![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię 'rozwala' cz. VII
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Jane Fonda w filmie Sposób na teściową ![]() ![]() http://jennifer-lopez.fotsa.ru/photo...n-law_116.html
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Mnie się wydaje, że kobieta po 50-tce powinna wyglądać kobieco, a nie dziewczęco. Nie jest to jakaś młódka, nie jest dziewczynką - jest kobietą dojrzałą.
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
Ostatnio często widuję szawary. Niestety, widywałam panów w takowych bez bielizny... Wyobraźcie sobie, jak taki pan stanie pod światło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co mi przeszkadza, i to zarówno w przypadku pięknych i szczupłych, jak i grubych, to łażenie w negliżu POZA plażą. Że sobie idzie na gofry, obiad, piwo, czy coś. To niech się odzieje w praeo, sukienkę, tiszert, cokolwiek. I klasyka (ostatnio byłam na ślubie): PMka odwalona, kieca z kilka tysi, a makijaż tylko do linii żuchwy (a PMka blada). Jedna z dziewczyn - tak samo. Fryz, kieca i ta maska na twarzy. To po to, żeby było widać? Że się ma piękny makijaż? Bo sama już nie wiem, co o tym sądzić. Panna, nie gruba, opasła wręcz, w obcisłej mini (bardzo ładne nogi!). I wielkie czarne, odznaczające się, zrolowane, najpewniej bawełniane majciochy.
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2013-09-09 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Marzę o świecie gdzie ludzie będą się ubierać tak żeby podkreślić swoje atuty a nie niedoskonałości. A bawełniane majciochy czy poszarzały stanik wystający z pięknej kreacji to, jak dla mnie, efekt myślenia "jakoś to będzie", "nikt nie zauważy" albo po prostu zwykłego nie przywiązywania wagi do szczegółów. Poza tym ostatnio gdzieś na wizażu (nie wiem nawet czy nie tu) było wielkie oburzenie na myśl, że można wyjść bez stanika z domu. I potem upycha się staniki pod bluzki bez pleców i nie ma zmiłuj- po kilku ruchach one muszą wyjść na światło dzienne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | ||
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też ma takie rzeczy z H&M (dział Basic bodajże) i się dobrze trzymają, a są proste i zawsze dostępne (i tanie!) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
Moda, która Cię 'rozwala' cz. VII
Faceci noszacy torebki.. Jak dla mnie cos strasznego
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
Hahaha
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Co zobaczylam dzis rano mijajac technikum niedaleko mojej pracy: dziewczyna w mikromini+ kopytka brazowe na platformach, nogi wysmarowane blyszaczym kremem brazujacym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Ja bym nigdy w życiu bez stanika nie wyszła z domu, raz, że mam za duży biust, dwa, że byłoby mi dziwnie. Aż mnie otrzepało na samą myśl. Jak ktoś ma mniejszy biust, to pewnie, ale jak ktoś ma jednak duży, to stanik jest wskazany.
![]() |
#285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dodam coś od siebie, otóż rozwalają mnie spodnie "na pidżamę", niedawno, w cieplejszy dzień widziałam grupę dziewcząt ubranych w takie portki w różniaste wzory. Pomyślałabym, że robią pidżama party, ale to było na chodniku. Jestem zacofana czy to z modą jest coś nie tak? +Klapko-szpilki w szpic i kolorowe skarpety ; widziałam taką "modną" panią niedawno ![]() I standard sezonu, nie mam nic do dziewczyn przy tuszy, ale kiedy widzę opasłą wręcz osobniczkę w obcisłych leginsach i króciutkiej bluzeczce to mózg mi się gotuje xD
- Jack Sparrow Edytowane przez Vler Czas edycji: 2013-09-09 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Z drugiej strony: czy jako posiadaczka większego biustu założyłabyś coś co wyklucza obecność stanika, a potem próbowała go "przemycić" pod spodem tak, że wystawałby z każdej strony? Zapewne nie, a właśnie takie widoki dziewczyny opisywały. Cytat:
![]() Ewentualnie ostatnio usłyszałam, że obcisłe fasony wyszczuplają- może pani potraktowała to bardzo dosłownie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Wtajemniczenie
|
Co do spodni od pizamy ti jakies 6-7 lat temu w norwegii byly bardzo modne (glownie bjørn borg) i co 2 osoba w nich chodzila wszedzie czy do szkoly czy do miasta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Mnie rozwalają skarpetki z falbanką przy kostce wystające z butów (szpilek, koturn, sandałów, mokasyn)! Nie rozumiem tej "mody" dla mnie takie połączenie było, jest i zawsze będzie faux pas!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Konto usunięte
|
ZABIJCIE MNIE, ALE PODOBAJĄ MI SIĘ SPODNIE OD PIŻAMY
![]() Mnie dalej (wiem, tema wałkowany 52752657825628762razy) rozwalają koczki-niedbaluchy na środku albo już naprawdę, bliżej czoła niż czubka głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
lokalna gwiazda
|
Boziu, przyszła telemarketerka pyta, co powinna założyć do pracy. I przykładowe zdjęcia chce.
![]() Zastanawia mnie, czy ona wie, na czym polega jej praca? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Szef ds. Wymianek
|
E, a ja się jej nieszczególnie dziwię. Może się zastanawiała czy mimo charakteru pracy, nie ma przeciwskazań aby się ubrała naprawdę na luzie.
![]() |
![]() |
#295 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie na osiedlu to co zwykle. Trochę pada, trochę zimniej zatem nadszedł czas na wysyp czarnej/blond, jak to ktoś na Wizażu taki specyficzny look określił, suczy ( przedział wiekowy 15-50) w carmelowych ekoceratach ![]() ![]() ![]() Ale ok. Ja nie lubię, one lubią. I gitara. Cytat:
Czy wieku 70+ w ogóle można mówić o jakiś atutach sylwetki? Nie sądzę żebym takie u siebie w tym wieku znalazła, co nie znaczy, że mam się zamykać w 4 ścianach, bo ktoś kto mnie zobaczy w bikini strzeli foszka, że mu się źle patrzy.
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2013-09-11 o 10:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
lokalna gwiazda
|
Dzisiaj - 11 stopni, leje deszcz. I dziewczyna w ekoskórce i... sandałkach na bosych stopach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
Pracowałam u jednego z operatorów komórkowych w dziale wspierającym obsługę klienta i mimo, że nie mielismy żadnych kontaktów ani z klientami ani z naszymi dyrektorami/prezesami (co mogłoby tłumaczyć nakaz eleganckiego stroju) to były odgórne zasady jak mamy sie ubierać ( a własciwie czego nie ubierać - mężczyźni np. nawet w upał musieli mieć długie spodnie)
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
To chyba raczej w firmie zapytać trzeba, a nie na wizażu? Albo po prostu założyć coś nadającego się do biura. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Moje spostrzeżenia nie mają na celu nikogo obrazić bo jest to po prostu wynik obserwacji, i jak w każdym poście pisałem że nie uogólniam że wszystkie kobiety w np. rurkach z balerinach to lansiary itp.
Ja mówiłem tu, bo myślałem że wiecie o co chodzi, chodzi mi o połączenie czarnych prostych balerin na cienkiej podeszwie a może jej braku w połączeniu z jeansowymi rurkami często z takim krótkim zamkiem przy stopie, to właśnie wygląda moim zdaniem odpychająco, bo np. przykładowy zestaw: buraczkowe rurki 3/4 i bardziej kształtne balerinki na grubej podeszwie w kolorze cyjanu wyglądają bardzo ładnie. ( taki przykład) Przepraszam wszystkich tych co obraziłem ale po prostu zauważam pewną regułowośc, po prostu ciuchy które mi się nie podobają to takie które mi się kojarzą z mało inteligentnymi konformistycznymi panienkami. A co do starszych pan nie powiedzałem o tym żeby odmładzały się na siłe bo tego się nie da, tylko żeby nie miały ograniczeń i kupowały ciuchy którę im się najzwyczajniej w świecie podobają np. podobają jej się trampki to kupuję trampki ( taki przykład) a nie chodaki na klocowatym obcasie z kwadratowym czubem bo tak nakazują te chore obyczaję, które ze starszych kobiet robią jakieś nieatrakcyjne coś. A znam starsze kobiety które mają swój styl i są naprawdę atrakcyjnę i nie jeden mężczyzna mógłby się przysłowiowo za nimi oglądnąć, co więcej niektóre kobiety 60-letnie mają nogi bardziej smukłe i zwinne niż niejedna nastolatka. A mam takie pytanie co sądzicie o snapbackach, bo wiele osób one rozwalają ja jestem ich fanem i bardzo często nosze. Edytowane przez zielona herbaciarnia Czas edycji: 2013-09-13 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-09-13 o 20:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.