|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
WRZESIEŃ ciuszki, dodatki, fajka wodna, kosmetyki, telefon [XS-L]
NIEAKTUALNY !!!
Witam w nowym, uporządkowanym wątku. mam nadzieję na udane wymianki ![]() -> wymieniam różne rozmiary ale poszukuję TYLKO XS/S (buty: 37) -> mogę wysłać jednocześnie z osobami min. 30 przekupek (nie odstępuję od tej zasady!) -> nie odmieniam się! -> zawsze informuję o stanie moich rzeczy i tego samego oczekuję, w przeciwnym razie odsyłam rzeczy na koszt osoby która mnie oszukała, żądam swoich + negatyw i czarna lista -> nikogo nie ignoruję, jeśli nie odpisałam przypomnij się proszę ; ) -> proszę o wyrozumiałość, nie zawsze mam czas być każdego dnia na wizażu . dostępne | wymienione | dokładka .
![]()
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-03-25 o 16:20 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: WRZESIEŃ ciuszki, dodatki, fajna wodna, kosmetyki, telefon [XS-L]
1. Fajka wodna, dostałam od brata nieużywana przeze mnie
2. Sony Ericsson W300i Walkmann - używany w stanie bdb, normalne ślady użytkowania. Jedyna wada - brak możliwości połączenia głosowego. Walkmann, smsy i pozostałe funkcje telefonu działają w 100%. Brak simlocka. W zestawie pudełko, ładowarka, słuchawki. 3. Ideenwelt podróżna suszarka składana, stan idealny w 100% sprawna +kosmetyczka 4. Transporterek dla małych gryzoni bądź innych zwierzątek (z czerwoną pokrywką) 5. Szelki dla świnki morskiej/królika, nowe DOKŁADKA !!! 6. Przenośny odtwarzacz DVD - proszę o rozsądne propozycje! - obrotowy ekran 7,5 cali (360 stopni) - usb - czytnik kart SD - MPEG4 - game player - możliwość złożenia DVD i zawieszenia na tylny zagłówek samochodu - akcesoria jak na zdjęciu + etui do zawieszenia na zagłówek (muszę sprawdzić) 7. Żelazko turystyczne 900-1100 W - proszę o rozsądne propozycje! - 100% sprawne, użyte raz - moc: 900-1100W - lekkie - składana rączka - pionowe uderzenie pary - ergonomiczne pokrętło temperatury - stopa ze stali nierdzewnej - przełącznik regulatora pary - przełącznik zmiany napięcia zasilającego
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-27 o 14:21 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
1. CCC sandałki japonki 37, (wymienię tylko za inne sandałki)
2. CLARA BARSON zamszowe czółenka na niskim obcasie 37, stan bdb 3. CLARA BARSON piękne klapeczki na obcasie 37, założone raz na chrzciny 4. VISAVII drewniane klapeczki z podeszwą antypoślizgową 36, jak nowe 5. CLARA BARSON zamszowe czółenka na niskim obcasie 37, stan bdb 6. NIKE Twilight 37,5 - mega wygodne, używane ale nadal niezniszczalne, real foto przy lepszym świetle DOKŁADKA !!! 7. Nowe bardzo ciepłe kapcie 36-37, nowe (zdjęcie rozjaśnione) - t_89
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-19 o 15:29 |
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Dwurzędowa kurteczka z podszewką, nowa S/M
2. REPORTER meega ciepła polarowa bluza, stan idealny XS/S 3. BUTIK misiowa bluza, stan idealny S/M 4. H&M kardigan grzybek S/M, nowy 5. Cieplutki kardigan, bardzo przyjemny materiał XS/S, stan idealny - tylko za inny sweterek! 6. Golf ręcznie robiony na drutach, bardzo cieplutki - rozm. uniwersalny 7.Liliowy kardigan z bufkami XS/S/M, nowy 8. FISHBONE kardigan w kotki, mam z wymianki założyłam raz S - chocolate_monster
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-27 o 14:23 |
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
1. ZARA szary cieniutki sweterek XS/S/M, stan idealny
2. INTRAMA piękny beżowy sweterek S/M, stan idealny 3. DIANA ażurkowy sweterek XS/S, stan idealny 4. Brązowy prążkowany kardigan S/M, stan bdb+ 5. ZARA kardigan 'bombka' S/M, nowy z metką 6. JAPAN STYLE golfik 2w1 XS/S, nowy 7. ABERCROMBIE&FITCH szary long, stan idealny XS/S - chocolate_monster 8. Ażurkowe bolerko ręcznie robione na drutach, nowe 9. Ażurkowe brązowe bolerko, stan idealny - r. uniw. 10. Czarne bolerko 'grzybek', stan idealny XS/S
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-09 o 17:19 |
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
1. MEGI śliczna sukienka z bufkami stan idealny XS/S
2. Fioletowa bombka odcinana pod biustem, stan idealny r.uniw 3. FISHBONE panterkowa sukienka XS/S, stan idealny (tylko za inną!) 4. RIVER ISLAND brązowa tuniczka, stan idealny XS/S 5. B.MEDRE'Y tuniczka nowa S/M 6. Satynowa koszula 'top' z krawatem, stan idealny XS/S 7. BROADWAY czarna spódniczka, nowa z metką i paskiem M - plus que parfaite 8. Mgiełka z żabotem, stan bdb++ XS/S 9. Koronkowy gorset XS/S (nieprześwitujący), za coś meega
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-14 o 12:40 |
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
1. BUTIK dłuższy t-shirt XS/S, stan idealny
2. SONY koszulka polo XS/S, stan idealny 3. Nietoperz 'motylek' odcinany i wiązany pod biustem XS/S/M, nowy 4. ORSAY półgolfik z marszczeniami XS/S, nowy 5. ORSAY koszula z bufkami L 6. AMISU koronkowa mgiełka z podszewką na biuście, nowa L 7. ATMOSPHERE spódniczka 34, stan idealny 8. F&F bluzeczka z "lejącym się" dekoltem XS/S, stan idealny 9. Śliczna koronkowa bluzeczka z podszewką na wysokości biustu, S nowa
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-03 o 20:12 |
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Czarne z wstawkami, nowe r27
2. NIKE spodnie dresowe, stan idealny XS/S 3. Rurki cieniowane, nowe r25 - za coś meega 4. Rybaczki marszczone, nowe r25 5. ADIDAS spodenki krótkie, wiązane od środka, stan idealny XS/S 6. RCC spodenki z podszewką, stan idealny r25 7. PIMKIE podwijane spodenki do kolana, stan idealny M 8. MISS RJ szare szorty, bardzo wygodne 26, stan idealny 9. S.D.A.J jeansowe szorty r25, stan idealny
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-06 o 17:01 |
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Hawajskie dwustronne szorty, stan idealny S/M
2. Czekoladowe podwijane szorty, stan idealny S 3. Szaro-beżowe spodenki z gumką, stan idealny XS/S/M 4. Dwustronny ażurkowy szaliczek, stan idealny 5. Beżowa apaszka w ciapki, stan idealny DOKŁADKA !!! 6. FISBONE spódniczka z zipem XS/S - stan idealny (kolor jak na drugim zdjęciu) 7. Koronkowa bluzeczka z bufkami S/M, jak nowa - mam z wymiany, jednak okazała się za dużą 8. TERRANOVA panterkowa XS, jak nowa - mam z wymiany, niezbyt dobrze na mnie leży (nie wiem czy chcę oddać )9. SINSAY różowy komin, nowy! 10. Biały szaliczek, bdb
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-19 o 10:55 |
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
1. BERESHKA koszula nocna M/L, nowa
2. Nowa koszulka nocna z usztywnianymi miseczkami B/C, rUNI 3. Śliczna granatowa koszulka nocna, nowa S/M 4. Beżowa koszulka nocna z haftem, regulowane ramiączka S/M/L 5. 70A: niebieski (nowy z metką), brązowy, niebieski - stan idealny MARKS&SPENCER Limited Editon fioletowy, 60 C, nowy! DOKŁADKA: 6. Zielony sweterkowy połgolf XS, bdb 7. AMISU fioletowy półgolfik XS, stan idealny 8. Marszczona spódnica za kolano XS/S jak nowa (miałam na sobie tylko raz) 9. AMISU bombka XS/S, stan idealny 10. Koszula z żabotem, rozmiar z metki: 40 ale wg mnie to spokojnie S/M, stan idealny
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-19 o 11:00 |
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-19 o 10:50 |
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
różności
![]() 1. Etui na wkład do kalendarza/organizatora 2. Albumy 10x15 3. NOWY długopis w eleganckim etui 4. Opaska do spania, nowa 5. H&M Kosmetyczka Hello Kitty (wnętrze różowe) 6. Bruliony A5, w linię i kratkę 7. EMPIK gumki "pady" 8. NOWY pasek do zegarka 9. Dwa nowe paski
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-19 o 11:01 |
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-11 o 10:19 |
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
1. AA Ultra Odżywianie miceralny płyn do demakijażu 250ml, została połowa
2. FARMONA Magic Spa sól do kąpieli, użyta 2-3 razy (mogę zrobić odsypkę) - (odyspka) Dagmalka87 3. ZIAJA nawilżający krem do rąk z D-panthenolem, nowy - chocolate_monster 4. ADVANCE TECHNIQUES okrągła szczotka do stylizacji 5. Damska golarka na sucho i morko - nie wiem czy chcę wymienić - Natt19926. Podróżna kosmetyczka z uchwytem do zawieszenia, stan idealny
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-23 o 19:29 |
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
FILMY DVD:
(wszystkie są w stanie idealnym, 100%sprawne żadnej ryski) 1. Nawiedzona narzeczona 2. Pod czułą kontrolą 3. Testosteron 4. Amelia 5. Anioł w Krakowie 6. Spiderman 3 (książeczka + płyta) 7. Paranienormalni (książeczka + płyta) 8. Alicja w Krainie Czarów 9. Disney Chip&Dale (książeczka+płyta) 10. Szymon Majewski Rozmowy w tłoku
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2013-09-08 o 20:36 |
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Audiokurs Angielski "Czasy z ćwiczeniami A1-B1", płyta CD z mini książeczką - chocolate_monster
2. Harry Potter i Komnata Tajemnic - Gra PC 3. Symulator Farmy 2011 - Gra PC 4. Patrycja Markowska "Świat się pomylił" - Edycja CD+DVD 5. Muzyka z Serca - CD 6. Artur Chamski - CD 7. Ewa Farna - CD 8. AVON&PlanetSpa Program Pilates - DVD Video - Dagmalka87
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-23 o 19:28 |
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Klaudia Carlos, Katarzyna Bosacka "Salon Piękności" TVN Style - nowa
2. Joanna Jabłczyńska "Współczesny savoir-vivre dla nastolatków" - stan idealny 3. Jose Luis Martin Descalzo "Dlaczego warto żyć" - raz przeczytana 4. Maureen Johnson "13 małych błękitnych kopert" - raz przeczytana 5. Małgorzata Karolina Piekarska "Klasa Pani Czajki" - stan bdb 6. Kelly Harte "Masz nową wiadomość" - stan idealny 7. Paulo Coelho "Na brzegu rzeki Piedry" - stan idealny - Dagmalka87 8. Kuba Czernikiewicz, Tomasz Wiśniowski "W 365 dni dookoła Euro. Kalendarz kibica" TVN24 9. Tomasz Sosnowski "Ojciec we współczesnej rodzinie. Kontekst pedagogiczny" - nowa 10. Henryk Sienkiewicz "Ogniem i mieczem" - nowa
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-23 o 19:27 |
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Stephenie Meyer "Saga Zmierzch" - jako całość! za coś mega (wszystkie są w twardej okładce)
2. William Irwin, Rebecca Housel, Jeremy Wisniewski "Zmierzch i filozofia" - nowa 3. GREG "Repetytorium maturzysty matematyka" 4. GREG "Repetytorium maturzysty WOS" 5. "Z demokracją na ty" - repetytorium maturzysty WOS 6. OPERON Wiedza o społeczeństwie. Podręcznik.
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-19 o 13:18 |
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
DOKŁADKA KSIĄŻKI:
1. "The Best of Kraków - To co najlepsze" - przewodnik po Krakowie polsko-angielski, nowy 2. Alexandra Potter "Ostrożnie z marzeniami" - jedynie minimalne zagięte rogi 3. Diane Irons "Sekrety urody" -stan idealny
Nie zamykaj oczu - otwórz umysł. Żyj. Poszukuj. Podążaj własną drogą. Drogą szczęśliwego zycia... Edytowane przez maartuuss92 Czas edycji: 2014-01-11 o 10:07 |
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
miejsce na dokładkę3
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ ciuszki, dodatki, fajka wodna, kosmetyki, telefon [XS-L]
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1378655780 ??
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1378654121 ? oddam wiele!
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1378654307
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ ciuszki, dodatki, fajka wodna, kosmetyki, telefon [XS-L]
mnie by pasowała taka wymiana
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
Stephenie Meyer "Saga Zmierzch" - jako całość! za coś mega ♥ (wszystkie są w twardej okładce)
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#29 |
|
Wtajemniczenie
|
czy znajdziesz coś u mnie za:
ZIAJA nawilżający krem do rąk z D-panthenolem, nowy ISANA MED Pro-Vit Szampon 200ml, użyty raz ADIDAS FUN SENSATION woda toaletowa 30ml, nowa w kartoniku ?
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

)