|
|
#691 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Będzie cd tylko muszę naklepać bo mi się wysłało jak zadzwonił telefon
|
|
|
|
#692 |
|
Wtajemniczenie
|
padam na pysk, mam smęcidełko znowu, dzisiaj ledwo na spacer wyszliśmy, ubrać się go za cholerę nie dało, a żeby sama się ubrała, jeden wielki lament jak tylko odkładam, i biegał za mną po podłodze i płakał
zresztą na rączkach też wszytsko było nie tak, i na spacerze tez nie było idealnie ale w końcu odpuścił ;P
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak! ruchy dżejkoba do słownika, bo jak był ten termin na tapecie to mnie nie było i nie wiem o co kaman
![]() Black, ale super!!! u nas też dzisiaj cukinia na tapecie, był szał ![]() swoją drogą, zrobiłam nadziewane dla nas, dla mnie pychota a małżowi nie podeszło buuusilver, o kurczę!!! Trzymam kciuki za mamę!!! Teraz musi być już dobrze!!! i buziak dla Darunii ![]() Kija, ojacież, dobrze, że się dobrze skończyło!!! pewnie stresu się najadłaś co???z/w, idę bąbla uspać przy sysusiu
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, polecam Wam serial Devious Maids - super!
Myślę, że fankom Gotowych Na Wszystko (są tu takie w ogóle? ) może się spodobać.
|
|
|
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
51 / 52 przy wzroscie 170
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
Silver, trzymam kciuki za mamę
Pojechałam do Rossa po mleko w obawie przed tym ze przed jutrem wszystko wykupią i co? nikt się na nic nie rzuca i ludzie patrzą na mnie jak na idiotkę, że biorę 10 dużych mlek Info na sklepie ŻADNEGO więc nie wszyscy wiedzą. Mało tego było małżeństwo z dzieckiem i Pani mówi do Pana że zupki to w biedronce weźmiemy bo dziś taniej No, ale ja zaoszczędziłam ponad 65 zł Apropo $ to jestem załamana
|
|
|
|
#697 | |
|
Wtajemniczenie
|
jest, ale pytanie czy są pasty bez ksylitolu? bo jak szukałam w google to wyskakiwaly tylko z tym ckrem.
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
dzieki chyba deli juz polecala? ![]() kiedys obejrze teraz mam dextera
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rajusiuuuuu kurnaaaaaa a moja waga w miejscu stoi ;/
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby tej dzisiejszej dać 10 pkt to ta z czwartku zasługiwałaby góra na naciągany jeden. A wczoraj tuż przed tym wszystkim byłam akurat w aptece i babka po przeczytaniu składu prawie wszystkiego co mieli na stanie znalazła mi emulsję Allerco która była bez parafiny. No to dziś po wizycie posmarowałam nogę, było ok więc nasmarowałam ją całą. Efekt po paru godzinach - moje dziecko ma piękną miękką skórkę, jeszcze może nie nieskazitelną ale jest fajnie
Na to wszystko przyszła lekarka i mówi że przekopała wszystko co jej przyszło do głowy i wszystko ma parafinę. No to rozpakowałam młodą z ubranka i lekarce szczęka opadła Oby się ta skóra utrzymała w takim stanie. Przyszedł do nas właśnie tatuś
|
|
|
|
#700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Biedulka
Te oczy Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Kija - cieszę się że u Ani lepiej. To w związku z tym że zdemaskowałaś winowajcę to jesz juz normalnie?
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Silver Kochana, może jedźcie na Ip z Darią???
I trzymam mocno kciuki za mamę! ![]() Kija jak dobrze, że już lepiej z Anią. Po co Ci lekarz?? Sama postawiłaś sobie diagnozę ![]() Ślicznie Wam dziękuję za komentarze o mojej Blaneczce ![]() Deli Amelka śliczna jak zawsze! Black super, że coś się ruszyło! |
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowka dla Darii silver i dla mamy
Amelka Deli Pokazalam filmik TZtowi (Piotrusia Lady tez) i w szoku byl, ze Wasze smyki tak latają, bo nasz Kuba nieruchawy cos
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
kija- jacie
Silver, żeby ta gorączka już poszła sobie i kciuki za mamę Cytat:
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
Silver kurcze, a mialas jakas przerwe od zbijaczy goraczki ... Mozna to podawac ciagle ... Lipa .. Moze zimne oklady jak napisaly dziewczyny pomoga Darusi ...
Kciuki za mame mocno trzymam, tak myslalam, jak napisas o goraczce, ze jest jakis stan zapalny i skopali operacje ![]() Lady Ruchy Dzejkoba jakby to wytlumaczyc, to ruchy ruchacza hahaha ... Blanka ostatnio zmienila sie w zboka, podpelza do mnie albo Tz i ciagle nas bzyka ... Ba dzis nawet wozek bzykala ![]() ![]() Bylysmy w rosmanie ... kupilam jej ciasteczka z hipa i z BD jakies orkiszowe, uratowaly mi zycie jak wracalam, bo mloda standardowo zachowywala sie skandalicznie i prula, zeby ja odpiac ... sloiczkow nie bralam, bo chcialam tylko deserki z gerbera, wiec pojade po nie jutro do tesco, bo sa tansze ... jutro moze wezme jak neti kilka sloikow ze sliwka, bo sie przydaja czasem ... wzielam sobie tez buffing brush z eco tools, bo myslalam o nim ciagle po tym jak Black go polecila .. wyprany czeka na debiut Po drodze zahaczyłam o plac zabaw i huśtawki .. ale byl szal, tak sie smiala i na dzieci patrzyla jak zahipnotyzowana ... fotki laska ju w nowych butach ![]() I wiecie jak ona sie tak wybyczy w tym wozku, to az mi sie nie chce wierzyc, ze on nie bedzie zaraz za maly ... w sumie wazy dopiero 7 kilo, a wydaje sie taka wielka
|
|
#706 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O kurczę, ja bym chyba na ip pojechała, no ale z drugiej strony, pewnie bez skierowania by nie przyjęli na oddział. A jeśli by przyjęli to badania szybko by porobili. Oby Darusi się wreszcie poprawiło! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ellmi, kurczę nie dość że cały tydzien się nie widzicie, to jeszcze kłótnie Illusion, wyobraziłam sobie zapitalającego Igiego do łazienki na kąpiel Misio dalej ma mokry katar, przy odciąganiu ryk, ale jakbym miała odciągać fridą to bym się załamała chyba. Katarkiem to trwa parę sekund, ale rączki muszę przytrzymywać Aż ze strachu piszczy moje maleństwo, ale po wszystkim się śmieje na szczęście. Ciekawe jak nocka będzie wyglądać.
|
|||||||
|
|
|
#707 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
7-150 ml mleka 10-150ml mleka 13-obiadek 16-150ml mleka 18-kawałek banana 19.30-150 ml mleka 2- 150 mleka Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiedziałam. Biedna Anulka, strasznie tak patrzeć jak dziecko jest apatyczne i bez życia![]() Cytat:
Blanka po uwolnieniu ruszyła jak z kopyta![]() Cytat:
Przykro mi, oby to nie było nic groźnego i obyło się bez poprawki ![]() Cytat:
Raaaany nie chcę zapeszać ale Maluszka usnęła mi w kołysance, prawie sama Już taka zmartwiona byłam, że ona tyle czasu w tym foteliku ale może się coś zmieni.Po tym antybiotyku, ja nie wiem, czy dziecko może się naćpać penicyliną? Cały czas się śmiała ![]() Wiecie co, ja podaję mięso codziennie, Juliana przepada, ba, bez mięsa obiadu nie ruszy. Mam nadzieję, że nie robi jej to na zło. Właściwie to nawet się cieszę, że w tą stronę ma zapędy niż do słodkich kaszek (nie jada, nie lubi). |
|||||||||
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
O kurcze. oby teraz było już w porządku.A Darii może zimne okłady rob ? Kija współczuję przeżyć, ale dobrze że skończyło się tylko na włosy ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#709 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny anonimowy pomagacz wplacil 17500
|
|
|
|
#710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ja już polecałam, też oglądam Cytat:
![]() Moja wszystkie zrzuca i są jakieś takie za duże i w ogóle dziwnie na stope jej się je wkłada ![]() Ide przygotowywać kaczkę na jutro ,,kupiłam sobie w lildu
|
|
#711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a kiedy bedzie mozna dać dziecku do spróbowania np schab alboooooooo hmmmm coś pieczonego?;p ale wiecie, nie to ze chce tera podać.....
w ogóle, widzę że wiele z Was podaje dzieciom już jogurciki itd, ja mam jeszcze stracha... może jak wyniki Amelci wyjdą ok, to może zaczne cos wprowadzać jogurtowego itd.
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
nom, gotuje
bo kochamjemy dużo ryb, owoców morza itp ale używam soli, czasem jak coś na parze to wtedy wiadomo i tym samym jak Leo się garnie do naszego talerza to co zrobić Askaadopcje Blanka cudna, jeju jaka ona duża a jak ona łazi w tych butach? bo mojemu jak podkuje kopyta to zachowuje się jak czub, ociera nogą o nogę i urądza histerie myślę,że jak tak dalej pójdzie to zima będzie w stylu Wojciecha Cejrowskiego ![]() nie wiem co robić, on chce tylko NA BOSO!!!! |
|
|
|
#714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
buty sciaga, skarpety sciaga rajstopy tez probuje ale nie dae rady |
|
|
|
|
#715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak moja morfo nie wiem ale młodej robili i ma super. A ja dziś bym mogła jeszcze jednego dziecia nakarmić, wczoraj mi wypadły dwa karmienia z grafiku i się tyle nazbierało że młoda nie nadąża. Dziś się jej do oczu nalałp jak puściła, ale się zdziwiła Normalnie jak za czasów noworodkowych... Jest też plus tej całej przymusowej diety - chudnę
|
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
deli, tez sie ostatnio zastanawialam
![]() amelcia sliczna jaki rozmiar nosicie? ![]() blogerko taka waga i wyglad to w genach chyba tylko, kuuurcze, zazdroszcze!!!!!!!!!ale dzisiaj sie widzialam z moimi kumpelami i obie zgodnie, ze bardzo schudlam, wygladam super i nie widac, zebym byla w ciazy tydzien mam przerwy od trenigow juz i widze, ze mnie znowu otluscilo ale po tej goraczce dalej jakas slaba jestem niemozliwie poprosze kopa w d.upsko, moze pomozefewciu, ale sliczna blaneczka!!!! no i jak zaczyna siadac Pietraszko tez tak zaczynal ![]() aha! i widze balagan!!!! ![]() lece na dextera z malzem, bo jestesmy do tylu (tak nas wciagnela gra o t4on) i dziekujemy z Pietraszkiem za wszystkie komplememty
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#718 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh kurcze, ale mnie zaskoczylas tym, ze mloda ma wielkie stopy
kochana rozmiar buta z metki to 6-12 mies, mniejsze byly 3-6 miesiecy, ale roznily sie o jakies 5-7 mm to stwierdzilam, ze lepiej jej wezme te wieksze, bo jak dojdzie grubsza skarpetka to bede wciskac na sile ![]() Marsi kupilam jednak paste z Elmexa, bo bylam w aptece kolo mnie io chicco nie mieli .. MIalam tez ochote na ta z ziajki, ale w rosmanie nie miali ... wzielam jej w koncu elmexa 0-6 lat i szczoteczke Jordana ... od jutra zaczynamy mycie zeboli ![]() Ale mnie TZ zgotowal, przyszedl, nie dosc, ze pieprznal drzwiami od domu to jeszcze zrzucil z blatu puszke po coli, narobil takiego rumoru, ze mloda mi obudzil ... i jeszcze na koniec okazalo sie, ze w butach wlazl ... myslalam, ze mnie szlag zaleje, a ten mina kota ze szreka ... i przeprasza, ale on tylko na chwilke .. jakby to byla roznica czy chwile bedzie czy 5 godzin chodzil w buciarach po domu wrrrrrrrrrrrrr
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mił słuchać takich komplementów
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

zresztą na rączkach też wszytsko było nie tak, i na spacerze tez nie było idealnie ale w końcu odpuścił ;P

a małżowi nie podeszło 
) może się spodobać.

No, ale ja zaoszczędziłam ponad 65 zł 

Trzymam kciuki 

Sama postawiłaś sobie diagnozę
no i pozydzilam 
co tez mu sie rzadko zdarza, tym bardziej, ze zasnal o 19 na noc
Blanka po uwolnieniu ruszyła jak z kopyta