|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
![]() ![]() ![]() ![]() mam depresje!!Joasia do zobaczenia w walce o brąz
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
za długi post to nie cytuję
a więc joasiu:ja też raczej będę chciała życzenia na sali bo wydaje mi się, że łatwiej to ogarnąć i świadkom się lepiej zbiera te rzeczy, które ludzie dają bo jest to gdzie płożyć podoba mi się takie muzyczne rozwiązanie mam takie same plany jeśli chodzi o mieszanie gatunków a co oprócz tego jest w oczepinach? ja też planuję tylko tyle nie chciałabym nic więcej na oczepiny ta zabawa na konkurs tańca jest faaajna mojej przyjaciółki chłopakowi na weselu przy tym poszły spodnie! ja się już do tej straszyzny z tż zaliczam bo zmywamy się koło 2, 3 zazwyczaj ![]() ![]() a ten pomysł z samoobsługowym barkiem jakoś mi się nigdy nie podobał ![]() fajnie, że wesele udane, szkoda że wyszło jak wyszło z kolanem ale odbijesz sobie to jeszcze |
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas będzie oddzielny stół z kawą, herbatą i ciastami. Nie wiem jak to się sprawdza, ale coraz więcej sal tak robi z tego co widzieliśmy. Pewnie duże znaczenie ma dobrze poinformowanie gości i zachęcanie, ale każdy podchodzi kiedy ma ochotę. Z takim roznoszeniem każdemu to zależy ile kelnerów. Ja byłam na weselu gdzie kelnerzy pytali co kto sobie życzy i przynosili i w sumie wyszło to ok, a było 180 osób na tym weselu. Jednak nie byłam na weselu ze szewdzik stołem z ciastami i nie wiem jak to sie sprawdza. |
|
|
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kaw- zapomniałam o tym :P tu była opcja i taka że można było samemu sobie robić ale kelnerzy też chodzili i pytali o to ![]() Cytat:
![]() O Pati zapomniałam!! miałam pisać wczoraj.. Przekichane!! jakby wam nie zawiesili zawodnika, i nie ten defekt..... kurde.. strasznie beznadziejnie.. Bo wam się to należało!! Za to brąz zdobędziecie na pewno bo nasi pokazują beznadziejny poziom!
|
||
|
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja sobie aktualizuje na slubowisko . pl Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-09-09 o 10:49 |
||
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
mi fotograf sam!! powiedział 4900 :/ więc ceny jak dal mnie z kosmosu
|
|
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
nam za kamerę+foto wyjdzie 5300zł około i to wcale nie jest jeszcze dużo
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie jak pogoda nie wyjdzie (oby nie!) to też bym wtedy zmieniła że wolę na sali :PNo oczepiny zazwyczaj trochę więcej zabaw chyba nie wiem.. :P ja bym chciała jeszcze jedną albo dwie zabawy dorzucić ![]() A co do łapania muszki- to właśnie lepsza wersja jak każdy w kółko chodzi i zasłania się oczy i rzuca nagle.. a nie jak wszyscy w rządku stoją.. bo ktoś jest z tył, ktoś wyższy z przodu i to takie nie do końca sprawiedliwe :P chociaż mogłam iść walczyć z kulą heh :P A.. i PM miała baaaaaaaaardzo długi welon w kościele, później go wypięła, a do oczepin miała taki krótki kupiony
|
|
|
|
|
#1059 | |||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Przy roznoszeniu przez kelnerów zawsze czeka się troszkę dłużej niż robiąc samemu. Niektórym może być głupio ciągle o to prosić, jak mają w zwyczaju pić herbatę co pół godziny Raz mój wujek nie dostał kawy, o która poprosił, bo kelner powiedział mu, że zaraz będzie ciepłe danie i teraz kaw nie roznosząDrugie rozwiązanie jest dla mnie bardzo fajne, bo idziesz kiedy chcesz, zajmuje to mniej niż minutę, nikogo nie musisz prosić. Ale pomyślałam o starszych osobach, o mojej babci na przykład, która ma problemy z chodzeniem i zapewne musiałaby kogoś prosić, żeby jej tą herbatę przyniósł. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szuminie okazało się, że łańcuszek pękł (sąna to dowody) a nie wyłożył się specjalnie ale sędzia h** wie lepiej !!:/ Miedziński dno samo w sobie!!! tyle ile wczoraj zrobił niebezpiecznych sytuacji na torze to chyba nikt nie zrobił! nienawidzę go szczerze tak jak cała Częstochowa! Tak się wczoraj napłakałam, że szok! Nawet poszłam pod park maszyn i wyzywałam na miedzińskiego!!! Głupi H** z niego i tyle na temat!! Zabrakło tylko 2 pkt ((A to zdjęcie na podsumowanie |
|
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dobrego kamerzyste, który weźmie 2000 zł ze względu, że zna mojego teścia i fotografa za 1600zł więc razem mnie to kosztuje 3600 |
|
|
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie oczepiny to te ceregiele z rzucaniem nie zrozumiałyśmy się widocznie ![]() ja ostanio powiedziałam tż, że nie chcę rzucać ani woalką, ani bukietem ani podwiązką bo się zniszczy/ubrudzi/ukradną mi ( ) i też to samo nie chcę tż muchy zniszczyć ) jakieś takie z napisem czy coś a tż wymyślił że on chce na wzór supermena i z napisem super pan młody a ja super panna młoda i że takimi będziemy rzucać a potem je oddamy na pamiątkę tylko będą musieli w nich zatańczyć powiedziałam, że to rozważę ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
myślę, że każdy z chęcią to uczyni
|
||
|
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
weekend się skończył i od razu większy ruch się tu zrobił ![]() Cytat:
ja byłam na weselach gdzie kelnerzy roznosili i na takich gdzie każdy sam sobie pewnie dużo zależy od tego jak się ugadasz na sali. Bo czasem jest tak, że kelnerzy pytają co kto chce i dopiero przynoszą,więc wtedy dłużej to trwa, ale ja się częściej spotkałam z opcją, gdzie już mają gotowe na tacy kawy i herbaty i od ręki dostajesz co chcesz, a chodzą z tym na tyle często,że nie ma problemów, że trzeba czekać itd. I dla mnie to lepsza opcja. Ze stolikiem gdzie sam sobie robisz, też generalnie ok. Ale też zależy gdzie stoły do siedzenia a gdzie ta kawa itd. Bo ja byłam na weselu gdzie np taki stolik był na samym końcu i żeby dojść do mojego siedzenia to trzeba było przejść przez sale do tańczenia, ominąć część stołów i dopiero, więc niezbyt dobra opcja, bo ja wtedy się zawsze boję, że zaraz zaleje siebie, albo kogoś i zawsze wysyłam TŻta żeby mi przyniósł |
|
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laski,
Dzięki żeście nie naspamowały Jak się ogarnę to napiszę o weselu coś więcej ale było pięknie !! Poprawiny równie udane, wróciłam wczoraj późnooo. W nocy jak wracaliśmy z 1 dnia okazało się że mamy w domu awarię to taka niemiła niespodzianka No i z ciekawostek, jako że obiecałam PM-ce że wezmę udział w tych nieszczęsnych oczepinach to wzięłam no i nie będzie zaskoczeniem jak powiem że dziadowski welon wpadł mi w ręce(i nie było jak się odsunąć żeby poleciał gdzie indziej) Najbardziej się z tego PM-ka cieszyła bo skakała przez 3 minuty że to ja trafiłam(nie wiem czy będzie nadal taka szczęśliwa jak zdjęcia zobaczy No w każdym razie nogi wchodzą mi do d..y . No i wariatka moja zrobiła taaak obszerne menu że 3 wesela śmiało mogłyby się najeść
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja nawet nie mam sił nadrabiać tego co napisałyście. Jakoś nie najlepiej się czuje.
|
|
#1066 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() wiem, mała niedogodność, ale jednak zależy mi, żeby te napoje każdy miał pod ręką ![]() ja pomyślałam o dwóch stolikach, w dwóch końcach sali, żeby nie było tak jak mówisz - pielgrzymki przez parkiet z gorącą herbatą
|
|
|
#1067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi jeszcze nigdy nie udało się złapać welonu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i mega pech.. relacja w tv też była mega.. wszyscy już byli pewni że wyglaliście.. ale jak to kolega mój napisał "dwaj kombinatorzy znaleźli się w finale, szykujmy się na 4h transmisje z meczów o złoto" - w ZG wczoraj tor był aż śmieszny.. kibice gwizdali jak po 2 pierwszych biegach wyjechały szczotki bo takie koleiny się robiły na torze.. Cytat:
A z koszulkami śmiesznie Aaaa.. ogólnie to oczywiście zapomniałam dodać że prócz tego że Panna Młoda była najpiękniejsza ever to ogólnie Państwo Młodzi byli prze asy!! ładowali całe wesele czystą wódke i nie po połówce (a kieliszki nie należały do najmniejszych)! ale to wychowankowie Politechniki, co się dziwić :P ale wielkie brawa bym im teraz właśnie zadedykowała! :P
|
|||
|
|
|
#1069 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nigdy nie biorę udziału w żadnych zabawach ani tym bardziej oczepinach bo są dla mnie po prostu głupie ale przyjaciółce się nie odmawia, w zasadzie prawie siostrze bo takie mamy relacje no i cóż... A tak się starałam żeby nie wpadło na mnie.....
Aaa i zaraz po tym poczułam się jak gwiazda hollywood haha no zaraz kamera na mnie i fotograf i pół rodziny z aparatami.....
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy nie złapałam bo zawsze uciekam ja tam po takie rzeczy też wysyłam zawsze tż więc nie zwracam uwagi jak to jest a tak ogólnie mówiąc to nie starajcie się tych gości aż tak rozpieszczać bo oni mają nogi a i tak jak ktoś będzie chciał to Was obgada i tak |
|
|
|
|
#1071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no ja mimo że w łapaniu welonu praktycznie zawsze biorę udział, to nigdy się na niego nie rzucam jak to czasem bywa
|
||
|
|
|
#1072 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
ja mam takie podejście
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie wzięłabym udziału w oczepinach. Nie lubię tego typu zabaw.
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już przechodząc obok kibiców Toruńskich życzyłam im srebra !!! Mój Tż mnie tylko uciszał na szczęście obok była policja i czułam się bezkarna heheh ale z tych nerwów musiałam im coś powiedzieć
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja nigdy nie wychodzę no ale miałam umowę z Młodą i nie miałam gdzie uciec, bo patrzyłam co się dzieje za oknem i nawet nie patrzyłam na to co się dzieje i kurde welon wylądował na mnie...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zaraz po tym cyrkowaniu Młoda idzie do mnie i się pyta jak długo będzie musiała przepraszać
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wiem, że różne osoby mają różne podejście do tego ale dla mnie to po prostu chamstwo i brak szacunku dla panny młodej ![]() rozumiem biały z jakimś innym kolorem itd to ok, ale cała biała kiecka nie kumam jak można w ogóle się tak ubrać
|
|
|
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 7
An ostatnim weselu, na którym byłam kwestia herbaty/ kawy była rozwiązana tak, ze był stolik w kącie sali i na nim wszystko leżało. Ale było to w koncie sali, gdzie wszyscy siedzieli, wiec dosc blisko. Niemniej jednak, ja piłam herbatę tylko 2 albo 3 razy i raz praktycznie nie było wody, innym razem nie było ani cytryny ani lyzeczek... Wiec o ile kelnerzy to bedą pilnować to spoko, w przeciwnym razie nie do konca mi sie ta opcja podoba
.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
haha ta koszulka mi się podoba
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak się odcięłam na ten weekend, aż wstyd się przyznać, że dopiero jak wracaliśmy to w samochodzie w tel sprawdziłam jaki wyniki bo mi się przypomniało |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

a więc joasiu:

No ten miniony tydzień był mega, chyba już drugiego takiego ciepłego i słonecznego nie będzie
Jakiś program czy po prostu kwestia podliczania tak określona?

Raz mój wujek nie dostał kawy, o która poprosił, bo kelner powiedział mu, że zaraz będzie ciepłe danie i teraz kaw nie roznoszą

nie kumam jak można w ogóle się tak ubrać