Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-09, 22:53   #661
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

jeszcze chciałąm Wam napisać, że zastanawiałam się nad tą suknią ślubną... http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/10829581

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 23:01   #662
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Kacha to Ty pod konniec filmiku sobie siedzisz na kocyku? http://www.youtube.com/watch?v=rTWdfh-I_cI
ja ale wyszłam okropnie
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 23:07   #663
enzunio
BAN stały

Cytat:
jeszcze chciałąm Wam napisać, że zastanawiałam się nad tą suknią ślubną... http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/10829581
Nic nie widać
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-09, 23:10   #664
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
ja ale wyszłam okropnie
Obserwuje jej bloga no właśnie nie byłam pewna, czy to Ty bo jak nie Ty a swoją drogą, zabraniam Ci już chudnąć, ostatnio na blogu wrzuciłaś tyle stylizacji fajnych, wyglądasz rewelacyjnie i szczupak niezły jesteś, więc jak ktos Ci coś o wadze napisze to wyglądasz pięknie! A robisz coś z włosami, bo masz fajnie je uniesione

Dobra już nie spamuje uciekam spać!

Stary 2013-09-09, 23:14   #665
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Nic nie widać
ahhh no tak, to już wstawiam normalnie
Zastanawiałam się, ale nie pamiętałam co to za model i teraz na stylowych ją znalazłam no... ale za bardzo góra mi nie podeszła, choć pani z salonu mówiła, że spokojnie w serduszko można.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_moda-damska_4087878.jpg (27,8 KB, 50 załadowań)

Stary 2013-09-09, 23:15   #666
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Obserwuje jej bloga no właśnie nie byłam pewna, czy to Ty bo jak nie Ty a swoją drogą, zabraniam Ci już chudnąć, ostatnio na blogu wrzuciłaś tyle stylizacji fajnych, wyglądasz rewelacyjnie i szczupak niezły jesteś, więc jak ktos Ci coś o wadze napisze to wyglądasz pięknie! A robisz coś z włosami, bo masz fajnie je uniesione

Dobra już nie spamuje uciekam spać!
najwidoczniej nie dla wszytskich to uniesienie ejst wystarczające :P uwielbiam komntarze że wyglądam w tych włosach tragicznie susze suszarką głową w dół - tyle
a schudnąc musze koniecznie jeszcze z 5 kg aby przepięknie wyglądac w mojej sukni ślubnej
Stary 2013-09-09, 23:18   #667
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
najwidoczniej nie dla wszytskich to uniesienie ejst wystarczające :P uwielbiam komntarze że wyglądam w tych włosach tragicznie susze suszarką głową w dół - tyle
a schudnąc musze koniecznie jeszcze z 5 kg aby przepięknie wyglądac w mojej sukni ślubnej
no Głupol! i tak w niej będziesz pięknie wyglądać!!!
Anonimowi zapewne tragiczne to są ale takie komentarze

edit: ja jak suszę w dół to szybko mi to uniesienie "klapnie" no i nie wiem... muszę pokombinować też nie chcę cały czas tapira robić.

no mykam, dobrej nocy

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-09-09 o 23:20 Powód: dopisanie informacji
Stary 2013-09-09, 23:25   #668
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
no Głupol! i tak w niej będziesz pięknie wyglądać!!!
Anonimowi zapewne tragiczne to są ale takie komentarze

edit: ja jak suszę w dół to szybko mi to uniesienie "klapnie" no i nie wiem... muszę pokombinować też nie chcę cały czas tapira robić.

no mykam, dobrej nocy
ale ja zaprzyjaźniłam się z lakierem do włosów

też uciekam, dobranoc dziewczyny
Stary 2013-09-10, 00:05   #669
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Podwiązki też nie będę miała, po co to w ogóle się zakłada?
A ja Wam powiem,ze dziś kupiłam i odebrałam sukienkę.
Materiał muślin cudny, kolor bardzo jasny ecru, prosta, klasyczna, bez ozdób bo takie prostę lubię
Piękna sukienka, lekka i zwiewna
A podwiązki - chyba tylko do zabaw oczepinowych - ściągnij zębami podwiązkę z uda PM

Dotka Dziękuję za namiary na Karinę - tam jeszcze nie byłam. Z chodzenia po salonach widzę, że rady są mocno stereotypowe. Jak jesteś brutnetką, to koniecznie koronka. A blondynki to powinny unikać koronkowych zdobień (ile zdjęć na pinterest oglądam, blondynki w dobrze dobranej sukience z koronki wyglądają nieziemsko).

Moooniaaaa Rzadko się zdarza, żeby całkiem rozpuszczone włosy zniosły próbę weselną. Owszem, zdarza się taki cudowny rodzaj włosa, ale niestety w nielicznych przypadkach. Częściowe upięcie to troszkę inna bajka

mysza, nie zniechęcaj się - na pewno jakiś zespół ma wolny termin

poznanianka koniecznie idź do dobrej brafitterki. Niemożliwe, żeby tak szczupła dziewczyna miała obw. pod biustem 75. Dobrze dobrany stanik ładnie zbierze biust, bez gąbek. Jakoś te miseczki A niestety zmniejszają piersi. Sama zostałam nawrócona z 75A na 65C, nie narzekam - przy mojej sylwetce wygląda to proporcjonalnie.
Kalulatorami się nie przejmuj, są orientacyjne - najlepiej oddać się w ręce brafitterki.

Atomoowka Ja biustowo drobna, chciałabym pójść bez stanika. A jak stanik, to absolutnie bez push-upa.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Rękawiczki są straszne

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

Nie polecam Cambeliny, ani Madonny na Florianskiej, jesli chodzi o obsługe
Bardzo dziękuję za namiary
W cymbeline mało sukienek ( czyszczą kolekcję z 2013), więc mało co tam jest do mierzenia. Szkoda, bo liczyłam, że coś z kolekcji na 2014 będzie. W Madonnie na Floriańskiej dziś byłam, wrażenia średnie. Za to pierwsza przymiarka w Madonnie przy Rynku bardzo na plus.

rabbitka Dziękuję, zajrzę tam

Anesthesia Karolinę jutro zwiedzam

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 05:01   #670
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam podobną, tzn. o ile można powiedzieć, że na tym zdjęciu cokolwiek widać + ja mam inny kształt gorsetu (czy można jeszcze mówić więc o podobieństwie?)

Ogólnie taka typowa księżniczka tylko gorset mam taki hmm... nie umiem określić...
Na pewno nie mam tak odkrytych cycków jak ta pani

A tak serio to g.. widać,to jest zdjęcie, które mi babka z salonu pokazała, bo ja mam sukienkę II (z kolekcji 2014) a ta laska I (kolekcja 2013) i właśnie tylko gorsetem się różnią...
ale mnie zakręciłaś

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Piękna sukienka, lekka i zwiewna
A podwiązki - chyba tylko do zabaw oczepinowych - ściągnij zębami podwiązkę z uda PM

Dotka Dziękuję za namiary na Karinę - tam jeszcze nie byłam. Z chodzenia po salonach widzę, że rady są mocno stereotypowe. Jak jesteś brutnetką, to koniecznie koronka. A blondynki to powinny unikać koronkowych zdobień (ile zdjęć na pinterest oglądam, blondynki w dobrze dobranej sukience z koronki wyglądają nieziemsko).

Moooniaaaa Rzadko się zdarza, żeby całkiem rozpuszczone włosy zniosły próbę weselną. Owszem, zdarza się taki cudowny rodzaj włosa, ale niestety w nielicznych przypadkach. Częściowe upięcie to troszkę inna bajka

mysza, nie zniechęcaj się - na pewno jakiś zespół ma wolny termin

poznanianka koniecznie idź do dobrej brafitterki. Niemożliwe, żeby tak szczupła dziewczyna miała obw. pod biustem 75. Dobrze dobrany stanik ładnie zbierze biust, bez gąbek. Jakoś te miseczki A niestety zmniejszają piersi. Sama zostałam nawrócona z 75A na 65C, nie narzekam - przy mojej sylwetce wygląda to proporcjonalnie.
Kalulatorami się nie przejmuj, są orientacyjne - najlepiej oddać się w ręce brafitterki.

Atomoowka Ja biustowo drobna, chciałabym pójść bez stanika. A jak stanik, to absolutnie bez push-upa.

Rękawiczki są straszne

Bardzo dziękuję za namiary
W cymbeline mało sukienek ( czyszczą kolekcję z 2013), więc mało co tam jest do mierzenia. Szkoda, bo liczyłam, że coś z kolekcji na 2014 będzie. W Madonnie na Floriańskiej dziś byłam, wrażenia średnie. Za to pierwsza przymiarka w Madonnie przy Rynku bardzo na plus.

rabbitka Dziękuję, zajrzę tam

Anesthesia Karolinę jutro zwiedzam
to była ironia
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 05:22   #671
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Mój by nie narzekał
Jeśli chodzi o bieliznę to jak najbardziej bym chciała pas i pończochy-czuje się wtedy rewelacyjnie i bardzo seksownie;-) a do dobrze usztywnionej w biuście sukienki stanik mi nie jest szczególnie potrzebny. Chyba, że z gorsetem, to akurat uwielbiam♡
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 07:02   #672
enzunio
BAN stały

Ojaaaa mam 38 stopni gorączki, pokonała mnie klimatyznacja na weselu I chyba mnie przewiało, bo nie mogę ruszać głową

Cytat:
Zastanawiałam się, ale nie pamiętałam co to za model i teraz na stylowych ją znalazłam no... ale za bardzo góra mi nie podeszła, choć pani z salonu mówiła, że spokojnie w serduszko można.
Serduszko i będzie śliczna

Cytat:
Nie chudnij, na pewno już wyglądasz przepięknie w sukni, masz taką szczupłą buźkę, że nie wiem czy za -5kg nie będziesz miała wychudzonej buzi, teraz wyglądasz idealnie

Cytat:

Rękawiczki są straszne
Bo to pewnie strój do zmywania

Cytat:
ale mnie zakręciłaś
No jooo, sama jestem zakręcona
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 07:08   #673
ane3kaa
Zakorzenienie

Nie mam kiedy nawet nadrobić (

Dzisiaj mamy sesje narzeczeńską Ciekawe jak to wszystko wyjdzie
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 07:32   #674
alloffkowa
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Fiu fiu. Ale u mnie zimno. Szlam na 6 so pracy to zgrzytalam zebami :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 07:42   #675
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja przez ostatnie 3 wesela testowałam różne fryzury - z puszczonych całkiem włosów rezygnuję, bo fryzura ładnie wygląda tylko na początku, po kilku godzinach tańca wygląda nieciekawie.
Zdecyduję się na połączenie fryzury czesanej z częścią wypuszczonych lekko kręconych włosów na bok. Akurat nie mam teraz fotki pod ręką, ale coś w takim stylu
Załącznik 5400676Załącznik 5400680
Lewa strona cała uczesana, obowiązkowo gdzieś warkocz, bo lubię , a prawa strona puszczona na bok i pokręcona, bo bez puszczonych włosów czuję się łyso
Tylko gdzie ten welon wpiąć
Pierwsza fajna (sama miałam taką raz), ale druga mi się nie podoba
Cytat:
ja na wesele planuję samonośki ubrać.
Dziewczyny nie boicie się że kiecka będzie Wam zjeżdżać na ślubie??
pokazałam babci kieckę, a ona że czemu nie chcę ramiączka że będzie zjeżdżać kiecka mi itp.[COLOR="Silver"]
Wydaje mi się że dobrze uszyta suknia nie ma możliwości żeby zjeżdzała. Moja pod sznurowaniem na 2 albo 3 takie szerokie gumy z zapięciem jak biustonosz i nie ma bata żeby się zsunęła Przecież jest tyle sukien które nie mają ramiączek i jakoś sie trzymają.No chyba że faktycznie biust jest duży, no ale na ten temat to akurat sie nie wypowiem hehe
Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
poza tym przykład liszowskiej pokazuje, że nie ma co udawać, że człowiek jest zwiewną leliją z małym cycem...
Wyglądała mega obleśnie
Cytat:
ej na te co mają małe biusty, też w stanikach idziecie na ślub?
Czy tylko ja tak wymyślam,ze bez cyckonosza pójdę?
Ja idę w staniku - pani w salonie kazała mi kupić gładką bardotkę (najlepiej jakby zbierała biust).
Cytat:
Znalazłam podobną, tzn. o ile można powiedzieć, że na tym zdjęciu cokolwiek widać + ja mam inny kształt gorsetu (czy można jeszcze mówić więc o podobieństwie?)

Ogólnie taka typowa księżniczka tylko gorset mam taki hmm... nie umiem określić...
Na pewno nie mam tak odkrytych cycków jak ta pani

A tak serio to g.. widać,to jest zdjęcie, które mi babka z salonu pokazała, bo ja mam sukienkę II (z kolekcji 2014) a ta laska I (kolekcja 2013) i właśnie tylko gorsetem się różnią...
No fakt, niewiele widać, ale ogólny zarys jest
Cytat:
Śliczna, miałąm ją w ulubionych
Stary 2013-09-10, 07:55   #676
KasiaK_080290
Zadomowienie

witam z pracy

KaEs to suknia Delta z Pronovias, mierzyłam ją w zeszły czwartek w Madonnie, bardzo ładnie się prezentuje, nie jest cięźka za model salonowy chcieli 3000 a szyta od nowa pod 4
ale zdecydowałam się na inną

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:18   #677
Aasikk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
szare mydło??? A mydło przypadkiem nie wysusza?
szare mnie nie wysusza, ładnie oczyszcza twarz (przynajmniej moją) Używam go od ok stycznia i jest ok. Raczej z niego nie zrezygnuje przede wszystkim nie uczula skóry to mydełko. Ja polecam.
PS. Wiadomo, że po umyciu trzeba nałożyć kremik.

Cytat:
Wstawię fotki ale od razu mówię, że jakość jest tragiczna i suknia nie jest dopięta do końca więc nie układa się doskonale.
Lepszę fotki wrzucę jak przyjaciółka mnie w tygodniu odwiedzi.
Bardzo ładnie Ci w tej sukni
Stary 2013-09-10, 08:19   #678
Lemon_Drop
Zadomowienie

Zapomniałabym! Miałam dzisiaj pierwszy ślubny koszmar! Śniło mi się że zespół był do kitu - zamiast naszego wokalisty w zespole śpiewał ten nowy wokalista Piersi (kojarzycie Balkanice?), który w ogóle nie mógł się zgrać z resztą zespołu i strasznie zawodził, oprócz niego na podeście siedział jakiś koleś ktory robił chórki . Przez to weslee było strasznie drętwe i nikt nie chciał się bawić, wszyscy praktycznie siedzieli znudzeni za stołami. Coś okropnego!!
Stary 2013-09-10, 08:39   #679
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Hej

Cornflower_girl, dzięki za pocieszenie A jak mogę znaleźć dobra braffiterkę? Są jakieś strony z adresami?

Enzunio, duzo zdrowia życzę

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:52   #680
nasturcja1308
Rozeznanie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość

A jak mogę znaleźć dobra braffiterkę? Są jakieś strony z adresami?

w Esotiqu i w Gorseterii Scarlett na pewno jest brafitting. Ja swój sprawdziłam na mambra a potem w sklepie poprzymierzałam i jest ok.

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:07   #681
kasia1201
Rozeznanie

Poznanianka co do biustu Ja mam 75 B ( wcześniej A) i uważam że nie masz się czym martwić. Mi się bardziej małe biusty podobają w sukniach ślubnych- delikatnie i dziewczęco i mniejsze ryzyko że gorset będzie zjeżdżał jak dobrze dopasowany. Atomoowka Ja z racji niewielkiego biustu idę chyba bez stanika kolejny + że nie muszę się nim ściskać i mogę swobodnie się czuć

kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:19   #682
velika
Winter is coming

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

Cornflower_girl, dzięki za pocieszenie A jak mogę znaleźć dobra braffiterkę? Są jakieś strony z adresami?

Enzunio, duzo zdrowia życzę
.
idź do Esotiq, tam mają staniki z obwodami 65 w przystępnych cenach Przymierz 65 B i C, tylko porządnie!!!!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:23   #683
madzixx88
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

poczytuję Was, ale nie mogę się ogarnąc po intensywnym weekendzie świętowaliśmy urodziny TŻ, a w następny weekend powtórka ze znajomymi...
znalazłam dziewczynę, która prowadzi cukiernię internetową-robi torty z masą marcepanową na zamówienie w domu, na zdjęciach wyglądają bosko zamówiłam dla TŻ taki jeden fajny na sobotę, zobaczymy jak wyjdzie, zastanawiam się czy jej nie zlecić takiego na nasze wesele
idę nadrabiać bo widziałam Wasze suknie, fryzury
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:24   #684
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja też mam tłustą i mówiłam tej kosmetyczce, że boję się, że mi makijaż spłynie! i ona powiedziała, że na pewno nie, że innym się trzymał itd. ale ja znam swoją cerę! i co? wyszło na moje. a myślałam, że jak płacę tyle to dłużej mi się to utrzyma niż jak sama się umaluję ;/
też stosowałam rozex pomógł mi na początku, potem zmieniłam maść mam nadzieję, że do ślubu będziesz miała idealną twarz!
znalazłam wizażystkę, wydaje się super i używa tych mega dobry kosmetyków! napisałam do niej i dojeżdża do domu, to wielki plus
No ja dopiero używam od ponad miesiąca, niedługo idę na kolejną wizytę i zobaczymy. Narazie mnie po Epiduo wysypuje i wyglądam jak....eh
Ja też załatwiłam sobie babeczkę, która dojeżdza do domu ale dokładnie dogadam się z nią po nowym roku

Cytat:
Weszłam na bloga i....matko boska ale schudłaś! Wyglądasz pięknie (wcześniej też pięknie wyglądałaś).:love :

Cytat:
Tak, ja idę w staniku

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:26   #685
poznanianka1990
Zakorzenienie

Velika, dziękuję ślicznie

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-09-10, 09:27   #686
Maglena89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Zapomniałabym! Miałam dzisiaj pierwszy ślubny koszmar! Śniło mi się że zespół był do kitu - zamiast naszego wokalisty w zespole śpiewał ten nowy wokalista Piersi (kojarzycie Balkanice?), który w ogóle nie mógł się zgrać z resztą zespołu i strasznie zawodził, oprócz niego na podeście siedział jakiś koleś ktory robił chórki . Przez to weslee było strasznie drętwe i nikt nie chciał się bawić, wszyscy praktycznie siedzieli znudzeni za stołami. Coś okropnego!!
Ja miałam wczoraj taki sen!!! Że w ogóle ze wszystkim nie zdążyłam, na ostatnią chwilę wszystko robiłam, zaproszeń nie miałam a był czas rozdawania, na szybko kupiłam, wszystko było inne, nic nie trzymało się kupy. Wesele zleciało szybko, goście się upili (upili to mało powiedziane), a ja płakałam Miałam tyyyyle planów na wesele i wszystko a nie wyszło z tego nic i żałowałam potem, że nie dopilnowałam wszystkiego, bo ten dzień się już nie powtórzy.

Dlatego dziś robię zamówienie na brakujące papiery i biorę się do roboty
Stary 2013-09-10, 09:33   #687
ParisParisienne
Rozeznanie

Dzien dobry sliczne
Ja dzis mam wazny dzien - ide sie przywitac z nowym uniwerkiem kiedys sie Was pytalam co wybrac - niezla prace, malo platna, ale calkiem prestizowa, czy studia - na ktore marzylam sie dostac. Wybralam edukacje. TZ sie cieszy, rodzina tez, a najbardziej ja
(teraz studiuje i pracuje, a raczej dorabiam )

mysza93 znam ten bol. Kiedy masz wesele? Napisz do mnie na priva. Przez przeboje z moim zespolem, stalam sie "zespolowa" ekspertka. Napisz do kogo dzwonilas, jak sie nic nie zdubluje to Ci podesle kilka. Sa super tylko problemem byla cena, albo termin.

kiedy zabieracie sie organizacje podrozy "poslubnej"? Liczycie na lasta, czy chcecie wczesniej, zeby nie wyprzedali wszystkich fajnych miejsc?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:47   #688
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja mam 70 G u Efuniaka ;] Ale ostatnio kupiłam 70 H w esotiq i też jest spoko w gruncie rzeczy jestem zdziwiona, bo leży idealnie, nie spodziewałam się, że kiedykolwiek coś tam kupię i obwód też ma ciasny
A na ślub będę brała straplesa ślubnego od Ewki Michalak
A kiecka z ramiączkami, w tych bez wyglądałam jakbym składała się tylko z cycków, w dodatku wylewały mi się wszystkimi stronami. Co prawda wszystkie były za małe i babka w salonie w niczym nie mogła mnie dopiąć, ale wizja wylewającego się biustu skutecznie mnie odstraszyła od kiecek z odkrytą górą. Wyglądałam w nich komicznie
Co Ty mowisz, w Esotiq są takie rozmiary?! Ale z drugiej strony jak ja mam brytyjskie 70gg, to tam bym chyba jakieś 70K musiała mieć
Cytat:
Ja byłam w kilku salonach i w ŻADNYM nie doradzano mi odnośnie koloru włosów
Cytat:
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dotka, polecasz jakieś dobre straplessy? Pytałam dziś o Wonderbra, bo pierwsze o nim słyszę, ale nie dostałam żadnej odp
Spróbuj Freyę Deco (kocham Frejki miłością wielka, dlatego liczę, że i straplessa mają dobrego, a opinie słyszałam dobre ).
Z innych: Panache Confetti, Fantasie Smoothing Strapless, Panache Porcelain Oasis (albo Porcelain, różnią się wzorem), Panache Evie.
Wonderbra ma dobre opinie No i Ewa Michalak też ma straplessy.

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Poznanianka, a w Poznaniu zajrzyj do:

Avocado, ul. Wrocławska 25A,
Lawendowe Wzgórza, ul. Naramowicka 47/119
Martha Lingerie, ul. Zamenhoffa 133 (Ip., box 49, CH. Pasaż Rondo)
OnlyHer, ul. Kraszewskiego 14
Yoshi, ul. Wysoka 12, róg Św. Marcin,
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:51   #689
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam mały biust ale nie wyobrażam sobie życia bez stanika. Nawet jak jestem w gościach to wychodząc z łazienki wieczorem pod piżamę zakładam stanik i ściągam dopiero w łóżku.
Pod sukienkę obowiązkowo stanik choćby po to aby podkreślił biust. Ja mam biust jak u nastolatki, jak go ścisnę gorsetem to będą dwa placki

Co do spadania sukienki: miałam raz na weselu sukienkę bez ramiączek, miała silikoowy pasek i była dobrze dopasowana że w ogóle nie spadała. Więc o to się nie martwię. A te maniakalne poprawianie gorsetu to tylko dziwna przypadłość, jeśli gorset jest dobrze dopasowany to nie ma prawa się zsunąć.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
kiedy zabieracie sie organizacje podrozy "poslubnej"? Liczycie na lasta, czy chcecie wczesniej, zeby nie wyprzedali wszystkich fajnych miejsc?
My chyba nie pojedziemy po ślubie, może dopiero w następnym roku. Marzy mi się wyjazd do Pekinu. Odkąd byłam tam służbowo, chcę wrócić jeszcze raz, tym razem z TŻ. Wszelkie organizowane wycieczki odpadają, ciepłe kraje też. Załatwialibyśmy wyjazd na własną rękę, pewnie jakieś 2-3 miesiące wcześniej żeby kupić bilety za dobrą cenę.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:05   #690
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dotka90, dziękuję ślicznie za adresy

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości