Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 12:23   #481
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja nie chcę mieć podwiązki, i tak planuję założyć rajstopy. Za to nie wiem, co mogłoby być w zamian niebieskie
majtki

justynkie i co oni robili podczas tej melodii? stali? bujali sie?
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:24   #482
martucha0205
Rozeznanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

ja podwiazke planuje miec a ostatnio widzialam alternatywe niebieskiego naklejki na podeszwy z tekstem I DO albo jakies inne

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:26   #483
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
justynkie i co oni robili podczas tej melodii? stali? bujali sie?
Tak, tańczyli. Niestety ja nie byłam na tym weselu, widziałam tylko zdjęcia a relację zdał mi kolega.
Muzyka była na tyle wolna, że to był taki taniec bujano-chodzony. Nie wiem jak to wyszło na żywo, zdjęcia były naprawdę rewelacyjne!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:32   #484
alloffkowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
U mojej koleżanki po prostu przed oczepinami zgasili światło, poprosili wszystkich gości na parkiet, rozdali zimne ognie i zaczęli grać jakiś wolny taniec. Wyszły przeurocze zdjęcia

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Widzę że sporo z Was ma siebie na facebooku. Czy to przywilej dziewczyn z Klubu czy po prostu kiedyś była wymiana zaproszeń?
Kiedys wymiana byla, w klubiw tez, ale moge Ci wyslac mok facebook na
priv

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
aloffkowa my sie mamy na FB nie ??
Wiesz ze nie wiem? A.G
Ja jestem, chwalilam sie dzis ze mam ja :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:32   #485
niulka_1985
Zadomowienie

No i w sumie, to ja mam podwiązkę zgodnie z kolorem przewodnim - fioletową, ale żeby tradycji stało się za dość odprułam kokardkę i w jej miejsce przyszyłam niebieską różyczkę
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:34   #486
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
majtki
Albo biustonosz! W sumie, kto go będzie spod tylu warstw kiecy widział tylko kto produkuje niebieskie straplessy... hm... raczej nikt :P

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
ja podwiazke planuje miec a ostatnio widzialam alternatywe niebieskiego naklejki na podeszwy z tekstem I DO albo jakies inne
Naklejki są fajne! Ale i tak nic nie pobije męskich z napisem "ratunku"
Google podpowiada mi jeszcze wyhaftowaną w podszewce sukni datę ślubu albo nowe nazwisko... w sumie jest trochę opcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Brittany-Dan-Wedding-0009.jpg (81,6 KB, 26 załadowań)
Stary 2013-09-09, 12:38   #487
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hej
Ja też jestem przeciwniczką puszczania lampionów. Byłam na Nocy Kupały puszczac lampiony, ale jak zobaczylam, że ktoś tak puścił lampion, że on prawie spadł na dziecko w wózku to sie przeraziłam.

Co do auta to my pojedziemy kogoś ze znajomych. Mój narzeczony chce żebyśmy naszym jechali, ale ja wolałabym innym jechać.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:38   #488
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
piekne tetwoje typy, ja miałam jedne zapisane, ale wykasowałam gdy przesyłka miała mnie kosztowac 60 zł
nie chce bo nie mam zaufania do zagranicznych sklepów tego typu, może jestem głupia, ale jakos tak
Faktycznie dosyć droga ta wysyłka... Ale powiem szczerze że na polskich stronach nie znalazłam nic równie ładnego za tą cenę. A nie chce kupować w aparcie czy innym kruku bo tam już ceny całkowicie kosmos. Może jeśli kilka z nas będzie chciało zamawiać to zrobimy współne zakupy?
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
A niebieską będę miała na pewno podwiązkę (nie boicie się, że Wam się z rajstop/pończoch ześlizgnie?)
Właśnie z tego powodu nie chcę podwiązki Będę miała albo błekitne majtochy albo doszyję sobie jakąś małą kokardkę od środka
Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Jak juz czesc z Was zdazyla pewnie zauwazyc na facebooku MAM JĄ <3 potem napisze wiecej )
Masz suknię??? Pokaż!!!!!!
Cytat:
no wlasnie.... my mamy duze wesele, 140 osób, nie da sie odpalic ich jednoczesnie i boje sie że wyjdzie klapa, no i że kobiety będą sie bały o kreacje....
A propos lamionów jeszcze to wam powiem, że moja znajoma która brała ślub w zeszłym roku załatwiła sobie suknię, jakiś mały żar jej spadł podczas odpalania i przepalił 9 warstw tiulu!

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-09-09 o 12:39
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:43   #489
alloffkowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Faktycznie dosyć droga ta wysyłka... Ale powiem szczerze że na polskich stronach nie znalazłam nic równie ładnego za tą cenę. A nie chce kupować w aparcie czy innym kruku bo tam już ceny całkowicie kosmos. Może jeśli kilka z nas będzie chciało zamawiać to zrobimy współne zakupy?

Właśnie z tego powodu nie chcę podwiązki Będę miała albo błekitne majtochy albo doszyję sobie jakąś małą kokardkę od środka

A propos lamionów jeszcze to wam powiem, że moja znajoma która brała ślub w zeszłym roku załatwiła sobie suknię, jakiś mały żar jej spadł podczas odpalania i przepalił 9 warstw tiulu!

Jak tylko bede w domu pokaze,ale nie mam w niej zdjecia, jiz mi sie noe chcialo uboerac znow
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-09, 12:43   #490
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

podwiązkę dostałam gratis z suknią Błękitną
aloffkowa pokaż tę suknię!

Ja początkowo myślałam o lampionach, ale to trzeba zgłaszać, za dużo ceregieli a i strach, zeby nie wywołać gdzies pożaru...Chyba zdecyduję się na baloniki

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:48   #491
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Cytat:
Kiedys wymiana byla, w klubiw tez, ale moge Ci wyslac mok facebook na
priv
Jakby któraś chciała na facebooka to priv

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2013-09-09 o 18:51
Stary 2013-09-09, 12:50   #492
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
jak ja was dziewczyny doskonale rozumiem z tymi egzaminami.... siedzę w notatkach i pisze licencjat... ehh.... 5 dni mi zostało a ja jestem w lesie
dlatego nie chce wdawać się w dyskusje na razie, bo wiem jak ten wątek na mnie działa i mogłabym wpaść jak śliwka a kompot

dziewczyny ja po rade przychodzę...
chce miec długie, ozdobne kolczyki na ślubie i naprawdę przeszukuje siec już bardzo długo i oprócz etsy (gdzie nie chce zamawiać) wpadły mi w oko te 2 pary kolczyków.... do tych drugich mam bardzo pasującą bransoletkę, ale właściwie do tych pierwszych tez by pasowała.... błagam, które?
Co do egzaminów i prac, współczuję, ja to przeżywałam w czerwcu, finisz licencjatu i egzamin z 3 lat... brrr
Co do kolczyków, bardziej podobają mi się te na czarnym tle

Cytat:
Jak juz czesc z Was zdazyla pewnie zauwazyc na facebooku MAM JĄ <3 potem napisze wiecej )
Czekamy na zdjęcia!

Co do lampionów to mnie też się już przejadły, ale jeszcze nie wymyśliłam żadnego "zamiennika"... myślę nad zimnymi ogniami, ale też nie jestem przekonana. Nie wiem, czy cokolwiek takiego będzie, zobaczymy

Podwiązkę mam biało-niebieską, w dodatku pożyczoną Tylko jak już kiedyś pisałam, chyba jest ciut za ciasna, ech A na jakiej wysokości w zasadzie powinno się ją nosić, kilka cm nad kolanem, czy dużo dużo wyżej, w górnej połowie uda?

Jeszcze pytanie do dziewczyn, które orientują się w sprawie Wonderbra - teraz dopiero wygooglowałam ten stanik i faktycznie wygląda solidnie, czy on dobrze utrzyma biust ok. 65FF? Polecacie jakieś inne bez ramiączek dla takiego rozmiaru?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:51   #493
nasturcja1308
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon

Justynkie wysyłam zapr

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 12:51   #494
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Ja swoje kolczyki kupiłam w outlecie Apartu i były za 80 zł, to raczej przeciętnie. Na Etsy te, które mi się podobały, kosztowały 120 bez wysyłki i były tylko posrebrzane.

Etsy to zresztą takie trochę handmadowe Allegro, jeśli nie zdecydujecie się na kupno u jednego sprzedawcy, to i tak ceny wysyłki niższe nie będą
Stary 2013-09-09, 12:52   #495
hihihi
Zakorzenienie

dziękuję za wszystkie miłe słowa odnośnie fryzury! teraz już wiem na pewno, że trafiłam z nią idealnie!

enzunio, niulka_1985, Aasikk,
kasia1201, cude, antonina_bielska, anannke, justynkie, cashmere dziękuję Wam
Soul89 dziękuję namawiaj Tżta
Cytat:
boże... gdzie sa tacy fryzjerzy????
zapraszam do mnie
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
hihihi bardzo ładna fryzura mnie siemało fryzur podoba ale ta jest fajna

ja mam problem - bo chciałabym rozpuszczone takie naturalne a z drugiej strony.. wole spiete zeby nie zrobily sie tluste od potu
dziękuję ja już wiem, że poci się czoło i plecy też i muszę mieć spięte bo tak to lipa.
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ślicza fryzurka! a ta grzywka urocza ale jeśli tak jak piszesz, jest niepraktyczna, to faktycznie trzeba wprowadzić zmiany ja na to najbliższe wesele idę w rozpuszczonych włosach albo zrobię sobie fale prostownicą, nie mam akurat kasy na fryzjera i makijażystkę

dziewczyny, w przyszły poniedziałek mam egzamin poprawkowy i już zaczyna mnie łapać stres...
dziękuję też mi się podobała, dlatego fryzjerka mi ją zostawiła, ale naprawdę niepraktyczna ale przód łatwo poprawić.
pewnie, w rozpuszczonych albo pofalowanych też ślicznie!
powodzenia na egzaminie!
Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Fryzurka jest śliczna! A makijaż czemu porażka ? Nie podobał Ci się czy był nietrwały ? Robiła Ci próbny ślubny ?
dziękuję nawet mi się podobał, choć to nie było chyba jeszcze TO. ale był baaaaaaardzo nietrwały jakbym się sama umalowała to chyba dłużej by mi to wytrzymało. świeciłam się niemiłosiernie już bardzo szybko, a potem to w ogóle mi cienie spłynęły, nie no porażka. chodziłam się poprawiać ciągle, pudrować. a na swoim wesele nie mam zamiaru tak ciągle latać do łazienki przecież!
Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
bardzo ładna ta fryzura, bardzo fajnie ten tył wygląda, oryginalnie i elegancko, a bedziesz miała welon? bo w takiej sytuacj to nad kokiem trzeba by było go wpiąć no nie? mi sie juz moja koncepcja fryzury 150 razy zmienia, wiec na razie sie nie napalam na żadną
dziękuję tak, będę miała welon. i chyba go wepnę nad kokiem, chociaż moja mama mówi, żeby pod! bo zasłonie fryzurę, no ale zobaczymy jeszcze.
Cytat:
Napisane przez Maglena89 Pokaż wiadomość

hihihi
też planuję próbną fryzurę i makijaż walnąć sobie na sylwestra, żeby zobaczyć jak się sprawdzi w warunkach ekstramalnych Myślę, że to dobry pomysł.

No i ładna ta Twoja fryzurka Ja mam włosy długie, proste. Plan był taki, aby upiąć je na bok na jedną stronę, zrobić delikatne fale i już, ale mam ten sam dylemat co Ty, czy się w tym nie ugotuję w sierpniu i czy włosy nie będą się do mnie lepiły. Mam też grzywkę, ale namiętnie zapuszczam, żeby do wesela już być kompletnie bez i mieć odsłonięte czoło
naprawdę warto wypróbować trwałość fryzury i makijażu w takich sytuacjach. według mnie po prostu w rozpuszczonych włosach jest mega gorąco w tańcu i loki/fale się psują. miała na tym weselu dziewczyna piękne fale, a potem prawie proste takie strąki jej się zrobiły. jednak jest ciepło, tańczy się, poci i włosy się psują.
dlatego ja sobie zrobię jeszcze jeden próbny makijaż na sylwestra. nie będę ryzykować i robić na ślub bez próbnego.
Cytat:
Świetna fryzurka, własnie coś podobnego chciałabym dla siebie. Mogę zgapić?
Powiedz jeszcze jakiej długości masz włosy? Ja jestem na etapie zapuszczania i zastanawiam się czy przez rok mi wystarczająco urosną
dziękuję pewnie, że możesz!
mam takie do łopatek. mogę Ci zdjęcie jakieś wrzucić fryzjerka powiedziała, że mam idealną długość, już dłuższe by się źle upinało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (86,5 KB, 41 załadowań)

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:00   #496
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
mam takie do łopatek. mogę Ci zdjęcie jakieś wrzucić fryzjerka powiedziała, że mam idealną długość, już dłuższe by się źle upinało.
Ja mam troszeczkę dłuższe i nawet podobny kolor , ale zapuszczam dalej wychodzę z założenia, że zawsze na fotelu mogą mi skrócić
Stary 2013-09-09, 13:02   #497
niulka_1985
Zadomowienie

hihihi ja też mam taką długość włosów i się martwiłam, że na takie upięcia mogą być zbyt krótkie. Pocieszyłaś mnie
Stary 2013-09-09, 13:03   #498
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
Ja mam troszeczkę dłuższe i nawet podobny kolor , ale zapuszczam dalej wychodzę z założenia, że zawsze na fotelu mogą mi skrócić
wiadomo, że łatwiej skrócić
ale jak ostatnio obcinałam (z resztą u innej fryzjerki) to też mi powiedziała, że to idealna długość, że z takiej się robi koki itd.
ja będę się teraz trzymać tej długości, co jakiś czas podetnę końcówki tylko
nie chciałabym w dniu ślubu jeszcze włosów ścinać bo jak jeszcze coś pójdzie nie tak?
Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
hihihi ja też mam taką długość włosów i się martwiłam, że na takie upięcia mogą być zbyt krótkie. Pocieszyłaś mnie
cieszę się

Dexter w spódnicy
Stary 2013-09-09, 13:04   #499
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Jak byłam na weselu 2 lata temu to kuzynce TŻ też spadło coś na suknię ślubną, suknia była wypożyczona i miała dziurkę w tym miejscu co spadł ten wosk czy co to jest ?
Moim zdaniem lampiony to nie jest dobry pomysł, potem wisi to gdzieś na drzewach albo komuś na auto spadnie a do tego jak widać PM też może na suknię spaść żar i zniszczyć suknię

Ja chciałabym zimne ognie

hihihi
to masakra! Ja mam cerę tłustą, dermatolog stwierdziła łojotok jak jest ciepło to robię się tłusta po 30 minutach dlatego potrzebuje naprawdę dobrej wizażystki i dobrych kosmetyków, do poprawek też kupię coś dobrego bo nie mam zamiaru na zdjęciach się świecić jak latarnia
W ogóle mam teraz taką wrażliwą twarz bo stosuję Epiduo na wyciągnięcie zaskórników i całego syfu z pod skóry, gulki mi się robią i skóra jest taka wrażliwa. Do tego mam Rozex (metronidazol) i pimafucort (ze względu na łojotok i bakterie) i jeszcze inna maść na bakterie...no dużo tego mam ale mam nadzieję, że do ślubu się poprawi. Nie mam trądziku nie wiadomo jakiego, czasami mnie wysypie np. na czole...ale pod skórą mam sporo tego i muszę wyczyścić tą buzię bo porządnie żebym przed ślubem wysypu nie dostała:O

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:08   #500
niulka_1985
Zadomowienie

Ostatnio dopada mnie jakaś panika przedślubna - czy ja wszystko zdążę zrobić w sobotę Fryzura, makijaż, jechać na salę z alkoholem i winietkami, zrobić "odbiór" dekoracji w kościele, przystroić samochód.....
Stary 2013-09-09, 13:09   #501
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

hihihi
to masakra! Ja mam cerę tłustą, dermatolog stwierdziła łojotok jak jest ciepło to robię się tłusta po 30 minutach dlatego potrzebuje naprawdę dobrej wizażystki i dobrych kosmetyków, do poprawek też kupię coś dobrego bo nie mam zamiaru na zdjęciach się świecić jak latarnia
W ogóle mam teraz taką wrażliwą twarz bo stosuję Epiduo na wyciągnięcie zaskórników i całego syfu z pod skóry, gulki mi się robią i skóra jest taka wrażliwa. Do tego mam Rozex (metronidazol) i pimafucort (ze względu na łojotok i bakterie) i jeszcze inna maść na bakterie...no dużo tego mam ale mam nadzieję, że do ślubu się poprawi. Nie mam trądziku nie wiadomo jakiego, czasami mnie wysypie np. na czole...ale pod skórą mam sporo tego i muszę wyczyścić tą buzię bo porządnie żebym przed ślubem wysypu nie dostała:O
ja też mam tłustą i mówiłam tej kosmetyczce, że boję się, że mi makijaż spłynie! i ona powiedziała, że na pewno nie, że innym się trzymał itd. ale ja znam swoją cerę! i co? wyszło na moje. a myślałam, że jak płacę tyle to dłużej mi się to utrzyma niż jak sama się umaluję ;/
też stosowałam rozex pomógł mi na początku, potem zmieniłam maść mam nadzieję, że do ślubu będziesz miała idealną twarz!
znalazłam wizażystkę, wydaje się super i używa tych mega dobry kosmetyków! napisałam do niej i dojeżdża do domu, to wielki plus

Dexter w spódnicy
Stary 2013-09-09, 13:11   #502
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Ja swoje kolczyki kupiłam w outlecie Apartu i były za 80 zł, to raczej przeciętnie. Na Etsy te, które mi się podobały, kosztowały 120 bez wysyłki i były tylko posrebrzane.

Etsy to zresztą takie trochę handmadowe Allegro, jeśli nie zdecydujecie się na kupno u jednego sprzedawcy, to i tak ceny wysyłki niższe nie będą
O widzisz - a ja myślałam że to jeden sprzedawca... to fakt, niekoniecznie się tak da nie do końca jeszcze ogarnęłam tą stronkę Dzięki za naprostowanie
Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
[B]dziękuję pewnie, że możesz!
Taką fryzurkę chciałabym mieć Włosy mam takie ledwo do ramion, więc przez rok zapuszczę
Stary 2013-09-09, 13:18   #503
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Jakby któraś chciała na facebooka: imię znacie z nicka, a nazwisko Później je usunę więc proszę nie cytować.
wyciełam nazwisko, wysłałam zaprosenie

Oto ona:
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6039.html

Panie w pierwszym salonie mnie olały, dały do przymiarki dwie kiecki, i to nie z tamtego sezonu jak prosiłam, tylko z komisu...
ogólem, totalna olewka.

Potem poszłam do drugiego salonu, miałam nadzieję, ale się nie nastawiałam, bo widziałam na necie że mają niby suknie już od 650 zł, więc coś mi tu nie pasowalo, myślalam że to jakiś alla salonik.
Ale się myliłam, najpierw obsługiwała mnie jedna pani, powiedzialam że jestem większych rozmiarów, (wyśmiała mnie i kiecki które mierzylam miały rozmiar 40 ) na wstępie wyjeła chyba z 10 kiecek, i autentycznie doradzała, potem przyszła druga pani, zadzwoniliśmy po przyszłą teściową, druga pani tez super doradzała, w efekcie wahałam się między dwoma kieckami ecru. W efekcie została ta, bo w drugiej jak stałam bokiem, teściowa powiedziała że wyglądam jakbym ciąże urywała :P
nie będzie tego ramiączka, pani mi je wytnie i ozdobi tył, przy wiązaniu z prawej strony, cały tył będzie wiązany, nie będzie zamka, no i obcinamy tren
aaa no i dopłacam 50 zl żeby mi doszyły troszkę więcej świecidełek

Sama kiecka 1200 zł + halka 100 zł+ kryształki 50=1350 zł. za moją jedyną 
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-09-09, 13:22   #504
justynkie
Wtajemniczenie

alloffkowa gratulacje!!!
I dzięki za zapro

Stary 2013-09-09, 13:23   #505
Elrosa
Zadomowienie

justynkie też Ci wysłałam zaproszenie przed chwilką

alloffkowa suknia jest śliczna, gratulacje! I do tego ta cena
Stary 2013-09-09, 13:23   #506
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Ja się zastanawiam poważnie nad wizytą u dermatologa, bo już nie mam pojęcia jak sobie poradzić z powiększonymi porami na twarzy

Co łykacie na paznokcie? Co byście poleciły?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:24   #507
velika
Winter is coming

Cytat:

Oto ona:

suuper, piękna sukienka i super cena no widzisz alloffkowa, dobrze, że nas posluchałaś szkoda tylko, ze nie masz zdjęć na sobie

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:24   #508
justynkie
Wtajemniczenie

Elrosa tak myślałam że to Ty

Stary 2013-09-09, 13:24   #509
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
a jakie inne polecasz w podobnej cenie?? Na winach zbytnio się nie zn:

warto w niegroźne i lidlu polować na chianti zdarza się już od 16 zł to dobre włoskie winko do obiadu

Cytat:

omg!!!!!

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Świat katarzyny a może rozdać gościom te ognie podczas 1 tańca?? Żeby trzymali? No sama mię wiem bo było by dobrze gdyby one się chociaż te 2-3 minuty paliły a nie gasły za szybko

fajny pomysł zgapiam!

Cytat:
Albo biustonosz! W sumie, kto go będzie spod tylu warstw kiecy widział tylko kto produkuje niebieskie straplessy... hm... raczej nikt :P

Naklejki są fajne! Ale i tak nic nie pobije męskich z napisem "ratunku"
Google podpowiada mi jeszcze wyhaftowaną w podszewce sukni datę ślubu albo nowe nazwisko... w sumie jest trochę opcji

ooo podoba mi się z tym jądrem pod suknia!!! Ją będę miała dużo niebieskich rzeczy że względu na kolor ptzewodni

Cytat:

gdzie jest koutlet apartu??

Cytat:

Oto ona:

Panie w pierwszym salonie mnie olały, dały do przymiarki dwie kiecki, i to nie z tamtego sezonu jak prosiłam, tylko z komisu...
ogólem, totalna olewka.

Potem poszłam do drugiego salonu, miałam nadzieję, ale się nie nastawiałam, bo widziałam na necie że mają niby suknie już od 650 zł, więc coś mi tu nie pasowalo, myślalam że to jakiś alla salonik.
Ale się myliłam, najpierw obsługiwała mnie jedna pani, powiedzialam że jestem większych rozmiarów, (wyśmiała mnie i kiecki które mierzylam miały rozmiar 40 ) na wstępie wyjeła chyba z 10 kiecek, i autentycznie doradzała, potem przyszła druga pani, zadzwoniliśmy po przyszłą teściową, druga pani tez super doradzała, w efekcie wahałam się między dwoma kieckami ecru. W efekcie została ta, bo w drugiej jak stałam bokiem, teściowa powiedziała że wyglądam jakbym ciąże urywała :P
nie będzie tego ramiączka, pani mi je wytnie i ozdobi tył, przy wiązaniu z prawej strony, cały tył będzie wiązany, nie będzie zamka, no i obcinamy tren
aaa no i dopłacam 50 zl żeby mi doszyły troszkę więcej świecidełek

Sama kiecka 1200 zł + halka 100 zł+ kryształki 50=1350 zł. za moją jedyną
Gratuluje!!!!

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 13:25   #510
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
śliczna ta sukienka też obcięłabym ramiączko.

Edytowane przez nasturcja1308
Czas edycji: 2013-09-09 o 13:30
nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości