|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
nawijko nasz ostatnio na naszej wadze (tzn ja wchodzę a potem z nim) ważył 8200
także ciężkie pupello ma, nie dziwię się, że ciężko mu je podnieść, żeby usiąść czy pełzać ![]() to z tego mojego złego, chudego mleczka ![]() Asiu hje dziś miała zakupować się i pewnie teraz na nowiutkim tableciku nas podczytuje a w ogóle to jestem ciekawa, gdzie była na tych zakupach, bo jeśli w Krk to Kubuś od kąpieli miał tylko jedną pobudkę, ehhh pewnie sobie odbije jak się koło niego położę ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- ale się wystraszyłam, wchodzę do Kubusia do pokoju a on główkę ma wsadzoną w koc, który leżał kawałek od niego. Nie wiem, jak on go dosięgnął teraz śpi na brzuchu
|
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
Nancy na szczescie weszlas, ehh te nasze dzieciaki
![]() Kupilam dzis w tesco dynie taka nieduza .. kurde, ale jaka ona ma twarda skore ... nie wiem jak ja sie jutro do niej dostane, chyba bede w nia mlotkiem nawalac A tak wogole na youtube ogladam kanaly kilku mamusiek i 1 dala fajny pomysl na mrozenie obiadkow ... mrozi w takich sylikonowych foremkach na lody ... kazdy skladnik osobno tzn marchewke, pietruszke itp ... i jak gotuje to bierze odpowiedni mix kostek, np 2 marchewki, 1 pietruszki, ziemniaka itp dodaje do tego ugootowane miecho ... kostki moga byc zblendowane, albo rozgniecione widelcem ... ![]() Jutro robie szpinak 1 raz, kupilam w lisciach swiezy ... wlasnie ogladam na TTV program o seksie i rożnych ugrupowaniach, najlepsze narazie ekosex ... wibratory z drewna i strona bzykanie dla lasu na stronce sa fimiki dla doroslych a kasa z niej idzie na ratowanie lasow deszczowych ![]() Buziaki kochane do jutra ...
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepszy argument na t.
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z Daria na oddziale w szpitalu. W nocy dostała znów b.wysokiej gorączki. Zrobią jej tu wszystkie badania i zobaczymy
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Trzymam kciuki...dawaj znać.co i jak...buziaki dla Was ---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:24 ---------- Cytat:
Ale rozmiarowo my tak samo..jeszcze nosi 74...ale powoli na 80 będziemy wchodzić..więc kurtke czy kombinezon to chyba na 86 już...sama nie wiem ![]() P.s Jak ważycie maluszki że sobą razem to jak je trzymacie? Dla prawidłowej wagi podobno powinno się je trzymać nad głową (przy moim klocku-oj ciężko )MIka..co za super wieści!! ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:44 ---------- Poprzedni post napisano o 05:41 ---------- Tylko ja nie mogę spać?Menq gdzie Ty? Chciałam powiedzieć zebys ten przepis z tuńczykiem wrzuciła do klubu ...plis ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-11 o 06:27 |
||
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Mika super
![]() ![]() cieszę się bardzo że jest w porządku juuuupi Silver trzymajcie się. Obu szybko odkryli z czego ta gorączka Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Czesc!
marsi Sami da sobie rade!! Toz to duzy i rozsadny chlopiec. Wyobrazcie sobie, ze tutaj juz pierwszaki same do szkoly chodza; ba pociagami i autobusami z przesiadkami jezdza. Za to na zakupy posylane sa juz 3-4latki. Bardzo samodzielne sa dzieci. Wiem, ze jak sie mowi, to brzmi niesamowicie, ale daja sobie rade doskonale. nawijko jogurty u nas wprowadza sie w pierwszym etapie rozszerzania, od razu dorosle. hje zdjecie tunelu po weekendzie. Wczoraj rozmontowalam do sprzatania a od dzis jedziemy do t. i moze gdzies na wycieczke/i. ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- nawijko my tez body 62/68. Na zime biore 74 pl i tutejsze 70. Bo u nas sa rozmiary: 50, 60, 70, 80 itd. ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- aska ja tez mroze warzywa w foremce do robienia lodu. Jak juz sie zamrozi, przekladam do woreczka do mrozenia a pozniej bede kombinowac. ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- neti jestem!! Tz ma wolne i same rozumiecie... Przepis wstawie, ok. |
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
silver bidulki kochane!! Trzymajcie sie!! Teraz juz jestescie pod dobra opieka i oby szybko Wam pomogli!!
mika strasznie sie ciesze!! Caly czas trzymalam za Was kciuki!! Ucaluj Julka od cioci meneq. Yae nauczyla sie stac przy meblach i stoi, stoi i ... stoi. Poza tym dostala drewniana zabawke na sznurku i wszedzie ja za soba ciagnie. Ale w jaki sposob: sznurek do buzi i jazda. mala pochwal sie pozniej okularami. Ja wlasnie jade swoje odebrac |
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Marsi, nie niańcz tak chłopaka
Ja od pierwszej klasy sama chodziłam do szkoły, a od 5. jeździłam autobusem na angielski jakieś 12km do miasta, luzik. MIKA, BARDZO BARDZO BARDZO SIĘ CIESZĘ! Lenova, zazdroszczę basenu Silver, Kija, ja bym na Twoim miejscu nas.rała w gacie ze stresu. Dobrze, ze już po. Nie pamiętam co jeszcze ., Ola od godziny buszuje po łóżku, trza sobie kawy naparzyć, bo jak żyć? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
hej, sory że tylko tak wpadam i wypadam
wczoraj wieczorem wrócilismy z Zakopca, było super, pogoda w 100% udana cały weekend słońce bez żadnej chmurki ( wieczorem postaram sie wrzucić pare zdjęć ).Mamy już pierwsze ząbka i wybieram sie dzisiaj na szczypienie. silver trzymajcie się tam, na pewno po badaniach wszystko sie wyjasni
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na szczepieniu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z drugiej strony wyobraziłam sobie wibrator z drewna, o mamusiu, jakby mi tam drzazga weszła ![]() Cytat:
buziaki dla Małej i przytulam Was mocno
|
||
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
neti ja ważę tak, że Jego główka jest trochę niżej niż moja
![]() ahaaa śniło mi się, że Debrah miała drugiego dzieciaczka
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
fewciu gdzie jestes? Jak noc? Blanka lada moment siadac bedzie, brawo!
|
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DEBRAH...teraz chłopczyk? ![]() Witam ciocie... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla mnie najważniejsze jest czy i ile mniej więcej przybiera. Nie musi być aptekarska precyzja ![]() ale fryz
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.s. Fryz prosto spod...kołdry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#802 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fewciu i Deli, prześliczne te Wasze corki! Mała Deli jak dosuwa a Mała Fewcia za chwilę usiądzie. Swoją droga... zaczynam się martwić Ola chyba jako jedyna na wątku nie umie oprzeć się na samych dłoniach, tak to już dawno by siadała czy raczkowała, a ze siły w łapkach nie ma to tylko próbuje i pełza. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak strasznie sie cieszę!! buziaki dla JulkaKurcze a wiesz ze obudzilam sie z takim przeczuciem? Dobrze ze teraz jest pod opieką lekarzy i zbadają ja i będzie ok wszystko!
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Meneq dziękuje że pytasz,nasza noc znowu x milionem pobudek. Nie mam pojęcia co się dzieje? Chociaż przyszło mi do głowy że nmoże to od zmiany mleka na 2?Lenova ale Wam fajnie z tym basenem i dziękuje za miłe słowa ![]() Debrah ![]() Lady tłumacze bałagan- Blanka nie wytrzyma jak puzzle leżą poukładane,od razu musi je porozbierać i porozrzucać ![]() Mika jak bardzo się cieszę! Neti ja mroże zblanszowane warzywa pokrojone w kostkę i do pudełek po dużych lodach,potem do zupy będę wyjmować po kilka sztuk warzyw i gotować. ![]() Marsi Kochaną Sami to odpowiedzialny chłopak i da sobie świetnie radę! Powiem Ci że ja już do zerówki sama jeździłam autobusem jakieś 10km. Silver dobrze że pojechaliście na ip,mam nadzieję że Daria szybko poczuje się lepiej Nawijko ja kupiłam na razie kurtkę taka ciepła na jesień/wczesną zimę w rozmiarze 74,ale jakąś taka dużą mi się wydaje. Blanka nosi 68,czasem 74 bo ona długa jest. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#807 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
wibratory z drewna? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam się z poranną kawką ![]() a za oknem jesień:/
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2013-09-11 o 08:20 |
|||||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Jesień?...od poniedzialku trąbią o opadach a u nas ani widu ani słuchu..czwarty dzień z rzędu po powrocie z Mazur..budzi nas słoneczko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
to zazdroszczę bo u mnie, szaro buro i pada na dodatek:/ oby się do południa wypogodziło bo nie chce się kisić cały dzień w domu;p
|
#810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

także ciężkie pupello ma, nie dziwię się, że ciężko mu je podnieść, żeby usiąść czy pełzać 

a w ogóle to jestem ciekawa, gdzie była na tych zakupach, bo jeśli w Krk to 
teraz śpi na brzuchu 

trzymajcie się tam, na pewno po badaniach wszystko sie wyjasni

buziaki dla Małej i przytulam Was mocno