Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 07:12   #361
Dorjee90
Zadomowienie

Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

Cytat:
Napisane przez minika_69 Pokaż wiadomość
spódniczki z mosquito:
http://www.mosquito-sklep.pl/pl/prom...ns/rozmiar-xxs
http://www.mosquito-sklep.pl/pl/spdn...ca-z-koa.html#

troche mi dziwnie wyszły nogi w tej drugiej
Ślicznie w obu ale ta druga jest gdyby nie to że jestem taka niska też bym sobie taką zafundowała.
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 07:52   #362
minika_69
Zakorzenienie

Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny za kciuki

emii, tak, nie zdecydowałam się, bo staram się trzymać tego, że kupuję teraz rzeczy których jestem 100% pewna i które są takie "moje" w ogóle bardzo dużo rzeczy mi się podoba z NK ale przeszło mi już największe pragnienie kupienia czegoś i jak patrzę na te ceny to ciężko byłoby mi w większości przypadków tyle zapłacić. chociaż martwi mnie to, że ciągle słyszę ostatnio od pań w Pullu i Bershce, że większość się może nie uchować do grudnia i że zmienili politykę i robią mniejsze stocki

anyway, miałam szukać czegoś w zastępstwie za tę Stradivariusową kurtkę, tak typowo na teraz, ale stwierdziłam, że mniej więcej pod koniec października już chyba można nosić cieplejsze parki z futerkami (bo co do tego ostatniego nigdy nie jestem pewna, kiedy nie wygląda się już głupio), jak myślicie? i dlatego teraz jeszcze jakoś przechodzę w tym co mam a na później na zmianę z parką z wyprzy najbardziej mam ochotę kupić http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...Bfuterkiem/507 (korci mnie też lisek, ale on jest cieńszy i teoretycznie możnaby odpiąć futerko i nosić właśnie tak przejściowo, ale mam wrażenie, że bez niego nie będzie już tak fajnie wyglądał)

z innych okryć wierzchnich przymierzyłam:
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...C5%82niany/200
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2Bzamkami/555
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%C4%99dowy/803
wszystkie całkiem ładne, ale jakieś takie trochę sztywne i chyba byłyby niewygodne
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2BBershka/730
to niezłe, ale niepraktyczne. jak się uchowa do wyprzy to za jakąś rozsądną cenę można kupić
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2Bdetalem/712
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...gany%2BBSK/401
świetne, można by je nosić jako kurtkę, bo mają cieplutkiego misia w środku a rękawy mają podszewkę, ale ja jednak wolę parkę. a swetry tak jak w przypadku wyżej, kliknęłabym na wyprzedaży
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...ej%2Bskory/730
to mi mignęło, wyglądało ładnie

ale się rozpisałam
ta jest boska, umarłam jak ją zobaczyłam w sklepie
Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Ślicznie w obu ale ta druga jest gdyby nie to że jestem taka niska też bym sobie taką zafundowała.
w sumie ona nie jest jakaś bardzo długa
Stary 2013-09-10, 08:25   #363
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88madziol88 Pokaż wiadomość
co myślicie o tej sukience Caat którą ma też Kasia Tusk?? Mylicie że jest dziecinna?
Cytat:
Napisane przez i_want_you_exclusive Pokaż wiadomość
mi się strasznie podoba jest dziewczęca a nie dziecinna
Cytat:
Napisane przez i_want_you_exclusive Pokaż wiadomość
ja w środe z rodzicami jade do lekarza i do Zary może mamusie zaciągne i może na żywo obczaje a jak nie to też klikne 152, mam nadzieje ze na moje 159 bedzie dobra
ja moją będę zwracać na dniach, a widzę, że rozmiaru 164cm już na stronie nie ma

caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 08:57   #364
Morn
Zakorzenienie

Odp: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

ze mna jest cos nie tak, zasnelam o 20.30 a wstalam teraz i nadal jestem zmeczona a wczoraj nic nie robiłam

Emii ten Twoj byly to straszny frajer i dobrze,ze jest juz były.

Martii za mamę na pewno wszystko sie ulozy

Zonka nie marudz na pewno będzie super!

Dixie ja widzialam koncowke 1.odcinka i mam zamiar ogladnac caly. B.lubię Maję.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Te ledżiny z Pulla kupowane ze znizka sa gdyby nie to,ze mam w nich golonki jak świnka
Stary 2013-09-10, 09:00   #365
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Raafiki Pokaż wiadomość
A mierzyłaś? Szukam jakiś czarnych botków, właśnie te też zwróciły moją uwagę
Nie mierzyłam, bo stało tylko 36, a byłam już tak zmęczona, że nie chciało mi się prosić pani o szukanie mojego rozmiaru ale niziutki obcas mają, ogólnie wyglądają super, tylko cena nie powala trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
nie nadrabiałam dzisiaj dokładnie, ale z tego co mi mignęło to emii, bardzo mi przykro ja w zeszłym tygodniu miałam strasznego stresa bo moja mama szła na badania i mogło być nie ciekawie, na szczęście to co się okazało to opcja najlepsza z prawdopodobnych, jutro idzie do szpitala, będzie miała operację i mam nadzieję za kilka dni będzie już w domu.
dobrze, że rozwiązało się najlepiej, ani się obejrzysz i mama będzie z powrotem w domu

Hm, Morn, czy Ty jesteś z Małopolski?
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:03   #366
Raafiki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
a jak oczy?
A dajcie spokój Okazało się że te moje oczy, zatrucie to jeden okropny wirus Teraz mam 3 tygodnie chorowania przed sobą Tak się źle czuję że masakra

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
Martii trzymam kciuki za mamy operacje, na pewno wszystko bedzie ok dziekuje Dziewczyny mam nadzieje, ze bedzie fajnie...odezwę sie jak tylko dorwe neta trzymajcie sie wszystkie
Zonja miłych wojaży!

Martii mocno trzymam kciuki za mamę

Cytat:
Napisane przez fortepian2121 Pokaż wiadomość
nie no nie będę tu nudzić was moją edukacją ,jakieś pierdoły napisze i będzie najwyzej się odpisze dziękuje bardzo za chęci
Cóż za prawidłowe podejście Jakby co, to z polaka w pierwszej klasie ci mogę pomóc, potem już nie słuchałam na lekcjach

Edytowane przez Raafiki
Czas edycji: 2013-09-10 o 09:05
Raafiki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:05   #367
88madziol88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
ja moją będę zwracać na dniach, a widzę, że rozmiaru 164cm już na stronie nie ma

czemu będziesz ją zwracać?? podesłałabyś mi jakieś zdjęcia w niej?
i może jakieś wymiary??
i napisałabyś mi ile masz wzrostu?

Edytowane przez 88madziol88
Czas edycji: 2013-09-10 o 09:07
88madziol88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 09:15   #368
caat
Zakorzenienie

Cytat:
czemu będziesz ją zwracać?? podesłałabyś mi jakieś zdjęcia w niej?
i może jakieś wymiary??
i napisałabyś mi ile masz wzrostu?
Nie czuje się w niej dobrze
Wstawiałam tu zdjęcie na wątku, ale usunęłam - wieczorem dodam jeszcze raz Mam 164cm wzrostu
Stary 2013-09-10, 09:17   #369
dixie1990
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część

Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
ze mna jest cos nie tak, zasnelam o 20.30 a wstalam teraz i nadal jestem zmeczona a wczoraj nic nie robiłam

Emii ten Twoj byly to straszny frajer i dobrze,ze jest juz były.

Martii za mamę na pewno wszystko sie ulozy

Zonka nie marudz na pewno będzie super!

Dixie ja widzialam koncowke 1.odcinka i mam zamiar ogladnac caly. B.lubię Maję.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Te ledżiny z Pulla kupowane ze znizka sa gdyby nie to,ze mam w nich golonki jak świnka
ja ogladalam wczoraj pierwszy raz wydaje mi się naturalna i dobra w tym co robi

Dziewczęta moje czy ten jantar jest skuteczny ???
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:25   #370
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość

różne są opinie, ja stosowałam i byłam zadowolona z efektów, z tym że ja się nie wypowiadam na temat przyrostu długosci bo i tak włosy mi bardzo szybko rosną a ja nie mierze tego bo na długosci mi nie zależy, tylko na gęstosci i bardzo dużo bejbików mi się po jantarze pojawiło.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:29   #371
dixie1990
Zakorzenienie

ja wlasnie chcialam żeby mi podrosły z 6 cm , bo mam podniszczone koncówki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 09:32   #372
Morn
Zakorzenienie

Ale dupa zostawiam sobie tylko parkę i torbę na lapka Oddaję sweter ten co ma ddtvn z ćwiekami, koszulkę ze skórką na ramionach bo nie pasują mi rękawki takie szerokie, spodnie bo nie urywają i dresy bo są mega cienkie. Z pulla jednak oddaję te z rozcięciami bo nie czuję się w nich jak milion dolców i te drugie
Stary 2013-09-10, 09:34   #373
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Ale dupa zostawiam sobie tylko parkę i torbę na lapka Oddaję sweter ten co ma ddtvn z ćwiekami, koszulkę ze skórką na ramionach bo nie pasują mi rękawki takie szerokie, spodnie bo nie urywają i dresy bo są mega cienkie. Z pulla jednak oddaję te z rozcięciami bo nie czuję się w nich jak milion dolców i te drugie
jakie masz dresy ?
Stary 2013-09-10, 09:38   #374
Morn
Zakorzenienie

Cytat:
jakie masz dresy ?
Takie zwyklaczki z Bershki szarawe. Nic specjalnego, nawet za 35 zł obiecałam sobie, że nie będę już zostawiać rzeczy tylko dlatego, że tanie. No dobra, nie tyczy to się koszulki z Pulla w paski za 9,90

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Myślę ciągle nad tymi dresami z Z. to takie dresy 'wyjściowe'
Stary 2013-09-10, 09:39   #375
88madziol88
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie czuje się w niej dobrze
Wstawiałam tu zdjęcie na wątku, ale usunęłam - wieczorem dodam jeszcze raz Mam 164cm wzrostu
dziękuję Ci ślicznie a jest ona na Ciebie dopasowana?? i jak z jej długością?

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
jakie spodnie z pulla oddajesz??? pokaż zdjęcia i jaki rozm?
Stary 2013-09-10, 09:40   #376
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Takie zwyklaczki z Bershki szarawe. Nic specjalnego, nawet za 35 zł obiecałam sobie, że nie będę już zostawiać rzeczy tylko dlatego, że tanie. No dobra, nie tyczy to się koszulki z Pulla w paski za 9,90

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Myślę ciągle nad tymi dresami z Z. to takie dresy 'wyjściowe'
tez nad nimi mysle

szkoda , że te wymiotło http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2Bkolorze/829

Edytowane przez dixie1990
Czas edycji: 2013-09-10 o 09:42
Stary 2013-09-10, 09:48   #377
Morn
Zakorzenienie

Deduś kiedyś wstawiała link do takiej super koszulki z zary z napisami, śliniłyśmy się do niej, kosztowała 79.90 ma ktoś ją pod ręką? Mi właśnie anulowali te pluszowe, piaskowe a one były takie grubsze z tego co pamiętam ładny jest ten pierwszy kolor ale te z zary bardziej mnie przekonują

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Te legginsy z gumką madziol, na Ciebie za duże by były ja noszę 38

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

http://www.zara.com/pl/pl/trf/t-shir...4p1381010.html ta jaka fajna http://www.zara.com/pl/pl/trf/t-shir...4p1396514.html i ta

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Aaa i to prawda, że teraz produkują mniej rzeczy Gadałam z babeczką z bershki i mówiła, że nawet nowości szybko się rozchodzą i to nie dlatego, że są jakieś super tylko mało ich produkują. Pytała się mnie jak udało mi się coś jeszcze z wyprzedaży capnąć bo ona widziała, że już rzeczy poznikały ze strony. Mówiła, że b.szybko wyprzedaże pokończyły się w tym sezonie właśnie ze względu na mniejszą ilość ciuchów.

Edytowane przez Morn
Czas edycji: 2013-09-10 o 09:44
Morn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 09:51   #378
88madziol88
Wtajemniczenie

co myślicie o takiej bluzie??
http://allegro.pl/bluza-dresowa-blog...514629436.html
Stary 2013-09-10, 09:52   #379
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Deduś kiedyś wstawiała link do takiej super koszulki z zary z napisami, śliniłyśmy się do niej, kosztowała 79.90 ma ktoś ją pod ręką? Mi właśnie anulowali te pluszowe, piaskowe a one były takie grubsze z tego co pamiętam ładny jest ten pierwszy kolor ale te z zary bardziej mnie przekonują

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Te legginsy z gumką madziol, na Ciebie za duże by były ja noszę 38

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

http://www.zara.com/pl/pl/trf/t-shir...4p1381010.html ta jaka fajna http://www.zara.com/pl/pl/trf/t-shir...4p1396514.html i ta

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Aaa i to prawda, że teraz produkują mniej rzeczy Gadałam z babeczką z bershki i mówiła, że nawet nowości szybko się rozchodzą i to nie dlatego, że są jakieś super tylko mało ich produkują. Pytała się mnie jak udało mi się coś jeszcze z wyprzedaży capnąć bo ona widziała, że już rzeczy poznikały ze strony. Mówiła, że b.szybko wyprzedaże pokończyły się w tym sezonie właśnie ze względu na mniejszą ilość ciuchów.
ja tez wstawialam ta z czarno białymi napisami o tą ci chodzi ?

Czas edycji: 2013-09-10 o 10:02

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 09:58   #380
caat
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję Ci ślicznie a jest ona na Ciebie dopasowana?? i jak z jej długością?
na mnie była dość dopasowana, a długościowo tez prezentuje się całkiem przyzwoicie

Cytat:
tez nad nimi mysle

szkoda , że te wymiotło http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2Bkolorze/829
sama na nie polowałam i oczywiście koloru tego co chciałam już nie widzę
Stary 2013-09-10, 10:02   #381
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie była dość dopasowana, a długościowo tez prezentuje się całkiem przyzwoicie

sama na nie polowałam i oczywiście koloru tego co chciałam już nie widzę
tez chcialam siwe
Stary 2013-09-10, 10:09   #382
caat
Zakorzenienie

Cytat:
tez chcialam siwe
jaki nosisz rozmiar ? bo jak byłam ostatnio to zostało, tylko M, a ja S-ki potrzebuje
Stary 2013-09-10, 10:12   #383
Morn
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część

Cytat:
jaki nosisz rozmiar ? bo jak byłam ostatnio to zostało, tylko M, a ja S-ki potrzebuje
Wiem, że w złotych tarasach były mogę u siebie też zobaczyć ale nie wiem kiedy będę

Tak Dixie ta biało-czarna
Stary 2013-09-10, 10:15   #384
dixie1990
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear

Cytat:
Wiem, że w złotych tarasach były mogę u siebie też zobaczyć ale nie wiem kiedy będę

nie mogę jej znalaźć

ja tez wole S tych dresow
Stary 2013-09-10, 10:15   #385
minika_69
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear

Cytat:
były, ostatnio laska przede mną kupowała i się zachwycały ze sprzedawczynią jaki super dresik
będe może w czwartek to zobaczę jak chcecie
Stary 2013-09-10, 10:18   #386
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:

na mnie działał na porost włosów i jeszcze mogę polecić Ci seboradin niger lotion ale uprzedzam że bardzo śmierdzi i maseczke wax - ale tą ze zdjęcia (jest na all) nie tą polską.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg henna-wax-odzywka-maska-do-wlosow-20-gratis.jpg (33,4 KB, 6 załadowań)
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:22   #387
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
na mnie działał na porost włosów i jeszcze mogę polecić Ci seboradin niger lotion ale uprzedzam że bardzo śmierdzi i maseczke wax - ale tą ze zdjęcia (jest na all) nie tą polską.
Waxa juz przerobilam masek mam pelno . Teraz kupie tego jantara , oby zadzialal a on jest tłusty ?
Stary 2013-09-10, 10:35   #388
jasnosz
Zakorzenienie

Cytat:
Waxa juz przerobilam masek mam pelno . Teraz kupie tego jantara , oby zadzialal a on jest tłusty ?
nie to taka woda,włosy nawet dłużej wyglądają na czyste i moim zdaniem dodaje objętości odbija u nasady
jasnosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:37   #389
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:

ja jak byłam w tamtym tygodniu ze zwrotem to właśnie dziewczyna szukała tych dresów i był M lub L tylko bo ona właśnie S chciała.

Cytat:
jak dla mnie to nie jest tłusty, ale właśnie spotkałam sie z opinią że niektórym robią się po nim tłuste włosy i muszą myć.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
nie to taka woda,włosy nawet dłużej wyglądają na czyste i moim zdaniem dodaje objętości odbija u nasady
u mnie tak samo działa, też odbija od nasady,
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 10:37   #390
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jasnosz Pokaż wiadomość
to super , bo ja juz probowalam tylu rzeczy na to by odbic je u nasady i nie ma rady ! ciagle są oklapłe

Czas edycji: 2013-09-10 o 10:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości