|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Nadmuchałam balony,padam
|
#2222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale czego się nie robi żeby dzieciaczki miały frajdę ![]() Ula miałam pytać i zapomniałam wcześniej...Przyszedł Ci już ten nocnik z fp??
Edytowane przez monarika Czas edycji: 2013-09-07 o 11:01 |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Lourose strasznie Wam wspolczuje i trzymam za Was kciuki! Oby szybko minelo!
Dziewczyny, Henio zjadl opone z malego samochodziku... Mam sie martwic czy wyjdzie druga strona?
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
u nas dzis na 15 impreza, wszysko przygotowane ja juz też
mała śpi,a ja mysle czy o czyms nie zapomniałam![]() Cytat:
![]() Marta kfc ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- u nas balony maz wczoraj dmuchał
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też o 15 ![]() udanej imprezki
|
|
#2226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
U nas Antek od wczoraj wpada w takie histerie, że ciężko to opisać. Zachowuje się identycznie jak przed wyjściem pierwszych ząbków. Dziąsła na górny dwójkach są bardzo rozpulchnione, więc mam nadzieję, że te diabły lada moment się wybiją, bo inaczej to chyba zwariuję już do końca. ![]() Iwa super, że Ala tak dzielnie zniosła pobyt w żłobku. Mam nadzieję, że Ty czujesz się już lepiej. Cytat:
Cytat:
Życzę jej dużo zdrówka i mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i niedługo opuścicie szpital. Dużo sił kochana. Cytat:
![]() O mateńko. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że powinno wyjść jedną stroną lub drugą.
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Mało mnie na necie bo mamy przeprowadzke więc net z pakietu danych tylko. Wszystkiego najlepszego dla Jagódki Spóźnione ale szczere ![]() A także dla Alicji, Zuzi i Polci Dziękuje Wam Kochane jesteście Mnie nie będzie dłuższy czas bo dużo zmian sie szykuje. Kończymy przenoszenie sie, a 15tego robimy małemu roczek więc będzie podwójna impreza ![]() A potem będę sie trząść przed szczepieniem MMR ![]() Trzymajcie sie! |
|
|
|
|
#2228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zjadłam monetę jako dziecko i wyszła
|
|
|
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Lourose, zdróweczka życzę dla Zosi, Tobie siły, oby poprawa szybciutko nastąpiła Cytat:
skoro nic po drodze się nie zadziało, to ja bym zaczekała aż się pojawi z powrotem ![]() Cytat:
Przynajmniej wiesz, że to od zębów Wytrwałości i szybkiego przebicia się Młody śpi a ja pochłaniam świeże orzechy, uwielbiam! Martuś, Angel udanych imprezek życzę! Edytowane przez Lewek Czas edycji: 2013-09-07 o 11:53 |
||
|
|
|
#2230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teściowa uraczyła mnie malinami poproszę szybki przepis żeby do słoika zapakować bo nie chce mi się ich robić
|
|
|
|
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny,
Na początku oczywiście wszystkiego co najpiękniejsze dla Alanka! 100 lat! Wklejam kilka fotek z urodzin Alusi na działce oraz z domu. Chwalę się tortem bo wyszedł pyszny i w sumie całkiem ładny. Na działce było całkiem fajnie tyle że zimno. Mięliśmy pecha z pogodą. Alusia jako pierwszy wybrała różaniec i śrubokręt, także ma zostać pobożnym mechanikiem ![]() Poprawiny w domu zrobiliśmy tylko z moimi rodzicami. Alusia jak zobaczyła prezent od dziadków to zaczęła niemal skakać z radości. Prezent widać na zdjęciu. ![]() Tak w ogóle to dzisiaj pierwszy raz poszłam z Aleńką na basen. Bardzo się jej podobało, zwłaszcza skakanie w wodzie Zresztą gdzie są inne dzieci tam Alicja jest szczęśliwa.Wczoraj poszłam na zumbe po jakiejś 2 letniej przerwie. Było super! Wreszcie się trochę zabawiłam Tym które jeszcze nie były na zumbe, bardzo polecam. Świetna muzyka i mnustwo tańca. Na początku trudno nadążyć za prowadzącym, ale z czasem jest co raz lepiej ![]() Kicia się obudziła więc mykam. Buziaki |
|
|
|
#2232 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dobrze, ze zwrócił i przeszło mu Cytat:
![]() Cytat:
Maliny do słoika, zasyp cukrem, zakręć i na okno, albo na słońce moja babcia tak robiła, jak sok już będzie to zapasteryzować i wsioCytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- wróciliśmy ze spaceru, spotkałam koleżanke z placyku z synkiem 2,5 letnim, wiec poszłyśmy razem po drodze kupiłam mleko nestle junior jednak, zamiast nana pro 3 - żadna z Was mi nie odpowiedziała, które lepsze po nanie pro 2 wiec wybrałam jednak to, mam nadzieję, ze mała się łatwo przestawi.
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Fałszywy alarm
Znalazłam oponę!
|
|
|
|
#2234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Póki pamiętam od poniedziałku w Biedronce produkty spożywcze dla dzieci -20%(kaszki,słoiczki i mleko mm!Męczące zajęcie
![]() Cytat:
zamawiając nawet się nie wpatrzyłam że to nie fpAgnus piekny torcik i super prezent od dziadków a minka z ostatniego zdjęcia genialna ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2235 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a prezent super ![]() Cytat:
(teraz weszłam i rzeczywiście nie ma znaczka fp na nich, ładnie naciągają )
|
||||
|
|
|
#2236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No podróba mówię Ci dopiero jak go składałam to spojrzałam na pudełko że nie ma znaczka FP.Tak sobie teraz porównuję że są identyczne,troszkę kolory się różnią.Róznica w cenie ok.20zł |
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
My już godzinę po urodzinach. Dziwnie bylo. Impreza trwała godzinę z kawałkiem. Mama moja spoznila sie i poszła po pił godziny obrażona. Byłam teraz u niej ale noe wpuszcza. Nie wiem czemu. Z prezentow dostała Jagoda od dziadków rowerek SMOBY, od chrzestnego Kubusia opowiadajacego bajki i śpiewającego. Od chrxrstnej namiot taki wielki cyrkowy,a od wujostwa kilka ubranek. Ciasta zostały, każdy zjadl po kawalku torta i poszedł
Jagoda wybrała książkę po pół godziny
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też pewnie migiem pójdzie, jak Kubusiowe urodziny w marcu...ale co tam, najważniejsze, żeby małą była zadowolona, świeczke zdmuchnęła...a o co chodzi z tym wybieraniem książki, czy pieniędzy?to jakaś wróżba tak??jak się to robi??może też coś takiego zrobię tylkoe nie czaje o co chodzi
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My dzisiaj byliśmy u Mamci więc teraz dopiero nadrobiłam .Angel super prezenty Jagódka dostała ![]() Z tymi wróżbami na roczek to różnie się mówi ![]() sama chętnie się dowiem o co chodzi dokładnie
|
|
|
|
#2242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- aaa no i książkę to będzie mądre, a o śrubokręcie nie słyszałam
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Jasiu poszedł spać więc mam chwile.
Jest cudnie pogoda ładna chociaż na plaży wieje. Jasiu przeżył dzisiaj fascynajce piaskiem - raczkowała z godzine w różne strony. Zostajemy do piątkuLourose oby malutka szybko wróciła do zdrowia. Zmykam spać bo mnie nadmorskie powietrze wykończyło ( w pozytywnym sensie )
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie do mamuś które maja sztuce z skip hop. jesteście zadowolone? głównie chodzi mi o widelec bo potrzebujemy ale nie wiem czy taki se stali jest ok? czy nie lepiej plastikowy? jak u was się sprawdza?
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lourose trzymam kciuki i dawaj znać jak się czuje Malutka!
|
|
#2246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jasiu nie jadł piasku? Kinga jak ja puściłam na plaże to pierwsze co cała otwarta buzia w piach
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje |
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te sztućce zachowuję na moment, kiedy sam zacznie się nimi posługiwać
|
|
|
|
|
#2249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kamil ma tego Kubusia gadającego jest extra Ciekawe czemu mama się obraziła ![]() No i czemu impreza taka krótka czyżby goście się obrazili że nie było alko? ![]() Dzieńdobry .Stresuje się jutrzejszym dniem bo chce Kamila puścić już na autobus-gimbus a ostatnio opiekunka nie odebrała 1 dziewczynki i została sama w dużej szkole
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Tak Ula wszystkie śpią... w marzeniach
u nas tez o 6 pobudka, ale polulalam jeszcze to zasnął na 40 min ale ja już nie ![]() wysłane z fona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

Dzisiaj mój tata go zabrał na wycieczkę gdzieś w nagrodę że nie płakał wczoraj - tak miał obiecane

poproszę szybki przepis żeby do słoika zapakować bo nie chce mi się ich robić