W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-07, 10:52   #2221
marta1986222
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Nadmuchałam balony,padam

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:57   #2222
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Isa super! opiekunka też - taka z sercem obie zadowolone są, ja też bardzo z Pani jestem zadowolona i cholernie mi przykro, że nie mogę jej zapłacić większej stawki....bo naprawdę jest więcej warta
Koniec laby...robotnicy kończą docieplenie bloku - packą szorują po ścianie, akurat pod moim oknem i właśnie mi małą obudzili no nic dam jej obiad wcześniej i pójdziemy na sacerek
No to super, że się dogadują

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Nadmuchałam balony,padam
Ale czego się nie robi żeby dzieciaczki miały frajdę

Ula miałam pytać i zapomniałam wcześniej...Przyszedł Ci już ten nocnik z fp??

Edytowane przez monarika
Czas edycji: 2013-09-07 o 11:01
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 10:58   #2223
gda
Zakorzenienie

W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Lourose strasznie Wam wspolczuje i trzymam za Was kciuki! Oby szybko minelo!

Dziewczyny, Henio zjadl opone z malego samochodziku... Mam sie martwic czy wyjdzie druga strona?
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:09   #2224
angel166
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

u nas dzis na 15 impreza, wszysko przygotowane ja juz też mała śpi,a ja mysle czy o czyms nie zapomniałam
Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Czesc, jestesmy w szpitalu. Mala pod kroplowka zasnela, ja tez sie klade bo cala noc nie spalismy, dzien tez meczacy...
ojejku biedna Zosienka,duzo zdrówka dla niej!

Marta
kfcostatni raz coś od nich jadłam chyba z5lat temu

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Nadmuchałam balony,padam
u nas balony maz wczoraj dmuchał

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:25   #2225
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
u nas dzis na 15 impreza, wszysko przygotowane ja juz też mała śpi,a ja mysle czy o czyms nie zapomniałam

ojejku biedna Zosienka,duzo zdrówka dla niej!

Marta
kfcostatni raz coś od nich jadłam chyba z5lat temu

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

u nas balony maz wczoraj dmuchał

u nas też o 15

udanej imprezki

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:28   #2226
Dearlie
Zakorzenienie

Dzień dobry.

U nas Antek od wczoraj wpada w takie histerie, że ciężko to opisać. Zachowuje się identycznie jak przed wyjściem pierwszych ząbków. Dziąsła na górny dwójkach są bardzo rozpulchnione, więc mam nadzieję, że te diabły lada moment się wybiją, bo inaczej to chyba zwariuję już do końca.

Iwa super, że Ala tak dzielnie zniosła pobyt w żłobku. Mam nadzieję, że Ty czujesz się już lepiej.

Cytat:
Hej

Moja córcia wstała dzisiaj o 6.30.
Chyba przeczuwa że dzisiaj uroczystość jej się szykuje.

Mam już wszystko porobione,jedynie podłogę umyć w salonie jak Zuzia pójdzie na drzemkę i rozłożyć stół,mąż ma odebrać torta.
Martuś miłej imprezki!!!

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Cześc, noc była tragiczna trafiliśmy do szpitala z ponoc z zalapeniem nerek ale na szczescie go nie ma, mocz pobrany z cewnika okazal sie ok, wiec odetchnelismy. Ale ma wysokie crp i leukocytoze co wskazuje na jakies zapalenie w organizmie, dostala antybiotyk. W nocy miala goraczke 40 st
Jejciu biedna Zosia. Życzę jej dużo zdrówka i mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i niedługo opuścicie szpital. Dużo sił kochana.

Cytat:
matko...współczuję bardzo i trzymam mocno kciuki, żeby maleńka szybko do zdrowia wróciła co za koszmar

Witajcie...nie mam czasu za bardzo na pisanie, ale czytam mały wczoraj w przedszkolu już lepiej, nie wymiotował, a i płączu było tyle co nic, niestety zaszkodziła mu zupa przedszkolna i lekko się przyrruł, bolała go główka, przespał się w domu chwilę, po czym szuwarka przywitał i jak ręką odjął - wrócił mój Kubuś nie wiem co to za zupa była, jakaś różowa - jakby botwinka Dzisiaj mój tata go zabrał na wycieczkę gdzieś w nagrodę że nie płakał wczoraj - tak miał obiecane
Isia jeszcze nosem siorpie, ale u niej 3 tyg to jednak być muszą, wiec czekamy, cały tydzień prawie z domu nie wcyhodziła, dopiero wczoraj popołudniu, bo u nas straszne wiatry były i dość chłodno, a od wczoraj już łądna pogoda, więc wyszliśmy

No i najważniejsze: Sto lat dla wszystkich zaległych roczniaczków
Może zupa owocowa? Ja nienawidziłam jej w przedszkolu

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Dziewczyny, Henio zjadl opone z malego samochodziku... Mam sie martwic czy wyjdzie druga strona?
O mateńko. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że powinno wyjść jedną stroną lub drugą.
Stary 2013-09-07, 11:29   #2227
Iwoncia81
Zakorzenienie

Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
No i nie wiem czy Iwona jeszcze tu wchodzi ale wszystkiwgo najlepszego dla Alanka!
Dziękuje kochana

Mało mnie na necie bo mamy przeprowadzke więc net z pakietu danych tylko.
Wszystkiego najlepszego dla Jagódki
Spóźnione ale szczere
A także dla Alicji, Zuzi i Polci

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
No i Iwoncia jeżeli tu jeszcze zaglądasz to sto lat dla Alanka!

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
I wszystkiego dobrego dla Alanka!
Dziękuje Wam
Kochane jesteście

Mnie nie będzie dłuższy czas bo dużo zmian sie szykuje.
Kończymy przenoszenie sie, a 15tego robimy małemu roczek więc będzie podwójna impreza
A potem będę sie trząść przed szczepieniem MMR

Trzymajcie sie!
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:42   #2228
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Lourose strasznie Wam wspolczuje i trzymam za Was kciuki! Oby szybko minelo!

nie martw sie powinno wyjsc druga strona ja zjadłam monetę jako dziecko i wyszła

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 11:42   #2229
Lewek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Lourose, zdróweczka życzę dla Zosi, Tobie siły, oby poprawa szybciutko nastąpiła

Cytat:

skoro nic po drodze się nie zadziało, to ja bym zaczekała aż się pojawi z powrotem

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

U nas Antek od wczoraj wpada w takie histerie, że ciężko to opisać. Zachowuje się identycznie jak przed wyjściem pierwszych ząbków. Dziąsła na górny dwójkach są bardzo rozpulchnione, więc mam nadzieję, że te diabły lada moment się wybiją, bo inaczej to chyba zwariuję już do końca.

Przynajmniej wiesz, że to od zębów Wytrwałości i szybkiego przebicia się

Młody śpi a ja pochłaniam świeże orzechy, uwielbiam!

Martuś, Angel udanych imprezek życzę!

Edytowane przez Lewek
Czas edycji: 2013-09-07 o 11:53
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 12:21   #2230
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie...nie mam czasu za bardzo na pisanie, ale czytam mały wczoraj w przedszkolu już lepiej, nie wymiotował, a i płączu było tyle co nic, niestety zaszkodziła mu zupa przedszkolna i lekko się przyrruł, bolała go główka, przespał się w domu chwilę, po czym szuwarka przywitał i jak ręką odjął - wrócił mój Kubuś nie wiem co to za zupa była, jakaś różowa - jakby botwinka Dzisiaj mój tata go zabrał na wycieczkę gdzieś w nagrodę że nie płakał wczoraj - tak miał obiecane
Isia jeszcze nosem siorpie, ale u niej 3 tyg to jednak być muszą, wiec czekamy, cały tydzień prawie z domu nie wcyhodziła, dopiero wczoraj popołudniu, bo u nas straszne wiatry były i dość chłodno, a od wczoraj już łądna pogoda, więc wyszliśmy

No i najważniejsze: Sto lat dla wszystkich zaległych roczniaczków
Pewnie tak ale co w niej było skoro się zatruł

Teściowa uraczyła mnie malinami poproszę szybki przepis żeby do słoika zapakować bo nie chce mi się ich robić
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 12:41   #2231
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cześć dziewczyny,

Na początku oczywiście wszystkiego co najpiękniejsze dla Alanka! 100 lat!

Wklejam kilka fotek z urodzin Alusi na działce oraz z domu. Chwalę się tortem bo wyszedł pyszny i w sumie całkiem ładny.

Na działce było całkiem fajnie tyle że zimno. Mięliśmy pecha z pogodą.
Alusia jako pierwszy wybrała różaniec i śrubokręt, także ma zostać pobożnym mechanikiem

Poprawiny w domu zrobiliśmy tylko z moimi rodzicami. Alusia jak zobaczyła prezent od dziadków to zaczęła niemal skakać z radości. Prezent widać na zdjęciu.

Tak w ogóle to dzisiaj pierwszy raz poszłam z Aleńką na basen. Bardzo się jej podobało, zwłaszcza skakanie w wodzie Zresztą gdzie są inne dzieci tam Alicja jest szczęśliwa.

Wczoraj poszłam na zumbe po jakiejś 2 letniej przerwie. Było super! Wreszcie się trochę zabawiłam Tym które jeszcze nie były na zumbe, bardzo polecam. Świetna muzyka i mnustwo tańca. Na początku trudno nadążyć za prowadzącym, ale z czasem jest co raz lepiej

Kicia się obudziła więc mykam. Buziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (69,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (43,2 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (47,6 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (48,9 KB, 43 załadowań)
Stary 2013-09-07, 13:49   #2232
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
No to super, że się dogadują

Cytat:

wyjdzie

Cytat:
Dzień dobry.

Iwa super, że Ala tak dzielnie zniosła pobyt w żłobku. Mam nadzieję, że Ty czujesz się już lepiej.

Martuś miłej imprezki!!!

Jejciu biedna Zosia. Życzę jej dużo zdrówka i mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i niedługo opuścicie szpital. Dużo sił kochana.

Może zupa owocowa? Ja nienawidziłam jej w przedszkolu

O mateńko. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że powinno wyjść jedną stroną lub drugą.
nie, nie owocowa, marchewka tam była, koper ziemniaki - to co widziałam dobrze, ze zwrócił i przeszło mu

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Dziękuje kochana

Mało mnie na necie bo mamy przeprowadzke więc net z pakietu danych tylko.
Wszystkiego najlepszego dla Jagódki
Spóźnione ale szczere
A także dla Alicji, Zuzi i Polci

Dziękuje Wam
Kochane jesteście

Mnie nie będzie dłuższy czas bo dużo zmian sie szykuje.
Kończymy przenoszenie sie, a 15tego robimy małemu roczek więc będzie podwójna impreza
A potem będę sie trząść przed szczepieniem MMR

Trzymajcie sie!
my też 15ego robimy - akurat idealnie w dniu urodzin

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Pewnie tak ale co w niej było skoro się zatruł

Teściowa uraczyła mnie malinami poproszę szybki przepis żeby do słoika zapakować bo nie chce mi się ich robić
nie wiem właśnie co to spowodowało w domu moją botwinkę (zakładając, ze to była faktycznie botwinka) normalnie je i nigdy mu nic nie było
Maliny do słoika, zasyp cukrem, zakręć i na okno, albo na słońce moja babcia tak robiła, jak sok już będzie to zapasteryzować i wsio

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,

Na początku oczywiście wszystkiego co najpiękniejsze dla Alanka! 100 lat!

Wklejam kilka fotek z urodzin Alusi na działce oraz z domu. Chwalę się tortem bo wyszedł pyszny i w sumie całkiem ładny.

Alusia jako pierwszy wybrała różaniec i śrubokręt, także ma zostać pobożnym mechanikiem

Poprawiny w domu zrobiliśmy tylko z moimi rodzicami. Alusia jak zobaczyła prezent od dziadków to zaczęła niemal skakać z radości. Prezent widać na zdjęciu.

Tak w ogóle to dzisiaj pierwszy raz poszłam z Aleńką na basen. Bardzo się jej podobało, zwłaszcza skakanie w wodzie Zresztą gdzie są inne dzieci tam Alicja jest szczęśliwa.

Wczoraj poszłam na zumbe po jakiejś 2 letniej przerwie. Było super! Wreszcie się trochę zabawiłam Tym które jeszcze nie były na zumbe, bardzo polecam. Świetna muzyka i mnustwo tańca. Na początku trudno nadążyć za prowadzącym, ale z czasem jest co raz lepiej

Kicia się obudziła więc mykam. Buziaki
super fotki, torcik pyyycha

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

wróciliśmy ze spaceru, spotkałam koleżanke z placyku z synkiem 2,5 letnim, wiec poszłyśmy razem po drodze kupiłam mleko nestle junior jednak, zamiast nana pro 3 - żadna z Was mi nie odpowiedziała, które lepsze po nanie pro 2 wiec wybrałam jednak to, mam nadzieję, ze mała się łatwo przestawi.

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 14:03   #2233
gda
Zakorzenienie

Fałszywy alarm Znalazłam oponę!
Stary 2013-09-07, 14:19   #2234
ula2689
Wtajemniczenie

Póki pamiętam od poniedziałku w Biedronce produkty spożywcze dla dzieci -20%(kaszki,słoiczki i mleko mm!
Cytat:
Nadmuchałam balony,padam
Męczące zajęcie

Cytat:
Ula miałam pytać i zapomniałam wcześniej...Przyszedł Ci już ten nocnik z fp??
Przyszedł i wiesz co?To nie fp tylko podróba zamawiając nawet się nie wpatrzyłam że to nie fp
Agnus piekny torcik i super prezent od dziadków a minka z ostatniego zdjęcia genialna

Cytat:

Maliny do słoika, zasyp cukrem, zakręć i na okno, albo na słońce moja babcia tak robiła, jak sok już będzie to zapasteryzować i wsio
Dziękuję
Stary 2013-09-07, 16:45   #2235
monarika
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry.

ojej żeby szybko powychodziły te zębiska i nie męczył małego

Cytat:

A sokownika nie masz? U nas właśnie się pryczy soczek

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość

śliczny torcik i wygląda smakowicie a prezent super

Cytat:
Póki pamiętam od poniedziałku w Biedronce produkty spożywcze dla dzieci -20%(kaszki,słoiczki i mleko mm!
Męczące zajęcie

Przyszedł i wiesz co?To nie fp tylko podróba zamawiając nawet się
Co ty mówisz ja też oglądałam pewnie te podróby bo z przesyłką ok 100 kosztowały a w smyku patrzyłam na ten nocnik i kosztował 160 i jeszcze mówiłam do tżta, że niezłą przebitkę w smyku mają...a to na all podróba była (teraz weszłam i rzeczywiście nie ma znaczka fp na nich, ładnie naciągają )
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 18:04   #2236
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
A sokownika nie masz? U nas właśnie się pryczy soczek

Co ty mówisz ja też oglądałam pewnie te podróby bo z przesyłką ok 100 kosztowały a w smyku patrzyłam na ten nocnik i kosztował 160 i jeszcze mówiłam do tżta, że niezłą przebitkę w smyku mają...a to na all podróba była (teraz weszłam i rzeczywiście nie ma znaczka fp na nich, ładnie naciągają )
Sokownika nie mam aczkolwiek w następnym sezonie zakupię

No podróba mówię Ci dopiero jak go składałam to spojrzałam na pudełko że nie ma znaczka FP.Tak sobie teraz porównuję że są identyczne,troszkę kolory się różnią.Róznica w cenie ok.20zł
Stary 2013-09-07, 18:39   #2237
angel166
Zakorzenienie

My już godzinę po urodzinach. Dziwnie bylo. Impreza trwała godzinę z kawałkiem. Mama moja spoznila sie i poszła po pił godziny obrażona. Byłam teraz u niej ale noe wpuszcza. Nie wiem czemu. Z prezentow dostała Jagoda od dziadków rowerek SMOBY, od chrzestnego Kubusia opowiadajacego bajki i śpiewającego. Od chrxrstnej namiot taki wielki cyrkowy,a od wujostwa kilka ubranek. Ciasta zostały, każdy zjadl po kawalku torta i poszedł Jagoda wybrała książkę po pół godziny patrzyła sie na blat, dwa razy dotkla kasę, a później zaczęła klepac w książkę także w sumie nic konkretnie nie wzięła.

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 19:09   #2238
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
My już godzinę po urodzinach. Dziwnie bylo. Impreza trwała godzinę z kawałkiem. Mama moja spoznila sie i poszła po pił godziny obrażona. Byłam teraz u niej ale noe wpuszcza. Nie wiem czemu. Z prezentow dostała Jagoda od dziadków rowerek SMOBY, od chrzestnego Kubusia opowiadajacego bajki i śpiewającego. Od chrxrstnej namiot taki wielki cyrkowy,a od wujostwa kilka ubranek. Ciasta zostały, każdy zjadl po kawalku torta i poszedł Jagoda wybrała książkę po pół godziny patrzyła sie na blat, dwa razy dotkla kasę, a później zaczęła klepac w książkę także w sumie nic konkretnie nie wzięła.
Szkoda, że taka krótka impreza wyszła. Jakoś dziwnie... No ale Jagoda chociaż się obłowiła w fajne prezenty
Stary 2013-09-07, 19:24   #2239
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
prezenty świetne, szkoda, ze impreza taka krótka u nas też pewnie migiem pójdzie, jak Kubusiowe urodziny w marcu...ale co tam, najważniejsze, żeby małą była zadowolona, świeczke zdmuchnęła...
a o co chodzi z tym wybieraniem książki, czy pieniędzy?to jakaś wróżba tak??jak się to robi??może też coś takiego zrobię tylkoe nie czaje o co chodzi

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 20:19   #2240
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
a o co chodzi z tym wybieraniem książki, czy pieniędzy?to jakaś wróżba tak??jak się to robi??może też coś takiego zrobię tylkoe nie czaje o co chodzi
No własnie też się chętnie dowiem
Stary 2013-09-07, 21:28   #2241
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Hej
My dzisiaj byliśmy u Mamci więc teraz dopiero nadrobiłam .

Angel super prezenty Jagódka dostała

Z tymi wróżbami na roczek to różnie się mówi
sama chętnie się dowiem o co chodzi dokładnie

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 21:40   #2242
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Hej
My dzisiaj byliśmy u Mamci więc teraz dopiero nadrobiłam .

Angel super prezenty Jagódka dostała

Z tymi wróżbami na roczek to różnie się mówi
sama chętnie się dowiem o co chodzi dokładnie
Kładzie się przed dzieckiem kieliszek, różaniec, monetę i co pierwsze dziecko weźmie do raczki to taka jest wróżba, np. odpowiednio będzie pijakiem, zakonnica/księdzem, bogate czy coś tam jeszcze

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

aaa no i książkę to będzie mądre, a o śrubokręcie nie słyszałam
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 21:42   #2243
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Jasiu poszedł spać więc mam chwile.
Jest cudnie pogoda ładna chociaż na plaży wieje. Jasiu przeżył dzisiaj fascynajce piaskiem - raczkowała z godzine w różne strony. Zostajemy do piątku

Lourose oby malutka szybko wróciła do zdrowia.

Zmykam spać bo mnie nadmorskie powietrze wykończyło ( w pozytywnym sensie )

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 21:44   #2244
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

mam pytanie do mamuś które maja sztuce z skip hop. jesteście zadowolone? głównie chodzi mi o widelec bo potrzebujemy ale nie wiem czy taki se stali jest ok? czy nie lepiej plastikowy? jak u was się sprawdza?

Stary 2013-09-07, 21:51   #2245
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
mam pytanie do mamuś które maja sztuce z skip hop. jesteście zadowolone? głównie chodzi mi o widelec bo potrzebujemy ale nie wiem czy taki se stali jest ok? czy nie lepiej plastikowy? jak u was się sprawdza?
Ja jestem z nich mega zadowolona, a właściwie z łyżki bo widelca nie miałyśmy okazji jeszcze na poważnie używać. Co prawda z mojej łyżeczki zlazł nadruk trochę ale generalnie Maja nią super ładnie je, z żadnej plastikowej tak nie jadła jak z tej. Ja jestem na tak!

Lourose trzymam kciuki i dawaj znać jak się czuje Malutka!
Stary 2013-09-07, 21:52   #2246
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć. Jasiu poszedł spać więc mam chwile.
Jest cudnie pogoda ładna chociaż na plaży wieje. Jasiu przeżył dzisiaj fascynajce piaskiem - raczkowała z godzine w różne strony. Zostajemy do piątku

Lourose oby malutka szybko wróciła do zdrowia.

Zmykam spać bo mnie nadmorskie powietrze wykończyło ( w pozytywnym sensie )
to dobrze, że urlop Wam się udaje
Jasiu nie jadł piasku? Kinga jak ja puściłam na plaże to pierwsze co cała otwarta buzia w piach
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-07, 22:05   #2247
kasiam187
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Ja jestem z nich mega zadowolona, a właściwie z łyżki bo widelca nie miałyśmy okazji jeszcze na poważnie używać. Co prawda z mojej łyżeczki zlazł nadruk trochę ale generalnie Maja nią super ładnie je, z żadnej plastikowej tak nie jadła jak z tej. Ja jestem na tak!

Lourose trzymam kciuki i dawaj znać jak się czuje Malutka!

dziękuje łyżka wygląda na świetnie wyprofilowaną.

Stary 2013-09-07, 23:13   #2248
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
My mamy, ale w sumie używam naszych normalnych widelców i łyżek od dawna.

Te sztućce zachowuję na moment, kiedy sam zacznie się nimi posługiwać
Stary 2013-09-08, 07:45   #2249
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajne prezenty
Kamil ma tego Kubusia gadającego jest extra
Ciekawe czemu mama się obraziła
No i czemu impreza taka krótka czyżby goście się obrazili że nie było alko?

Dzieńdobry Wszystkie śpią w niedzielę?U nas nie ma niedzieli-pobudka o 6.Stresuje się jutrzejszym dniem bo chce Kamila puścić już na autobus-gimbus a ostatnio opiekunka nie odebrała 1 dziewczynki i została sama w dużej szkoleBoje się czy on wsiądzie do tego autobusu co trzeba żebym go potem nie musiała po całej gminie szukać
Stary 2013-09-08, 07:51   #2250
Lewek
Zakorzenienie

Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Tak Ula wszystkie śpią... w marzeniach u nas tez o 6 pobudka, ale polulalam jeszcze to zasnął na 40 min ale ja już nie

wysłane z fona
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości