|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Bylismy u bardzo dobrego neurologa i nic absolutnie nie widzial, usg glowki bylo i,jest ok.
W pon.dzwonie do pediatry dobrego sie zapisac. Ide spac... Moja klaszcze jakby raczkami
|
#62 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie wiem, nie probowalam nigdy Cytat:
![]() kurcze, o tochodzi ze ja mam niebieski zegarek ale on sredni pasuje do bardziej elegankich ubran i szukam czegos bardziej "stonowanego"... cos czuje ze chyba naprawie swoj stary zloto-srebrny zegarek i bedzie po problemie. tylko ze on na blacie ma tylko 12,3,6 i 9 i nigdy nie wiem ile minut jest do dzwonka |
||
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
padłam ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- opuszczam grzędę proszę przejąć obowiązki ![]() Dobranoc, do jutra
|
|
|
#64 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wsadziłam mu do wanienki niedawno mate antyposlizgową z delfinami i teraz troche sie zajmuje wyławianiem ich i daje sie umyc, bo tak to wił sie jak żmija.... SILVER- wracaj do awatara poprzedniego! mam nadzieje, że noc bedzie u Was lepsza ![]() BOKEH-ojejusiu, nie wyobrazam sobie ciebie w innym kolorze włosów ![]() DEBRAH- widzisz? przyszła własciwa pora na Amelke? przyszła INSOLITO- jaki słodziaczek ![]() CHARLIZZ- u nas przy megaodparzeniu najlepiej sprawdził sie bepanthen i wietrzenie magazynu FEWCIU- pracowita z Ciebie pszczółka, mam nadzieje,że lepiej sie czujesz? Mój bobas padł dopiero po 21, wyszalał sie dzis tak, ze nawet mnie rozjechał
|
||||
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Nie załapałam się na poprzedni wątek. A weekendy zawsze były takie spokojne, aż nudno było bo mało która się udzielała
Najserdeczniejsze życzenia dla naszych panien młodych!
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Nudy, tylka mi nie urwalo. A Tobie?
![]() Cytat:
U nas po takim usmiechu nie ma juz szans na kimę
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito słodki śpioszek
i jak pięknie sam zasypia
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra idę jeszcze małemu mleko zrobić i dam na śpiocha-może prześpi do rana. A Wam życzę Dobrej nocy do jutra.
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
i dla naszych miesieczniakow i zycze Ci drugiego cudownego Dzidziusie fewcia ales Ty pracowita jestes, a jak sie czujesz podziwiam bo ja dalej nie rozpakowana cala ja prawie codziennie daje |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
POWARIOWAŁY?! Tyle w sobotę pisać?! Muszę Wam coś powiedzieć... Testowałam dziś bo @ się spóźnia... Ale I ![]() Na dobranoc: Młoda kobieta miała poważny wypadek samochodowy. Lekarze uratowali jej życie, ale nie dali rady ocalić jej skóry uszkodzonej przez ogień. Jej twarz wyglądała paskudnie. Jedynym ratunkiem był przeszczep. Ponieważ żona była cala poparzona, skórę musiał ofiarować ktoś inny. Dawcą został jej mąż, który oddał jej skórę z własnej pupy. Operacja się udała, kobieta wyglądała tak pięknie jak dawniej. Jednak świadoma poświęcenia własnego męża mówi pewnego dnia: - Kochanie, jestem ci tak wdzięczna, czy jest coś, co mogłabym dla ciebie zrobić? - Nie, już czuję się wynagrodzony. - W jakim sensie? - Wyobraź sobie dziką satysfakcję, jaką czuję za każdym razem, kiedy twoja matka całuje cię w policzek.
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
MAŁA, Ty jestes niefejbukowa czy tylko ja nie mam cie w znajomych?
zawijam sie ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- http://mistrzowie.org/546150/Kamuflaz HOPE- to chyba dobrze? ![]() dobranocki |
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Jednym uchem mu wlecialo, drugim wylecialo, teraz ma sprawdzic dokladniej. |
|
|
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
Nie potrzebują, za to żółtka (żelazo!) owszem. Od koleżanki analityczki medycznej wiem (dzieciata też), że lepiej to żółtko dać częściej niż mięsko
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogłam sie powstrzymac
http://mistrzowie.org/546962/Tomasz |
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Już piątki???
Cytat:
po 6 mż pół żółtka co drugi dzień po 8 mż pół żółtka codziennie Co do mięska, to ja staram się robić tak, że raz w tygodniu w ogóle bez mięska, 1-2 razy rybkę a w pozostałe dni mięsko. Pytanie do ludzi o mocnych nerwach. Czy ktoś wie jak wyfiletować królika? Kupiłam z lidla tuszkę królika i nie wiem jak się do niego zabrać. Póki co obcięłam mu kończyny, a tułów przecięłam na pół. Z jednej nogi obcięłam mięso (tyle ile się dało), ale bardzo ciężko szło. A może lepiej najpierw ugotować, a potem ćwiartować? Wie ktoś? (Sorrki za szczegóły) Aha i naprawdę współczuję nocnych przebojów z dzieciakami. Ja od ok. czterech, pięciu miesięcy mam z tym spokój. Jak położę Małą ok. 21.30 tak sobie śpi bez przerwy do ok. 7.30 i budzi się z uśmiechem. Dopiero po chwili marudzi o jedzenie
|
|
|
|
|
#77 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam takie chwilę Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#78 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
z teściami? Miło czas? Przecież to się kłóci z ogólnie przyjętymi normami ![]() Cytat:
Ja też to miałam na rozpisce żeby brać póki kp. I ja brałam,po skończeniu kp zostało mi jeszcze trochę więc dokończyłam opakowanie. Cytat:
jak pupa Oli dzisiaj? Lepiej? Ja nie wiem skąd się biorą te odparzenia. My często zmieniamy pieluchę,za każdym razem myje dokładnie pupę,często pod bieżącą woda,a wczoraj przed kąpielą też zauważyłam odparzenie. A przy wcześniejszej zmianie pieluszki nie było. Cytat:
Cytat:
Moja nie chlapie. Woli się bawić zabawkami jak ją myje i uśmiechać się do mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję że po takich szaleństwach noc spokojną. Cytat:
![]() Debrah Szaja kiedyś pisała,że dla niejadka i frytki dobre Gratulacje dla Amelki!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- HJE WSZYSTKIEGO O CZYM MARZYSZ! STO LAT KOCHANA! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||||
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Aniolku, lepiej najpierw podzielic krolika, a pozniej zamrozic sobie bez gotowania, lepiej sie przechowa, tak mowi moj tata, hodowca krolikow
![]() A za mna noc tradycyjna, Julka zjadla 150 kaszy i 120mm i,tak wstala po 23, zjadla dwa cycki i dopiero zasnela, a pozniej przed 3 wypija 100mm i dopiero zasnela...
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka !
możecie mi zmienić na pierwszej stronie na MM
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Daria miała w nocy znów gorączkę. Ale dałam jej syropek i zasnęła. No i spała od 3.00 do 7.30 Kurcze oby ten dzień był lepszy od wczorajszego.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-08 o 08:33 |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
U nas tez nocka o niebo lepsza od ostatnich - 2 pobudki, a o 7 wstalismy
![]() Teraz cos czuje, ze drzemka sie zbliza, a ja sie tak wyspalam, ze nawet sie nie klade z Kuba - poczytam troche ![]() Wy tu juz o pampkach 5, a my w koncuuuuu wskoczylismy na pieluszkowy level nr 4 ![]() (choc i tak dziec mi sie w nich topi)hje, wszystkiego, o czym marzysz
|
|
|
|
#83 |
|
Lurker ;)
|
Witam sie w nowej czesci
![]() Zamowilam zakupy z Tesco online, maja byc 12-14 zobaczymy czy bedziemy zadowoleni. Dostawa 98 groszy ale to chyba dlatego, ze u nas to nowosc i pewnie musza zdobyc klientow. Silver rano juz nie miala goraczki? Hje staruszku najlepszego! Zycze Ci duzego o. ![]() Co do miesa, ja daje tak 2-3 razy w tygodniu, mniej wiecej co drugi obiadek. Codziennie dla mnie jest przesada. Ja pierdziele, laski dostalam w nocy od tza z lokcia w zeby I jeszcze postekam: nie chce isc jutro do pracy
|
#84 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jakieś 15 zł bez recepty.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42689069]Nie potrzebują, za to żółtka (żelazo!) owszem. Od koleżanki analityczki medycznej wiem (dzieciata też), że lepiej to żółtko dać częściej niż mięsko [/QUOTE]Cytat:
Edytowane przez laurka23 Czas edycji: 2013-09-08 o 09:19 |
|||||
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
![]() Noc na szczęście ok-tylko jedna pobudka. Sylwietta-ni mam fejsa (tylko nk ogarniamHje-stara dupa już jesteś Sto lat kochana-w miłości i szczęściu![]() Najlepiej wczoraj oglądamy z mężem The Voice of Poland i E. Górniak po występie jednej kobiety pokazywała chłopakom z Afromental że ma ciarki -wskazując właśnie na rękę. A mój mąż: no! mnie też tu ręką boli
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Rano nie miała
i oby tak zostało ![]() No i wreszcie ma humorek, bo przez te dwa dni nawet się nie uśmiechała.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-08 o 09:04 |
|
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Z najnowszych wiesci: w tym tygodniu zaczynamy rozszerzanie. Przygotowalam dynie (nie spodziewalam sie, ze taka bez niczego moze byc az tak dobra...), jutro kleik ryzowy bede robic. |
||
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
Ja zamierzam, już można, nawet w Bebilonie teraz jest.
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez codziennie, tak jest w schemacie zywienia
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny sorki że dopiero dziś:
Insolito dużo szczęścia, miłości i spełnienia ci życzę oczywiście to samo życzę naszym "nowym żonom"
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

A myślisz, że da się to jakoś żelatyną uratować ?
...że coś idzie ku lepszemu..

do jutra.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Uważam że nadmiar białka zwierzęcego jest szkodliwy. Nikt się ze mną nie musi zgadzać, ale podyskutować mogę
No ale gotuję ciągle i czekam aż zacznie jeść. Nie zmuszę go przecież.