|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11911 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Może i racja, że więcej by się u mnie nie dało, bo jak sama skóra i kości no to wiadomo...skóra by chyba pękła. Przy tych moich maluchach była tak bardzo napięta, że aż bałam się dotknąc. Ogólnie bardzo mi się podobają, są ładne, kształtne ale niestety trochę za małe. Nie lubię dużych ale w tych naprawdę nie widać żadnej różnicy w ubraniu....troch mnie to denerwuje. Nosząc mega gąbki, wygladało to praktycznie tak samo. ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- A co do antykoncepcji to swego czasu też myślałam nad tabletkami ale ja z tych co to mają jakieś schizy że to shit jest i wolę się nie truć. Jest mi dobrze tak jak jest ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------
![]() |
#11912 |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dzwonili do mnie wlasnie z kliniki proponowali wczrsniejszy termin we wrzesniu no ale nie dam rady mam urodziny i tz mnie gdzies zabiera z tej okazji i mam byc sprawna ruchowo .
Kurcze a juz sie napalilam haha ![]() No i czekam na tel od doktora w sprawie tych usg nieszczesnych Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#11913 |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Star wiem, że są też tabletki bez estrogenów, ale nie wgłębiałam się nigdy w temat.
Jeżeli o mnie chodzi to tabletki dużo mi pomogły. Przede wszystkim poprawiła mi się cera, bo długo miałam z nią problem. No i nie mam napadów głodu. Dopiero przy tabletkach waga mi spadła i trzyma się na jednym poziomie od 3 lat. |
![]() ![]() |
![]() |
#11914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11915 |
Zakorzenienie
|
Wiem ze sa tez o nich mysle tylko ze one sa takie ze trzeba brac caly miesiac idealnie o tej samej godzinie. I gdzies czytalam ze najlepiej jeszcze sie zabezpieczac dodatkowo ale wedlug mnie to bezsens bo po to sie bierze hormony zeby gumek nie uzywac..
Te tabletki to Azalia i moze sie skusze. Bede nosic w portfelu i starac sie brac je o tej samej godzinie. Boje sie troche tych zastrzykow szczerze mowiac a spirali mi nikt nie zalozy z wlasnej woli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#11916 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś stosowałam patentex oval, ale szczerze wkurzające trochę to było.
Scheherezade dawno Cię nie było ![]() ![]() Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-09-06 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#11917 |
Zadomowienie
|
to moze ja sie wypowiem po 4latach przyjmowania tabletek anty
![]() Yaz, Yasminelle, Yasmin, Novynette, Cilest...metoda prob i bledow niestety, wszystkie powodowaly jakies efekty uboczne, oslabienie, sennosc, mdlosci, skurcze jednej, zawroty glowy, bole glowy, libido zerowe!;( ,wachania nastroju, placzliwosc bo zdenerwowaniu...wiecej chyba nie pamietaj wkoncu powiedzialam DOSC! co to ja jestem krolik doswiadczalny? facetom powinni wymyslec skuteczna antykoncepce, a nie biedne kobiety musza cierpiec bo to tyja, ochoty na seks nie maja... ehhh wkurzylam sie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Jakie macie plany na weekend? Ja chyba wyskoczę na jakieś party ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11919 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Mati ja na poprawke sie szykuje na weekend ale chyba jak zdam to juz w pociagu zaczne pic ![]() stres mnie juz dopada ![]() dzis tylko na chwilke ![]() ![]()
#11920 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie nie mam planow na weekend, u tz koncza kuchnie robic takze siedze u siebie w domu i nuudy
![]() Olivko powodzenia! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#11921 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja się uparłam i będą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze nie wiem,ale też mam chęć coś fajnego porobić ![]()
![]() |
#11922 |
Zakorzenienie
|
26 wrzesnia
![]() ![]() Na kiedy chcesz terminek? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#11923 |
Raczkowanie
|
juz odpowiadam...
Czułam, ze cos jest nie tak z tymi cyckami,...No i miałam wczoraj planowana kontrole. Mówie do dr-a ze mam wrażenie, ze ten implant jest dosc wysoko...a na dole sam moj cycek miękki i ze przez to wygladaja na troche obwisle.... a on zaczał ogladać, dotykac i powiedział... najwyzej zrobimy małą poprawke :|:|:|:|:|:|: Widać było po jego minie, ze tez zauuwazył coś niepokojacego.... Ale jak pytaałam co ma na mysli, ze ma mi wyjaśnnić bo sie zdenerwowalam..No to powiedzial, ze źle to ujal w slowa.. i ze chce mnie zobaczyc za 2 msc-e. Że implant powinnien zejsc ejszcze w dol i bbedzie inny efekt... niestety mówił to bez przekonanaia i jaby sam w to wątpił... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób foto golasków przodem... Wszystko będzie dobrze nawet jak będzie trzeba poprawiać ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() Na styczeń Kochana ![]()
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa ![]() ![]() * 29.10.2013r...brwi ![]() **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-09-06 o 19:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11925 |
Raczkowanie
|
wstawilam nowe foto
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11926 |
Zakorzenienie
|
A Ty miałaś pod mięsień?No właśnie ten profil coś źle wygląda...
Jakbyś miała pod gruczoł i nie dawał rady utrzymać tego implantu... Tak jak u HappyHour bodajże tylko u Niej piersi mają 4 lata,ale i tak nie powinno tak się stać... ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ale tu cisza...miłej nocki Dziewczynki ![]() Majka główka do góry,ułoży się wszystko ![]()
#11927 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11928 |
Raczkowanie
|
Dot.: powiększenie piersi
Hej
![]() Dziękuję za odpowiedź ![]() Chłopaka nigdy nie miałam,a lata lecą i może to właśnie dlatego go nie mam? Nie czuję się kobieco przez ich brak ![]() Kupiłam tabletki,ale to wszystko można wyrzucić,bo nie działało,a na operację to muszę zapracować,a dopiero idę na studia.. |
![]() ![]() |
![]() |
#11929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana wysłąłam zaproszenie, mam nadzieje ze przyjmiesz i moze zobaczysz co sie dzieje...Swoim okiem! a u Ciebie co się działo na poczatku, ze bylas niezadowolna?? TYsiaczek..tak mam pod mięsien |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11930 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Majka, to moze moglabym tez spojrzec na foty? Moze Mamy podobny Problem . Wysylam zaproszenie. Ja Jade 11.9 na konsultacje w sprawie poprawki. Moze bede madrzejsza po tej rozmowie. U mnie juz czekac na zmiany nie ma po co. Tysiaczek dobrze mowi. Moje Maja 4 lata. A zmiany na gorsze zaczely dziac sie po okolo roku od operacji. ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Majka. Bylam w twoich albumach. I problem faktycznie jest. Wiem, ze po czasie implanty ( wszystkie ) troche sie obnizaja. Podmiesniowe nieznacznie, podgruczolowe mocno. Podejrzewam, ze Skoro u dolu juz sa miekkie , Wiec miesien pokrywa je w jakiejs czesci od gory. Poniewaz sa jeszcze w miare mlode, Doktor czeka na obnizenie implantow. Wtedy brodawki beda wyzej w stosunku do calych implantow Ale piersi nie beda stojace a raczej z efektem naturalnie Lekko opadnietych. Jesli implant nie obnizy sie ( zalezy w jakim Stopniu pokrywa go miesien od Gory,.to skora bedzie wisiala od dolu i konieczny bedzie drugi Lifting . ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Ja nie wiem jaka mialas wyjsciowke. Pewnie mocno rozciagnieta skoro bylo robione podwieszenie przez zmniejszenie otoczek. Mysle ze implanty sa osadzone dobrze Ale lifting byl zbyt maly. Mysle ze nasal jest zbyt duzo luznej skory ( ktora miala byc usunieta ). I teraz musisz czekac na reakcje implantu. Mysle ze doktor tez czeka zeby zdecydowac czy robic drugi lifting ( moze wtedy z pionowa blizna ) czy moze Jesli implant sie obnizy uznasz ze moze tak zostac i Obejdzie sie bez Poprawki. Glowa do gory. Bedzie dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11931 |
BAN stały
|
![]()
Ja se powiekszylam piersi z A do e i sie ciesze moimi cycuchami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11932 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#11933 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majeczka będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#11934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam podobna wyjsciowke do majeczka1224 albo z moja bylo jeszcze gorzej... mega rozciagnieta skora... najśmieszniejsze, ze dr wogole nie chcial pierwotnie robić liftingu. Ehh... myslicie, ze jest szansa ze to sie ulozy?? Dzis mija miesiac i 2dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11935 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochane moje, przypomnijcie kto tu na forum miał implant pod gruczoł?
![]() |
#11936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzmy,że się ułożą...mój Dr ze względu na obwisłość od razu zaproponował mi implanty anatomiczne,że lepiej wypełniają i unoszą piersi.
![]() |
#11937 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Może ja przy okazji tej poprawki, też powinnam sobie wymienić... ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]() Pamiętacie które dziewczynki miały pod gruczoł? Ściskam ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Majeczko, wydaje mi się że u Ciebie trzeba czasu. Mnie też lekarz kazał czekać. 3 miesiące to absolutne minimum, więc cierpliwości Kochana ![]() Niemniej jednak wiem co czujesz, masz prawo się denerwować. Trzymam kciuki za Ciebie ![]() Jestem ciekawa czy jest jakieś ograniczenie co do ilości lub częstotliwości poddawania się narkozie. Gdzieś czytałam, że bezpiecznie jest nie częściej niż raz w roku dlatego trochę mnie to martwi...
![]() |
#11938 | |
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja byłam wczoraj na konsultacji u dra i zostajemy przy moim rozmiarku, teraz jestem go jeszcze bardziej pewna niż wcześniej ![]() ![]() USG też robiłam i nie ma potrzeby robienia biopsji, te zmiany mam od 5 lat i są identycznych rozmiarów, więc nie ma czym się martwić, to zwykłe gruczolakowłókniaki, czyt. zdrowa tkanka skumulowana w postaci kulki, często występująca w każdej kobiety ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11939 |
Przyczajenie
|
Witam Was Dziewczyny
![]() Już od jakiegoś czasu chciałam tu napisać, ale do tej pory operacja była odległym tematem. Dwa miesiące temu się przeprowadziłam i w końcu mam stałą pracę, a więc w październiku planuję zaliczyć jakieś konsultacje ![]() Sama nie wiem jaki mam rozmiar biustu bo od zawsze kupuję większe staniki, tzn. mój biust ciężko nazwać biustem ![]() Marzy mi się duuuuże D ![]() ![]() Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona ![]() I już na początku spytam, jak się mają tabletki anty do operacji ? Czy trzeba je odstawić jakiś czas przed czy nie ma to znaczenia ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11940 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() 33 dni!!! Selenko to mam to samo co Ty - gruczolakowlokniaki. Dobrze ze nie dalam sie namowic na wyciecie tego. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.