| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-09-10, 09:44 | #1111 | 
| na drugie mam Irena Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: mój raj 
				 | 

Dot.: Odp: (Buty) Książki, kawka i słodkości... część 5 konserwowych RADOŚCI... !!!

tosz to prawdziwy urlop  ja dopiero śniadanko 
				__________________ kiedy życie daje ci w twarz uśmiechnij się i z politowaniem powiedz: bijesz się jak ciota | 
|     | 
|  2013-09-10, 09:54 | #1112 | 
| O Ireno! ;-) Zarejestrowany: 2006-05 
				 | 

Dot.: Odp: (Buty) Książki, kawka i słodkości... część 5 konserwowych RADOŚCI... !!!

brzydula a co Ty tak leniuchujesz?? nie za dobrze Ci?    | 
|     | 
|  2013-09-10, 10:03 | #1113 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-06 
				 | 

no dobra przyznam sie (nie chcialam tego robic wczoraj,zeby Was nie denerwowac) mam caly tydzien urlopu  plany mi sie troche posypaly- bo pogoda sie popsula (a mialo byc ladnie) mialam wyskoczyc w gory (nie wiem czy to mi sie uda)....na pewno zalicze wizyte u fryzjera ..i wlasnie mysle co sobie na glowie zazyczyc   
				__________________ We don't attract what we want,but what we are. Only by changing your thoughts you will change your life.   J. Allen | 
|     | 
|  2013-09-10, 10:09 | #1114 | 
				 | 

No nie!! toż to jawna demotywacja, anarchia i inne takie!! odechciało mi sie pracowac   a na głowie jakies wieksze zmiany czy tylko lekka "korekta" ? | 
|     | 
|  2013-09-10, 10:18 | #1115 | |
				 | 

Cytat: 
 a daleko masz w góry? 
				__________________ kiedy życie daje ci w twarz uśmiechnij się i z politowaniem powiedz: bijesz się jak ciota | |
|     | 
|  2013-09-10, 10:30 | #1116 | ||
				 | 

Cytat: 
  wiedzialam,ze tak bedzie jak to powiem... co do fryzjera- hmmm chce skrocic 10-15 cm... grzywke tez (prawdopodobnie na bok jak ostatnio, ale kto wie) dodatkowo keratynowa kuracja pielegnacyjna - kupilam sobie pakiet na grouponie... Cytat: 

__________________ We don't attract what we want,but what we are. Only by changing your thoughts you will change your life.   J. Allen | ||
|     | 
|  2013-09-10, 10:36 | #1117 | |
				 | 

Cytat: 
  no i bierz zaraz jakiś ferweks, w urlopie chora, to już przesada 
				__________________ kiedy życie daje ci w twarz uśmiechnij się i z politowaniem powiedz: bijesz się jak ciota | |
|     | 
|  2013-09-10, 11:15 | #1118 | 
				 | 

brzydula to sie zapowiada mała rewolucja na głowie   keratynke tez kiedys robiłam.... Po jednej miałam fajne nawet włosy a po drugiej wyglądałam strasznie. Jakbym miała ich połowe - tak mocno były ulizane... Ciekawe jak Tobie wyjdzie  Zdjęcia!!!! 2-2,5h w góry czy nad morze - niezły czas. Ja mam wszędzie tak samo daleko  . Uroki centralnej Polski   | 
|     | 
|  2013-09-10, 11:28 | #1119 | |
				 | 

Cytat: 
 Magu a ty jeszcze śpisz   
|     | 
|  2013-09-10, 11:34 | #1120 | 
				 | 

no tak do wawy nawet mam baaardzo blisko   w tym tygodniu akurat mało praktycznie, bo od jutra do soboty włącznie najazd związkowców jest, wiec beda mega wielkie korki   | 
|     | 
|  2013-09-10, 12:04 | #1121 | ||||
| Irenosława Pierwsza Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

u mnie niby trochę cieplej, patrzyłam czy wyszło  słońce, ale brak, więc wstrzymuję się z praniem   Cytat: 
  pełen power  oj tak kawka! ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------   
				__________________ /Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf | ||||
|     | 
|  2013-09-10, 12:28 | #1122 | 
| Lena Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Dot.: (Buty) Książki, kawka i słodkości... część 5 konserwowych RADOŚCI... !!!

powiem wam że do doopy moje zakupy kurciny w góry.. natrafiliśmy chyba na ostatni oddech lata!  nabraliśmy tyle rzeczy jakbyśmy na Antarktydę jechali a nie do zwyczajnej KRYNICY!  upał ogromny! ale zaliczyliśmy 3 góry, z moją kondycją jest bardzo źle.. seksu ni ma- to i kondycja do doopy  ps. kto je rosioł z ziemniakami  u nas rosioł to tylko z makaronem!   
				__________________ Mała, Wredna, Bezczelna..  ale jakże zadowolona z siebie! | 
|     | 
|  2013-09-10, 12:31 | #1123 | 
				 | 

widzisz jak cię przywołałam jest mi żle moja starsza córka prawdopodobnie ma bielactwo 
				__________________ kiedy życie daje ci w twarz uśmiechnij się i z politowaniem powiedz: bijesz się jak ciota | 
|     | 
|  2013-09-10, 12:36 | #1124 | |
				 | 

Cytat: 
  ale myślę, że to mężczyźni chyba przejawiają takie ziemniaczane fanaberie... Mus, masz jakieś fotki z tych gór? No i dobrze, że mieliście pogodę  ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- to już na 100% stwierdzone??? 
				__________________ /Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf | |
|     | 
|  2013-09-10, 12:44 | #1125 | |
				 | 

Cytat: 
 przeproaszam nie czytałam wszystkich wiadomości na wąciu!   
				__________________ Mała, Wredna, Bezczelna..  ale jakże zadowolona z siebie! | |
|     | 
|  2013-09-10, 12:48 | #1126 | 
| Zakorzenienie | 

Hej hej, Brzydula - urlop powiadasz  super zawsze trochę oddechu. Ja też szykuje rewolucje na głowie, po ciąży moje włosy proszą o fryzjera, najpeirw wyłysiałam a teraz w miejscu tych placków łysych wyrosły nowe włosy i niczym dzaidostwa ujarzmić nie idzie - zyją własnym życiem Evela - bielactwo -  zero slonca a jak juz to z mega mocnym filtrem. Moj ojczym to mial - cialo jak u zyrafy. Raz zasnął na słońcu, to zdrowa skóra nabrała koloru a to zmienione wściekle czerwone. U nas po roczku i po emocjach związanych z naszą pierwszoklasistką - jak to się mówi pierwsze koty za płoty i dzień jak codzień. Powoli dochodzę do siebie, w końcu za mną pierwszy weekend bez gości, i trzytygodnie zapierniczu w robocie, oczywiście robotę w dzień wolny sobie zaraz znalazłam, bo zaprawiałam różne sałatki z PAPRYKĄ w roli głównej w słoiki i robiłam soki. Co prawda łeb dalej pięc na dziesięć ale będzie żyć   
				__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-09-10 o 12:54 | 
|     | 
|  2013-09-10, 12:49 | #1127 | 
				 | 

a już robiliście badania? jaki ma rodzaj? nabytego czy genetycznego?

|     | 
|  2013-09-10, 12:56 | #1128 | 
				 | 

nie jeszcze nie potwierdzone ale objawy na to wskazują a bo to do magu było byłam z nią u lekarza w lipcu jak plama się pojawiła, stwierdził że może to być bielactwo ale moze to też od słonca plama nic sie nie zmieniła, nie opaliła a wygląda dokładnie jak pokazywane w necie w przykładach bielactwa w rodzinie nikt na to nie chorował 
|     | 
|  2013-09-10, 12:58 | #1129 | 
				 | 

eee.. to badania trza zrobić... jedna plamka wiosny nie czyni   skoro nikt w rodzinie nie chorował (siostra jej ma skórę czystą) to może - jesli to już bielactwo- to nabyte; czyli od słońca, od stresu, od żywności... spoko- to da się leczyć! 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-09-10, 13:06 | #1130 | |
				 | 

Cytat: 
 ale net to samo zło 
|     | 
|  2013-09-10, 13:11 | #1131 | |
				 | 

Cytat: 
  A córka jaka ma karnację? 
				__________________ /Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf | |
|     | 
|  2013-09-10, 14:41 | #1132 | 
				 | 

evela - uszy do góry! trzeba byc optymista!   a w necie to porady o kant tyłka można potłuc. Zgromadzenie Goździkowych  ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- moze poczekaj najpierw na potwierdzenie diagnozy a potem zacznij sie ew martwic, bo odwrotnie to świra mozna tylko dostac a sprawy i tak to nie poprawi | 
|     | 
|  2013-09-10, 14:42 | #1133 | |
				 | 

Cytat: 

|     | 
|  2013-09-10, 14:47 | #1134 | 
				 | 

żeby tylko z ciekawości.... najgorsze jak zaczyna wierzyć w te brednie. Czasem sama jak czytam "porady" i inne pseudonaukowe wywody to mi włosy dęba stają z przerażenia jakie głupoty mozna pisac. Evelka - tak czy inaczej trzymamy kciuki!!! Bedziemy sie z Tobą martwic, ale POTEM jak juz bedzie wiadomo czym  i poproszę sie zastosowac do porady - w końcu w necie, co nie?   | 
|     | 
|  2013-09-10, 14:47 | #1135 | 
| Zakorzenienie | 

Evela, sa pewne rodzaje grzybów, które atakując skóre powoduja jaśniejsze plamy zwłaszcza po opalaniu. Wyglądają dokładnie jak plamy z powodu bielactwa.

__________________ Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-09-10 o 14:54 | 
|     | 
|  2013-09-10, 16:03 | #1136 | 
				 | 

Wącham swój Slip Into Daring, no...no... za 35 zł to miodzio, na razie wyczuwam owoce leśne + jakiś pazur, ale owoców leśnych tam nie ma, więc   Ale bardzo fajny, podoba mi się taki słodko - owocowy, z nutą kwiatową i taką lekką ostrością... ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Wyszło cudne słońce, wstawiłam pranie, wywiesiłam pranie ---------- zaczęło lać   
				__________________ /Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf | 
|     | 
|  2013-09-10, 16:13 | #1137 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ We don't attract what we want,but what we are. Only by changing your thoughts you will change your life.   J. Allen | |
|     | 
|  2013-09-10, 17:04 | #1138 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: UK 
				 | 

Helloo  Normalnie przyszlam sie przywitac bez nadrabiania, bo czasu mi cos brakuje dzisiaj  ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat: 
 Mysle, ze nie ma co panikowac za wczasu. Ja w tym roku tez zauwazylam taka plame na plecach. Mam opalone plecy, a w jednym miejscu zostalo biale miejsce, takie kolko o srednicy moze 1-1.5 cm. Nie zamierzam wogole sie tym przejmowac narazie.  Oczywiscie mam nadzieje, ze to nic powaznego, zarowno u Twojej corki jak i u mnie  ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- O Matko!!!!!!!!!!! Jak ja teraz chce te wafelki!!!!!!!!!!!!!!  Uwielbialam je w Polsce i kompletnie zapomnialam o ich istnieniu  ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Opala sie, ma tydzien wolnego, idzie zaszalec do fryzjera i moze jeszcze w gory pojedzie.... Czy ktos tutaj nie ma za dobrze????   
				__________________ Never stop trying. Never stop believing. Never give up. | |
|     | 
|  2013-09-10, 17:37 | #1139 | 
				 | 

gwiazda - zdecydowanie popieram protest!    Brzydula - masz  ZA DOBRZE!!!!!!! Wracaj na ziemie  demotywujesz do pracy. A ja jeszcze w biurze i robie idiotyczne obliczenia, którym bliżej do wróżęnia z fusów niż do jakichkolwiek prognoz.... ale mam to gdzieś!! Niech sie inni martwia   | 
|     | 
|  2013-09-10, 17:43 | #1140 | |
				 | 

deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  !!! deszcz!!!!!!!!!!!!! weź chociaż moje pranie do suszenia   Cytat: 
  ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Ale przynajmniej na tą aurę mam super obiad barszczyk czerwony do tego ziemniaczki ugotowałam i wrzuciłam na gorący olej z przyzmażoną kiełbaską, czarnuszką i jakąś ziołową przyprawą - och   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kobieta 30+ | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.