|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
jeszcze chciałąm Wam napisać, że zastanawiałam się nad tą suknią ślubną... http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/10829581
|
|
|
|
#662 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
|
|
#663 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
Obserwuje jej bloga
no właśnie nie byłam pewna, czy to Ty bo jak nie Ty a swoją drogą, zabraniam Ci już chudnąć, ostatnio na blogu wrzuciłaś tyle stylizacji fajnych, wyglądasz rewelacyjnie i szczupak niezły jesteś, więc jak ktos Ci coś o wadze napisze to wyglądasz pięknie! A robisz coś z włosami, bo masz fajnie je uniesione ![]() Dobra już nie spamuje |
|
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
ahhh no tak, to już wstawiam normalnie
![]() Zastanawiałam się, ale nie pamiętałam co to za model i teraz na stylowych ją znalazłam no... ale za bardzo góra mi nie podeszła, choć pani z salonu mówiła, że spokojnie w serduszko można.
|
|
|
|
#666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
susze suszarką głową w dół - tyle ![]() a schudnąc musze koniecznie jeszcze z 5 kg aby przepięknie wyglądac w mojej sukni ślubnej ![]()
|
|
#667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anonimowi zapewne tragiczne to są ale takie komentarze ![]() edit: ja jak suszę w dół to szybko mi to uniesienie "klapnie" no i nie wiem... muszę pokombinować też nie chcę cały czas tapira robić.no mykam, dobrej nocy
Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-09-09 o 23:20 Powód: dopisanie informacji |
|
|
|
|
#668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też uciekam, dobranoc dziewczyny
|
|
#669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A podwiązki - chyba tylko do zabaw oczepinowych - ściągnij zębami podwiązkę z uda PM ![]() Dotka Dziękuję za namiary na Karinę - tam jeszcze nie byłam. Z chodzenia po salonach widzę, że rady są mocno stereotypowe. Jak jesteś brutnetką, to koniecznie koronka. A blondynki to powinny unikać koronkowych zdobień (ile zdjęć na pinterest oglądam, blondynki w dobrze dobranej sukience z koronki wyglądają nieziemsko). Moooniaaaa Rzadko się zdarza, żeby całkiem rozpuszczone włosy zniosły próbę weselną. Owszem, zdarza się taki cudowny rodzaj włosa, ale niestety w nielicznych przypadkach. Częściowe upięcie to troszkę inna bajka mysza, nie zniechęcaj się - na pewno jakiś zespół ma wolny termin ![]() poznanianka koniecznie idź do dobrej brafitterki. Niemożliwe, żeby tak szczupła dziewczyna miała obw. pod biustem 75. Dobrze dobrany stanik ładnie zbierze biust, bez gąbek. Jakoś te miseczki A niestety zmniejszają piersi. Sama zostałam nawrócona z 75A na 65C, nie narzekam - przy mojej sylwetce wygląda to proporcjonalnie. Kalulatorami się nie przejmuj, są orientacyjne - najlepiej oddać się w ręce brafitterki. Atomoowka Ja biustowo drobna, chciałabym pójść bez stanika. A jak stanik, to absolutnie bez push-upa. Cytat:
![]() Cytat:
![]() W cymbeline mało sukienek ( czyszczą kolekcję z 2013), więc mało co tam jest do mierzenia. Szkoda, bo liczyłam, że coś z kolekcji na 2014 będzie. W Madonnie na Floriańskiej dziś byłam, wrażenia średnie. Za to pierwsza przymiarka w Madonnie przy Rynku bardzo na plus. rabbitka Dziękuję, zajrzę tam ![]() Anesthesia Karolinę jutro zwiedzam
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o bieliznę to jak najbardziej bym chciała pas i pończochy-czuje się wtedy rewelacyjnie i bardzo seksownie;-) a do dobrze usztywnionej w biuście sukienki stanik mi nie jest szczególnie potrzebny. Chyba, że z gorsetem, to akurat uwielbiam♡
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#672 | ||
|
BAN stały
|
Ojaaaa mam 38 stopni gorączki, pokonała mnie klimatyznacja na weselu
![]() Cytat:
Cytat:
Bo to pewnie strój do zmywania No jooo, sama jestem zakręcona |
||
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam kiedy nawet nadrobić
(Dzisiaj mamy sesje narzeczeńską Ciekawe jak to wszystko wyjdzie
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Fiu fiu. Ale u mnie zimno. Szlam na 6 so pracy to zgrzytalam zebami :/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#675 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Przecież jest tyle sukien które nie mają ramiączek i jakoś sie trzymają.No chyba że faktycznie biust jest duży, no ale na ten temat to akurat sie nie wypowiem heheCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
witam z pracy
KaEs to suknia Delta z Pronovias, mierzyłam ją w zeszły czwartek w Madonnie, bardzo ładnie się prezentuje, nie jest cięźka ale zdecydowałam się na inną
|
#677 | |
|
Zadomowienie
|
szare mnie nie wysusza, ładnie oczyszcza twarz (przynajmniej moją) Używam go od ok stycznia i jest ok. Raczej z niego nie zrezygnuje
przede wszystkim nie uczula skóry to mydełko. Ja polecam.PS. Wiadomo, że po umyciu trzeba nałożyć kremik. Cytat:
|
|
|
#678 |
|
Zadomowienie
|
Zapomniałabym! Miałam dzisiaj pierwszy ślubny koszmar! Śniło mi się że zespół był do kitu - zamiast naszego wokalisty w zespole śpiewał ten nowy wokalista Piersi (kojarzycie Balkanice?), który w ogóle nie mógł się zgrać z resztą zespołu i strasznie zawodził, oprócz niego na podeście siedział jakiś koleś ktory robił chórki
. Przez to weslee było strasznie drętwe i nikt nie chciał się bawić, wszyscy praktycznie siedzieli znudzeni za stołami. Coś okropnego!!
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Hej
![]() Cornflower_girl, dzięki za pocieszenie A jak mogę znaleźć dobra braffiterkę? Są jakieś strony z adresami?Enzunio, duzo zdrowia życzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#680 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
|
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
Poznanianka co do biustu Ja mam 75 B ( wcześniej A) i uważam że nie masz się czym martwić. Mi się bardziej małe biusty podobają w sukniach ślubnych- delikatnie i dziewczęco i mniejsze ryzyko że gorset będzie zjeżdżał jak dobrze dopasowany. Atomoowka Ja z racji niewielkiego biustu idę chyba bez stanika
kolejny + że nie muszę się nim ściskać i mogę swobodnie się czućWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#682 | |
|
Winter is coming
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
Przymierz 65 B i C, tylko porządnie!!!!
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() poczytuję Was, ale nie mogę się ogarnąc po intensywnym weekendzie świętowaliśmy urodziny TŻ, a w następny weekend powtórka ze znajomymi...![]() znalazłam dziewczynę, która prowadzi cukiernię internetową-robi torty z masą marcepanową na zamówienie w domu, na zdjęciach wyglądają bosko idę nadrabiać bo widziałam Wasze suknie, fryzury
|
#684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też załatwiłam sobie babeczkę, która dojeżdza do domu ale dokładnie dogadam się z nią po nowym roku Cytat:
).Cytat:
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
Velika, dziękuję ślicznie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam tyyyyle planów na wesele i wszystko a nie wyszło z tego nic i żałowałam potem, że nie dopilnowałam wszystkiego, bo ten dzień się już nie powtórzy. Dlatego dziś robię zamówienie na brakujące papiery i biorę się do roboty
|
|
|
#687 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry sliczne
![]() Ja dzis mam wazny dzien - ide sie przywitac z nowym uniwerkiem kiedys sie Was pytalam co wybrac - niezla prace, malo platna, ale calkiem prestizowa, czy studia - na ktore marzylam sie dostac. Wybralam edukacje. TZ sie cieszy, rodzina tez, a najbardziej ja ![]() (teraz studiuje i pracuje, a raczej dorabiam )mysza93 znam ten bol. Kiedy masz wesele? Napisz do mnie na priva. Przez przeboje z moim zespolem, stalam sie "zespolowa" ekspertka. Napisz do kogo dzwonilas, jak sie nic nie zdubluje to Ci podesle kilka. Sa super tylko problemem byla cena, albo termin. kiedy zabieracie sie organizacje podrozy "poslubnej"? Liczycie na lasta, czy chcecie wczesniej, zeby nie wyprzedali wszystkich fajnych miejsc? |
|
|
|
#688 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony jak ja mam brytyjskie 70gg, to tam bym chyba jakieś 70K musiała mieć ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
).Z innych: Panache Confetti, Fantasie Smoothing Strapless, Panache Porcelain Oasis (albo Porcelain, różnią się wzorem), Panache Evie. Wonderbra ma dobre opinie ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Poznanianka, a w Poznaniu zajrzyj do: Avocado, ul. Wrocławska 25A, Lawendowe Wzgórza, ul. Naramowicka 47/119 Martha Lingerie, ul. Zamenhoffa 133 (Ip., box 49, CH. Pasaż Rondo) OnlyHer, ul. Kraszewskiego 14 Yoshi, ul. Wysoka 12, róg Św. Marcin, |
||||
|
|
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pod sukienkę obowiązkowo stanik choćby po to aby podkreślił biust. Ja mam biust jak u nastolatki, jak go ścisnę gorsetem to będą dwa placki ![]() Co do spadania sukienki: miałam raz na weselu sukienkę bez ramiączek, miała silikoowy pasek i była dobrze dopasowana że w ogóle nie spadała. Więc o to się nie martwię. A te maniakalne poprawianie gorsetu to tylko dziwna przypadłość, jeśli gorset jest dobrze dopasowany to nie ma prawa się zsunąć. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- My chyba nie pojedziemy po ślubie, może dopiero w następnym roku. Marzy mi się wyjazd do Pekinu. Odkąd byłam tam służbowo, chcę wrócić jeszcze raz, tym razem z TŻ. Wszelkie organizowane wycieczki odpadają, ciepłe kraje też. Załatwialibyśmy wyjazd na własną rękę, pewnie jakieś 2-3 miesiące wcześniej żeby kupić bilety za dobrą cenę.
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka90, dziękuję ślicznie za adresy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.

no właśnie nie byłam pewna, czy to Ty
wyglądasz pięknie! A robisz coś z włosami, bo masz fajnie je uniesione
susze suszarką głową w dół - tyle 
tragiczne to są ale takie komentarze 

. Przez to weslee było strasznie drętwe i nikt nie chciał się bawić, wszyscy praktycznie siedzieli znudzeni za stołami. Coś okropnego!!

Ale z drugiej strony jak ja mam brytyjskie 70gg, to tam bym chyba jakieś 70K musiała mieć