Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-10, 15:20   #991
patisia123
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

pisałam już kiedyś , że Ona według mnie chodzi wszędzie i przedstawia się jako Karolina z jutuba , która może zrobić filmik , reklamę itp za np. śniadanie, wakacje
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:21   #992
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez skaza1 Pokaż wiadomość
Swoją drogą ciekawe czy wzrosła tym miejscom sprzedaż. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ludzie (nawet z Warszawy) idą specjalnie do jakiegoś lokalu na śniadanie. Co to za problem zrobić jajecznicę czy tosta?
Widocznie tak, skoro takie miejsca powstają i się utrzymują.

Nie wiem, czy wzrosła im sprzedaż, ale opinie w necie na ich temat są... średnie.
http://www.gastronauci.pl/en/22789-s...ownia-warszawa
http://www.gastronauci.pl/en/22758-b...bulke-warszawa
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:27   #993
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiika Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/user/mililook?feature=watch znacie tę dziewczynę? Trafiłam na nią przed chwilą. Bardzo fajna uroda i miło mi się jej słucha.
Super dziewczyna
Stary 2013-09-10, 15:28   #994
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
teraz zamiast Śniadaniowni jest Bułka przez Bibułkę
chyba więcej zapłacili albo mają lepsze parówki

Cytat:
Napisane przez warm Pokaż wiadomość
taaa pewnie zamiast trocin w parówce maja bibułke

Cytat:
Napisane przez BabyLightMyFire Pokaż wiadomość
no ale co ona kuwa jest tak rozpoznawalna, że jak wchodzi do Bułki przez bibułkę to oni od razu wiedzą, że to ona, wielka gwiazda jutubów i proponują jej żarcie za reklamę, czy ona po prostu idzie do nich i im to proponuje (zakładając, że faktycznie ma tam jedzenie za friko)?
tak samo z tym urlopem w Bieszczadach, jakoś wątpię, żeby właściciele domków letniskowych kojarzyli jakąś laskę z Internetu i proponowali jej pobyt za darmo... :/
tak bardzo się sprzedać... :/ mi by było po prostu wstyd :/!
Sądzę, że sama proponuje. Myślę też, że za tę reklamę nie dostała tylko paru śniadań....Może zagwarantowali jej wyżywienie do końca roku Na obiady i kolacje ma makarony, także pełen luz. Głód jej nie grozi
P.S. Mi też wstyd byłoby tak się sprzedać.

Cytat:
Swoją drogą ciekawe czy wzrosła tym miejscom sprzedaż. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ludzie (nawet z Warszawy) idą specjalnie do jakiegoś lokalu na śniadanie. Co to za problem zrobić jajecznicę czy tosta?
Mieszkam w Warszawie i sama robię sobie śniadania. Każdy żyje jak chce. 20 zł na śniadanie średnio mi się widzi skoro mogę mieć tańsze i również smaczne, w dodatku pewne, bo zrobione przez mnie. No i nie wytrzymałabym czekając na śniadanie, bo zaraz po przebudzeniu tak mi się chce jeść, że masakra Jakbym miała jeszcze jechać gdzieś i czekać...O nie nie.
Swoją drogą sama nie kupowała z pewnością tych śniadań, więc...Cóż.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-09-10 o 15:31
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:28   #995
201609051002
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Tak chodzi się specjalnie na śniadanie do jakiegoś lokalu. Nie znam ludzi, którzy chodzą codziennie, ale czasem idą, bo mają taką ochotę i kaprys, bo umówili się na to śniadanie z kimś znajomym, bo chcą poznać osobiście kolejne modne miejsce w Warszawie. Tak samo, jak idzie się na kolację albo obiad do jakiegoś lokalu. To takie dziwne?
Zdaję sobie sprawę z tego, że czasem chodzą. Ale Karolina jest tam kilka razy w tygodniu, to nie jest normalne i tak, to takie dziwne.
201609051002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:29   #996
TheDocha
Dossisława I

Basia callmeblondi dodała nowy post na bloga o szczoteczce Clarisonic

http://www.callmeblondieee.pl/kosmet...onic-mam-ja-d/
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:36   #997
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Julie_ Pokaż wiadomość
Moim zdaniem niektórzy ludzie są naiwni wystarczy nieraz spojrzeć na komentarze i stado obrończyń. Co prawda w przypadku Karolci to chyba same nastolatki... Ale może założeniem Karolajn jest być wzorem dla tych dziewczyn
Ja popadam w jakąś paranoje youtubową, ale nawet te jej śniadanka mi czymś śmierdzą, niekoniecznie hamburgerami
i mali chlopcy. http://www.youtube.com/user/MojeStyl...?feature=watch ten to chyba największy fan jakiego karolcia ma.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 15:36   #998
ladymln
Zadomowienie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Zdaję sobie sprawę z tego, że czasem chodzą. Ale Karolina jest tam kilka razy w tygodniu, to nie jest normalne i tak, to takie dziwne.
Dla każdego dziwne i normalne jest,co innego. Od dawna wiadomo,że Karolina zarabia na youtube i w dodatku dobrze zarabia. Może sobie pozwolić na codzienne śniadania i za 200 zł. Poza tym widać,że generalnie lubi się stołować w knajpach. Dla mnie dziwne jest to,że ktoś jeszcze się temu dziwi i o tym rozprawia, ale taki wątek.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:37   #999
TheDocha
Dossisława I

Może w Śniadaniowni i w Bułce... pracują jej znajomi?
Stary 2013-09-10, 15:38   #1000
warm
Raczkowanie

Jeszcze chwila i będzie promować swoją wspólnotę mieszkaniową w zamian za darmowy czynsz I wtedy luksusik - jedzonko sponsorowane, ciuszki sponsorowane, wakacje zapewnione, mieszkanko darmowe, jeszcze by się przydało za darmoche miec neta, tv i prąd, ale nie widzę problemu. Gdzieś w filmiku się upchnie niby to przypadkiem spisanie umowy z przystojniakiem z UPC czy innej firmy A samochód przyjdzie z czasem... Może faceta też jej ktoś zasponsoruje

warm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:41   #1001
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Jeszcze chwila i będzie promować swoją wspólnotę mieszkaniową w zamian za darmowy czynsz I wtedy luksusik - jedzonko sponsorowane, ciuszki sponsorowane, wakacje zapewnione, mieszkanko darmowe, jeszcze by się przydało za darmoche miec neta, tv i prąd, ale nie widzę problemu. Gdzieś w filmiku się upchnie niby to przypadkiem spisanie umowy z przystojniakiem z UPC czy innej firmy A samochód przyjdzie z czasem... Może faceta też jej ktoś zasponsoruje
Niedługo to sobie zbuduje swój dom.
Stary 2013-09-10, 15:42   #1002
Julie_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
i mali chlopcy. http://www.youtube.com/user/MojeStyl...?feature=watch ten to chyba największy fan jakiego karolcia ma.
świat się kończy
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:49   #1003
youtuberka
Przyczajenie

Hej,
podczytuję Was od jakiegoś czasu.Wiele razy chciałam coś napisać ale powstrzymywałam się...
Jak widać po nicku,prowadzę konto na YT. Studiuję dziennie, mam swoją firmę i zarabiam tyle,że stać mnie na codzienne wizyty w restauracjach,różne gadżety itd. Nie,rodzice nie dorzucili mi się do biznesu.Do wszystkiego doszłam sama. W sumie....nawet gdybym dostawała kasę od rodziców ,a ich byłoby na to stać (tak jak może Doncelitę czy jak jej tam ) to czy coś w tym złego ? Każdy jest kowalem własnego losu... To nie wina dzieci że urodziły się w bogatych domach ,a inne biednych. Takie życie. Nic nie jest sprawiedliwe.
Kolejny temat, zarabianie na YT . Jeśli dziewczyny typu Stylizacje czy Szusz zarabiają na YouTube ,to co w tym złego? Przecież nie kradną ... Generalnie powiem Wam,że lubię Was czytać,często piszecie naprawdę fajne i śmieszne rzeczy,ale do licha ciężkiego ,co z tego że ktoś zbiera żniwo swojej popularności,kreatywności ,obrotności,tego ,że coś robi,a nie tylko siedzi na dupsku przed kompem ... Pamiętajcie,że to,że dziewczyny pokazują się w necie,stają się osobami publicznymi co nie zawsze jest pozytywne,więc niech mają coś z tego.
Osobiście nie posiadam wielu subskrypcji,YT jest dla mnie formą rozrywki i swego rodzaju sprawdzianem (o którym nie będę się tutaj rozwodzić ) ale z doświadczenia wiem,że na głupi filmik (do którego wg Was dziewczyna może się nie przyłożyła) często trzeba poświęcić conajmniej godzinę ,a później kilka godzin na obróbkę,kolejne godziny na przeczytanie wiadomości,odpisanie na nie. Wiadomo,że ktoś kto kręci ,sam się na to pisał ale niech przynajmniej coś z tego ma,jeśli chce.
Tyle (w wielkim skrócie) chciałam Wam napisać ,choć wiem,że pewnie negatywnie się do tego ustosunkujecie,ale jakoś nie mogłam się powstrzymać...
aaa i też nie przepadam za wieloma dziewczynami z YT .Po prostu wkur.ia mnie ich zachowanie , gestykujacja,wada wymowy czy nieumiejętność mówienia w języku ojczystym . Wtedy po prostu ich nie oglądam i mam w nosie czy zarabiają ,czy ludzie ich lubią i czy mają więcej subów ode mnie
youtuberka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:54   #1004
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez youtuberka Pokaż wiadomość
Hej,
podczytuję Was od jakiegoś czasu.Wiele razy chciałam coś napisać ale powstrzymywałam się...
Jak widać po nicku,prowadzę konto na YT. Studiuję dziennie, mam swoją firmę i zarabiam tyle,że stać mnie na codzienne wizyty w restauracjach,różne gadżety itd. Nie,rodzice nie dorzucili mi się do biznesu.Do wszystkiego doszłam sama. W sumie....nawet gdybym dostawała kasę od rodziców ,a ich byłoby na to stać (tak jak może Doncelitę czy jak jej tam ) to czy coś w tym złego ? Każdy jest kowalem własnego losu... To nie wina dzieci że urodziły się w bogatych domach ,a inne biednych. Takie życie. Nic nie jest sprawiedliwe.
Kolejny temat, zarabianie na YT . Jeśli dziewczyny typu Stylizacje czy Szusz zarabiają na YouTube ,to co w tym złego? Przecież nie kradną ... Generalnie powiem Wam,że lubię Was czytać,często piszecie naprawdę fajne i śmieszne rzeczy,ale do licha ciężkiego ,co z tego że ktoś zbiera żniwo swojej popularności,kreatywności ,obrotności,tego ,że coś robi,a nie tylko siedzi na dupsku przed kompem ... Pamiętajcie,że to,że dziewczyny pokazują się w necie,stają się osobami publicznymi co nie zawsze jest pozytywne,więc niech mają coś z tego.
Osobiście nie posiadam wielu subskrypcji,YT jest dla mnie formą rozrywki i swego rodzaju sprawdzianem (o którym nie będę się tutaj rozwodzić ) ale z doświadczenia wiem,że na głupi filmik (do którego wg Was dziewczyna może się nie przyłożyła) często trzeba poświęcić conajmniej godzinę ,a później kilka godzin na obróbkę,kolejne godziny na przeczytanie wiadomości,odpisanie na nie. Wiadomo,że ktoś kto kręci ,sam się na to pisał ale niech przynajmniej coś z tego ma,jeśli chce.
Tyle (w wielkim skrócie) chciałam Wam napisać ,choć wiem,że pewnie negatywnie się do tego ustosunkujecie,ale jakoś nie mogłam się powstrzymać...
aaa i też nie przepadam za wieloma dziewczynami z YT .Po prostu wkur.ia mnie ich zachowanie , gestykujacja,wada wymowy czy nieumiejętność mówienia w języku ojczystym . Wtedy po prostu ich nie oglądam i mam w nosie czy zarabiają ,czy ludzie ich lubią i czy mają więcej subów ode mnie
Tutaj raczej czepia się tego, że Szuszka i Karola zarabiają wciskając kompletną ściemę. Gdyby Nissiax zarabiała na yt to raczej nikt by się nie czepiał bo jest rzetelna.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 15:55   #1005
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:

jak sie ma pieniadze, to raczej jest normalne.
sama jak jestem gdzies w nowym miejscu, lubie bardzo odwiedzic jakies restauracje, nie mam moze mega mozliwosci finansowych, ale jakbym miala, na pewno odwiedzalabym ich wiecej

/ co do warszawy fantastyczne odkrycie moje z tego roku to Piknateria na ul. Walecznych ale juz o tym pisalam, acz dalej wspominam ich jedzenie, raj na ziemi!
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 15:55   #1006
Aishowa
Zadomowienie

Pierwszy dzień w szkole w angli i już problemy z polskim
http://www.youtube.com/watch?v=HCWlXPU9CaU
Może mnie oświecicie - czym się różnią litery angielskie od polskich

Edytowane przez Aishowa
Czas edycji: 2013-09-10 o 15:56
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:00   #1007
201605301111
Konto usunięte

kolejny do kółka wzajemnej adoracji

co do zarabiania na jutjubie - nie mam nic przeciwko, jeśli ktoś odpowiednio dobiera współpracę, jest rzetelny, nie sprawia wrażenia, że sprzeda sie za słoiczek kremu. Dla mnie u Karoliny szczytem był balsam nivea (widzowie jeej pisali, ze nie chcą takiego filmu, a ona i tak wrzuca) i szajniboks.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (30,0 KB, 251 załadowań)
Stary 2013-09-10, 16:02   #1008
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
nie wiem czemu, ale niedobrze mi sie robi jak ona próbuje wymawiać niektóre nazwy angielskie... mam wrażenie, że zadławi się własnym językiem.
Stary 2013-09-10, 16:02   #1009
patisia123
Zakorzenienie

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

No jak komuś chce się rano wstać , szykować, malować i dopiero jechać na śniadanie to super. Dla mnie to nie do pomyślenia , mi by się nie chciało. Raz na jakiś czas to rozumiem , lub jak ma się gości. Ale tak na codzień to trochę nie dla mnie. Już pomijając to , że w przypadku Karoliny to najprawdopodobniej współpraca. A to zmienia postać rzeczy bo kiedyś umiała jeść śniadania w domu..

chociaż w sumie Ona wtedy reklamowała jakieś musli
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-10, 16:09   #1010
201607111632
Konto usunięte

Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
No jak komuś chce się rano wstać , szykować, malować i dopiero jechać na śniadanie to super. Dla mnie to nie do pomyślenia , mi by się nie chciało. Raz na jakiś czas to rozumiem , lub jak ma się gości. Ale tak na codzień to trochę nie dla mnie. Już pomijając to , że w przypadku Karoliny to najprawdopodobniej współpraca. A to zmienia postać rzeczy bo kiedyś umiała jeść śniadania w domu..

Ja pierwsze co to kieruję kroki rano do kuchni, śniadanie zdarza mi się jeść w stanie nieważkości w piżamie i z zaklejonymi oczami szykować się i jechać? noooo wayyyyy
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:15   #1011
Julie_
Rozeznanie

Dla mnie youtuberka może robić co chce, tylko jak we wszystkim są jakieś granice. Co innego mieć, tylko kosmetyki ze współprac, a co innego łapać co popadnie od makaronów po wyjazd w góry. Kit to wciska nam prawie każdy, ale CAŁY kanał Karoliny to od dłuższego czasu same reklamy. Dla mnie takie coś nie jest ani powodem do zazdrości, ani wyznacznikiem jej sukcesów.
Julie_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:16   #1012
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
no wiesz.. blogerki już współpracują z gazownią na przykład wszystko przed nami

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja pierwsze co to kieruję kroki rano do kuchni, śniadanie zdarza mi się jeść w stanie nieważkości w piżamie i z zaklejonymi oczami szykować się i jechać? noooo wayyyyy
a na co sie szykować? iść tak jak sie wstało
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-10, 16:19   #1013
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Dokładnie, a to malowanie, a to ubieranie sie (bo przy okazji ootd) i to czekaaaaaaaaaanie....
Stary 2013-09-10, 16:20   #1014
lovically
Zadomowienie

Kanał Karoliny powinien być sztandarowym przykładem jak nie prowadzić kanału. Przecież to już dawno straciło swój sens. Teraz tylko kasa, kasa, kasa. Dzisiaj w mc usłyszałam jak dziewczyny chyba z gimnazjum się nią podniecają. Bo taka szalona, samodzielna i taka dzielna bo ma trądzik i się nie poddaje.

Stary 2013-09-10, 16:21   #1015
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
no wiesz.. blogerki już współpracują z gazownią na przykład wszystko przed nami [COLOR="Silver"]
z domestosem, żelazkami, czekoladą i masą innych rzeczy też
Stary 2013-09-10, 16:21   #1016
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Dokładnie, a to malowanie, a to ubieranie sie (bo przy okazji ootd) i to czekaaaaaaaaaanie....
mój brzuch by już zaczął głooośno dogadywać.

Stary 2013-09-10, 16:23   #1017
mantas
Zakorzenienie

Cytat:

Ona tak gada szybko, że ja jej nie rozumiem...
Stary 2013-09-10, 16:23   #1018
TheDocha
Dossisława I

Karolina robiła kiedyś recenzje kosmetyków z Glossyboxa czy tylko pierwsze wrażenie po otwarciu?
Stary 2013-09-10, 16:30   #1019
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Karolina robiła kiedyś recenzje kosmetyków z Glossyboxa czy tylko pierwsze wrażenie po otwarciu?
kiedyś mówiła o tej mgiełce z toni&guy, czy o większej ilości rzeczy - nie wiem.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
ahahahah po 3 minutach skumałam co ona tam bebla!
od 06:25
Stary 2013-09-10, 16:34   #1020
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
kiedyś mówiła o tej mgiełce z toni&guy, czy o większej ilości rzeczy - nie wiem.

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

ahahahah po 3 minutach skumałam co ona tam bebla!
od 06:25
Ach ten angielski akcent

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
a na co sie szykować? iść tak jak sie wstało
Najlepiej w jakiejś markowej piżamce
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości