Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-07, 13:11   #1081
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Ale mam okropnego lenia dzisiaj.
Byliśmy z TŻtem w mieście i właściwie nic nie załatwiliśmy, szkoda było jechać
Mam plan żeby ogarnąć spiżarkę u teściowej ale poczekam aż pojedzie w odwiedziny do szwagierki i dopiero wtedy tam wpadnę, teraz muszę się wstrzymać bo jeszcze by mi chciała pomóc czy coś a tak to zrobię tam porządek po swojemu

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
JESTEM MEGA ZŁA!
Nastawiłam całą pralkę prania, w kolejce jeszcze 3 pakiety czekają do wyprania, piękny dzień dzisiaj to myślałam, że wszystko wypiorę i pięknie poschnie na słoneczku. A tu nagle trzask i huk, woda zalała całą łazienkę, korki wybiło aż na pionie, z pralki siwy dym i cuchnie popaloną gumą i plastikiem. SAJGON!
Moja pralka wydała ostatnie tchnienie życia i wyzionęła ducha!
A mi zostało sprzątanie tego syfu. Teraz już koniecznie trzeba kupić nową pralkę.

Wpadnę wieczorem!
Ojeej Też robię pranie to możesz podrzucić swoje rzeczy to Ci wypiorę
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 13:19   #1082
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
JESTEM MEGA ZŁA!
Nastawiłam całą pralkę prania, w kolejce jeszcze 3 pakiety czekają do wyprania, piękny dzień dzisiaj to myślałam, że wszystko wypiorę i pięknie poschnie na słoneczku. A tu nagle trzask i huk, woda zalała całą łazienkę, korki wybiło aż na pionie, z pralki siwy dym i cuchnie popaloną gumą i plastikiem. SAJGON!
A mi zostało sprzątanie tego syfu. Teraz już koniecznie trzeba kupić nową pralkę.

Wpadnę wieczorem!
uuu ... współczuje!
Stary 2013-09-07, 13:31   #1083
maomami
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj też już zrobiłam prawie ostatnie pranie, zostało mi jeszcze jedno ale to same kombinezony więc spokojnie, aha no i mam jeszcze odłożony karton ale to są ciuszki takie troszkę większe więc mi sie z tym nie pali.

Dzisiaj składam łóżeczko, bo chce żeby się trochę powietrzyło, poprasuje już do końca, ułożę w komodzie tak jak ma być poukładane i w sumie dużo rzeczy już dla Zuzanki będzie gotowych. Czekam jeszcze tylko na kuriera z naklejką na ścianę ale kiedy on będzie tego nikt nie wie, a sprzedający nie odpisuje na żadne maile

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 13:37   #1084
Mya1989
Zakorzenienie

Nienawidzę tego roku, chyba tylko Ula mi się udała...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 13:38   #1085
89Beatka
Wtajemniczenie

witam

widać ze wekkend, mało do nadrobienia mam. A ja zła jestem, miałam plany żeby pojeździć po dziecięcych hurtownaich, a dziś nie było czasu a jutro są zamknięte i takim to sposobem dalej jestem w d...... w tyg. też nie damy rady podjechać a w sobotę kolejną też pewnie czeka nas kopanie ziemniaków, nawet nie mnie jak mojego męża.

Miss jak mus to mus, nową pralkę trzeba
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:45   #1086
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Hej Od wczoraj próbowałam do Was napisać, ale miałam net tylko na telefonie i wyskakiwał mi jakiś błąd.
byłam u mamy, poleżałam, ale wczoraj bardzo źle się czułam, pół dnia było mi niedobrze i bolał mnie brzuch, a w dole odczuwałam skurcze- nie mogłam chodzić wyprostowana...
Wzięłam nospę, magnez, posiedziałam (bo leżeć nie mogę bo zaraz mnie mdli) i trochę przeszło.
Ale za to szarpie mnie blizna po cc z obu stron tak jakby mi ją ktoś chciał oberwać... Okropne uczucie. Wizyta już za tydzień i muszę o tym powiedzieć mojej pani dr Lali.

W ogóle to czuję, że to leżenie mi nie pomaga... Źle się czuję, nie jest lepiej.

Dziś mamy z mężem 5 rocznicę bycia razem, dla mnie jest ona ważniejsza niż ta ślubu (w styczniu będzie 4), ale on się jakoś nie pali do świętowania, nawet podejrzewałam, że zapomniał...
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:51   #1087
maomami
Wtajemniczenie

melduję że łóżeczko Zuzki złożone, tatuś chrzestny się spisał, sam się zaoferował że złoży teraz biorę się za prasowanie, zalożę sobie na chwilkę pościel i zobaczę jak będzie wyglądać w całości

Jestem w szoku bo nawet moja mam która zawsze mówi że jeszcze za wcześnie, że jeszcze czas stwierdziła że pora żebym sobie pomału torbe przygotowywała i w ogóle nawet mówiła że dobrze że już łóżeczko składamy cieszę się bo myślałam że będzie mi gadać za uchem że mam jeszcze czas

Stary 2013-09-07, 14:56   #1088
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dzien dobry Mamuśki )

Ja noc miałam straszną , jakiś inny ząb bolał , sto razy pozycje zmieniałam Nawet o tym nie myślę JA chyba się już po prostu sypie , myslę ze organizm jest obciążony do granic możliwości i teraz już będę miała wszystkie dolegliwośći

No ale wstać było trzeba , żeby posprzatac bo koleżanki przychodzą . No więc skończyłam - taki power dostałam że przeszłam sama siebie
Teraz się zastanawiam czy nie przegięłam , bo dziś nie mogę rodzic .
Idziemy na urodziny wieczorem , i nie wyobrażam sobie z Tż ledwo stojącym na nogach jechać do szpitala :P

Poczytam trochę poki dziewczyn nie ma , a póżniej spadam i będę pewnie jutro

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Ja stosowałam, owszem jest na spirytusie, ale przecież to jest tylko do płukania a nie do picia a ja zawsze jak skończyłam płukać to wodą jeszcze płukałam żeby nie czuć tak bardzo tego alko
A przynajmniej dla mnie dentosept był zbawienny, szałwia przy nim mogła się głęboko schować
No właśnie co do Dentoseptu .. Rozcieńczałaś go w wodzie normalnie jak pisało ?
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
no dokłądnie, im później tym ciężej, choć mnie dopadło wcześniej... teraz doszł tylko te bóle 'ruchowe'
Ciasto wygląda pysznie
a jak tak lubisz piec to polecam CI ciasto : metrowiec (oczywiscie ja nie mam jak zrobić metra tego ciasta wiec robie normalnie w brytfance ale jest wyśmienite!

u mnie jak lezałam w szpitalu tez mówił lekarz jeden zey e 3 miesiace sie wstrzymać ale dziewczyna powiedziała ze nei chce czekać bo i tak nie ma badań robionych co było przyczyna (bo za wczesnie i 1 raz poroniła) Inny lekarz powiedział ze czasem juz przy pierwszym stosunku można zajść i to w zdrową ciąże z tym że trzeba miec odpowiedniego lekarza prowadzącego. .. wiec i opinie lekarskie różne..'
Ciasto zaraz poszukam i może następnym razem spróbuje ..

JA zaszłam w ciąże za pierwszym , jednym i jedynym razem po poronieniu - wtedy kiedy to niby nie możliwe ( serio ! tylko raz sise zapomnieliśmy )
Ciąza poki co to prawie wzorowa ..
Lekarza nie miałam z wiadomych powodów.
Jedyne co to brałam Luteine na zmiane z Duphastonem do 14 tc na własna rękę .
DOMI ? - jeśli nie chcą jej leczyc , niech sama się zbada pod katem progesteronu .
Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
właśnie się zbieram na wesele, fryzura gotowa ale mi się nie chce masakrycznie. Już jestem zmęczona przygotowaniami. Powybierać wszystkich to jakaś tragedia. A jeszcze musze się malnąć. Jutro będę was nadrabiać.
Mi9lej zabawy . Zazdroszczę
Cytat:
Napisane przez Angie_gg Pokaż wiadomość
Witajcie Sexi Mamuśki;-)
coś mi się wydaje, że urodzę szybciej, bo nawet brzuch mi opadł. Dobrze, że dali mi te zastrzyki na rozwój płuc Majeczki. Brzuch znów mi się napina;-(
zwariuję............
Ty obserwuj i w razie czego wiesz ? Biegusiem na IP !

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 15:00   #1089
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale Ty masz pokręcone sny! Co Ty jesz przed spaniem, że masz takie jazdy jak po halucynkach?
Ja mam dzisiaj na obaid leczo z mięskiem z kaczki.
To naprawdę jakiś leczowy wątek Ja też dziś leczo z mięskiem z kurczaczka i ryżem
Cytat:
JESTEM MEGA ZŁA!

Wpadnę wieczorem!
współczuję

Kupiłam dziś Dzidziuś proszek do prania 1,9 kg za 16,99
koncentrat do płukania Dzidziuś 1,5 l za 11,99
To chyba dobra cena?
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 15:01   #1090
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Dzien dobry Mamuśki )

Ja noc miałam straszną , jakiś inny ząb bolał , sto razy pozycje zmieniałam Nawet o tym nie myślę JA chyba się już po prostu sypie , myslę ze organizm jest obciążony do granic możliwości i teraz już będę miała wszystkie dolegliwośći

No ale wstać było trzeba , żeby posprzatac bo koleżanki przychodzą . No więc skończyłam - taki power dostałam że przeszłam sama siebie
Teraz się zastanawiam czy nie przegięłam , bo dziś nie mogę rodzic .
Idziemy na urodziny wieczorem , i nie wyobrażam sobie z Tż ledwo stojącym na nogach jechać do szpitala :P

Poczytam trochę poki dziewczyn nie ma , a póżniej spadam i będę pewnie jutro

No właśnie co do Dentoseptu .. Rozcieńczałaś go w wodzie normalnie jak pisało ?

Ciasto zaraz poszukam i może następnym razem spróbuje ..

JA zaszłam w ciąże za pierwszym , jednym i jedynym razem po poronieniu - wtedy kiedy to niby nie możliwe ( serio ! tylko raz sise zapomnieliśmy )
Ciąza poki co to prawie wzorowa ..
Lekarza nie miałam z wiadomych powodów.
Jedyne co to brałam Luteine na zmiane z Duphastonem do 14 tc na własna rękę .
DOMI ? - jeśli nie chcą jej leczyc , niech sama się zbada pod katem progesteronu .

Mi9lej zabawy . Zazdroszczę

Ty obserwuj i w razie czego wiesz ? Biegusiem na IP !
Tak rozcieńczałam go z letnią wodą, sam to w sumie za mocny jak dla mnie, z tą wodą był mocny a co dopiero bez. Ale naprawdę chwalę sobie bardzo, nienawidzę jego zapachu ale efekt był. A szałwią płukałam i w sumie nic, bo ona słaba jest, ale żeby nie było monotonnie to płukałam na zmianę.

Stary 2013-09-07, 15:14   #1091
Trele_Morele
Zakorzenienie

Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Co jest ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-09-07, 15:16   #1092
malinka123108
Wtajemniczenie

kurde dziołchy to wy juz pierzecie? hmmm ja planowalam tak 2 tyg przed terminem,ale wlasnie nie pomyslalam ze bedzie listopad,moze nawet juz snieg i kiedy mi to wszystko wyschnie?hmmm macie racje,popiore dla łucji rzeczy ale tak za ok pol miesiaca zakupic musze juz lovele jejku....jak u nas na wsi zobacze te rozowe ciuszki hehe juz beda gadac ze ooo ta pierze na rozowo a tu sie jeszcze syn urodzi a mam gdzies~! na lene tez pralam i co?

a co do lenkidzis zakupilam jej cudo plaszczyk na conajmniej 3 sezony(bo podwiniemy na poczatku rekawy) i w sumie za 2 dyszki a 3 razy zalozony przez corke mojej sasiadki ciesze ze tyle rzeczy moge zostawic na druga..np stary plaszczyk lenki ktory kupilam nowy wisi w szafie i czeka na łucje
Stary 2013-09-07, 15:19   #1093
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość
kurde dziołchy to wy juz pierzecie? hmmm ja planowalam tak 2 tyg przed terminem,ale wlasnie nie pomyslalam ze bedzie listopad,moze nawet juz snieg i kiedy mi to wszystko wyschnie?hmmm macie racje,popiore dla łucji rzeczy ale tak za ok pol miesiaca zakupic musze juz lovele jejku....jak u nas na wsi zobacze te rozowe ciuszki hehe juz beda gadac ze ooo ta pierze na rozowo a tu sie jeszcze syn urodzi a mam gdzies~! na lene tez pralam i co?

a co do lenkidzis zakupilam jej cudo plaszczyk na conajmniej 3 sezony(bo podwiniemy na poczatku rekawy) i w sumie za 2 dyszki a 3 razy zalozony przez corke mojej sasiadki ciesze ze tyle rzeczy moge zostawic na druga..np stary plaszczyk lenki ktory kupilam nowy wisi w szafie i czeka na łucje
2 tyg przed terminem???Nie wiem czy stanęła bym w ogóle przy desce wtedy, teraz mnie kręgosłup tak już boli, nie mam siły tego prasować, myślałam że pójdzie o wiele szybciej z prasowaniem takich małych rzeczy ale piernicze się z tym już chyba prawie miesiąc, co prawda nie robię prania codziennie tylko robiłam np raz w tygodniu, albo dwa razy ale później to pranie czekało kilka dni na prasowanie bo jakoś nie mogłam się zebrać.
Dzisiaj właśnie zaczynam ostatnią już turę prasowania ( chyba ostatnią)

Stary 2013-09-07, 15:35   #1094
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
JESTEM MEGA ZŁA!

Wpadnę wieczorem!
Współczuję tego sprzątania no i wydatku

Cytat:
Co się dzieje??

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
witam

widać ze wekkend, mało do nadrobienia mam. A ja zła jestem, miałam plany żeby pojeździć po dziecięcych hurtownaich, a dziś nie było czasu a jutro są zamknięte i takim to sposobem dalej jestem w d...... w tyg. też nie damy rady podjechać a w sobotę kolejną też pewnie czeka nas kopanie ziemniaków, nawet nie mnie jak mojego męża.
Szkoda, że rajd po sklepach nie wypalił pobuszul za to na all

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42682095]Hej Od wczoraj próbowałam do Was napisać, ale miałam net tylko na telefonie i wyskakiwał mi jakiś błąd.
byłam u mamy, poleżałam, ale wczoraj bardzo źle się czułam, pół dnia było mi niedobrze i bolał mnie brzuch, a w dole odczuwałam skurcze- nie mogłam chodzić wyprostowana...
Wzięłam nospę, magnez, posiedziałam (bo leżeć nie mogę bo zaraz mnie mdli) i trochę przeszło.
Ale za to szarpie mnie blizna po cc z obu stron tak jakby mi ją ktoś chciał oberwać... Okropne uczucie. Wizyta już za tydzień i muszę o tym powiedzieć mojej pani dr Lali.

W ogóle to czuję, że to leżenie mi nie pomaga... Źle się czuję, nie jest lepiej.

Dziś mamy z mężem 5 rocznicę bycia razem, dla mnie jest ona ważniejsza niż ta ślubu (w styczniu będzie 4), ale on się jakoś nie pali do świętowania, nawet podejrzewałam, że zapomniał...[/QUOTE]

bidulka, jak każą leżeć to nie ma wyjścia - wszystko dla synka
Może wieczorem Cię czymś zaskoczy

Cytat:
melduję że łóżeczko Zuzki złożone, tatuś chrzestny się spisał, sam się zaoferował że złoży teraz biorę się za prasowanie, zalożę sobie na chwilkę pościel i zobaczę jak będzie wyglądać w całości

Jestem w szoku bo nawet moja mam która zawsze mówi że jeszcze za wcześnie, że jeszcze czas stwierdziła że pora żebym sobie pomału torbe przygotowywała i w ogóle nawet mówiła że dobrze że już łóżeczko składamy cieszę się bo myślałam że będzie mi gadać za uchem że mam jeszcze czas
To jak już założysz pościel obfoć i nam wrzuć

Ja tam też już wszystko robię, nie chcę na koniec zostać ze wszystkim...nie wiadomo kiedy urodzę, a po drugie to pewnie siły by już nie było na stanie przy desce

Trele to zaciskaj nogi na tej imprezie

A wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka (miała termin na 3.09) urodziła 28.08 przez cesarkę...biedna się podobno męczyła 24h i dopiero ją wzięli na stół. Mały 3kgi 52cm a czuprynę ma czarną i bujną że hoho
Stary 2013-09-07, 15:45   #1095
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

No dwa tygodnie przed terminem to jak dla mnie za późno,i jeszcze siły nie te.
Stary 2013-09-07, 16:07   #1096
nemosek
Zakorzenienie

Hejka

Ale dzisiaj mam nieogarnięty dzień.Pospałam do 10.30,wstałam niewyspana potem posprzątałam trochę i siły mnie opuściły.
Chyba jakiś słabszy dzień mam..znowu.
Musze nabrać sił bo niedługo przeprowadzka więc trzeba się mocno sprężyć

Cytat:
38

Nemosku ja tez dziękuje za informacje. Notuję
WY jesteście moją SR . Mam nadzieje że bedziedcie ze mną przeć
Ide nynu bo mnie tak te ciasto wykończyło , że nic nie posprzątałam ..
Jutro mnie dziewczyny nawiedza o 13 , patrząc na to że wstaje średnio o 11.30 to super
Dobranoc dwupaki
Nie ma za co

Myślę że wszystkie tu czekamy na Majkę -1 wątkowego dzieciaka z utęsknieniem.
Pomożemy Ci przeć na pewno tylko musisz nam zdawać na bieżąco relację kiedy mamy pomagać

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przekazuje info od adoosienki. Jest w szpitalu podlaczona do kroplowki rozkurczowej. Z dzieciem ok. Z szyjka tez
Kurcze czyli jednak pojechała na IP.
żeby wszystko skończyło się szczęśliwie.

Najważniejsze że nie ma rozwarcia.

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
to jeszcze na sniadanko moj brzus
ubrany i goly,w 33tc. na zjdeciach to jeszcze wyglada na sporawy,ale na zywo nie wyglada na 8msc

lece sie robic na bostwo wczoraj nawet podjelam probe wykonania pedikuru (no nie powiem,pozostawia wiele do zyczenia,ale do paznokci jeszcze siegnelam )
W ogóle nie wygląda na 8

Taki zgrabniutki Chyba nic nie przytyłaś? Forma cały czas!

Niunia Dzisiaj Twoja impreza a Ty wybyłaś?Gratki

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
No faktycznie malutki jest ja taki miałam jakoś w 5 miesiącu

współczuję, miałam dziś podobnie, albo tata, albo pies

Dzień dobry sobotnio

Dowiedziałam się, że moja fryzjerka, która mnie miała czesać na ślub i odwołała ze względu na ciążę straciła dzidziusia nie wiem jaka przyczyna ale strasznie mi jej szkoda to taka pozytywna pełna optymizmu osoba a w życiu prywatnym jakoś jej się nie układa
Kurcze szkoda

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

Ja w szale sprzątaniowym jak nie sprzątam to jestem z Natalką bo biduletka taka teraz raz u jednej babci, raz u drugiej, lubi tam być ale wiadomo a jak widzi tż to woógle nie odstępuje go na krok. Za to chce widzieć jej rekacje na nowy pokoik! Jak zobacze te wszystkie swoje zabawki na nowo i tkai pokoik, ze tylko jej i nowe łóżku, będzie szał!
Wynagrodzi jej to wszytko!

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Angie_gg Pokaż wiadomość
Witajcie Sexi Mamuśki;-)
coś mi się wydaje, że urodzę szybciej, bo nawet brzuch mi opadł. Dobrze, że dali mi te zastrzyki na rozwój płuc Majeczki. Brzuch znów mi się napina;-(
zwariuję............
Dali Ci te zastrzyki tak na wszelki wypadek?

A bierzesz Nospę na to stawianie?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 16:11   #1097
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Co jest ?

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Współczuję tego sprzątania no i wydatku

Co się dzieje??

Szkoda, że rajd po sklepach nie wypalił pobuszul za to na all

bidulka, jak każą leżeć to nie ma wyjścia - wszystko dla synka
Może wieczorem Cię czymś zaskoczy

To jak już założysz pościel obfoć i nam wrzuć

Ja tam też już wszystko robię, nie chcę na koniec zostać ze wszystkim...nie wiadomo kiedy urodzę, a po drugie to pewnie siły by już nie było na stanie przy desce

Trele to zaciskaj nogi na tej imprezie

A wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka (miała termin na 3.09) urodziła 28.08 przez cesarkę...biedna się podobno męczyła 24h i dopiero ją wzięli na stół. Mały 3kgi 52cm a czuprynę ma czarną i bujną że hoho
A całokształt, jak nie praca to samochód. Naprawiliśmy auto, od miesiąca stało popsute... Okazało się, że wystarczylo kable wymienić... To działa samochód ale przepaliły się chyba bezpieczniki do świateł stopu, nie mam jak wymeinić, bo mechanik w weekend jest nieczynny...

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 16:14   #1098
kyte
Wtajemniczenie

aaa i ważyłam się dzisiaj waga cały czas stoi w miejscu odkąd stosuję dietę.
Jestem zła wściekła i już załamana tą dietą..mam okropną ochotę na kfc a dziś byłam w sklepie i musiałam zadzwonić do męża żeby na mnie nakrzyczał tak konkretnie że nie mogę zjeść snickersa Naprawde czuję że jestem już na skraju mojej wytrzymałości
Stary 2013-09-07, 16:32   #1099
nemosek
Zakorzenienie

Newtrend Udanego wesela.Wszystkie prawie się ostatnio weselicie,a u mnie lipa :/
A tak bym gdzieś wyszła pobalować

Paulina Ale czeka Was miłe popołudnie z urządzaniem pokoiku

Cytat:
Tylko balsam i oliwka, nic do kąpania Dzieciaczka? Pisz jak będziesz wiedziała więcej.

Nasturcja pewnie powaliła tego byka i będzie niczym torreadorka!

Mój mąż właśnie maluje podłogę lakierem, jak to niemiłosiernie śmierdzi!
Nie wiem jak jest u Was w szpitalu ale u mnie nie trzeba nic brać.Mają swoje kosmetyki,ubranka,czapecz ki,rożki,kocyki.Ewentualn ie tylko pampki i tyle.

ryba Poparłam
Ja bym na Twoim miejscu stworzyła swój osobisty sennik

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość
Dzień dobry Po wczorajszej niespodziewanej wizycie znajomych ogłosiliśmy dziś z mężem dzień lenia Wylegiwaliśmy się do 12, teraz późne śniadanko -maluch dostał wcześniej płatka z mleczkiem i dał się oszukać i wybieramy się na wózkowy zwiad Jak wrócę to będę nadrabiać. Miłego dnia kobietki!
Daj znać co wypatrzyliście

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Aaaa pierogi z kapusta i grzybami - pychotka To ładny niejadek z tego Twojego męża Mój na szczęście jest wszystkożerny, u nas to ja połowy rzeczy nie jem i tak się uzupełniamy
Mój też i daj Boże żeby mu tak zostało

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
JESTEM MEGA ZŁA!

Wpadnę wieczorem!
O cholercia,wysiadła w najmniej oczekiwanym momencie.
Złośliwość rzeczy martwych

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Powiem Ci że u mnie też niezbyt szczęśliwy,jedynie właśnie ciąża dała mi powera.Ale już chcę 2014!

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
witam

Miss jak mus to mus, nową pralkę trzeba
Mój właśnie wrócił z wykopek i padł

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42682095]Hej Od wczoraj próbowałam do Was napisać, ale miałam net tylko na telefonie i wyskakiwał mi jakiś błąd.

Dziś mamy z mężem 5 rocznicę bycia razem, dla mnie jest ona ważniejsza niż ta ślubu (w styczniu będzie 4), ale on się jakoś nie pali do świętowania, nawet podejrzewałam, że zapomniał...[/QUOTE]
Tulę

A mąż może jakąś niespodziankę szykuję.

Gratuluję

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:

W końcu miesiąc i parę dni to tak niewiele.

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
To naprawdę jakiś leczowy wątek Ja też dziś leczo z mięskiem z kurczaczka i ryżem

współczuję

Kupiłam dziś Dzidziuś proszek do prania 1,9 kg za 16,99
koncentrat do płukania Dzidziuś 1,5 l za 11,99
To chyba dobra cena?
Dobra dobra,ja płaciłam za płyn do płukania 9,99 w promocji.To niewielka różnica.

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Malinka 2 tyg przed terminem odważna jesteś

Trele Udanej imprezki

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Jestem zła wściekła i już załamana tą dietą..mam okropną ochotę na kfc a dziś byłam w sklepie i musiałam zadzwonić do męża żeby na mnie nakrzyczał tak konkretnie że nie mogę zjeść snickersa Naprawde czuję że jestem już na skraju mojej wytrzymałości
Ale to jest wielki pozytyw akurat.Ale pewnie to małe pocieszenie dla Ciebie

A nie możesz sobie pozwolić na mały grzeszek?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-07, 16:36   #1100
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Ale to jest wielki pozytyw akurat.Ale pewnie to małe pocieszenie dla Ciebie

A nie możesz sobie pozwolić na mały grzeszek?
No właśnie nie wiem Boję się że zaszkodzę tym dziecku albo że jak raz coś zjem to zaraz będdzie jeszcze gorzej..
Stary 2013-09-07, 16:37   #1101
nasturcja7667
Zadomowienie

Dziewczyny!
Jestem, ale nie mam siły nadrabiać, Brzuch mnie boli od rana bardzo.

Na imprezie super było, o 24 już byliśmy w łóżkach. Ja w sumie nic nie robiłam prócz chodzenia po lesie, jedzenia przy stole i śpiewania przy ognisku. A dzisiaj tak kiepsko

Zmykam się położyć.
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 16:38   #1102
maomami
Wtajemniczenie

poprasowałam ostatnie małe ciuszki, a teraz została pościel i pieluchy

Ciekawa jestem w ogóle reakcji męża na rozłożone łóżeczko, bo nic mu nie mówiłam że dzisiaj rozłoże :P

Stary 2013-09-07, 17:42   #1103
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem Boję się że zaszkodzę tym dziecku albo że jak raz coś zjem to zaraz będdzie jeszcze gorzej..
Kurcze to metoda prób i błędów pozostaje...

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

Na imprezie super było, o 24 już byliśmy w łóżkach. Ja w sumie nic nie robiłam prócz chodzenia po lesie, jedzenia przy stole i śpiewania przy ognisku. A dzisiaj tak kiepsko

Zmykam się położyć.
Ej nie za bardzo poszalałaś z bykiem

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Ale tu dzisiaj spokojnie

Idziemy na ognisko,już się ślinię na myśl o kiełbasie i ziemniaczkach

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-09-07, 17:51   #1104
domii29
Zakorzenienie

Weronisiek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Nemosek ale mi smaka narobiłaś na ziemniaczki opiekane w grillu albo ognisku Na szczęście jutro do rodziców na grilla jedziemy !
Stary 2013-09-07, 18:05   #1105
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Kurcze to metoda prób i błędów pozostaje...

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Ej nie za bardzo poszalałaś z bykiem

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

No właśnie tak zaszalała że aż ją brzuch dzisiaj boli Ale tak na serio leż odpoczywaj nic nie rób kategorycznie!
Stary 2013-09-07, 18:27   #1106
Trele_Morele
Zakorzenienie

Jaka tu jest cisza ?
JA już po wizycie , było miło
Plecy mnie bolą , ale to raczej nie tak jak do porodu [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;42682095]Hej Od wczoraj próbowałam do Was napisać, ale miałam net tylko na telefonie i wyskakiwał mi jakiś błąd.
...[/QUOTE]
Tez się żle czułam ciagle leżąc
Pisuj nam jak się czujesz
Cytat:
Tak rozcieńczałam go z letnią wodą, sam to w sumie za mocny jak dla mnie, z tą wodą był mocny a co dopiero bez. Ale naprawdę chwalę sobie bardzo, nienawidzę jego zapachu ale efekt był. A szałwią płukałam i w sumie nic, bo ona słaba jest, ale żeby nie było monotonnie to płukałam na zmianę.
No to i ja płukam tym i tym na zmiane . Mam wrazenie jakby było lepiej mam nadzieje ze do poniedziałku zejdzie ..
Cytat:
2 tyg ? Ja jestem teoretycznie 3 tyg przed terminem i w zyciu bym teraz nie miała siły tego wszystkiego prasować Już nie mówiąc że w 38 tc możesz mieć spokojnie już maluszka w domu ..
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Biedaczka
U Was to tak jak tutaj chyba że CC to tylko Emergency i to już naprawdę kiedy wszystkie inne opcje sa wykorzystane ?

Ja miałam w pracy znajomego - jego dziewczyna termin na 30.09 - 2 dni po mnie . Pisalam Wam ostatnio ze podobno z pracy się zerwał bo jej się zaczęło . Jeszcze się smialam ze pewnie 3 razy ja odesla ..
Nie wiem co się stało , ani o co chodzi na dzień dzisiejszy dokładnie bo kontakt z nim jest minimalny ..
Zrobili jej natychmiastowo CC , wypuścili już ze szpitala a dzidziuś został , podobno nie jest za dobrze

Cytat:
Myślę że wszystkie tu czekamy na Majkę -1 wątkowego dzieciaka z utęsknieniem.
Pomożemy Ci przeć na pewno tylko musisz nam zdawać na bieżąco relację kiedy mamy pomagać
?
No oczywiście że tak W miare możliwości ..
Jak byliśmy na KTG to nad każdym łóżkiem wisi wielka kartka z przekreślonym telefonem
Mój Tż stwierdził ; I nici z transmisji na żywo . Jak wizaz to przeżyje ?

CHyba jak ja to przeżyje

Cytat:
Cytat:
Dziewczyny!

Zmykam się położyć.

DAj nam znać że wszystko w porządku

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-09-07, 18:39   #1107
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
No oczywiście że tak W miare możliwości ..
Jak byliśmy na KTG to nad każdym łóżkiem wisi wielka kartka z przekreślonym telefonem
Mój Tż stwierdził ; I nici z transmisji na żywo . Jak wizaz to przeżyje ?

CHyba jak ja to przeżyje
Stary 2013-09-07, 18:45   #1108
lineczka1989
Zakorzenienie

Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz

Hejo!
Melduje ze zyje ale wybaczcie nie mam czasu czytac i pisac bo caly dzien w chalupie sie cos dzieje

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 18:51   #1109
domii29
Zakorzenienie

Ogarnelam dom, ubrania robocze tzta bo codziennie rano marudzi ze on nie ma zadnych ciuchow typowo roboczych i zrobilam 3 prania. Na dzis koniec planowalam jeszcze zrobic porzadki na laptopie ale przelozylam to na poniedzialek
Stary 2013-09-07, 18:51   #1110
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
A całokształt, jak nie praca to samochód. Naprawiliśmy auto, od miesiąca stało popsute... Okazało się, że wystarczylo kable wymienić... To działa samochód ale przepaliły się chyba bezpieczniki do świateł stopu, nie mam jak wymeinić, bo mechanik w weekend jest nieczynny...
zawsze coś

Cytat:
jeszcze trochę Kochana wytrzymaj
jeden mały grzeszek chyba nie zaszkodzi

Cytat:
Dziewczyny!

Zmykam się położyć.
Odpoczywaj
Fajnie, że się imprezka udała

Cytat:
Idziemy na ognisko,już się ślinię na myśl o kiełbasie i ziemniaczkach
zazdraszczam - rzuć kiełbasa w moja stronę
U nas 12 stopni i pada buuu

Cytat:
Biedaczka
U Was to tak jak tutaj chyba że CC to tylko Emergency i to już naprawdę kiedy wszystkie inne opcje sa wykorzystane ?

Ja miałam w pracy znajomego - jego dziewczyna termin na 30.09 - 2 dni po mnie . Pisalam Wam ostatnio ze podobno z pracy się zerwał bo jej się zaczęło . Jeszcze się smialam ze pewnie 3 razy ja odesla ..
Nie wiem co się stało , ani o co chodzi na dzień dzisiejszy dokładnie bo kontakt z nim jest minimalny ..
Zrobili jej natychmiastowo CC , wypuścili już ze szpitala a dzidziuś został , podobno nie jest za dobrze
Ona w Polsce rodziła
W sumie nie wiem jak jest tu z cc

za zdróweczko dzidziusia

My dziś sobie w kominku zapalimy Zaczynają się długie wieczory przed tv.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości