|
|
#121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaczynam czuć się dziwnie w związku
Cytat:
Za to jednak psychicznie źle. Dzisiaj byłam w nowej pracy i ... porażka. Tzn. praca wydaje się być fajna, ale siedzialam na zebraniu, mówili coś ogólnie, mówili do mnie a mi już pierwszego dnia przelatywały zdania przez głowę i połowy nie pamiętam, bo łzy miałam na wierzchu i ciągle myślałam o EXIE... |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zaczynam czuć się dziwnie w związku
I dobrze że myślisz , twój EX to dupek ale na pewno było też sporo miłych chwil a pamięć selektywna robi swoje .
chodzi o to że musisz dać sobie chorować żeby wyzdrowieć , truizm ale sporo osób o tym zapomina ![]() cokolwiek Ci przelatuje przez głowę , pamiętaj że ten facet Cię zdradził emocjonalnie , po tym wszystkim co przeszliście , ja uważam że przebaczenie za zdradę można uzyskać ale nie u tego samego partnera . zamęczyłabyś się z nim , nawet gdybyś była z nim dalej , to za parę lat / miesięcy napisałabyś że twój facet nie dorósł do ojcostwa , wydziera się na dziecko , czy nie jesteś szczęśliwa w małżeństwie . z dużą dozą prawdopodobieństwa by tak było . ale może być też inaczej , tu żadne rady nie pomogą bo tylko Ty i on wiecie jakie uczucia między wami były czy są , ciężko o "książkowe" definicje . Opowiedz o swojej pracy , czym się będziesz tam zajmować ? , skoro Ci się podoba to postaraj się odsunąć nieco prywatne sprawy i postaraj się dobrze wypaść na początku , potrafisz to zrobić , dasz radę ![]() wiem że jest Ci teraz samotnie ale czy to powód żeby rezygnować z drogi do niezależności? , nie ![]() wykorzystaj to że mieszkasz w Wawie i możesz przebierać w np kursach tańca , na takiej salsie przez godzinę zapomnisz o wszystkim i odreagujesz , gwarantuję ![]() chodź potańczyć a nie myślisz o tym chamie skończonym
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

, słyszałem że jest parę klimatycznych miejsc , ale i tak pewnie do Kraka nie ma startu