|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Nowy wątek
nie nadążam Cala, ja dawałam fasolke juz kilka razy do zupki
|
|
|
|
#152 | ||
|
Zadomowienie
|
on ma zęby?????
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Tez bym z checia dala fasolke, ale nie mam skad wziac.
A caly czas mam opory przed podaniem sklepowych warzyw. Kupilismy w Lidlu krolika, t.poporcjowala :P jak dobrze, ze nie musze sama tego ruszac! Poza tym narobila milion sloiczkow z dynia :P I jak tu jej nie lubic? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Ja postanowilam robić od obiadki dla małego..tylko czekam na książkę z przepisami bo mi siostra w prezencie zamowila.. Dziewczyny czy dobrze kojarzę ze Illusion robila jabłuszka na zimę? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, robila
nawet podawala linka z przepisem.Jesli chodzi o obiadki to ja tez gotuje, bez przepisow. Daje co mam. A moj maly raczej nie wybrzydza ![]() Moja przyjaciolka na porodowce ![]() Rano poszla jej krew, pojechala na ip, a tam 4cm rozwarcia! Ale od rana zadnych postepow w sumie, bo skurczy nie ma, kroplowek ani nic jej nie daja. Ma czekac... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-08 o 17:41 |
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie..może jeszcze podlinkuje ta stronę bo chciałam trochę zrobić, tyko z tego co pamiętam..to było troszkę wody i jablka i wsio zagotowac..tylko czy bez cukru to się zawekuje i przetrzyma?
A tak spi Antonio od 15.30...i spi i spi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pospacerowałam z Darią
od 15.30 i teraz dopiero do domu weszłam. Ale fajna pogoda była to co będę w domu siedzieć. Zaraz kąpanie, mleczko i spanie (mam nadzieję)
|
#158 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bokeh, ładnemu we wszystkim ładnie ![]() Cytat:
Ale słodziaczek Cytat:
Cytat:
No i się stało, Michał ma katar Na szczęście nie gorączkuje.
|
||||
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dopiero wróciłam, teraz jeszcze ją trochę przetrzymuję z kąpaniem żeby później poszła spać może nie wstanie o 4 pełna życia... ![]() Byłam dziś z Hanią w zoo ale nudy... i ludzi dużo ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Mam jeszcze do Was kulinarne zapytanie, bo marzą mi się pierogi z mięsem, ale nie mam maszynki do mielenia a zaś kupować na pare razy w roku jak bym robiła pierogi to tez mija się z celem i teraz moje pytanie czy dało by rade np kupic mięso mielone i ugotować je np na parze? czy to nie będzie to samo? Nie wiem poradźcie
|
|
#160 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Netiiii jaki on duzy...prawdziwy mezczyzna dlugo nie spal przed taka drzemka??
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja 2 h po parku chodziłam szkoda że się nie spotkałyśmy ![]() No i racja....w parku masakrycznie dużo ludzi Nie umiałam wolnej ławki znaleźć żeby Darie nakarmić.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-09-08 o 19:32 |
|
|
|
|
#162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No daj spokój tyla ludzi ![]() http://azjatyckicukier.blogspot.sg/?m=1 patrzcie dziewczyny sekrety japonek
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! My już po wizycie. Co się nasłuchałam to moje
![]() Wklejam link co nam dzisiaj Blanka zrobiła PS. Drut już został wyciągnięty ![]() http://www.youtube.com/edit?ns=1&video_id=9IaJLOCiNpA Lecę Was czytać |
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ciemnych włoskach moim zdaniem wyglądasz na starszą. Nawijko brawa za nowy pieluszkowy level! Little powodzenia w pracy! |
|
|
|
|
#166 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sobie przypomne jak moj zeszly sezon wygladal to ciary mnie przechodza, godzina spaceru a pozniej jeczace dziecko w domu .. teraz poki cieplo jest moozna na pol dnia sie spakowac i wyjsc z wozkiem a co bedzie jak sie zrobi zimno
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero teraz składam życzonka
Wszystkiego Najlepszego dla Pietraszka i Dawidka Hje STO LAT!!!! Mala, ale Oskar pięknie stoi!! ![]() To nie był mój pierwszy raz ![]() Zawsze wychodzi pyszne, Mięsko mięciutkie, zero tłuszczu PYYYYYYYYYYYYYCHA!!!! Cytat:
za przyjaciółkę
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przepisy! ![]() Cytat:
![]() ![]() odzdrawiamy ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Darii w domu okropnie się nudzi.Na dworze się cieszy i ładnie śpi na spacerach. Nie wiem co to będzie w zime.
|
|
#172 |
|
Zadomowienie
|
.
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane,
przez te wakacje nigdy Was nie nadrobię choć starałam się troszkę podczytywać zaległe buziaki za wszystkie postępy, zęby, skończone misiące i buziaki dla Was za sukcesy, urodziny itd już wszystko rozpakowałam i poprałam, podczas mojej nieobecności zalęgła nam się w kuchni mysz, taras był ciągle otwarty, urzędowała w szafce w makraonami, kaszami itp Co do wakacji to było cudownie choć troszkę umęczona jestem, mały w wózku nie chcal siedzieć ciągle na rękach albo w chuśce, cycek non stop poza tym wcinął wszystko z naszego talerza, zaczepiał ludzi i byl straaaasznie otwarty do każdej nowej twarzy zresztą południowcy bardzo lubią dzieci i nie było osoby, która przeszłaby obojętnie obok niego, tylko słyszeliśmy ciao picollo,mala beba itp ![]() ja w wolnych chwilach ze starszymi nurkowałam i chyba mam nową miłość i hobby naprawdę było supertak jak pisałam wczęsniej nie wypoczełam ale traktuje to jako cudowne przeżycie i moje dzieciaki na pewno będą miło wspominać te wakcje acha i przytyłam 2 kg jutro do pracy, jak sobie pomyślę to mi się słabo robi, bleeeeeeeeee aaaa no i ciekawe jak się uporam z nawałem mlecznym bo tak jak pisałam Leo dużo ssał i teraz muszę odciągać bo cycki mi pękają. Z nowych umiejętności to łazi już bardzo pewnie trzymając się mebli i potrafi chwile ustać bez trzymanki, zamówiłam mu takie jeździdelko http://www.fisher-price.com/pl_PL/products/70582 u koleżanki super się niem bawił acha zębów nadal nie mamy Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-09-08 o 20:45 |
|
|
|
#174 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana mam nadzieję, że noc będzie spokojna
|
||||
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Myślałam, że jeszcze wczoraj zajrzę, ale nie zdążyłam. Długo mi zeszło robienie tortu, ale udało się, wyszedł super i udało się go dowieźć do Szajowego miasta Mała była grzeczna w kościele, mąż mi opowiadał, że jak z chodzili sobie po kościele to kwiatki obrywała, chciała demolować skarbonkę i narywało ją do lampek A potem zasnęła. Insolito wszystkiego dobrego z okazji wczorajszych urodzin! Drugiego cudnego dzidziusia i mnóstwo szczęścia! Ewa aż mnie przeraziło jak przeczytałam o tych skurczach, oby to nic poważnego, skonsultujcie się koniecznie! Lenova moja też czasem tak główką majta, a potem się śmieje, ewidentnie sprawia jej to radochę ![]() Cała ja fasolkę nie prędko podam bo Mała bardzo źle zareagowała na fasolę jak ja jadłam, dwa dni miała brzydkie kupki, brzuszek bolał, raz zwymiotowała i co chwilę ulewała potem. Marsi witaj w domu Silver mam nadzieję, że ta gorączka to od ząbków, a nie np. od układu moczowego ja po tych naszych wynikach wtedy schizuję co chwilę na siuśkowe wyniki ![]() Nawijka, Mała ja nie jestem w stanie oglądać VOP, jejku jak mnie drażni to jury, zachwycają się, płaczą, nie lubię takiego czegoś. Pierwsza edycja była ok, w następnych lecą w kulki wg mnie ![]() Laurko czemu czerwone mięso tak rzadko? Ja nie lubię, ale mam w rodzinie osoby, które ino mięcho i mięcho i muszę mieć sensowne argumenty Zdrówka dla Michasia! U nas też dalej katarek, ale gorączki brak, tylko Mała trochę chrypi ![]() Hje wszystkiego dobrego! Osobnego mieszkanka, tylko z Polusią i tż Silver, Bokeh w parku dzisiaj tyle ludzi bo Elką można było za darmo jechać. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia dla Ewik i Ezzo! Ja mam wit. D z DHA, ale przyznaję bez bicia, że nie podaję codziennie. Teraz daję Ewie Juvit C, jak ma ten katarek. A kiedy będziecie dawać dzieciom takie prawdziwe herbatki owocowe "dla dorosłych"? Albo już dajecie? |
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=9IaJLOCiNpA |
|
|
|
|
#177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do podkreslonego u mnie bylo dokladnie tak samo i jeszcze sluszalam non stop plave oci (niebieskie oczy) ![]() a nurkowac, w ogole plywac w pletwach wzdluz skalistego wybrzeza kocham!
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
ale z jaką końcówką? bo ten ręczny to taka ciapa chyba by wyszła, chyba ze do rozdrabniacza wkłądasz???
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42691672]Ejjjj ja mam kolejną prośbę, dziewczyny, poprzyjcie mnie Podajesz takie ciekawe rzeczy, o których się w życiu nie dowiemy z filmów, normalnie czysty folklor - i wcale nie chodzi mi tu o takie ... wyśmiewanie czy coś albo właśnie system nauczania medycyny, tak skrajnie od naszego różny przecież. Proooooszę [/QUOTE]zgadzam sie !!!! Cytat:
co ja dzis przeszlam zeby maly poszedl spac, spiacy byl straszny ale wyginal sie na wszystkie strony na rekach, a jak go odkladalam bo on przeciez juz sam od jakiegos czasu zasypia to bylo darcie na caly glos.... ehh w koncu padl. Noc oczywiscie katarowa tragiczna, oby dzis bylo lepiej
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to Twoj sis? http://www.youtube.com/watch?v=2LbNqkt6Doo
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

nie nadążam

)
, rano jak się myję to też w bujaczku, w kuchni w bujaczku lub krzesełku.

Na szczęście nie gorączkuje.

za przyjaciółkę