Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 13:36   #1771
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Jakby ktoś był zainteresowany polecam te koszulki do karmienia,fajne jakościowo 100 % bawełna i wygodnie sie w nich śpi,przetestowałam.Nie obudziłam się z gołym cycem czego najbardziej się obawiałam

http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do...488983480.html

I chwalę się,dostałam pościel

http://www.aukcjoner.pl/gallery/013615254-.html#I3
Pościel super

Co do koszul, ja sobie zamówiłam rozmiar M i się okazało że są na mnie za duże, jestem wściekła od wczoraj... Muszę sobie kupić jakieś mniejsze
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:37   #1772
Lilith890502
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Jakby ktoś był zainteresowany polecam te koszulki do karmienia,fajne jakościowo 100 % bawełna i wygodnie sie w nich śpi,przetestowałam.Nie obudziłam się z gołym cycem czego najbardziej się obawiałam

http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do...488983480.html

jaka słodka pościel

Domi zdjęcia prześliczne

wstawiłam pieluchy tetrowe do prania, powoli czas się zabierać za zabawę

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:37   #1773
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
: love:

czy któraś ma może u siebie w domu oświetlone jakieś pomieszczenie listwami ledowymi? Bo szwagier podpowiedział mi ze fajnie by to u nas wyglądało i teraz siedzę i dumam o takimi: http://www.ebay.com/itm/SPECIAL-OFFE...item5d3f41be78
rodzice mają na nowym mieszkaniu w łazience i w salonie, dużo światła to to nie daje, ale moim zdaniem efekt jest fajny wieorem .
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:39   #1774
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Jestem już po wizycie
Wszystko w porządku, Jaśko przestał się wypychać i lekarz powiedział że luteinę mogę w domu mieć ale nie muszę jej już używać
I od początku ciąży jestem +8,5kg do przodu A tak się cieszyłam że tak mało przybieram na wadze...

Za udaną wizytę
A zdjęcia boooosskiee tŻ będzie pewnie zachwycony!
Cytat:

czy któraś ma może u siebie w domu oświetlone jakieś pomieszczenie listwami ledowymi? Bo szwagier podpowiedział mi ze fajnie by to u nas wyglądało i teraz siedzę i dumam o takimi: http://www.ebay.com/itm/SPECIAL-OFFE...item5d3f41be78
Ja mam w salonie listwe z oświetleniem na kamienie super to wygląda!
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:40   #1775
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
rodzice mają na nowym mieszkaniu w łazience i w salonie, dużo światła to to nie daje, ale moim zdaniem efekt jest fajny wieorem .
no właśnie ja mam mały przedpokój będą ściany w kkolorze malinowym ciemniejszym i jasne płytki na podłodze i się zastanawiam czy aby za ciemno nie będzie

szwagier mówi żeby kupować takie gdzie jest 500 ledów wtedy jaśniej będzie ale jakoś nie wiem czy jednak nie zostać przy normalnych halogenach- oczkach w suficie
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:41   #1776
domii29
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny za komplementy
Nie pokazuję Wam jeszcze innych bo są nie przerobione i wyglądają średnio
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:41   #1777
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Ja mam w salonie listwe z oświetleniem na kamienie super to wygląda!
a mogłabyś mi fotkę zrobić i czy jasno jest od tego światła

Nemosku, świetna ta pościel jest
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-10, 13:45   #1778
kyte
Wtajemniczenie

Nemosek piękna pościel! Powiedz mi jaki wzięłaś kolor tej koszuli do karmienia?

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
a mogłabyś mi fotkę zrobić i czy jasno jest od tego światła

Nemosku, świetna ta pościel jest
Nie ma problemu ale to wieczorem bo teraz jest za jasno. Wiadomo dużo światła to nie ma, ale wieczorami to siedzimy tylko przy tym.Wystarczająco Mam jeszcze na pilota że zmieniają się kolory jak chcę, polecam czeeerrwień
Stary 2013-09-10, 13:50   #1779
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma problemu ale to wieczorem bo teraz jest za jasno. Wiadomo dużo światła to nie ma, ale wieczorami to siedzimy tylko przy tym.Wystarczająco Mam jeszcze na pilota że zmieniają się kolory jak chcę, polecam czeeerrwień
w przedpokoju to ja czerwieni nie potrzebuję bardziej białe

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-10, 13:51   #1780
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:

my w kuchni będziemy montować ledy. czekamy właśnie na przesyłkę z lampkami. będą zamontowane pod szafkami, by ładnie oświetlały blat

prawdopodobnie pod sufitem w przedpokoju też walniemy ledy

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:52   #1781
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
U mnie nie wpuszczają
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Pepper Ł. Był za takim murkiem ktory oddzielal sale ciecia od sali oporzadzania malenstwa.
Potem z Mala siedział tak, ze widział mnie od pasa w gore ale 5m ode mnie.
W Bydgoszczy nie będzie mógł nawet tak.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie wiem jakos nie bralam pod uwage,ze moze go nie byc...wsumie dla meza lepiej,mniej stresu,trudno dam rade...wbilo mi sie do glowy chyba,ze nie ma problemu,bo widzialam jakies filmiki na you tubie,gdzie widac,ze krecacy facet jest na sali normalnie,pozniej idzie do dzieciaczka na wazenie i mierzenie.moze to nie filmik z PL. dopytam,bo wole psychicznie wiedziec,zeby pozniej nie bylo rozczarowania i paniki jak mu drzwi przed nosem zamkna

Cytat:
Dziewczyny mam coś dla Was
To tak na początek Ogólnie z tych ponad 800 zdjęć wybrałam póki co ponad 80
super fotki

jakis mnie smut zlapal :/ ide na spacer z psem poki jeszcze pogoda sie trzyma
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 13:53   #1782
niunia32
Zakorzenienie

Domii piękne zdjęcia
za wizytę. Ty się nie przejmuj tymi 8,5 kg. ja mam więcej na plusie a i dłużej będę z brzuchem chodzić

Malinka

Haniusia
Stary 2013-09-10, 14:03   #1783
ktosiula
Wtajemniczenie

Poodkurzałam, pomyłam podłogi i jest tak czysto i pachnąco a jak ślicznie na dworze, dobry mam humor w ogóle

U mnie położna kosztuje 1000 zł. Widzę, że rozbieżność olbrzymia.

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Dzien dobry
JA dziś taka wyspana że chyba się zesikam ze szczęścia
Ulożylam wczoraj 4 poduszki i spałam na pół siedząco . Nie wiem czy to pomogło czy co ale żadnej zgagi , zęba , przewracania na boki - NIC ! Wstałam tak wyspana jakbym się urodziła na nowo.
Żeby nie było ZAkolorowo - wszystko na nowo mnie swędzi , tzn na razie brzuch i uda - wtedy tez się tak zaczynało
nawet dobrze przespana noc może cieszyć
Kąpiel w Oilatum uskuteczniłaś?

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
swoja droga zorientowalam sie,ze nie wiem jak wyglada jedna dosc istotna kwestia u mnie w szpitalu...jak z obecnoscia meza przy ew. cieciu cesarskim. przerazilam sie wlasnie,ze moga go nie wpuscic :/ a razniej jak za reke potrzyma,czy glowe poglaszcze.

kurcze,moze dzis po tej szkole rodzenia zapytam odrazu kogos (bo SR mam w szpitalu,w ktorym bede rodzic)
U mnie tatuś nie może towarzyszyć.

Cytat:
Jestem już po wizycie
Wszystko w porządku, Jaśko przestał się wypychać i lekarz powiedział że luteinę mogę w domu mieć ale nie muszę jej już używać
I od początku ciąży jestem +8,5kg do przodu A tak się cieszyłam że tak mało przybieram na wadze...
Nie ma tragedii z tą wagą, głowa do góry. Tym bardziej, że ładnie wyglądasz i tylko brzuszek Ci wyskoczył piękny. Brawa za wizytę!
No i fajne zdjęcia Najbardziej podobają mi się te w białej sukience.

Cytat:

Jaka piękna! Czemu wcześniej nie pokazałaś? Ile taka się ceni i co jest w zestawie?

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:14   #1784
metkaa
Zakorzenienie

nemosek bardzo ładna posciel,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:14   #1785
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem jakos nie bralam pod uwage,ze moze go nie byc...wsumie dla meza lepiej,mniej stresu,trudno dam rade...wbilo mi sie do glowy chyba,ze nie ma problemu,bo widzialam jakies filmiki na you tubie,gdzie widac,ze krecacy facet jest na sali normalnie,pozniej idzie do dzieciaczka na wazenie i mierzenie.moze to nie filmik z PL. dopytam,bo wole psychicznie wiedziec,zeby pozniej nie bylo rozczarowania i paniki jak mu drzwi przed nosem zamkna

W prywatnych klinikach mogą być mężczyźni.Moi znajomi teraz w Szczecinie rodzili w prywatnej klinice dziewczyna miała cesarkę i mąż normalnie przy niej był, był przy wyciąganiu małego. Ale to pewnie dlatego że prywatna klinika, w szpitalach raczej nie wolno.
Stary 2013-09-10, 14:15   #1786
niunia32
Zakorzenienie

nemosek ładna pościel

Malinka

Haniusia
Stary 2013-09-10, 14:19   #1787
metkaa
Zakorzenienie

domi piekne zdjecia
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:23   #1788
Kociak85
Zadomowienie

Cytat:
kurzenia i roboty część kolejna
jak długo jeszcze przewidujesz trwanie remontu?
My dzisiaj jedziemy z mężem farbę na balkon kupić, bo trzeba go odmalować w końcu! Co do tej lampy ledowej - jeżeli to będzie Wasze jedyne oświetlenie to ja bym się bała, że będzie za ciemno.

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
polecam Disnemar niebieski...nosek trzeba czyścić bo wiadomo na początku dzidzia ma jeszcze z wód płodowych i tych mazi tam w środku a potem to mleczko czasami podejdzie i wogóle.......
No okej, rozumiem. A sól fizjologiczna tej roli nie może spełniać? Bo ja już zakupiłam sól fizjologiczną wg listy wyprawkowej i tak się teraz zastanawiam jaka jest różnica w stosowaniu soli fizjologicznej i tego roztworu z wody morskiej? żeby nie kupować miliona powielających się rzeczy

Cytat:
Ja tam nie zauważyłam żebyś miała wypierdek

Kupiłam sól morska do noska
Oj, ale nie mam takiego reprezentatywnego jak domi
A chyba nie sól morską tylko wodę morską

Cytat:
Kaloszki zostały same męskie,
Jeśli chodzi o te kalosze z Lidla to nie macie czego żałować. Podobno są do . Siostra chciała kupować, ale przymierzała i mówi, że niewygodne i jakieś takie... No kiepskie po prostu.

Ledwo co wróciłam z zakupów (udało mi się upolować w Biedronce jeszcze te lampki ledowe, a były już same ostatki) i już się muszę zbierać z piesorem na spacer, bo patrzy na mnie błagalnym wzrokiem
Stary 2013-09-10, 14:37   #1789
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cześć

Byłam z mężem w ciuchu, obkupiliśmy siebie i małą Kupiłam dwa kombinezony Trochę późno pojechaliśmy i z ciuszków nic ładnego już nie zostało.

Byłam też w szpitalu, zostałam rozdziewiczona analnie Nie było to przyjemne

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:40   #1790
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o te kalosze z Lidla to nie macie czego żałować. Podobno są do . Siostra chciała kupować, ale przymierzała i mówi, że niewygodne i jakieś takie... No kiepskie po prostu.

Ledwo co wróciłam z zakupów (udało mi się upolować w Biedronce jeszcze te lampki ledowe, a były już same ostatki) i już się muszę zbierać z piesorem na spacer, bo patrzy na mnie błagalnym wzrokiem
Te lampki też stosujemy ogólnie jako dodatekJako lampka nocna hehe
To dobrze że nic nie straciłam z tymi kaloszami
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
i po co ja się śmieję każdą to czeka
Stary 2013-09-10, 14:49   #1791
anulka2205
Wtajemniczenie

Domi gratuluję wizyty, a zdjęcia super

Nemosek gustowna ta Tymkowa pościel

Miki jak dobrze, ze się Ciebie w tak trudnych momentach poczucie humoru trzyma

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:53   #1792
nemosek
Zakorzenienie

Dziękuję za komplemenciki dziewczynki
Pościel taka prosta jak lubię

Cytat:
Pościel super

Co do koszul, ja sobie zamówiłam rozmiar M i się okazało że są na mnie za duże, jestem wściekła od wczoraj... Muszę sobie kupić jakieś mniejsze
Ja musiałam wziąć xxl.Bo jedynie rozmiar w biuście mi pasował
Ale nie wyglądają jak typowe xxl.

Kyte Wzięłam kolor niebieski i fioletowy,wcześniej były jeszcze czerwone i granatowe ale za długo zwlekałam i wykupili mi :/

Cytat:

super fotki

jakis mnie smut zlapal :/ ide na spacer z psem poki jeszcze pogoda sie trzyma
Ale to tylko męża nie ma przy samej operacji/wyciąganiu maluszka.Ale potem w drugiej sali gdzie go badają już może być .

Nie smutaj się

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Poodkurzałam, pomyłam podłogi i jest tak czysto i pachnąco a jak ślicznie na dworze, dobry mam humor w ogóle

U mnie położna kosztuje 1000 zł. Widzę, że rozbieżność olbrzymia.

nawet dobrze przespana noc może cieszyć
Kąpiel w Oilatum uskuteczniłaś?

U mnie tatuś nie może towarzyszyć.

Nie ma tragedii z tą wagą, głowa do góry. Tym bardziej, że ładnie wyglądasz i tylko brzuszek Ci wyskoczył piękny. Brawa za wizytę!
No i fajne zdjęcia Najbardziej podobają mi się te w białej sukience.

Jaka piękna! Czemu wcześniej nie pokazałaś? Ile taka się ceni i co jest w zestawie?
Wczoraj na nią natrafiłam i zamówiłam od razu
Sama pościel 109 plus 17 zł kurier.Fajna jest ma ten system easy wash.Dobra gatunkowo.
W zestawie poszewka na kołderkę i podusię oraz ochraniacz(3 części osobno)

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
My dzisiaj jedziemy z mężem farbę na balkon kupić, bo trzeba go odmalować w końcu! Co do tej lampy ledowej - jeżeli to będzie Wasze jedyne oświetlenie to ja bym się bała, że będzie za ciemno.

No okej, rozumiem. A sól fizjologiczna tej roli nie może spełniać? Bo ja już zakupiłam sól fizjologiczną wg listy wyprawkowej i tak się teraz zastanawiam jaka jest różnica w stosowaniu soli fizjologicznej i tego roztworu z wody morskiej? żeby nie kupować miliona powielających się rzeczy

Oj, ale nie mam takiego reprezentatywnego jak domi
A chyba nie sól morską tylko wodę morską

No racja wodę morską
w Biedrze maja być kalosze od 12 września jak dobrze pamiętam za 42,99

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Cześć

Byłam z mężem w ciuchu, obkupiliśmy siebie i małą Kupiłam dwa kombinezony Trochę późno pojechaliśmy i z ciuszków nic ładnego już nie zostało.

To nie zabrzmiało ciekawie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:56   #1793
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
liczę ze do końca miesiąca skończymy

jednak zdecydowaliśmy że zostają oczka w suficie
Cytat:
Cześć

pokazuj fotki zakupów

oo nieee ja tego nie chcę
Cytat:
i po co ja się śmieję każdą to czeka

oglądałam te kalosze w Lidlu po 1 zostały same brzydkie a poza tym jak wzięłam je do ręki to jakieś takie strasznie sztywne mi się wydawały

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-10, 14:57   #1794
Anoula
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1

Cytat:
no właśnie ja mam mały przedpokój będą ściany w kkolorze malinowym ciemniejszym i jasne płytki na podłodze i się zastanawiam czy aby za ciemno nie będzie

szwagier mówi żeby kupować takie gdzie jest 500 ledów wtedy jaśniej będzie ale jakoś nie wiem czy jednak nie zostać przy normalnych halogenach- oczkach w suficie
U mojej mamy ledy są jako dodatkowe światło jako jedyne bym się nie zdecydowała

Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:58   #1795
Lilith890502
Zakorzenienie

To dobrze że się po te kalosze nie wybierałam

dziewczyny czy kocyki też będziecie prać?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 14:59   #1796
daga 13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Ja pierwsze słyszę, że się opłaca położne czy coś w tym stylu. Jak to działa? Ta Twoja opłacona przychodzi razem z Tobą do szpitala i odbiera poród? Przecież w szpitalu na dyżurze są położne. Ona tak się może im wcinać do roboty? Ile się płaci za taką położną?

No coś Ty! Na piękne oczy i okrągły brzuszek wszędzie by Cię wpuścili.

Moja położna pracuje w tym szpitalu w którym będę rodzić także można powiedzieć że obca nie będzie . A jesteśmy na tel u mnie się coś zaczyna dzwonie do niej i jeżeli nie ma dyżuru to jedzie. a ile to jeszcze nie wiem bo ona nie mówi koleżanka dała 300.
nie wiem na ile to pomoże ale napewno ja będę się czuła pewniej
daga 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:00   #1797
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Cytat:
swoja droga zorientowalam sie,ze nie wiem jak wyglada jedna dosc istotna kwestia u mnie w szpitalu...jak z obecnoscia meza przy ew. cieciu cesarskim. przerazilam sie wlasnie,ze moga go nie wpuscic :/ a razniej jak za reke potrzyma,czy glowe poglaszcze.

kurcze,moze dzis po tej szkole rodzenia zapytam odrazu kogos (bo SR mam w szpitalu,w ktorym bede rodzic)
W szpitalu na cesarkę na pewno nie wpuszczą. Mojemu mężowi pokazali za to Olcię zaraz po porodzie, gdy mi zszywano brzuch. On w tym czasie robił małej zdjęcia. A potem kazali mu jechac do domu i jak mnie wieźli już do sali to już go nie było i było mi trochę smutno bo zostałam sama bez dziecka, bez męża..

Wypełniłam sobie wniosek na kartę do Makro, zjadłam rosół i trochę odżyłam. Zaraz namówię Olę na drzemkę a potem przyjedzie moja mama powiesić mi firanki i zasłony w salonie.
REMONT ZAKOŃCZONY Już tylko teściowa maluje dziś klatkę schodową i wszystko.
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:02   #1798
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
U mojej mamy ledy są jako dodatkowe światło jako jedyne bym się nie zdecydowała

niby mamy mały korytarzyk ale wg mnie to też będzie za ciemno mimo dużej ilości ledów dlatego zostajemy przy halogenach jednak :P

Nela 5/11/13
Stary 2013-09-10, 15:03   #1799
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy kocyki też będziecie prać?
Ja mam po Olczce gruby i taki cieniutki więc wypiorę dla odświeżenia. Takie nowe ze sklepu też prałam.
Teraz upiorę kocyki razem z pościelą i śpiworkami.
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:03   #1800
89Beatka
Wtajemniczenie

Wiatm i ja dopiero wróciłam z Krakowa, jestem padnięta, a moje krocze ma chyba pół metra, tak je czuje.

Pozałatwiałąm co miałam załatwić i teraz czekam na decyzję o Indywidualny Tok Nauki.

Co najlepsze PRZEMIŁA PANI Z DZIEKANATU, kręciłą nosem na ksero pierwszej strony karty ciąży( jako dowód że w ciąży jestem) bo co to za dokument, bez pieczątki lekarza prowadzącego( jest pieczątka ośrodka zdrowia) więc jej mówie ze to jest najważniejszy dokument w ciąży poza wynikami badań, a ona mówi że oświadczenie od ginekologa że w ciąży jestem byłoby lepsze nosz kur................. no ale co się będę denerwować, przyjęła papiery.

teraz idę nadrabiać, chyba ze wcześniej usnę.
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości