor przy podwieszeniu...
Majeczka będzie dobrze

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny dłuuuugooooo mnie tu nie było nawet nie wiem ile mam do nadrobienia stron ale pewnie soporo, jak znajdę chwilkę to zaczne nadrabiać a na razie gratuluję nowym cycolinkom
Witaj ninka
Stary 2013-09-07, 09:50   #11934
majka.bzzz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość
Witajcie kochane.

Miałam podobna wyjsciowke do majeczka1224 albo z moja bylo jeszcze gorzej... mega rozciagnieta skora...

najśmieszniejsze, ze dr wogole nie chcial pierwotnie robić liftingu.

Ehh... myslicie, ze jest szansa ze to sie ulozy?? Dzis mija miesiac i 2dni
Stary 2013-09-07, 11:18   #11935
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
zan nie wiem jak wygladaly Twoje konsultacje z doktorem, czy masz dzieci czy nie. Duzo czynnikow wplywa na to jak postapil. Duzo dziewczyn przebylo przez forum ze swoja spora wyjsciowka gdzie doktorzy proponowali metode pod gruczol lub pod powiez bo ponoc "tak bedzie lepiej przy takiej wyjsciowce". Wiec moze u Ciebie doktor tez tak zadecydowal ze bedze lepiej. Kochana przemysl to cz 2 raz chcesz dac se operowac dla swjego doktora? czy jestes w stanie mu zaufac tak w 100%? wyjscioweczka byla ladna no ale nie ma co gdybac bo to jeszcze gorzej bedziesz sie czuc.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Nie, nie dzwon zapytalam bo tez powiekzalam restylane i bylam ciekawa tylko u mnie efekt slaby ju nie moge doczekac sie drugiego powiekszania tylko jak nie wyjdzie to juz nie wiem skad nabiore na te usta
Umawiałam się na metodę pod mięsień i nic mi nie wiadomo aby doktor zdecydował w trakcie operacji inaczej. Na razie nie mam podstaw by nie ufać swojemu lekarzowi ponieważ nie mam gwarancji, że moje problemy wynikają z winy lekarza a nie mojej budowy. Myślę, że inny lekarz nawet po obejrzeniu mnie nie będzie w stanie stwierdzić kto/co zawinił/o. Mimo wszystko planuję wybrać się jeszcze do innego lekarza na konsultację.

Kochane moje, przypomnijcie kto tu na forum miał implant pod gruczoł?
Stary 2013-09-07, 11:21   #11936
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam podobna wyjsciowke do majeczka1224 albo z moja bylo jeszcze gorzej... mega rozciagnieta skora...

najśmieszniejsze, ze dr wogole nie chcial pierwotnie robić liftingu.

Ehh... myslicie, ze jest szansa ze to sie ulozy?? Dzis mija miesiac i 2dni
Kochana myślę,że tego nie wie nikt...nawet Twój lekarz skoro napmniał o poprawce...
Wierzmy,że się ułożą...mój Dr ze względu na obwisłość od razu zaproponował mi implanty anatomiczne,że lepiej wypełniają i unoszą piersi.
Stary 2013-09-07, 12:49   #11937
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Myślałam,że będzie to normalna cena,ale taka jest jeszcze znośna i nie pożałuję,aby mieć to co naprawdę chciałam mieć...może mnie ktoś za to skrytykować,ale tak jak Saba napisała,żebym miała taką wiedzę przed jak po to od razu miałabym to czego chcę a tak muszę zmienić,aby spełnić do końca swoje marzenie
Tysiaczku, zaskakujesz mnie Ale masz rację, spełniaj swoje życzenia
Może ja przy okazji tej poprawki, też powinnam sobie wymienić...

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
kurde nooo....cere mam fajną i nie uśmiecha mi się trądzik...a do Mireny właśnie się przymierzam bo z hormonem, miałam kiedyś zwykłą spiralę bez hormonów i niestety miesiączki były obfite, przeciągały się do 10 dni. Wpakowałam się w anemie i dodatkowo musiałam łykać jakieś tabsy żeby zmniejszyć obfitość. My kobitki to się mamy...

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

a co dokładnie powiedział? I co tam u Ciebie się dzieje?

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

kurcze no... ja też miałam problem z dołkami. Ja miałam szwy na otoczce i tak jakby od środka ten szew przyrósł i tam się robi dołek, do tego lewa pierś jak napnę mięśnie też zachowuje się nienaturalnie podnosi się do góry i widać jakby ją mięśnie obejmowały i ściskały. Jest to o tyle kłopotliwe, że widać to jak jest większy dekolt czy latem np. w koszulce na ramiączka a napięcie mięśni wystarczy niewielkie np. widać to jak kroje chleb. Tylko, że ja miałam tak zmasakrowane piersi przed operacją, że lekarz mnie ostrzegał jak może to wyglądać i że jeśli miałoby być idealnie to trzeba się liczyć z poprawkę (wiedziałam o tym przed zabiegiem) ale teraz nawet z tymi drobnymi defektami (a jest ich więcej) nie planuje żadnych poprawek, lubię je takimi jakie są i nie żałuję. Ale Ty masz zupełnie inną sytuację, przed zabiegiem miałaś świetną wyjściówkę i wydawało się, że wystarczy troszkę dodać ml i będzie idealnie, niby prosty zabieg.... kurde ciężko powiedzieć czy to lekarz zawinił czy ciało tak się goi ale na wszelki wypadek skonsultowałabym to z innym lekarzem.
Belsenko, miałaś implant pod gruczoł czy pod mięsień? Zresztą napiszę na priv

Pamiętacie które dziewczynki miały pod gruczoł?

Ściskam

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Majeczko, wydaje mi się że u Ciebie trzeba czasu. Mnie też lekarz kazał czekać. 3 miesiące to absolutne minimum, więc cierpliwości Kochana
Niemniej jednak wiem co czujesz, masz prawo się denerwować. Trzymam kciuki za Ciebie

Jestem ciekawa czy jest jakieś ograniczenie co do ilości lub częstotliwości poddawania się narkozie. Gdzieś czytałam, że bezpiecznie jest nie częściej niż raz w roku dlatego trochę mnie to martwi...
Stary 2013-09-07, 13:14   #11938
selena06
Raczkowanie

Wyliczanka na dziś:
Kapetki 10.09 - 3
Amorcio 23.09 - 16
Sandy24 23.09 - 16
Star90 10.10 - 33
Elminio 14.10 - 37
Selena06 15.10 - 38
_Justynaaa_25.10 - 48
Gosiek78 05.11 - 59
Kachuula 28.11 - 82

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panie

Widze na tapecie antykoncepcja to i ja sie pożalę ...
Po urodzeniu córeczki założyłam spiralę mirene,tę przy której nie ma się okresu.
Komfort niesamowity bez okresu tamponow,podpasek etc. do tego nie trzeba bylo pamietac o łykaniu tabletek ,żadne zmiany libido zero dyskomfortu cieszylam się nią niecały rok aż cera zaczęła robić się gorsza i gorsza apogeum było po operacji piersi moze przypadek moze zachwianie w organizmie.
Ostatnio bez makijażu wstydzilam sie wyjść do sklepu,potem wizyta u dermatologa i tradzik
W wieku 26 od spiralki ...
Antybiotyki,zmiana kosmetyków na apteczne,porada ginekologa : przeczekać podobno zmiany tradzikowe,niewielkie musiałam miec przed a spirala tak do roku mniej wiecej je turbo wzmaga.
Jeżeli mi to scierwo zejdzie z twarzy to bede dalej zachwycona mirena ale póki co zastanawiam sie czy to aby na pewno było dobra inwestycja na 5 lat choć podobno sa tez spiralę bez hormonów nawet dla nierodek ale najbliżej zakładają je chętnie (nierodka) w Szwecji
Hey Kochana ! dawno Cię nie było... poproszę o nowe foteczki cycuchów

A ja byłam wczoraj na konsultacji u dra i zostajemy przy moim rozmiarku, teraz jestem go jeszcze bardziej pewna niż wcześniej Jak wróci Mężuś z pracy to wrzucę dla Was fotki z przymiarki,bo są u niego na tel, tym razem zrobiłam
USG też robiłam i nie ma potrzeby robienia biopsji, te zmiany mam od 5 lat i są identycznych rozmiarów, więc nie ma czym się martwić, to zwykłe gruczolakowłókniaki, czyt. zdrowa tkanka skumulowana w postaci kulki, często występująca w każdej kobiety czas przez który to badałam jest dla mnie na plus więc implant nie wniesie niczego nowego dla moich stałych bywalców zwłaszcza że są tuż pod skórą, a niżej jest jeszcze ok 4-5cm gruczołu i dopiero bardziej w głąb będzie implant
Stary 2013-09-07, 13:23   #11939
LaRubiaa
Przyczajenie

Witam Was Dziewczyny

Już od jakiegoś czasu chciałam tu napisać, ale do tej pory operacja była odległym tematem. Dwa miesiące temu się przeprowadziłam i w końcu mam stałą pracę, a więc w październiku planuję zaliczyć jakieś konsultacje
Sama nie wiem jaki mam rozmiar biustu bo od zawsze kupuję większe staniki, tzn. mój biust ciężko nazwać biustem
Marzy mi się duuuuże D Choć przy obecnej wielkości nie wiem czy to realne uzyskać taki efekt jak chcę
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona

I już na początku spytam, jak się mają tabletki anty do operacji ? Czy trzeba je odstawić jakiś czas przed czy nie ma to znaczenia ?

Pozdrawiam
LaRubiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 13:57   #11940
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Hej dziewczynki

33 dni!!!

Selenko to mam to samo co Ty - gruczolakowlokniaki. Dobrze ze nie dalam sie namowic na wyciecie tego.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości