|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Czy w tej ofercie 9PYC9BA06 są jakieś rabaty na Evidence Intense? |
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Ten kod działa też na innych stronach, np wroc-avon po kliknięciu w baner reklamowy automatycznie dodaje ten kod do koszyka na stronie YR
|
|
#4924 |
|
Zadomowienie
|
Jestem wpływowa jeżeli chodzi o gratisy
![]() SECRETS VANILLE WODA PERF.50ML 1 Prezent Prezent 61941 PN2 PASTYLKA DO KĄP. KOKOS 1 4 zł 4 zł 61941 PN2 PASTYLKA DO KĄP. KOKOS 1 4 zł 4 zł 62215 PN2 PASTYLKA DO KĄP. JEŻYNA 1 4 zł 4 zł 62215 PN2 PASTYLKA DO KĄP. JEŻYNA 1 4 zł 4 zł 61774 PN2 PASTYLKA DO KĄP. WANILIA 1 4 zł 4 zł 62342 PN2 PASTYLKA DO KĄP. MALINA 1 4 zł 4 zł 62085 PN2 PASTYLKA DO KĄP.BRZOSKW. 1 4 zł 4 zł 61941 PN2 PASTYLKA DO KĄP. KOKOS 1 4 zł 4 zł 62342 PN2 PASTYLKA DO KĄP. MALINA 1 4 zł 4 zł 62215 PN2 PASTYLKA DO KĄP. JEŻYNA 1 4 zł 4 zł 12 RPW SZAMPON PRZECIW WYP WŁOSÓW 1 12.9 zł 12.9 zł 61941 PN2 PASTYLKA DO KĄP. KOKOS 1 4 zł 4 zł 61941 PN2 PASTYLKA DO KĄP. KOKOS 1 4 zł 4 zł 62342 PN2 PASTYLKA DO KĄP. MALINA 1 4 zł 4 zł 62342 PN2 PASTYLKA DO KĄP. MALINA 1 4 zł 4 zł 31 JDM ŻEL/PRY.ZIAR.KAWY BRAZYL. 1 6.9 zł 6.9 zł PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 2 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 4 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 6 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 8 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 10 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 12 1 Gratis Gratis PREZENT NIESPODZIANKA LINIA 14 1 Gratis Gratis Razem za produkty w złotych 75.8 zł Koszty wysyłki Gratis Gratis Razem za całe zamówienie w złotych 75.8 zł Mam nadzieję, że jakieś sensowne te prezenty będą.
|
|
|
|
#4925 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, ale pastylkowo! W takim razie 3mam kciuki za prezenty
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Obczaiłam jak zrabatować Evidence Intense do 71 zł
Można wygenerować kod -40% z tej strony: http://www.tanio.co/yves-rocher |
|
|
|
#4928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Cytat:
i aktualnie po kliknięciu w taką reklamę przenosi cię do e- sklepu YR i automatycznie w koszyku masz kod -50 zł od 139 zł.Ja tak miałam gdy szukałam gadżetów na wieczór panieński, nagle wszędzie widziałam reklamy sklepów z przebraniami i akcesoriami na wieczór panieński. Trochę przeraża mnie fakt monitorowania moich poczynań w internecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - c
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do osób, które posiadają kartę do sklepu stacjonarnego Yves Rocher. Co miesiąc przychodziły do mnie ulotki z promocjami, do tego we wrześniu mam urodziny i dostawałam, wtedy ulotkę z jakimś prezentem możliwym do odebrania. Do tej pory nic mi nie przyszło.. Zdarzyło mi się, że przez miesiąc nic nie dostałam, ale zastanawiam się czy były jakieś ulotki na wrzesień? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Były ulotki na wrzesień Ja też kiedyś dostawałam a potem przestali je przysyłać.Może dlatego, że nieczęsto bywam w stacjonarce? Upominam się o nie mailowo |
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4933 |
|
Zakorzenienie
|
Nowy kod, szalu nie ma
http://app2.salesmanago.pl/email/mes...aign=3PYC9WB23
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie , że oferta z gratisową Naturelle jest jednorazowa?
![]() Przecież, jak była tamta to się na tony brało z tej oferty Ale nam zrobili psikusa!
|
#4935 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I kolejna niemiła wiadomość: chciałam złożyć zamówienie i nie działają mi kody pre12h i pre12f Z tych korzystniejszych jak dla mnie wchodzi jedynie krok1. ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
W sumie opłaca się wziąć 1 rzecz za 89zł, zrabatuje ją do 53,40zł, ale naliczy za przesyłkę.
|
||
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
A tę ofertę urodzinową dostaje się na długo przed uro??
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam wczoraj urodziny i nic nie dostałam ani ulotki do stacjonarki ani dosłownie nic
|
|
|
|
#4938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zdecydowałam się na MdB
|
|
#4939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Coraz mniej fajnych kodów ![]() Odwyk od YR coraz bardziej się zbliża
|
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
a będziesz do nich dzwonić albo coś??
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
upominajcie sie![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- oprócz tego przychodzi newsletter z kodem do e-sklepu oraz oferta wysyłkowa z perfumami do wyboru, ja dostałma ta sama oferte kotra jest na 1 stronie watku |
|
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Raczkowanie
|
brawo
![]() koniecznie daj znać co odpiszą ![]() trzeba szanowac klientów, tymbardziej, że ciągle jakieś wpadki mają
|
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Wcześniej w każdej zamówionej paczce czegos brakowało
a teraz nic nie dostałam na urodziny
|
|
|
|
#4946 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Cytat:
![]() A propos zapachów - przy okazji letniego zamówienia ze sklepu internetowego zamówiłam sobie małą buteleczkę bzu - nie umywa się do starego Na mnie pachnie miło, ale nijak nie przypomina to bzu... Tamten stary to był po prostu wazon z bzem! Nowa konwalia dużo lepiej im wyszła...---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
każda paczka była super przygotowana i tylko raz miałam problem - w grudniu 2011, skończyło się coś w magazynie (puder sypki), zadzwonili do mnie i poczekałam dłużej na paczuchę.---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
Woda mineralna z cytryną, szklanka rano na czczo - i będziecie miały od razu z głowy ten płyn YR detoks
|
|
#4947 |
|
Raczkowanie
|
podejrzewam, ze nei jestesjedyną tu osobą, która miała braki w przesyłkach, ale jak złożysz reklamacje to zawsze dosyłają brakujący produkt
|
|
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Na kody, rabaty, promocje czekamy, z Yves Rocher wciąż zamawiamy - cz. X
Poza tym, znowu nie uda mi się użyć ani razu żelu lawendowego JDM - moja mama jest wielką fanką lawendy, a ja w którymś momencie doszłam do wniosku, że to chyba skrzywienie genetyczne i też zaczęłam bardzo ją lubić. Co jakiś czas kupuję żel lawendowy JdM, po czym za jakiś czas wpada do mnie moja mama i jest: "oooo, masz ten żel lawendowy, a ja mój znowu zgubiłam na pilatesie" i robi oczy kota ze Shreka
Co robić, już nie mam żelu lawendowego!
|
#4949 | |
|
Raczkowanie
|
Może powinni przeszkolić pracowników albo przeciwnie - wysłac na urlopy bo są chyba przepracowani skoro tyle błędów się zdarza, co do kremu BB o którym pisałyście to ja używam jasnego, ma lekką formułę, ladnie pachnie, nie kryje wszystkich niedoskonałości ale jest ok jako krem na dzień, nawet zamaista podkładu na lato ale z uzyciem korektora
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Konto usunięte
|
zniżki do stacjonarki
w gazetach Elle/InStyle na weekend 5/6 października w gazecie Flesz na weekend 21/22 września wszystkie gazety są teraz dostępne w kioskach. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

i aktualnie po kliknięciu w taką reklamę przenosi cię do e- sklepu YR i automatycznie w koszyku masz kod -50 zł od 139 zł.

Ja zdecydowałam się na MdB