Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-07, 13:56   #901
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
o to może i handzia ten co Ty wkleiłaś teraz też widziałam ale nie wiem czemu ten z książką wydaje mi się dużo mniej skomplikowany jakoś ale pewnie wychodzą tak samo
a próbowałaś robić 2 pompony z jednej rolki? dużo gorzej wyglądają? bo ja chyba zrobię próbę jak kiedyś kupię te tiule.
Oglądnęłam jeszcze raz ten przykład z książką- niby się wydaje łatwiejszy, bo kręcisz tylko wokół książki, ale dla mnie najgorsza częścią było "wyrobienie" się miejscowo z tekturowym łukiem, książka jednak będzie o wiele większa, więc też bardziej trzeba kręcić rękami, żeby się ze wszystkim wyrobić (jak jest za mało miejsca, to tiul z rolki wkręca sie pod tiul, który aktualnie nawijasz). Plus przy nawijaniu na łuk nie ma nic do przycinania, ponieważ fakt nawijania obok siebie warstw, po łuku, nie robi dodatkowych, podwyższonych warstw, tym samym- nic ze średnicy już nie tracisz tiulu.
Nie próbowałam robić 2 pomponów z jednej rolki, ale jak wcześniej wspomniałam- zastanawiam się nad zrobieniem (jak te duże szpule dostane) pompona z większej ilości tiulu, bo są ok, ale w sumie momentami się zastanawiam, czy nie za mało "puchate". W każdym razie, obawiam się, że z połowy rolki będą po prostu kiepsko wyglądać . Ona w tym tutorialu z książką, robi niby ze średnicą ok. 20 cm, ale ciężko mi uwierzyć, że z połowy materiału będą wyglądać dobrze . Ale też bardzo możliwe, że jak dostane te tiule, to i takich spróbuję i na pewno inne rozmiary .
Stary 2013-09-07, 14:06   #902
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Oglądnęłam jeszcze raz ten przykład z książką- niby się wydaje łatwiejszy, bo kręcisz tylko wokół książki, ale dla mnie najgorsza częścią było "wyrobienie" się miejscowo z tekturowym łukiem, książka jednak będzie o wiele większa, więc też bardziej trzeba kręcić rękami, żeby się ze wszystkim wyrobić (jak jest za mało miejsca, to tiul z rolki wkręca sie pod tiul, który aktualnie nawijasz). Plus przy nawijaniu na łuk nie ma nic do przycinania, ponieważ fakt nawijania obok siebie warstw, po łuku, nie robi dodatkowych, podwyższonych warstw, tym samym- nic ze średnicy już nie tracisz tiulu.
Nie próbowałam robić 2 pomponów z jednej rolki, ale jak wcześniej wspomniałam- zastanawiam się nad zrobieniem (jak te duże szpule dostane) pompona z większej ilości tiulu, bo są ok, ale w sumie momentami się zastanawiam, czy nie za mało "puchate". W każdym razie, obawiam się, że z połowy rolki będą po prostu kiepsko wyglądać . Ona w tym tutorialu z książką, robi niby ze średnicą ok. 20 cm, ale ciężko mi uwierzyć, że z połowy materiału będą wyglądać dobrze . Ale też bardzo możliwe, że jak dostane te tiule, to i takich spróbuję i na pewno inne rozmiary .
niewiele z tego zrozumiałam ale doceniam cenne wskazówki jak zrobię z książką tak jak ta babka to się przekonam jak one wyglądają na żywo no bo wiadomo "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz"
Stary 2013-09-07, 14:14   #903
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
niewiele z tego zrozumiałam ale doceniam cenne wskazówki jak zrobię z książką tak jak ta babka to się przekonam jak one wyglądają na żywo no bo wiadomo "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz"
Tak sądziłam, że jest to ciężkie do zrozumienia i do wytłumaczenia:P. Hm. Jak masz tą książkę i kręcisz tiul wokół, książkę masz wciąż między rękami (jedną ręką trzymasz książkę, drugą kręcisz tiul), więc im większą średnicę masz do obkręcenia, tym więcej machasz tą ręką obwijającą tiul. A im bardziej tą ręką machasz, to tym bardziej tiul na rolce spada z rolki/ rozkręca się i coraz bardziej pląta się i podchodzi pod tą rękę kręcącą tiul :P. Lepiej? W każdym razie, na tym łuku kręcisz tylko wokół łuku o szerokości 10cm, więc nie trzeba machać tak bardzo z ręką która tiul nawija i dzięki temu też mniej tiulu ze szpulki podchodzi pod ręce i się "wkręca". No i w sposobie na książkę na pewno trzeba końcówki przycinać, bo ona wszystkie warstwy nakręcała na siebie, więc każda kolejna jest minimalnie dłuższa. I z tego też by wynikało wg mnie, że lepiej jest wziąć sztywną książkę/ w grubych oprawkach, bo jej się początkowo zagina ta książka, więc też łatwo może wyjść krzywy pompon .
Stary 2013-09-07, 14:19   #904
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
A co do sukienek.
Ładniutkie, zwłaszcza druga

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Hej laseczki

Wow nie pamiętam kiedy ostatnio tak wcześnie wstałam.
Jadę za chwilkę na poszukiwania sukni, może dziś się uda.
Powodzonka

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny donoszę że żyję jestem z wami na bieżąco ale jakoś nie mam nastroju do pisania na tematy weselne

Mówiłam wam kiedyś o tym moim kuzynie którego żona zabrała ich dziecko i zostawiła go. Wczoraj się dowiedziałam że choruje na nowotwór złośliwy Jestem rozbita a nie chce nawet myśleć co przeżywa moje wujostwo i kuzynka. Zawsze byli i są mi bliscy... Mam nadzieje że z tego wyjdzie.
będzie dobrze

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:

tutaj masz bardzo prostą instrukcję w filmiku chyba nawet też magda to wklejała http://www.youtube.com/watch?v=3qWhBOrO_VQ
a tutaj przykładowe tiule z allegro
Cytat:
Dzięki Ex wkleiła inną instrukcję (którą kiedyś wklejała tutaj Handzia), ja wolę niby podobny, ale inny sposób LINK, jest bardzo prosty i szybki . Ja kupowałam na Allegro rolki 15cm x 9m, z podobnej aukcji, jak ex wkleiła, ale minimalnie tańsze (głównie przesyłka tańsza ) LINK. Na zrobienie jednego pompona (średnica ok 18-19 cm) wyszła cała rolka, więc koszt ok. 4zł/ sztuka. Ostatnio jednak zamówiłam szpulki (właściwie szpule) na eBay i za mniej więcej 25zł będę mieć szpulkę na nieco ponad 90m długą. Automatycznie koszt powinien wynieść ok 2,5zł/sztuka , choć myślałam, czy by bardziej puszystych nie zrobić, bądź większych rozmiarów .

Dziewczyny super są te pomponiki nie wiem czy pisałyście, ale jeśli tak to wybaczcie, że zapytam, zamierzacie je dołączyć do wystroju swoich sal?

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:20   #905
lolusl
Japońska rzepa

Ojej Anteria trzymam kciuki,żeby się okazało,że nie jest tak źle Będzie dobrze!
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:38   #906
existence
Zakorzenienie

no dobra chyba czaję teraz, wypróbuje to

tak pomponów trochę chcę do dekoracji słodkiego stołu na sali ale też mozliwe ze zrobie mniejsze do korony (w moim regionie to choina którą ozdabia się wejście do klatki w bloku/bramę do domu u młodej i młodego kilka dni przed ślubem)
Stary 2013-09-07, 14:41   #907
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra chyba czaję teraz, wypróbuje to

tak pomponów trochę chcę do dekoracji słodkiego stołu na sali ale też mozliwe ze zrobie mniejsze do korony (w moim regionie to choina którą ozdabia się wejście do klatki w bloku/bramę do domu u młodej i młodego kilka dni przed ślubem)
Ja ostatnio mam "wizję", że ogród z altanką będą w białych światełkach i pomponach w różnych rozmiarach . Z pomponów papierowych już chyba całkiem rezygnuję, te są o wiele fajniejsze i łatwiejsze w zrobieniu, a przede wszystkim potem w przechowywaniu .
Stary 2013-09-07, 14:42   #908
martuha20
Rozeznanie

hej w końcu jestem na lapku na chwilę... chociaż zaraz muszę uciekać się uczyć na kampanie wrześniową...ciężko to widzę
generalnie nakręciłam się na temat naszego ślubu, i nakręcamTŻ dziś ustaliliśmy, że nasz kolor przewodni (musiałam tłumaczyć TZ o co chodzi hihi ) to ZŁOTY!! tak tak tak!! eleganckie złoto i biel no i nawet wódkęwybraliśmy wstępnie: chrobry , sala też wstępnie...150 zł/os ajj

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:51   #909
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie super a z noclegiem jakoś u znajomych czy macie jakiś hotel/hostel do polecenia? ja bym się wybrała jeszcze kiedyś do Londynu

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

spoczi
być może jedną noc spędzimy w hostelu, blisko piccadily, dam ci znać jeśli zecydujemy się na jakis hostel
Cytat:
Hej dziewczyny donoszę że żyję jestem z wami na bieżąco ale jakoś nie mam nastroju do pisania na tematy weselne

Mówiłam wam kiedyś o tym moim kuzynie którego żona zabrała ich dziecko i zostawiła go. Wczoraj się dowiedziałam że choruje na nowotwór złośliwy Jestem rozbita a nie chce nawet myśleć co przeżywa moje wujostwo i kuzynka. Zawsze byli i są mi bliscy... Mam nadzieje że z tego wyjdzie.
Ciężko cokolwiek powiedzieć, mówienie, że trzeba byc dobrej myśli jest nieco oklepane ale.... tak właśnie trzeba robić! Trzeba być zawsze dobrej myśli! Załamanie się jeszcze pogarsza sprawę..
Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Ładniutkie, zwłaszcza druga

Dziewczyny super są te pomponiki nie wiem czy pisałyście, ale jeśli tak to wybaczcie, że zapytam, zamierzacie je dołączyć do wystroju swoich sal?
ja na sale, przy słodkim stole, itp. aczkolwiek oprócz tiulowych chcę jeszcze papierowe.
Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
hej w końcu jestem na lapku na chwilę... chociaż zaraz muszę uciekać się uczyć na kampanie wrześniową...ciężko to widzę
generalnie nakręciłam się na temat naszego ślubu, i nakręcamTŻ dziś ustaliliśmy, że nasz kolor przewodni (musiałam tłumaczyć TZ o co chodzi hihi ) to ZŁOTY!! tak tak tak!! eleganckie złoto i biel no i nawet wódkęwybraliśmy wstępnie: chrobry , sala też wstępnie...150 zł/os ajj
Ale fajnie, ja też chcę tak nakręcić mojego a ceny za salę zazdroszczę...

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:58   #910
existence
Zakorzenienie

a chrobry to jest taka z wyższej półki wódka? Bo my ją piliśmy na grillu ostatnio tylko limonkową i była dobra bardzo ale kupiona w biedrze za 17zl chyba i myslalam ze to taka gorsza troche na taka impreze wlasnie ze znajomymi fajnie jeśli się mylę bo dobra jest

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

kurde ja się tak nakręciłam dzisiaj tymi zabytkowymi autami praktycznie każde mi sie podobało wiec tż powiedział, ze mam wybrac kilka modeli bo w życiu nie zdecyduję się na jeden konkretny jak juz bedzie czas to tz wybierze ostateczny, przynajmniej to mam z glowy na szczęście
Stary 2013-09-07, 14:59   #911
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
]Dziewczyny super są te pomponiki nie wiem czy pisałyście, ale jeśli tak to wybaczcie, że zapytam, zamierzacie je dołączyć do wystroju swoich sal?
Ja chcę je mieć przy słodkim stole i jak wcześniej wspomniałam, na zewnątrz do dekoracji ogrodu i altanki .
Stary 2013-09-07, 15:02   #912
martuha20
Rozeznanie

chrobry to taka no lepsza srednia wódka 0,5 litra chyba 22 zl w biedronce kiedys widizalam, ale ma bardzo ladna butelkę i ponoć całkiem dobrze "wchodzi", chociaż nie wiem po sobie, bo nie pijam wódki, ja będę miała winko różowe

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 15:07   #913
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
chrobry to taka no lepsza srednia wódka 0,5 litra chyba 22 zl w biedronce kiedys widizalam, ale ma bardzo ladna butelkę i ponoć całkiem dobrze "wchodzi", chociaż nie wiem po sobie, bo nie pijam wódki, ja będę miała winko różowe
no u nas wódkę raczej wybierze tż bo ja bede raczej korzystała z usług drinkbaru ale ta limonkowa chrobry wchodzi super nie wiem jak zwykla ale mam zamiar spróbować to dam znac
Stary 2013-09-07, 15:08   #914
magda_mjt
Zakorzenienie

A ktoś jakieś opinie ma o wódce Stumbras?
Stary 2013-09-07, 15:13   #915
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ja osobiście nie pilam nigdy
Stary 2013-09-07, 15:27   #916
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość

ja na sale, przy słodkim stole, itp. aczkolwiek oprócz tiulowych chcę jeszcze papierowe.
.
Cytat:
Cytat:
Ja chcę je mieć przy słodkim stole i jak wcześniej wspomniałam, na zewnątrz do dekoracji ogrodu i altanki .
Mówicie o tym słodkim stole i tak sobie myślę, czy na stołach tam gdzie siedzą goście nie będziecie stawiać nic słodkiego? ciast/ciasteczek?

Cytat:
ja nie piłam nigdy

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-07, 15:27   #917
viva91
na przekór do celu

Anteria wiem co czujesz. Przez pół roku jak tylko mi się przypomniało wypłakiwałam się w poduszkę po tym, jak dowiedziałam się, że mój eks ma raka mózgu Nie mogłam się z tym pogodzić, to brzmiało jak fabuła jakiegoś filmu, nie docierało do mnie, że to rzeczywistość. I nagle zdarzył się wręcz cud... Okazało się, że badał go jakiś nieogarnięty lekarz, który po kolejnym badaniu z rzędu zaczął się zastanawiać, czy aby wcześniej się nie pomylił. D. pojechał do centrum onkologicznego i okazało się, że to nie nowotwór, tylko jakaś genetyczna przypadłość niezagrażająca zdrowiu Niemożliwy wręcz happy end.

Dlatego nie można się poddawać, te najbardziej nierealne scenariusze czasem stają się prawdziwe
Stary 2013-09-07, 15:46   #918
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Mówicie o tym słodkim stole i tak sobie myślę, czy na stołach tam gdzie siedzą goście nie będziecie stawiać nic słodkiego? ciast/ciasteczek?

ja nie piłam nigdy
Ja mam w planach niewielkie ilości typowych ciast na stołach, a słodki stół będzie odbiegał od standardowych ciast . Słodki stół w moich planach to prędzej cake popsy, muffiny, babeczki, lizaki, draże, ciasteczka, itp. . Coś jak w załącznikach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg candy-buffet-101-large.jpg (100,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP6901.jpg (90,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Tableaa.jpg (40,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_fullxfull.134397027.jpg (103,2 KB, 6 załadowań)
Stary 2013-09-07, 15:50   #919
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Anteria wiem co czujesz. Przez pół roku jak tylko mi się przypomniało wypłakiwałam się w poduszkę po tym, jak dowiedziałam się, że mój eks ma raka mózgu Nie mogłam się z tym pogodzić, to brzmiało jak fabuła jakiegoś filmu, nie docierało do mnie, że to rzeczywistość. I nagle zdarzył się wręcz cud... Okazało się, że badał go jakiś nieogarnięty lekarz, który po kolejnym badaniu z rzędu zaczął się zastanawiać, czy aby wcześniej się nie pomylił. D. pojechał do centrum onkologicznego i okazało się, że to nie nowotwór, tylko jakaś genetyczna przypadłość niezagrażająca zdrowiu Niemożliwy wręcz happy end.

Dlatego nie można się poddawać, te najbardziej nierealne scenariusze czasem stają się prawdziwe

Wiem sama miałam dużo takich sytuacji w życiu że zdarzał się cud, ale niestety w tym przypadku, znaleziono guza u kuzyna, wycięto go i od razu lekarz powiedział że w 99% to nowotwór złośliwy, jego rodzina ciągle wierzy w ten 1% . Nie rozumiem tylko jak to możliwe że takim dobrym ludziom zdarzają się takie złe rzeczy.
Stary 2013-09-07, 15:59   #920
existence
Zakorzenienie

Cytat:

ja nie piłam nigdy
u mnie na stolach beda standardowe ciasta a slodki stol takie cos wlasnie jak te zdjecia od magdy no i na środku czekoladowa fontanna bo mamy własną
Stary 2013-09-07, 16:00   #921
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Wiem sama miałam dużo takich sytuacji w życiu że zdarzał się cud, ale niestety w tym przypadku, znaleziono guza u kuzyna, wycięto go i od razu lekarz powiedział że w 99% to nowotwór złośliwy, jego rodzina ciągle wierzy w ten 1% . Nie rozumiem tylko jak to możliwe że takim dobrym ludziom zdarzają się takie złe rzeczy.
Też sobie to pytanie wiele razy zadawałam
Stary 2013-09-07, 16:04   #922
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam w planach niewielkie ilości typowych ciast na stołach, a słodki stół będzie odbiegał od standardowych ciast . Słodki stół w moich planach to prędzej cake popsy, muffiny, babeczki, lizaki, draże, ciasteczka, itp. . Coś jak w załącznikach.
Cytat:
u mnie na stolach beda standardowe ciasta a slodki stol takie cos wlasnie jak te zdjecia od magdy no i na środku czekoladowa fontanna bo mamy własną

ok, już rozumiem, nice

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-07, 16:11   #923
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Nam z TŻ bardzo się podoba ta butelka, jak jechaliśmy pierwszy raz do mnie po zaręczynach to kupiliśmy "na próbę". Osobiście nam nie smakowała, paliła gardło i jakaś taka dziwna. Może trafiliśmy na jakąś dziwną serię, bo same pochlebne opinie słyszałam o tej wódce. Dlatego się zdziwiłam i zasmuciłam
Stary 2013-09-07, 16:13   #924
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Nam z TŻ bardzo się podoba ta butelka, jak jechaliśmy pierwszy raz do mnie po zaręczynach to kupiliśmy "na próbę". Osobiście nam nie smakowała, paliła gardło i jakaś taka dziwna. Może trafiliśmy na jakąś dziwną serię, bo same pochlebne opinie słyszałam o tej wódce. Dlatego się zdziwiłam i zasmuciłam
Mi się właśnie bardzo podoba butelka . Kupiliśmy też i w gronie domowym testowaliśmy, wszystkim właśnie bardzo smakowała. Ponoć łatwo przechodzi, nie jest za mocna . Ja nie piłam, bo nie lubie . Ale jest to nasz faworyt .
Stary 2013-09-07, 16:16   #925
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Mi się właśnie bardzo podoba butelka . Kupiliśmy też i w gronie domowym testowaliśmy, wszystkim właśnie bardzo smakowała. Ponoć łatwo przechodzi, nie jest za mocna . Ja nie piłam, bo nie lubie . Ale jest to nasz faworyt .
Możliwe, że coś źle trafiliśmy, fakt, kupiliśmy wódę w Auchanie więc może dlatego. Kupimy jeszcze raz w innym miejscu i wtedy się zobaczy
Stary 2013-09-07, 16:19   #926
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Możliwe, że coś źle trafiliśmy, fakt, kupiliśmy wódę w Auchanie więc może dlatego. Kupimy jeszcze raz w innym miejscu i wtedy się zobaczy
Hm, nie wiem . Mój TŻ mówi, że fajna jest, bo taka słodkawa trochę (o ile można tak o wódce powiedzieć ) i wg niego jest delikatna . My kupowaliśmy w AlCapone- sieci sklepów z alkoholem z Tarnowa i okolic. Mają ogólnie rzecz biorąc mega wybór, plus świetne oferty na wesele . I tam najprawdopodobniej też w przyszłości będziemy zamawiać (przyjmują zwroty, jak zostanie dużo butelek po weselu ).
Stary 2013-09-07, 16:19   #927
Edebedowa
Rozeznanie

http://www.domweselnyczarek.pl/

Co myślicie o tym domu weselnym? Bardzo kasztan? Bo biorą 150zł za DWA dni, 6 posiłków, swojski stól w tym... Mi ten wystrój tak średnio się podoba, ale taka cena...
Stary 2013-09-07, 16:22   #928
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.domweselnyczarek.pl/

Co myślicie o tym domu weselnym? Bardzo kasztan? Bo biorą 150zł za DWA dni, 6 posiłków, swojski stól w tym... Mi ten wystrój tak średnio się podoba, ale taka cena...
Cena faktycznie świetna, a wystrój no masz rację- nie za specjalny. O ile ten złoty w sumie jest całkiem spoko, o tyle ten różowy wg mnie jest straszny . No i mogli sobie darować te wiszące serca :P. Ale ogólnie, o ile opinie mają dobre, jedzenie sprawdzone, to całkiem korzystna oferta .
Stary 2013-09-07, 16:25   #929
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Cena faktycznie świetna, a wystrój no masz rację- nie za specjalny. O ile ten złoty w sumie jest całkiem spoko, o tyle ten różowy wg mnie jest straszny . No i mogli sobie darować te wiszące serca :P. Ale ogólnie, o ile opinie mają dobre, jedzenie sprawdzone, to całkiem korzystna oferta .
Moja mama jara się jak pochodnia tą salą i w sumie innej za bardzo nie chce. Mnie jedynie ta cena kusi, znalazłam inny dom weselny, w tym roku się otworzyli ale za dwa dni wyszłoby 210 za osobę.. plus oczywiście wódka, ciasta, owoce, napoje i tort.. Rodzice mają zamiar jechać na oględziny jak wygląda to wszystko, bo zdjęcia to jedno a rzeczywistość drugie
Stary 2013-09-07, 16:27   #930
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama jara się jak pochodnia tą salą i w sumie innej za bardzo nie chce. Mnie jedynie ta cena kusi, znalazłam inny dom weselny, w tym roku się otworzyli ale za dwa dni wyszłoby 210 za osobę.. plus oczywiście wódka, ciasta, owoce, napoje i tort.. Rodzice mają zamiar jechać na oględziny jak wygląda to wszystko, bo zdjęcia to jedno a rzeczywistość drugie
Ta druga sala, to ta, co jeszcze nie ma stronki/ zdjęć? A Wam która się bardziej podoba, bo rozumiem, że tą drugą widzieliście? I ile gości będziecie mieć, bo nie pamiętam .

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości