|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pochwalmy się swoimi włosami:-)
Nie moge wkleić foty ,bo zaduży rozmiar mam buuu jak zmniejszyć ?
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
Sciagnij program IrfanViev , otwierasz zdjecie klikasz CTRL + R , wybierasz wielkosc zapisujesz i gotowe
))Jakbys mimo tego nie dała rady to pisz pomoge |
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
nie do konca naturalny ;P malowalam wlosy szamponem przed sylwestrem ciemna braz i taki jest teraz sprany ;P to moj naturalny:
|
#1116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baardzo byłabym CI wdzięczna
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
|
No to i ja pokażę Wam moje włoski,często myśle,żeby coś z nimi zrobić np jakieś pasemka...Sama nie wiem.Co radzicie? Jest to praktycznie mój naturalny kolor,różnie mieni się w Słoneczku.
W ogóle to zapuszczam włoski,ale szczerze to już dłuższe nie chcą rosnąć
|
|
|
|
#1118 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!!! prostowane czy masz takie naturalnie?? tylko nie mow ze naturalnie, bo Ci je ukradne
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
Dula32 bardzo Ci dziekuję za miłe słowa
mam naturalnie proste,ale dopomagam im prostownicą,żeby sie nie puszyły. Jednak robie to rzadko,bo niszczą się końcówki!A Ty jakie masz włoski?Pozdrawiam
|
|
|
|
#1121 |
|
Przyczajenie
|
jako ze szczegolna uwage zwracam na włosy swoje bytowanie na forum zaczne wlasnie od tego tematu
jak sie chwalimy to sie pochwale i ja forma falowana, tył, bok oraz grzywka
Edytowane przez bull_cute Czas edycji: 2007-09-26 o 09:01 Powód: :P |
|
|
|
#1122 |
|
Rozeznanie
|
bull cute sliczne wloski
krecisz je na lokówce czy masz takie sliczne loczki? jak je pielegnujesz?
|
|
|
|
#1123 |
|
Przyczajenie
|
Kenzo ja mam z natury proste jak drut włosy. to byly walki. efekt trzyma sie 3 dni ( przynajmniej u mnie). Ogolnie mam włosy za posladki. w tygodniu na podciecie ide
|
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo spodobał mi się ten wątek
![]() Wszystkie macie śliczne włosy ![]() I ja się pochwalę: 1. zanim ścięłam włosy, 2. trochę później (ścięłam włosy, pocieniowałam i zrobiłam grzywkę), 3. marzec tego roku ,4. a to moje włosy jak je wyprostuje
26.06.2007 - obrona pracy magisterskiej - od teraz Pani mgr inż. ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200109082441.png Nasze zaręczyny http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200402030926.png 15.09.2007 - żoncia to ja http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070915060114.png |
|
|
|
#1125 |
|
Raczkowanie
|
bulle cute ale nasz długie włosy,niewiarygodne,że są takie długie i ZDROWE.Może masz jakies szczegolne sposoby alby włoski rosły i nie rozdwajały się??A tak szczerze to myślę,że korzystniej byłoby je trochę podciąć,przynajmniej do pasa
|
|
|
|
#1126 |
|
Rozeznanie
|
Bul cute koniecznie zdradz nam jak pielegnujesz swoje wloski - jakie kosmetyki, czy je układasz czy pozostawiasz do wyschniecia naturalnego itd. Zdradz nam prosze sekrety tak pieknych i zdrowych, drowych i długich wlosków
|
|
|
|
#1127 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
do fryzjera ide w piatek podciac koncówki. Robie to raz w miesiacu. Włosy rosnal jak opentane. Zapuszczam od tzn "grzybka" juz od 6 lat. Faktycznie wlosy sa bardzo zdrowe, nawet fryzjerka mowi ze az niewiarygodne ze az tak zdrowe. Sekret ? prosze bardzo: SUSZARKOM MOWIMY NIE. Nigdy nie farbowałam, fabrowac nie bede ( chyba ze pojawia mi sie siwe prześwity ). Moze mi nie uwierzycie, ale nie uzywam zadnych odzywek, jeszcze jakis czas temu uzywalam pantin provi, ktory polecam. Poprostu szampon, nie mam problemu z rozczesywaniem, układaniem, wlosy lubia sie krecic na wałkach. Ale wole proste, dlatego czasami przeciagne prostownica. Efekt oszałamiający jak to znajomi mowia
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Rozeznanie
|
Naprawde nie uzywasz zadnych odzywek - myslalam ze masz jakas sekretna po której wlosy sa takie cudowne
A jakiego szamponu uzywasz? Czy wloski na zdjeciach te proste sa po prostownicy czy takie masz naturalne? Czyli preferujesz schniecie naturalne tak? ewentualnie wałki na suche wloski? termoloki czy inne? To naprawde niewiarygodne ze tak długie wloski nie potrzebuja zadnej odzywki do rozczesywania i wygladzania - czyli widac minimalizm kosmetyczny słuzy wloskom Naprawde jest co podziwiac |
|
|
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
Hey znalazłam ten wątek i postanowiłam się pochwalić swoimi włosami ponieważ jestem strasznie zadwolona z tej fryzury wczesniej miałam takie brzydkie a teraz... ocencie czy wam sie podobają.. niestety posiadam zdjecie z porzodu, tył mam pocieniowany i liczki tak sie układają postaram sie zrobic fotke
ale to później ![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
bull_cute, ładne włosy, widać, że zdrowe
|
#1131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moje włoski to nic ciekawego... Marze o długich ale jeszcze mi troche brakuje ![]() Zdjecia były robione przed pocieniowaniem i teraz wygladaja troche inaczej, ale nie mam fotek wiec wkejam te
|
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
co do tych dlugich wlosow to tez uwielbiam dluuuuuugie ale tak do lini bioder i nie dotykajace ze tak powiem poczatku" rowka " ze tak powiem
)bo nawet najzdrowsze wlosy gdy sa za dlugie traca urok..... i nie wiem jakos nie bardzo toleruje grzywek przy dluuugich wlosach.ale niektore sa boskie np taka:
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
a to moje wlosy-sa proste ale dam tez wersje z lokami ze studniowki
|
|
|
|
#1135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dula bardzo fajnie,czemu nic ciekawego? Fajne loczki masz na zdjęciu Ostatnio tez sobie robiłam podobne-bardzo prostym sposobem,mokre włosy skręcam w tzw."różki" jak ja to mówię i rano jak rozwinę mam fajne loczki,bez lokówek i palenia włosków!
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Przyczajenie
|
A oto moje włoski
inspiracja z (1 i 2 fotki)... tylko że zdjęcia robione po powrocie od fryzjera a tego dnia był duży wiatr więc troszke mi sie już rozwaliły :/ ale jak posiedze przed lustrem to dostaje taki efekt jaki chce nareszcie podoba mi się moja fryzurka w ogóle podobają mi sie fryzurki EMO czy ta moja fryzurka podchodzi pod ten styl czy nie?? powiedzcie!!
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
ja mam nader przeciętne i do tego chce coś w nich zmienić. może poradzicie jak zobaczycie ;D
|
|
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1139 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje ![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak poza tematem gdzie, za ile ,ile sie trzyma ,jaki to kolor,jakie sa jeszcze i wgole jak sie to robi,czy sama robisz czy biegasz z tym do fryzjerki by nadac kolor????( chodzi mi o to biskupie pasemko ) mam zamiar zrobic sobie takie albo fioletowe albo wsciekle zielone bo rozowe dla blondynki bedzie za slodkie ))link do watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=185430
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

))
hihi
Kolor naturalny??

krecisz je na lokówce czy masz takie sliczne loczki? jak je pielegnujesz?
do fryzjera ide w piatek podciac koncówki. Robie to raz w miesiacu. Włosy rosnal jak opentane. Zapuszczam od tzn "grzybka" juz od 6 lat. Faktycznie wlosy sa bardzo zdrowe, nawet fryzjerka mowi ze az niewiarygodne ze az tak zdrowe. Sekret ? prosze bardzo: SUSZARKOM MOWIMY NIE. Nigdy nie farbowałam, fabrowac nie bede ( chyba ze pojawia mi sie siwe prześwity
). Moze mi nie uwierzycie, ale nie uzywam zadnych odzywek, jeszcze jakis czas temu uzywalam pantin provi, ktory polecam. Poprostu szampon, nie mam problemu z rozczesywaniem, układaniem, wlosy lubia sie krecic na wałkach. Ale wole proste, dlatego czasami przeciagne prostownica. Efekt oszałamiający jak to znajomi mowia
A jakiego szamponu uzywasz? Czy wloski na zdjeciach te proste sa po prostownicy czy takie masz naturalne? Czyli preferujesz schniecie naturalne tak? ewentualnie wałki na suche wloski? termoloki czy inne? To naprawde niewiarygodne ze tak długie wloski nie potrzebuja zadnej odzywki do rozczesywania i wygladzania - czyli widac minimalizm kosmetyczny słuzy wloskom