![]() |
#841 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Witam!
Mam pytanie odnośnie zwrotu towaru w Rossmanie.Wczoraj kupiłam farbę do włosów,i potem w domu przeczytałam o tej farbie same negatywne opinie. Czy mogę pójść do Rossmanna z paragonem i zwrócić farbę ? Czy oddadzą mi pieniądze za nią lub każą wymienić na inna farbę ? Z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zadomowienie
|
Odp: Rossmann cz. XIX
Informacja dla dziewczyn z okolic Grudziądza: w Pasażu Wiślanym (w Grudziądzu rzecz jasna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Raczkowanie
|
kupilam ten filtr, strasznie sie tym psika
![]() uzywam tego filtru do twarzy, klei sie ale najwaznejsze ze ochrania cos tam moja maltretowana kwasami twarz ![]() swoja droga czy komus sebo almond peel pharmaceris 10% tez narobil takich szkod ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
Pytanie nie do mnie, ale też ją kupiłam. Mam długie rzęsy, ale tylko lekko uniesione. Po tej zalotce bardzo ładnie wyglądają, są uniesione i oko optycznie wygląda na większe. Z racji tego, że nie maluję rzęs, a końcówki są nieco jaśniejsze, zastanawiam się nad henną. Polecicie jakąś ?
A tak wgl to kupiłam tą szminkę Wibo eliksir i bardzo mi się podoba. Dzięki dziewczyny za polecenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42679243]Witam!
Mam pytanie odnośnie zwrotu towaru w Rossmanie.Wczoraj kupiłam farbę do włosów,i potem w domu przeczytałam o tej farbie same negatywne opinie. Czy mogę pójść do Rossmanna z paragonem i zwrócić farbę ? Czy oddadzą mi pieniądze za nią lub każą wymienić na inna farbę ? Z góry dziękuje ![]() Wg mnie nie ![]()
![]() |
#848 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wcześniej cały czas używałam z prostymi końcówkami, a ta ma skośną i bardziej precyzyjną, więc muszę się przestawić, ale radzi sobie z wyrywaniem i jest ok, tym bardziej w takiej cenie Cytat:
![]() fajnie, że spodobała Ci się pomadka z wibo (ja z fabryczną Ci polecałyśmy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#850 |
Life is a drink ...
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42679243]Witam!
Mam pytanie odnośnie zwrotu towaru w Rossmanie.Wczoraj kupiłam farbę do włosów,i potem w domu przeczytałam o tej farbie same negatywne opinie. Czy mogę pójść do Rossmanna z paragonem i zwrócić farbę ? Czy oddadzą mi pieniądze za nią lub każą wymienić na inna farbę ? Z góry dziękuje ![]() Raz wymieniałam farbę na inny odcień i mogłam ją wymienić bez problemu. Wszystko zależy od obsługi i na kogo trafisz ...
#851 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Rozeznanie
|
Któraś z Was pisała, że Revlon CS jest obecnie na promocji w Rossmannie. Szkoda, że tylko w Warszawie, ponieważ w innych Rossmannach takich promocji nie ma. Aczkolwiek dzisiaj kupiłam już swoją sztukę w jednej z osiedlowych drogerii również na promocji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |
maskott
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem bardzo zadowolona, z koloru i efektu nawilżenia. Jak za taką cenę to naprawdę warto, także jeszcze raz dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
Rossmann cz. XIX
Cieszę się,że jest woda termalna na promocji
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | ||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam w planach zakup tego koloru, podobnie jak Fabryczna jeszcze go nie mam, ale przy jakiejś promocji wpadnie do mnie nazw nie ma, są tylko numerki a co sądzisz o trwałości pomadki? 17,99 za 250ml (cena promocyjna) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Raczkowanie
|
Kolor jest piękny, intensywny, ładnie się komponuje z moją jasną cerą i ciemnymi oczami. Wydaje mi się, że trwałość jest jedyną wadą tej pomadki. Często coś przegryzam i piję także trzeba się przygotować na poprawki, ale mi to akurat jakoś bardzo nie przeszkadza. Może niech się ktoś jeszcze wypowie, bo jest to moja trzecia pomadka, więc nie mam dużego porównania z innymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też nie przeszkadzają nietrwałe pomadki, lubię malować usta, więc ten minus można traktować jak plus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Kociara
|
Ja też mam tę pesetę, od pół roku chyba i jest bardzo dobra. Nic sie z nią nie dzieje i ładnie wyrywa włoski
![]() A co do Wibo - ja kupiłam dwie pomadki na -40% i tak leżą i leżą... Trwałość jak w kiepskim błyszczyku, opakowanie masakra, nie wiem skąd taki zachwyt nad nimi, bo ani kolory jakieś szczególne (niektóre róże wręcz tandetne), ani konsystencja, trwałość. Mi nie podpasowały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zadomowienie
|
Rossmann cz. XIX
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Syrop klonowy 17 zł Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niech wprowadzą jakieś nowe lakiery do paznokci, trzeba uzupełnić kolekcję w jesienne kolory ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Raczkowanie
|
W dużym Rossmannie kupiłam maskę do włosów w czerwonej tubie Marc Anthony terapia intensywnie odżywiająca włosy za 14,99 przeceniona z bodajże 35 zł.
Kilka dni później byłam w mniejszym Rossmannie i nie było plakietki z CND. Nie wiem o co chodzi i czy kupując bez plakietki na kasie wyskoczy mniejsza cena czy nie... |
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
Czasem się zdarzy, że cena jest obniżona czasem nie. Szkoda, że nie ma jakiejś listy z produktami, byłoby łatwiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie u Was nie było, ale w ostatnim czasie nadrobiłam nieco zaległości z całego forum i mam nadzieję, że teraz będę się tu częściej pojawiać
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Rozeznanie
|
A ciekawe czy będzie gazetka na ten 1 tydzień?
Chyba pójdę też po ten filtr Babydream (chociaż brudzi ubrania, bo używaliśmy tego w kremie) dla malucha, u mnie stały do 08-2014 ale za taką cenę to warto. |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Fabryczna23 Czas edycji: 2013-09-08 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Odp: Rossmann cz. XIX
Hej
![]() Ostatnio pytalam Was o suchy szampon z Isana i chwaliłyscie dla mnie jednak jest przeciętny i nie podoba mi się zapach w tej promocji co jest teraz to może być a cenie regularnej na pewno go nie kupię więcej . Polecam w zamian Batiste ładny zapach utrzymuje się na włosach i ma lepsze działanie. Chyba można go kupić już w hebe, chyba bo widziałam go tylko w ulotce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2013-09-08 o 15:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.