|
|
#751 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
K.
|
|
|
|
#752 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
bardzo długo trzymali, o 5 wylądowałam na porodówce a dopiero o 17 cesarka:/ Cytat:
![]() ale ja już bym dała bez klusek Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
Marsi zaufaj Samiemu, to madry, dobrze wychowany chlopak, napewno CIe nie zawiedzie ...
![]() Deli, ale mialas farta z kombinezonem
|
|
#754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marsi mam brata rok mlodszego od Samiego, myśle, że spokojnie da sobie radę. |
|
|
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
ugotowałam dzisiaj warzywka - w końcu same bo masła nie miałam (nie używamy z TZ) a oliwę tylko jakąś pikantną i to bardzo. I tak, mi ten obiadek ładnie pachniał, w smaku tez byl ok, bo tych słoiczków to bym nawet nie spróbowała. Boorys krzywił się, ale on się krzywi nawet na cukier. Zjadł kilka małych łyżeczek, dopchał się gerberem z królika. Więc było dobrze! bo niektórych słoików z nowym smakiem na początku nie tykał wcale, a dzisija juz je zjada.
Problem był chyba w tym ze to bardzo gesta papka była, ale ja mam jakiś kiepski blender.
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o, u nas tak samo, a mnie to czasem do szewskiej pasji doprowadza, bo jak mi sie tak na rece patrzy to mnie to rozprasza i wszytsko trwa co najmniej dwa razy dłużej---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- dzięki spróbuję, tylko że u mnie czasami takie grudki były też. No ale będę kombinować. Cieszę się i tak, że ąz tyle zjadł jak na drugi raz, bo za pierwszym razem to po pierwsyzm "kęsie" zbuntował się. i dałam sobie spokój, bo tyle zachodu a on NIE
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, Tż też chodzi z Małą na rękach jak ja się szykuję, włażą mi do łazienki gdzie się maluje i jeszcze mnie popędza, że " co ta mamusia tak długo" bożesz ale mam nerwa na to
|
|
|
|
#759 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
młody spi to wpadłam na sabat
![]() Cytat:
![]() u nas było tak, ze karmiłam w nocy i dwa razy w dzien,potem mały obraził sie na cyca w ciagu dnia bo inne dobre rzeczy były mu w głowie i zostały tylko dwa karmienia: w nocy i nad ranem, a po tej całej sytuacji dobił mnie stres i kp poszło sie bujac.....i strasznie nie moge sie przyzwyczaic że teraz znowu moge wszystko jesc ![]() włosy lecą mi masakrycznie, na pewno z pwodu kp i dodatkowo nerwów, skóre tez mam przesuszoną - ratuje sie jak moge,wiatminy, balsamy, odżywki ![]() Cytat:
aj tam mamusia, bredzisz kobieto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
baty dla tzta, w ogole to u Was nie ma takiej kolorowej sielanki? bo co rusz to sie żalisz...... ściskam mocno Cytat:
![]() O rany! najwazniejsze, ze juz ok i dobrą diagnoze postawias Cytat:
Dziekuje kochana Cytat:
nadrabiam dalej |
|||||||
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo jak siędze sama, odpoczywam w drugim pokoju i nagle słyszę- maaamaaaa chodź do nas;p może przed podanie pomemłaj jeszcze trochę widelcem to grudek nie powinno być.
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej girls
My dziś zalatani, drugi raz na basenie. Byliśmy jakieś 40 min w wodzie, a Blanka szalała że hej. Na początku trochę się bała a potem ruszyła z kopyta i leżała na desce a nogami pływała "na pieska" a najbardziej się recholiła jak leżała na plecach i chlapała sobie rękami <3 cudnie było ! Później wstawię zdjęcia . Ahaa i kogo spotkałyśmy na basenie?Pana Pawła Zawitkowskiego ![]() Blanka ma fazę na wspinanie i ciągle się gdzieś wspina i próbuje wstawać a próby raczkowania oczywiście do tyłu... no i non stop ruchy dżejkoba uskutecznia ![]() Fewciu Brawa dla Blaneczki! Jeszcze raz powiesz że ona za mało potrafi to baty będą ! ![]() Silver Bardzo Ci współczuje nie dość że mama w szpitalu, opercja to jeszcze Daria z tą gorączką. Mam nadzieję że to zęby i szybko wyjdą Deli Amelciak śliczny ! <33 I buziaki za 8 miesięcy ! Aśka ale ta Twoja Blanka duża i jakie ma buciki fajoskie. Ja mojej kupiłam butki w smyku za 30 zł takie http://www.smyk.com/cool-club-kapcie...a-dla-dzieci-p Bardzo jej się podobają bo się patrzy na nie i sobie nóziami macha ![]() Kija Ale strachu się musieliście najeść. Dobrze że już lepiej Dziewczyny bierze któraś tabletki Yasminelle ??? |
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że nic się niuni nie stało ![]() Sylwietta-szanowny małżonek niech się cmoknie tam gdzie słońce nie dochodzi Buc jeden Black-super że Oliwka zaczyna się przekonywać do obiadków. Powiem Ci że mój Oskar niby zawsze coś tam zje ale czasami po trzech łyżeczkach odwraca głowę i po jedzeniu. Zależy od humoru księcia ![]() Aśka-kurdę skąd ja to znam: ja też czasem dopiero co uśpie Oskara i jestem przeszczęśliwa że chwila odpoczynku będzie i przyjdzie Ci taki mąż grzebie w pieniądzach,brzęczy kluczykami od samochodu. Po drodze coś przewróci,o coś sie potknię i co? Dziecko się budzi a mąż nagle w pośpiechu znika Nie powiem co w takich chwilach najchętniej bym mu zrobiła Silver- trzymam mocno kciuki za mamę. Musi być dobrze. Swoją drogą co za konowały z tych lekarzy ![]() Gotuje któraś z was na parze? (Laurka?) bo od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką kompletu garnków właśnie do gotowania na parze. I mam zamiar zdrowo gotować tylko nie wiem jak ugryźć temat... Aaaa Silver pokaże się wam jak metamorfoza dobiegnie końca Jutro przed okulistą idę do pepco małemu kupić skarpetki ale to pewnie nie będzie mój jedyny zakup ![]() Mój mąż wczoraj zrobił zapas słoiczków w biedrze bo się bardzo opłacało. Nie wiem jak w rossie wygląda obniżka ale przeważnie one mnie nie powalają na kolana
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Lenova
super, że Blance się podobało )---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
ja nie raz poł godziny w ciągu dnia Borysa usypiam, jak juz zasnie to szczesliwa na palcach chodze, zeby miec ta godzine spokoju a po kilkunastu minutach TZ mnie wola, glosno mowi, albo cos z szuflady wyciagnie (Borysa w kuchni ciagle pod okapem usypiam i sz;lag trafil cala drzemke.zreszta moi rodzice na wakacjahc tak samo jak tz sie zachowywali, wniosek mam taki, ze trzeba sie natrudzic z usypianiem takiego dziecka zeby to pozniej docenic i wiedziec ile to trudu kosztuje.
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duzy chlopak jest, da sobie rade!! ![]() Cytat:
![]() Ty to o rozmiarze 80, a moj Kubek jeszcze niektore bodziaki na 62 ma
|
||
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Wpadam sie pochwalic i znikam bo padam na ryjek Dzis dostalam sms od neurologa
Sa wyniki genefyczne synek zdrowy mi nie ma zaniku miesni jestem najszczęśliwsza na swiecie Jutro posrar am sie w pracy cos wam wiecej napisac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#766 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
u nas na tapecie ruchy Dżejkoba ale w pionie Cytat:
Cytat:
Cytat:
SILVER, zdrowia dla mamy MARSI- Sami na pewno sobie poradzi, bo to mądry chłopak jest zmykam |
||||||||
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
To u nas nie, jak mowie malzowi, wez babla, to bierze a ja mam spokoj
czasem nawet mu mowic nie musze, tylko malz pado-ja wezme mlodego a Ty sie idz pomaluj/ogarnij obiad/zrob pranie Kurka, teraz na wlosach mam jakies niby ombre Nie, nie pojde do fryzjera bo mamy 200zl do 25go :P Blogerko, super jest slyszec takie komplementy, tym bardziej, ze to juz ktoras z kolei osoba w tym tygodniu strasznie sie ciesze i motywuje to dalszej pracy nad sobaGdzie sie Ewulka podziewa??? My kapiemy dalej na foczce, mlody jest taki spokojniutki w wodzie ze szok, w ogole, on jest bardzo spokojny, jak piszecie czasem ze jest szal na cos tam to moj rzadko kiedy tak "szaleje" ze szczescia. Ale szal jak malz przychodzi z pracy i szal na kota sa jak fiks kocham tego szkrabeczka cudownego <3Tfu tfu, na razie spi bardzo ladnie, oby tak dalej ![]() A w ogole, misiael jako, ze ogladacie te same seriale nie nastrajaja was one ....no wiesz? bo u nas po pierwszych odcinkach gry o tron to normalnie jak kroliki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Lady
raz się zdarzyło spauzować bo Tż już nie wytrzymał
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Mika: cudowne wiadomości !!!
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Mika, co za ulga!! Wyobrazam sobie jak musisz byc szczesliwa
|
|
|
|
#771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
wyczuwam ironię
![]() jadę z młodym na kontrolę do neurologa, a potem do koleżanki, więc trzeba korzystać ![]() Cytat:
cały tydzień się czeka na ten weekend, a potem jedna wielka du.pa w ogóle dziewczyny dziękuję za wsparcie Cytat:
![]() Cytat:
na razie chyba tylko 2 razy mi tak porządnie za skórę zalazł, że na niego tu psioczyłam, a tak to takie normalne foszki no i sielanki nigdy u nas nie było i raczej nie będzie, bo my dwie tykające bomby![]() Cytat:
|
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
Mika wspaniale że to już koniec Waszego koszmaru, strasznie się cieszę!
Przyjęli na oddział jakieś maleństwo w beciku, ale się biedactwo spłakało. Matka na zmianę z pielęgniarkami latały z nim po korytarzu a ono płakało coraz bardziej. Chyba mu w końcu coś podali bo nagle padło, dosłownie w sekundę |
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielkie wielkie buuuuziaki dla Julka, jacie aż się wzruszyłam do łez |
|
|
|
|
#774 |
|
Zadomowienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Mika cudowne wieści! Nawet nie chce sobie wyobrazac co przezywaliscie czekając na wyniki.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
mika, teraz doczytalam, przecudiwnie!!!!!!!
![]() ![]() ;*;*misiael
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
A dwa piętra wyżej leży na położnictwie moja sąsiadka
Miała tp na koniec września, w sobotę była u gina i umówili się na cc na 20go bo stwierdził że do porodu daleko. A w nocy z soboty na niedzielę odeszły jej wody, pojawiły się skurcze, pocięli ją w ostatniej chwili bo tętno ustało. Ale ostatecznie wszystko ok, chłopczyk dostał 10 pkt tylko maleńki jest strasznie, 48 cm i 2450 g. Główka taka maciupeńka wystaje z becika Byłam przedtem w odwiedzinach u nich
|
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
idę sobie, bo nawet się jeszcze nie kapałam ,tylko platam się po necie i winem zapijam
![]() jutro mnie nie ma, więc znów nadrabianie będzie, ale przynajmniej będę miała wieczór zajęty dobranocki
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
meduzzka oby antybiotyk zadziałał
Illusion dziękuję za odpowiedź w spawie oliwy ![]() little podaj adres, chlebek zaraz wyślę ![]() jak tam dzisiaj w pracy? silver kciuki za mamę ![]() ![]() blogerka moja mama i teściówka to tylko gadają kiedy będą dawać Kubusiowi czekoladki :/ Black brawa dla Oliwki za cały obiadek ![]() nawijko mój Kubuś też mało mobilny ale tłumaczę go tym, że po prostu jest za ciężki na ruch ![]() co do kombinezonów, my mamy dwa chyba 86 po kuzynie Kubusia, myślę, że będą dobre, bo my póki co wchodzimy w 74/80 więc na zimę 86 może będzie oki ![]() laurko oby katarzysko szybko Misiowi przeszło, zdrówka życzę ![]() Aśka mój tż wczoraj tak pakował śmieci do wyrzucenia, że nie mogłam Kubusia wcale uśpić powiedziałam, że następnym razem on go będzie usypiał...co do @ ja jeszcze nie dostałam i oby jak najdłużej tak zostało ![]() marsi zaufaj Samiemu, da sobie chłopak radę ja byłam troszkę starsza (tzn o rok) jeździłam do LO busem czasem pociągiem, także Sami tym bardziej da radę ![]() Aga ojejusiu, ja też bym się przestraszyła, gdyby Kubuś się zachłysnął... tulę mocno ![]() mika ![]() oglądnęłam sobie my jak mdłości i prawo agaty, znowu się wciągam w seriale :/ |
|
|
|
#779 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Buty megaaa Cytat:
Posprzatalam, pozmywalam, podloge umylam, pranie wstawilam ... ehhh co te chlopy by bez nas zrobily ... A co dzis Hje nie ma, zawsze ozywala wieczorami
|
|
|
#780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto jak kto, ale Ty na pewno sie nie pogniewasz ![]() Oby na kontroli bylo wszystko ok Cytat:
![]() Ojj, to ja widze ze my nie mamy o czym gadac w kwestii rozmiarow... ![]() My 62/68
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.

Chciałam z jabłkiem ale bardzo lubię kaszę i chciałam spróbować.

a próby raczkowania oczywiście do tyłu... no i non stop ruchy dżejkoba uskutecznia 

Nie powiem co w takich chwilach najchętniej bym mu zrobiła