|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pochwalmy się swoimi włosami - część V
Cytat:
Odrost jest ciemny, bo każdy odrost na rozjaśnionych włosach będzie wyglądał jak prawie czarny. U mnie na blogu wstawiłam zdjęcia odrostów,. gdzie możesz zobaczyć, że w każdym świetle wychodzą inaczej. Poza tym z tego co pamiętam zanim strzeliło mi rozjaśnienie do głowy to miałam śliskie, błyszczące i zdrowe włosy. ![]() didi_b dziękuję, trzymam się twardo Drakan hah, dzięki, to moja ulubiona
|
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;42636967]Trochę słabe zdjęcia.
2 pierwsze z kamerki, 2 nast na podwórku, trochę wiał wiatr. Ostanie tak gdzieś rok 2008 ![]() Moja odrastająca fryzura na chłopca(było jeszcze krócej).[/QUOTE]Ale super! ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;42682502]Eee.. ten post wygląda dziwnie... Wydaje ci się, że lepiej wiesz czy bleedingsun farbuje włosy? I w jaki sposób włosy farbowane układają się inaczej niż niefarbowane? Moje układają się tak samo, niezależnie od tego czy(m) je farbuję.[/QUOTE] Nie przejmuj się... Fencze to troll, albo półtroll. Nigdy nie wstawiła tu swoich włosów, które mają podobno więcej niż 17 cm grubości w kucyku, mimo że nieraz obiecywała, a potem na jakiś czas znikała z wątku. I jeszcze sie ciągle zachwyca swoją koleżanką, której włosy wstawiała tu ze dwa razy, bo ma taki piękny, 100 % naturalny blond. Znajdź sobie jej ostatnie posty, jeszcze z poprzedniego wątku.
|
|
#664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
If you want something in life, reach out and grab it. Edytowane przez CrystalNatasha Czas edycji: 2013-09-08 o 11:08 |
|
|
|
|
|
#665 |
|
Konto usunięte
|
Czad, haha, tak mi to trochę wyglądało właśnie
![]() Lubię, gdy inni wiedzą lepiej niż ja sama o sobie!
|
|
|
|
|
#666 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, przynajmniej się czegoś nowego dowiedziałyśmy o swoich włosach xD Mogła zniszczyć nasz światopogląd, ej!
|
|
|
|
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
dodaję moje włoski. urosły dużo co mnie bardzo cieszy i są nawet w dobrej kondycji.
|
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Wow
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
Wrzesień 2013
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#671 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#672 | |||
|
Zadomowienie
|
Śliczne
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I fakt, układają sie inaczej Wiem to po swoich włosach
|
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
Lena - piękne kręcioły!
Ifrit - ale się ładnie zapowiadają Blondyna - dzięki Ci bardzo, nawet nie wiesz jak okropnie żałuję swojej decyzji sprzed roku. Chociaż może nie tak bardzo farbowania jak ścięcia grzywki, hahah ![]() Nahahahha xD taki żart jakby co
|
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
PandaBear Ja ścięłam grzywkę, bo była potrzeba taka do fryzury studniówkowej (a w końcu i tak ją miałam podpiętą, więc to ścięcie było zbędne
) i też żałuję, bo teraz pewnie już byłaby równa z resztą włosów, ech..
|
|
#675 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak farbuje włoski poziomem 5 z londa professional ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
i bedzie upragniona długosc
|
|
|
#676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Narazie najdłuższe pasma dochodzą do ramion, nie wiem czy kiedyś doczekam się zrównania
|
|
|
|
|
|
#677 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
Po trzecie, szanuj ludzkie poglądy i przekonania. Po czwarte, jestem osobą wierzącą i jestem dumna z tego, że jestem katoliczką.
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Kurde, też wstawiłam raz tu włosy mojej siostry, 100 % naturalny blond, też bym mogła się nimi zachwycać do porzygu, ale zrobiłam to raz, a nie 4 razy po 2 razy jak Ty. Takie coś tylko zniechęca do Ciebie, tym bardziej że mogłaś sobie to zdjęcie wziąć skądkolwiek. Nie wiem, zakochałaś się w tej koleżance, czy co, a ona Ciebie odrzuciła? Bo mi wyglądasz na jakiegoś stalkera. Pół biedy, gdybyś pisała tylko o jej włosach, Ty pisałaś o tym, że jest piękna, mądra, itp. jakby o tym był ten wątek i jakby kogoś to obchodziło. Uroki - lol, pewnie przez to Ci te 2 cm wypadły Możesz sobie wstawiać te włosy gdzie chcesz, dopóki ich tu nie ma to Twoje słowa mają dla mnie zerową wartość dowodową. Może trollem nie jesteś, ale coś z Tobą nie tak dziewczyno.
|
|
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do tego czy zachowujesz się jak troll, nie wiem, nie znam Cię, nie podejrzałam, także nie mój cyrk nie moje małpy. Ale zawsze temat jakiś podłapię i się pouśmiecham, do siebie też mam dystans, więc nawet jak coś czasem palnę i się ktoś ze mnie śmieje to najpierw się zbulwersuję a potem sama śmiechem przed kompem wybuchnę. Zwłaszcza, że w Internecie to se można Btw, nikt Cię nie zmusi do wstawienia zdjęć. Twoja sprawa, ale pamiętaj też, że jeśli rzucasz komentarzem, który wygląda trochę jakbyś się wymądrzała - będziesz narażona na "ataki" na zasadzie - sama pokaż co masz lepsze. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi ![]() Także spokojnie na czillu, nie kłócimy się, nie offtopujemy już i w ogóle jest git. Koko maroko? Oglądamy dalej ładne włosy
|
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.PandaBear jeśli nie zaglądałaś do jej wcześniejszych postów to polecam, wtedy się pośmiejesz i zrozumiesz, skąd ta irytacja. Ja wiedziałam, że ona odczeka trochę, pomyśli że zapomniałyśmy i wróci się powymądrzać.
|
|
|
#683 |
|
Konto usunięte
|
Zagłębię się w lekturkę
![]() Ale wiadomo, siedzący zawsze ma przewagę haha
|
|
|
|
|
#684 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() Ku Twojemu rozczarowaniu, lubię moją koleżankę i mam prawo ją lubić. Po drugie, mam Ukochanego i jestem zajęta Po trzecie, nie ośmieszaj się swoimi tekstami. Bo ewidentnie widać ogromną zazdrość z Twojej strony. A odnośnie koleżanki, tak to jej w 100% naturalny kolor włosów. Ma korzenie skandynawsko-germańskie, ale mieszka w Polsce. I jest świetną osobą. Jest moją prawdziwą przyjaciółką, na którą zawsze mogę liczyć. Dobre serce to bardzo cenię sobie w ludziach. Nie znoszę ludzi, którzy wszystkiego zazdroszczą i w ten sposób "wylewają swój jad" na forum i osobach, które nie znają. Jak możesz pisać takie rzeczy do mnie, jak mnie nie znasz! Ale wiesz, pośmiałam się bardzo zdrowo z Twoich komentarzy względem mnie Właśnie takie osoby jak Ty sprawiają, że nie ma sensu, tu w ogóle zaglądać
|
|
|
#685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
||
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewcznyny
Od czerwca jestem zapaloną włosomaniaczką ![]() Nie mam zdjęć sprzed rozpoczęcia dbadnia o włosy, ale możecie mi wierzyć, że ich kondycja była tragiczna. Końcówki mi się rozdwajały, bardzo często miałam siano na głowie, włosy przesuszone, bardzo dużo mi ich wypadało, były przyklapnięte.. Od początku czerwca bardzo intensywnie zaczęłam o nie dbać, co miesiąc je mierzyłam. Z 39 cm po 3 miesiącach mam 50 cm Włosy są mocno odżywione, bardziej gęste, nawilżone, zadbane, zresztą prezentuję specjalnie dla Was: http://img543.imageshack.us/img543/4452/clba.jpg
|
|
#687 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czego mam jej zazdrościć? Na pewno nie takiej najaranej na nią kumpeli jak Ty . Włosów? Serio? Na tych Twoich zdjęciach nawet ich dobrze nie widać. Mnóstwo osób, m.in. w tym wątku wstawia zdjęcia swoich włosów, naturalnych! I bardzo się cieszę, że im takie rosną. I nie neguję ich naturalności, tak jak Ty.Zarzucasz mi, że ja nic o Tobie nie wiem, a co Ty wiesz o tych dziewczynach, na temat których się tu wypowiadałaś, że mają farbowane włosy? Skąd to wiesz? Takie insynuacje są dziecinne. Czyżby zazdrość?(Bo pewnie nikt nie może mieć naturalnych blond włosów, tylko Twoja przyjaciółka . Uświadom to sobie sobie, że na świecie są tysiące kobiet z takimi to włosami)Dziś dostałam wiadomość od innej wizażanki, która mnie upewniła w tym, że jesteś trollem. Nie, ja już nie chcę, żebyś wstawiała tu zdjęcia swoich grubaśnych włosów, bo wiem, że one nie istnieją.
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
marma, No jakie piękne i ten skręt!
Jednak pielęgnacja zdecydowanie się opłaca.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też co chwila tu widzę o tej koleżance jaka to ona nie jest i jakiego to blondu ona nie ma A wątek już śledzę sporo czasu.I jeszcze: ale swoich nie pokażę, bo ktoś coś tam napisał... Nikt nie chce ich oglądać. |
|
|
|
|
|
#690 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Macie naprawdę piękne włosy. Część dziewczyn pewnie pamięta jak wstawiałam zdjęcia moich postrzępionych po bokach włosów Są gdzieś na początku wątku . Od tego czasu minęło pół roku ( skróciłam je o jakieś 12cm. na początku czerwca ) i teraz wygadają tak : po lewej zdjęcie sprzed 6 miesięcy po prawej z września Co z nimi robię ? Co mycie maska+ olej , jedwab na końce oraz odżywka b/s . Na aktualnym zdjęciu widzicie włosy po masce Stapiz Sleek line repeir . Wieem, że daleko im do Waszych włosów ale ja już widzę różnicę i mam nadzieję, że będzie tylko lepiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

I to przesuszenie w końcach...W życiu włosy niefarbowane nie będą tak wyglądać.

) i też żałuję, bo teraz pewnie już byłaby równa z resztą włosów, ech..