|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
i po figlach
także test będę robić wcześniej...jak mi wyznaczy owu na dziś to za 13 dni robię test;] wolny dzień minął, a jutro do pracy;/ jakże mi się nie chce... ale dziś mały ruch na wątku. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- ja co włączę kompa t0 zaczynam od owu...czekam na porady itd. uzależniające jak nie wiem
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
A ja planowałam figle, bo się pogodziliśmy z tż, a tu lipa... córka wymiotowała niedawno, dusiła się aż wymiocinami, bo leżała na pleckach
|
|
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, ale tu cicho
Cytat:
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Wszystkie śpią
Ja też z łóżka zaglądam żeby wyniki testów sprawdzić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4775 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety znowu I kreska
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wstałam z bólem głowy Tż dalej obrażony na mnie? |
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie da się nie założyć konta, jak tu się z nami siedzi
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale @ nadal nie ma
|
||
|
|
|
#4779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ooooo jak by mój tż tak zrobił 7h nie dać znaku życia.... może ja jestem wiedźmą ale szkolę tżta jak nie wiem co i wżyciu by mi czegoś takiego nie zrobił. Nie przepraszaj pierwsza nie nie. Ja chodzę po mieszkaniu i zawsze gadam że mi przykro dotąd aż tż załapie i przeprosi.Cytat:
Cytat:
Za to teściowie szał ciał. Codziennie się pytają jak się czuję. Teściu mnie teraz na powitanie zawsze całuje przytula. Teściowa pracuje na nocki wiec się nie widzimy ale dzwoni do mnie. No dzisiaj się zobaczymy kolejny raz odkąd im powiedzieliśmy. Także ja jestem z ich reakcji baaaardzo zadowolona. ![]() trzymaj się. Ja bym na twoim miejscu przeprosiła za słowa które użyłam(które go twoim zdaniem zabolały). I poczekała czy on też przeprosi. Tesli nic z tego to zapytaj: A ty nie masz mnie za co przeprosić?? ( ja tak robię żeby pokazać swojemu że przepraszanie wcale nie boli i jest oznaką dojrzałości i przyznania się do winy).
|
|
#4780 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, przyszedł właśnie i mnie przytulił.A przyszedł bo łzy mi zaczęły lecieć, ale to dlatego, że się mega źle czuje a tu trzeba iść na 11 h do pracy.. boli mnie głowa, mam zatkane uszy, spuchłam tak, że pierścionki mi się wbiły w palce i jeszcze boli mnie jak na @ i kręgosłup na dole.. oj ciężko znoszę odstawienie anty. A tu 11 h stania.. masakracja ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Tż ma 2 starsze siostry (pod 40 niedługo) ale żadna nie ma dzieci..---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4781 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Moja teściowa to by się strasznie cieszyła i nawet czasem się pyta czy czasem czegoś nie będzie.
Niestety dziś przyszła @ i boli mnie wszystko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4782 | |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() Tempka wzrosła spowrotem do swojej magicznej liczby 37,03 ale szczerze mówiąc wiem , że jutro zacznie spadać ...Spojrzałam na moje wcześniejsze wykresy i było idealnie tak samo ...także ten tego, nie ma się co łudzić ...choć nadal wierzę w jakiś CUD ![]() przykro mi , wiem jakie to straszne uczucie A co tam u innych? Przejrzałam troche wykresików i widzę , że niektóre jeszcze śpią ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
A tak czekałyśmy na Twój teścik ... Głowa do góry kochana!! Uda się w kolejnym cyklu! Zobaczysz
|
|
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
Cytat:
![]() Jakiś wysyp złych wieści ostatnio... |
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz
Cześć
jak ja lubię niedziele zaraz się biorę za sprzątanie
|
#4785 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Przynajmniej jak sprzątam to za wiele nie myślę
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fluidkuję |
|
|
|
|
#4788 |
|
Raczkowanie
|
No napewno kolejny cykl kolejna szsnsza, która trzeba wykorzystać.
Dzis bez nospy to chyba funkcjonować nie dam rady. Trzymam kciuki za przyszłe testy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=fantastka;42690314]Nie da się nie założyć konta, jak tu się z nami siedzi
Wczoraj przed północą założyłam i uzupełniałam Cytat:
Moja teściowa nie pyta, ale za to teść co jakiś czas żartuje ze mogłabym przytyć...
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczęta. Próbowałam z telefonu coś napisać, ale to jest takie durne, że 5 razy próbowałam i ciągle coś było nie tak, a potem się jeszcze rozładował.
Ja też rano zaglądałam Mygda przykro mi, ale ciesz się,że wystarczy Tobie NoSpa na bóle. szkoda,że test nie wyszedł, widziałam na ovu, bo to pierwsze rano włączam. Leine jak mała? wczoraj mi się laptop nie wyłączył i cały czas był włączony i do netu podłączony. Klipa ze mnie. Miłej niedzieli, piękna pogoda dziś, a ja mam gości.
|
#4791 |
|
Raczkowanie
|
Cześćwszystkime
ojej, to tylko ja mam taka teściową? jej to chyba nawet przez myśl nie przeszło nigdy,że i my jesteśmy w stanie spłodzić dziecko, chociaż tż jest najstarszy z jej dzieci, zresztą o ślub też nigdy nie pyta...
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
ja też w kiepskim nastroju, tempka niby nadal wysoko, ale z rana miałam różowe plamienie, więc zapewne w ciągu dwóch dni pojawi się @ ![]() dziś dzień lenistwa
|
|
|
|
#4793 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem,że nie jesteś z tż po ślubie, może dlatego zakłada, że się nie staracie i nie pyta o wnuki. co jak co moi i rodzice i teściowa bardzo czekają, choć nie wiedzą,że się "staramy" pytają co jakiś czas. Dostałam teraz umowę na czas nieokreślony, więc cały czas słyszę,to już możecie się teraz starać o dziecko,a ja staram się nie pokazywać emocji, że narazie dupa z tego, tylko odpowiadam NOO ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
ja niestety też spodziewam się @ na dniach, choć może nasze plamienie to nie na @ ja mam w sumie taki śluz brązowy dziś musze no na ovu zaznaczyć plamienie
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Widzę, że piszecie o reakcji teściów rodziców na wieść o ciąży.. U nas to wygląda tak, że gdy byliśmy na spotkaniu z moimi teściami (przylecieli do swojego rodzinnego miasta bo mieszkają zagranicą). Teść poruszył kwestię ciąży i dał mi dobitnie i wprost do zrozumienia, że nam dzieci nie są potrzebne teraz i on znowu dziadkiem zostać nie chce a ja mam w ciąże nie zachodzić.....
Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2013-09-08 o 10:36 |
|
|
|
#4795 | |
|
Zadomowienie
|
juliette mam pytanie na ovu masz zaznoczone wyniki testów owulacyjnych, które były pozytywne dużo szybciej niż ovu Tobie ją wyznaczyło. Twoim zdaniem kiedy właściwie ona była. Te testy są do dupy czy ovu.
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
fest teść, a skąd on może wiedzieć, czy dzieci są wam już potrzebne czy nie? Ciekawe czy jemu było potrzebne,ale mnie irytują tacy ludzie!!!
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zwykle miałam brązowe plamienia, teraz jakieś dziwne różowe
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4798 |
|
<3 <3 <3
|
Hej
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bezczelny jest twój teść, że też ludzie potrafią takie rzeczy pitolić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

)

Ja też z łóżka zaglądam żeby wyniki testów sprawdzić 
Tż dalej obrażony na mnie? 

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

a ja mam w ciąże nie zachodzić.....