|
|
#4981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVII
Dzień dobry
Byłam na targu chciałam jakieś buty i nic mi się nie podobała ![]() Czekam na siostrę tż żeby mi włosy obcięła
|
|
|
|
#4982 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Sprawdź, jaka jest najmniejsza wartość przysłony. Mała liczba równa się mała głębia ostrości, czyli mocno rozmyte tło Poza tym im mniejsza liczba, tym więcej światła wpada na matrycę, więc możesz robić zdjęcia przy gorszej pogodzie Sprawdź matrycę, im większa tym lepiej Zoom i piksele nie są tak ważne, ponieważ raczej nie będziesz robiła zdjęć dzikim zwierzętom ani pracowała nad billboardami![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;42707860]Pamiętacie jak Wam pisałam o tym pseudo pracodawcy, którym miał mi tylko podać godzinę, na którą mam przyjść do roboty, ten który miał do mnie zadzwonić o 14:00, ten, który zepewnił mnie, że mam tą robotę, a nigdy nie oddzwonił?? Teraz miał czelność wysłać mi smsa, że mają promocję w sklepie Jak potrzebowałam żeby zadzownił, zatrudnił to nie, a jak mu towar nie schodzi to informuje mnie o promocji...Nie powinnam się denerwować, bo znowu skończy się atakiem astmy, który już mnie zaczyna łapać, ale jak tu człowiek ma się nie wściekaćWspółczuję Ci
|
|
|
|
|
#4983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja po ponad roku nie zauważyłam, a czesze się nią dosyć często
|
||
|
|
|
#4984 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4985 | |||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() a z mieszkaniem fajnie ci się udało - korzystaj ![]() Cytat:
i tak szperam co jakiś czas po forach ale ta promocja w której możesz kupić aparat jest na prawdę świetna Sondrina chyba się do Ciebie uśmiechnę jak sie na coś zdecyduję bo widzę, że wiesz co nieco o aparatach ![]() Cytat:
niedługo lecę do domu to też sobie zrobię, orzechową... też lubię pić mleko z kawą moja siorka też się śmieje z mojej kawy
|
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie pachnie, ale w smaku sianko no, ale ciul- zbożowa dobra
|
|
|
#4987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4988 |
|
w krainie snu i marzeń
|
gdzie taka promocja?
|
|
|
|
#4989 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVII
Dziewczyny ponowię swoje pytanie, jaki aparat do 500zł polecacie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4990 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4991 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jaki obiektyw - to już zależy jakie zdjęcia planujesz robić przy zdjęciach na bloga najlepsza byłaby jasna stałka - np. 50mm f/1.8, bo nie jest jakoś specjalnie droga (ok 500zł) obiektywy tzn. kitowe, czyli dołączane do aparatu, czyli przeważnie jakieś 18-55mm są ciemne, więc przy kiepskiej pogodzie już trudniej uzyskać ładne zdjęcie ale i z takich obiektywów da się coś wycisnąć, bo akurat zdjęcia kosmetyków nie są wybitnie trudne do zrobienia gorzej jeśli ktoś chciałby robić zdjęcia w ruchu Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2013-09-09 o 16:33 |
|
|
|
|
#4992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4993 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż ja takie słabizny pije, że to właśnie bardziej mleko z kawą jest Cytat:
na żywo zieleń i żółty (w innym poście był) wyglądają genialnie ogólnie za taką cenę te zegarki są boskie myślę jeszcze nad granatowym i miętowym![]() hehe to pozdrów babcię myślę czy nie kupić mleka waniliowego i do tej kawy dolewać- może być dopiero czaaad
|
|
|
#4995 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to uważaj bo niedługo będzie post zakupowy z mazidłami Wiesz co, teraz głównie znowu używam ecotools i dwa z RT także muszę wrócić do tych chińskich i dam znać ale jakościowo są praktycznie takie same z tym, że brakowało mi takiego dużego pędzla do różu jaki ma właśnie RT dlatego najczęściej po niego sięgam![]()
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde chciałam napisać notkę, ale mam tak słabe zdjęcia, że mi się odechciewa
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Dziewczyny pozwoliłam sobie założyć nowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=42714324 zapraszam
|
#4999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja to samo, poszłam robic foty a tu szaruga i sie nie nadają do niczego |
|
|
|
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za odpowiedź haha już dodałam Twojego bloga do obserwowanych i czekam na kolejne kuszenie ( w przeciwieństwie do mojego portfela, który już płacze)
|
|
|
#5002 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
..
|
|
|
|
#5005 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVII
Ja już w tramwaju pomykam przeszczęśliwa
do pracy[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4271311 6]najważniejszy tak naprawdę jest obiektyw, a nie sam aparat, i na tym trzeba się skupiać zawsze a jaki obiektyw - to już zależy jakie zdjęcia planujesz robić przy zdjęciach na bloga najlepsza byłaby jasna stałka - np. 50mm f/1.8, bo nie jest jakoś specjalnie droga (ok 500zł) obiektywy tzn. kitowe, czyli dołączane do aparatu, czyli przeważnie jakieś 18-55mm są ciemne, więc przy kiepskiej pogodzie już trudniej uzyskać ładne zdjęcie ale i z takich obiektywów da się coś wycisnąć, bo akurat zdjęcia kosmetyków nie są wybitnie trudne do zrobienia gorzej jeśli ktoś chciałby robić zdjęcia w ruchu[/QUOTE] Myślę żeby kupić z obiektywem 55-100 czy jakoś tal bo czytałam, że ta podstawowa wersja czyli tańsza ma słaby obiektyw Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez ama09 Czas edycji: 2013-09-10 o 07:11 |
|
|
|
#5007 |
|
Raczkowanie
|
Dobryyyywieczór!
![]() Właśnie wróciłam z Krakowa, znalazłam współlokatorki do mieszkania! Łiiii! |
|
|
|
#5008 |
|
Zakorzenienie
|
piszę tutaj bo na forum amilie chyba mnie przyblokowali gdy napisałam że pojemności podkładów są śmiesznie małe , o co chodzi z tym wizazem , czy już nie ma wolności słowa ? jakiś czas temu była afera z etorebką i tam wszyscy prawie dostali bana i blokade a jak się człowiek wypowie o odczuciach że podkład ma podejrzanie małą pojemność to nie może nic więcej napisać już na tym forum
|
#5009 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4271311 6]najważniejszy tak naprawdę jest obiektyw, a nie sam aparat, i na tym trzeba się skupiać zawsze
a jaki obiektyw - to już zależy jakie zdjęcia planujesz robić przy zdjęciach na bloga najlepsza byłaby jasna stałka - np. 50mm f/1.8, bo nie jest jakoś specjalnie droga (ok 500zł) obiektywy tzn. kitowe, czyli dołączane do aparatu, czyli przeważnie jakieś 18-55mm są ciemne, więc przy kiepskiej pogodzie już trudniej uzyskać ładne zdjęcie ale i z takich obiektywów da się coś wycisnąć, bo akurat zdjęcia kosmetyków nie są wybitnie trudne do zrobienia gorzej jeśli ktoś chciałby robić zdjęcia w ruchu[/QUOTE] Prawda, obiektywy są najważniejsze Cytat:
|
|
|
|
|
#5010 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4271311 6]najważniejszy tak naprawdę jest obiektyw, a nie sam aparat, i na tym trzeba się skupiać zawsze
a jaki obiektyw - to już zależy jakie zdjęcia planujesz robić przy zdjęciach na bloga najlepsza byłaby jasna stałka - np. 50mm f/1.8, bo nie jest jakoś specjalnie droga (ok 500zł) obiektywy tzn. kitowe, czyli dołączane do aparatu, czyli przeważnie jakieś 18-55mm są ciemne, więc przy kiepskiej pogodzie już trudniej uzyskać ładne zdjęcie ale i z takich obiektywów da się coś wycisnąć, bo akurat zdjęcia kosmetyków nie są wybitnie trudne do zrobienia gorzej jeśli ktoś chciałby robić zdjęcia w ruchu[/QUOTE] Ojj ja muszę się dużo nagimnastykowac żeby oddać kolor kolorówki i nadal jestem niezadowolona z efektów Czasem zdjęcie wychodzi lepiej aparatem w telefonie niż Canonem400D... Nie wiem jak dam radę jak przyjdzie jesienno-ziomowa pogoda .
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

czy macie może jakieś uwagi odnośnie kupowania takiego sprzętu ? Poradzcie coś proszę
Na razie z czesadeł mam grzebyk i szczotkę z włosia dzika i jestem bardzo zadowolona
i tak szperam co jakiś czas po forach 

ja to samo, poszłam robic foty a tu szaruga i sie nie nadają do niczego
Czasem zdjęcie wychodzi lepiej aparatem w telefonie niż Canonem400D... Nie wiem jak dam radę jak przyjdzie jesienno-ziomowa pogoda