|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
damn good coffee
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Wf polubiłam dopiero na studiach. Kilkadziesiąt dyscyplin do wyboru, łącznie z zajęciami teoretycznymi.
Całe liceum ćwiczyliśmy układ z szarfą na ławeczce |
|
|
|
#512 |
|
Konto usunięte
|
Zastanawia mnie dlaczego nasze miss jak pojadą na zawody to się tak kompromitują.
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=47551 Edytowane przez 201607111040 Czas edycji: 2013-09-08 o 14:38 |
|
|
|
#513 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie. Bez sensu. Za nieprzeczytanie książki na polskim pała, za niedokończenie biegu nawet jeśli to ponad fizyczne siły dziecka też pała? Bo u mnie tak. Z góry olewałam bieganie i na złość spacerowałam albo siadałam na ziemi. No nie zmuszą mnie do biegania. Mogą wstawić jedną jedynkę na lekcji za aktywność ew ocenić mój bieg w kategorii sprawdzian - jeden na lekcje. Pałek się trochę miało :-(
|
|
|
|
#514 |
|
Konto usunięte
|
równie dobrze można się śmiać "co 2 z polskiego? Czytać nie potrafisz?"
"2 z matmy, tabliczki mnożenia nie znasz?" |
|
|
|
#515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale w sąsiednim gimnazjum była taka babka, na szczęście ja się nigdy z czymś takim nie spotkałam. Prawie zawsze miałam wf z facetami i gdyby mi któryś zaczął liczyć mój cykl to bym wyśmiała i reszta klasy też, byliśmy solidarni w tych sprawachCytat:
. Ja nigdy po wfie nie śmeirdziałam ani po tym w szkole ani po tym na studiach , nie to, że się nie pociłam, ale nie śmierdziałam. Cytat:
![]() Nie chcę nikogo obrażać, bo pewnie generalizuję, ale osoby, które migały się od wfu to były i teraz też są takimi ciamajdami, nic nie zrobią, nie załatwią czasami są otyłe i na każdej wycieczce powiedzmy w górach stękały i płakały żeby zrobić przerwę. Opamiętają się za 15 lat i będę klękać i modlić się do Chodakowskiej .
|
|||
|
|
|
#516 |
|
Konto usunięte
|
ja na studiach chodziłam na aerobik i siłownię. Wf marzenie
|
|
|
|
#517 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a) nie miała czasu nikogo poprosić o pomoc dlatego wyszło jak wyszło b) była zbyt pewna siebie i poszła na żywioł dlatego wyszło jak wyszło c) poprosiła inną miss o pomoc w przygotowaniu tego krótkiego wywiadu a ta na złość jej "pomogła" ![]() d) wstrzymam się od komentarza, ale dopiszcie sobie sami
|
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#520 | |
|
Konto usunięte
|
ja ćwicze tylko grzybofitness
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
No jasne że na złość nauczycielowi który KAZAŁ mi biegać a ja mówiłam: nie, proszę, chcę jedynkę, nie ma sensu nawet podejmować wysiłku.Masz biegać. To ja na to że nie
|
|
|
|
|
#521 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
A na pociąg prawie biegłaś
|
|
|
#522 |
|
Konto usunięte
|
I rozgrzeszam w tym miejscu wszystkie rozkapryszone gówniary - jak wf nie jest atrakcyjny a nauczyciel trudny we współpracy to nie wiem czemu miałyby upocone jak świnie biegać do porzygu mając wf o 8 rano przed lekcjami bez prysznicy w szkołach
|
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli siadłaś na bieżni to nie wiem czemu w ogóle wystartowałaś. No ale nie wnikam, dla mnie takie zachowanie jest zwyczajnie głupie, ale głupie w żałosny sposób. Ode mnie tyle. |
|
|
|
|
#524 | |
|
Konto usunięte
|
No widzisz!!! Ja ci fitness w piątek zrobiłam
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#526 |
|
Konto usunięte
|
Ja na wf w gim nie biegałam bo mam astme i nauczycielka mogła mi podskoczyć.
|
|
|
|
#527 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
miałam zwolnienie z "ciężkich/męczących ćwiczeń" i wg niej tak naprawdę nie mogłam jedynie rzucać piłką lekarską |
|
|
|
|
#528 |
|
KOTerator
|
Dziwi mnie reklama pewnej sieci, w windzie. Rzadko oglądam tv, dziś na tą reklamę trafiłam kilka razy i nie wiem, czy tylko mi się wydaje, czy reklamy telewizyjne są coraz głupsze?
|
|
|
|
#529 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie wiem co mój wuefista z gimnazjum miał w sobie, ale na jego lekcjach wszyscy chodzili jak w zegarku. Nie ma, że boli, jak trzeba biegać, to biegniesz, jak trzeba było zrobić dwutakt i rzucić 10 razy piłką do kosza na czas to to robisz i nie ma takiej opcji, że jest inaczej.
Serio, nawet najbardziej pyskate dziewczyny, nawet największe harpagany robiły co on wymagał. Nie rozumiem fenomenu jego osobowości, ale chciałabym być takim nauczycielem, którego wszyscy słuchają i nikt mu nie odpyskuje |
|
|
|
#530 |
|
Konto usunięte
|
Miałam w życiu jedną dobrą wufeistkę : -p w podstawówce.
Jako mała dziewczynka byłam zajarana jak zapałka, bo pani trenowała drużynę cheerliderek i robiłyśmy fikuśne figury i układy z szarfami do supermodnej muzyki, do tego mieliśmy pompony i różne ciekawe rzeczy
|
|
|
|
#531 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tzn. tej z blondynką, bo ta z babką, która oddała dwa tablety swoim dzieciom mnie rozwala. |
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 |
|
Konto usunięte
|
Jestem zła.
Jest na facebooku taka strona pt "brwi odrysowane od szklanki" no i wiadomo pełno jest lasek które ogoliły własne brwi i wytatuowały sobie dwa lecące czarne kruki z rozpostartymi skrzydłami, ale czemu się z tego śmieją to nie rozumiem ![]() https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...30430199_n.jpg |
|
|
|
#534 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#535 |
|
Konto usunięte
|
No wiem że nie, ale jaki jest tego sens - to tak jakby na "faszyn from raszyn" wrzucali ubrania od nowojorskich projektantów - tych które się do noszenia np do pracy nie nadają
|
|
|
|
#536 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#537 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Miałam WF z jedną taką, co się wykłócała o każdą pierdołę na boisku byleby wyszło na korzyść jej drużyny i w rezultacie więcej było jej darcia się i fochów niż samej gry WF w liceum bardzo lubiłam, bo byliśmy po pierwsze rozdzieleni na chłopaków i dziewczyny, a po drugie jako mat-inf mieliśmy łączony WF z mat-fizem, a w bandzie dziewczyn-ścisłowców nie było raczej osób "siatka to moje życie, jak przegram to umrę". Traktowałyśmy to jako zabawę, a nie igrzyska śmierci ![]() Ale tak najlepiej się oglądało w liceum na międzyszkolnych zawodach laski grające w nogę, zawsze było więcej kopnięć w łydkę przeciwniczki niż w samą piłkę
|
|
#538 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie wiem co to za problem ułożyć taki plan bo u mnie w szkole były 2 sale do wf-u, siłownia, boisko do gry, i basen w pobliżu więc spokojnie można by podzielić ludzi i każdy robiłby to co go interesuje. I cóż ja po bieganiu przez godzinę byłam spocona i nie pachniałam różami. Inni też raczej nie z tego co zauważyłam. A chłopcy to juz zostawiali za sobą smugę potu. ![]() I tak generalizujesz ... Nie jestem ciamajdą i potrafię załatwić to co chcę - może dlatego nie biegałam bezrefleksyjnie za piłką i nie wypluwałam płuc na bieżni bo jakiś niedouczony debil miał "jedyną i słuszną" wizję wfu. Argument z cyklu " każdy kto nie znał wzorów na chemii dzisiaj jest półmózgiem i siedzi bez pracy w domu ![]() Cytat:
" Biegaj!!!" Cytat:
|
|
#539 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To, że to jest strona na temat brwi odrysowanych od szklanki to nie znaczy, że nie może wrzucić innych fajnych zdjęć. ![]() zresztą to zdjęcie jest tak ciekawe, że nawet gdybym biała fanpage niezwiązanego z tematem, wrzuciłabym je. Bo jest ładne. |
|
|
|
|
#540 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak większość, ale ja nigdy nie lubiłam wuefu, a od gimnazjum miałam zwolnienie (miałam podstawę, w sumie nie mogłam robić wszystkiego, ale jakbym się uparła, to coś tam mogłabym - inna sprawa, że gdyby mi lekarz nie napisał, że nie mogę biegać (a w moim przypadku nie jest to bezwzględnie zakazane, ale bieganie na ocenę, tzn. dokładnie tak, jak oczekuje tego nauczyciel, czyli jak test Coopera, to test Coopera, nie ma, że dziś nie mogę, a za tydzień mogłabym dać radę), to nauczycielka zmuszałaby mnie do tego i pewnie usiadłabym jak drabineczka)). Nie jestem ciamajdą (powiedziałabym, że wręcz przeciwnie), nie boję się urzędów i dziekanatów, nie jestem otyła, dużo chodzę, w górach nie zdycham ze zmęczenia. Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.

Bo tak analogicznie byłoby na matmie czy na czymś tam 

, nie to, że się nie pociłam, ale nie śmierdziałam. 

i tak dalej.