|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Cytat:
Moja dobra waga to jest 57 kg i niestety ważę za dużo W dodatku u mnie to działa tak, że odkłada się wszystko w dolnej części ciała i mam wielkie uda, tyłek i ogólnie nogi a górę mam w rozmiarze 36/38 Nie mogę kupić żadnych spodni bo jak mi są dobre w udach to w brzuchu i talii odstają po 15 cm Teraz stwierdziłam, że się nie odchudzam. Staramy się o dzidzię to i tak w ciąży przytyję, nie ma sensu. A nie jestem otyła aby mi to szkodziło. Rok temu schudłam do 57 kg ale utrzymało mi się to pół roku. Potem mieliśmy dużo problemów i jedliśmy tylko na mieście no i mam spowrotem co sama chciałam A teraz wpierniczam ciągle słodycze. Na dzień potrafię zjeść czekoladę, chrupki, żelki, dwie kawy z 2 łyżeczkami cukru i jeszcze jakieś draże Oszalałam!! ![]() Cytat:
Ja tam lubię takie kosteczki Chciałabym ważyć tak jak zaraz po ciąży miałam. 53 kg przy 170 i wtedy byłam mega szczupła ale miałam taaakie cycuchy Mój tż się nie może doczekać kiedy tak będzie
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Rany, a co Wam poszlo? Wczesniej juz Wam sie nie ukladalo (bo podejrzewam, ze na myśli o wyprowadzce nie wpłynęła jedna kłótnia)?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
|
#4864 |
|
Rozeznanie
|
To już trzeci raz w ciągu trzech miesięcy o to samo. Chodzi o to, że TŻ co jakiś czas (przynajmniej raz w miesiącu) ma taką fazę, że kiedy chcę się z nim kochać to mnie odrzuca i tłumaczy się że jest zajęty i takie tam. Wczoraj chciało mi się spać a była robota w domu (sprzątanie), a on bez żadnego problemu był za ty żebym sobie pospała tylko w sypialni bo on w salonie będzie na necie siedział na kanapie z laptopem. No i sobie siedział...
Jak wróciłam wyspana to co widzę, że mu stoi dosłownie. Miał na sobie spodnie i zakrył bluzką. Ja na to do niego, że dlaczego znów te filmiki i stronki w necie oglądał a mnie odrzucał. To on na to że chciał się ze mną kochać tylko wieczorem dopiero. Ja już miałam tego dość bo widzę, że on woli się podniecać przy kompie niż przy mnie. On oczywiście zaprzecza. Ale ja się pozbierać nie mogę, zważywszy że to nie był pierwszy raz. Od wczoraj. Od wczoraj do dziś mam cały czas żal i nie mogę dać sobie z tym rady. Dziś mieliśmy jechać do Kazimierza pochodzić sobie tam, a tu...dzień cały zmarnowany. A taka ładna pogoda dziś. |
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj Wiem po sobie. Ja mimo tego, że było źle starałam się o dziecko z mężem. No i potem wyszło, że on tego dziecka nie chciał i tylko wszystko się w życiu poprzestawiało i jestem po rozwodzie już kilka lat. Mam teraz ukochanego tż-ta. Jest zupełnie inaczej, ale co przeszłam to moje No i córka jest z niepełnej rodziny. Jej najbardziej szkoda. A dziecko niestety nie połączy tego co jest już złe. Raczej jest odwrotnie. Jak jest w związku dobrze to zaraz po urodzeniu dziecka się trochę może pogorszyć bo się ludzie muszą dopasować do nowej sytuacji a to nie jest łatwe....
|
|
|
#4866 |
|
Rozeznanie
|
On się zarzeka, że mnie kocha i w ogóle i będzie się starał. Ale to trzeci raz już jest w ciągu trzech miesięcy i ja już nie wiem co robić.
Od razu miałam przed oczami obraz, że jestem w ciąży i leżę bo np. źle się czuję, a on na tych stronkach siedzi i nic go nie obchodzi. |
|
|
|
#4867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wiem nawet co napisać... Ale faceci sa jacyś dziwni, mój np na początku znajomości miał w telefonie setki zdjęć jakichś ładnych aktorek, medelek, każda miała swój folder i kupe zdjęć, nagich też... a najlepsze było to że nie miał ani jednego mojego zdjęcia... raz na imprezie zrobiłam mu aferę i przy wszystkich o tym powiedziałam to od razu usunął i do tej pory mam spokój..
29.08.2014 Game over Edytowane przez kw14tuszek Czas edycji: 2013-09-08 o 16:06 |
|
|
|
|
#4868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oj chyba na prawdę nie byłoby teraz fajnie gdybym była już w ciąży. Masakra jakaś... Z resztą za stara już jestem na nowy związek z kimś innym i z dzieciek będę się musiała pożegnać chyba... |
|
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam większe problemy, bo mój nie oglądał a kochać się nie chciał ze zmęczenia. To trwało miesiącami. Mam 28 lat a seks raz w miesiącu to nie jest szczyt moich marzeń. Ale doszliśmy do porozumienia, ułożyło się i jest ok
|
|
|
#4870 |
|
Rozeznanie
|
A jak już jestem w ciąży?...Bo tak mnie to wszystko denerwuje jak nigdy dotąd.
|
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci są inni niż my pod tym względem.To są wzrokowcy i popatrzeć muszą i już
|
|
|
#4872 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Ja płaczę sobie teraz i tak jest dziś co jakiś czas. |
||
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Nie płacz kochana Wiem, że Ci ciężko. Mocno Cię wspieram i jedyne co mogę to pocieszyć, że w końcu się to zmieni jak tylko oboje będziecie chcieli
|
|
|
#4874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O tym seksuologu muszę już na poważnie pomyśleć. Wcześniej też to rozważałam ale teraz... |
|
|
|
|
#4875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Serio myślisz o tym żeby się wyprowadzić? A tak na spokojnie próbowałaś pogadać, że Cię to boli, ze nie radzisz sobie z tym, jak to odbierać w sytuacji kiedy staracie się o dziecko... itp.? Masakra
|
||
|
|
|
#4876 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakaś rozkołatana dziś jestem i już sama nie wiem co bym chciała. Chyba po prostu spokoju. ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- A z wyprowadzką to tylko w pracy mogę zamieszkać. I tak tam robię wszystkie opłaty. Mam jeden pokój tam wolny, gdzie na razie prowizoryczne biuro jest. Najgorzej, że obok w domu moi rodzice mieszkają i by się dopytywali dlaczego i w ogóle. Ja bym tego nie chciała żeby musieć się im tłumaczyć. ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Mój TŻ po tych kłótniach cały skruszony chodził i nawet posprzątał całą łazienkę jak dziś spałam w dzień. On pewnie w jakiś tam sposób tego żałuje ale nie wiem czy tak do końca zdaje sobie z tego sprawę. Może przydałby mu się kubeł zimnej wody na głowę. A we mnie to niestety siedzi i wyjść nie może... |
||
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jejku, jak nie pomoże ani prośbą ani groźbą to nie wiem... może rzeczywiście tak jak dziewczyny mówiły - seksuolog. Tylko co na to Twój Tż powie, są takie typy ze za diabla nie pójdą i już ![]() Próbuje sobie wyobrazić co czujesz i aż mnie ciary przechodzą
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Zadomowienie
|
Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5
Dziewczyny właśnie zmierzylam temperaturę w ustach i mam 37,7 i straszne napady gorąca chyba mnie choroba rozbiera
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
ale mają mężów?? w tym wieku to już będzie ciężko o dziecko
|
#4880 |
|
Rozeznanie
|
On już poprzednio mówił, że jak znów źle będzie z nim pod tym względem to zgodzi się na terapię.
|
|
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przespałam po obiedzie 3 godziny wiedziałam, że jak się położe to tak się to skończy
|
||
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie trać nadzieji, najważniejsze ze on chce to zmienić. Jesli chodzi o starania, przypuszczam ze ja bym na jakiś czas odpuściła, ale oczywiście decyzja należy do Ciebie, do Was. Trzymam kciuki, oby było tylko lepiej FlightlessBird zerknęłam na Twój wykres 1cs i już tak obiecująco wygląda ![]() Ja też tak chcę
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2013-09-08 o 17:06 |
|
|
|
|
#4883 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam dziewczyny
|
|
|
|
#4884 |
|
Zadomowienie
|
witam się,
ja właśnie znowu zostałam sama, tż przyjechał wczoraj i dzisiaj musiał już jechać wczoraj byłam u ginki i okazało się, że jeszcze nie mam 0pęcherzyków i albo wcale owulki nie będzie albo się opóźni, idę za tydzień ocenić sytuacje, jeśli okaże się, muszę zrobić badanie tsh (drugi raz, żeby sprawdzić) oraz fsh i LH, powiedziała też że pasowało by troszke przytyć, no ja już sama nie wiem, troche mnie to zdołowało |
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój nie trzymał żadnych nagich zdjęć w telefonie ani nie ogląda takich filmów. Chłopaki w gimnazjum mogą tak się zachowywać ale dorosły facet...
|
|
|
#4886 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 201
Tak, juz wcześniej pisalam. Jakie kolejek badania miałam robione rok temu w czasie jak przyklejalam evre. Od maja nie przyklejam i gin nic. A i tez fajnie jak będzie pracować w przychodni i szpitalu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staracz
Miałaś testować i co testowałaś? Bo nie wiem co wpisać.
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały dzień był spokój, a teraz delikatne plamienie warac i szyjka się otwarła ![]() Do tego mam okropna biegunkę, a jutro do pracy coś mi na żołądku siadło |
|
|
|
|
#4889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a który masz dc??
|
|
#4890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to zachowanie rodem z podstawówki. A po ciąży kiedy ciało kobiety się zmieni i już może nie być aż takie atrakcyjne jak teraz to co dalej będzie sobie filmiki oglądał? No żona już się mu może nie podobać całkiem... masakra jakaś... Popatrzeć sobie mogą bo kobiet jest pełno wszędzie, na ulicy w barach itp ale są pewne granice tego.
Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2013-09-08 o 17:30 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

A ile ważysz i maz wzrostu? Ja mam 172 cm i 61,8 kg, udało mi się schuc do mojego ideału 59-60 kg ale potem zaprzestałam ćwiczyć, bo jak zaczęłam się starać o drugie bobo to mnie nawalały jajniki. Teraz wiem dlaczego i wróciłam do ćwiczeń 
Moja dobra waga to jest 57 kg i niestety ważę za dużo
W dodatku u mnie to działa tak, że odkłada się wszystko w dolnej części ciała i mam wielkie uda, tyłek i ogólnie nogi a górę mam w rozmiarze 36/38
Nie mogę kupić żadnych spodni bo jak mi są dobre w udach to w brzuchu i talii odstają po 15 cm

No i córka jest z niepełnej rodziny. Jej najbardziej szkoda. A dziecko niestety nie połączy tego co jest już złe. Raczej jest odwrotnie. Jak jest w związku dobrze to zaraz po urodzeniu dziecka się trochę może pogorszyć bo się ludzie muszą dopasować do nowej sytuacji a to nie jest łatwe....

18.08.2010 - zaręczyny

coś mi na żołądku siadło