|
|
#4051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
sabcia-myszka, wszystkie zsetawy sa swietne. najbardziej podoba mi sie ten z grzybem w pepitke. aha, swietne peep toe!
Pyra1990, pierwszy zestaw najlepszy ungia - rzeczywiscie, nie zauwazylam jaki kroj ma ta tunika - bez paska rzeczywiscie wyglada dobrze kolta - polaczenie bluzki na haftki i spodnicy jakos dziwnie wyglada (kojarzy mi sie troche z Majka Jezowska - ktos ja pamieta ?), dalabym innych zestawach albo gore (bluzke) albo dol (spodnice)wklejam kilka moich - do niektorych rzeczy nie jestm przekonana, dlatego czekam na szczere opinie/krytyke: 1,2 -sukienki 'ciazowy' (ta w kwiaty chyba za szeroka ?) 3,4 - olowkowa spodnica w grochy - nie jestem do niej przekonana - czy te grochy i fason nie poszerzaja? |
|
|
|
#4052 |
|
Rozeznanie
|
cd
6 - grzybek ozdobiony haftem richelieu - wg TZ-ta wygladam jak Ania z Zielonego Wzgorza 7- moja ukochana bluzka/narzutka z hm-u |
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie zestaw 3 - grochy i fason nie poszerza ladnie Ci.
co do sukienek, pierwsa ma ladny wzor ale faktycznie jest za szeroka. grzybek faktycznie troche jak z Zielonego Wzgorza
|
|
|
|
#4054 |
|
Zadomowienie
|
kociolek dziekuje za mily komentarzyk peep tolki sa z tesco
a teraz wracam do twoich zestawikow 1 i 3 w tej sukience ladnie wygladasz, spodniczka tez boska super ci w niej wcale nie poszerza! ta narzutka z h&m moje marzenie tylko ta jej cena mnie powala ( narazie ) i ta czarna juz chwalilam na zakupowych aha i jeszcze pytanko z innej beczki bo chyba masz taki kolorek wlosow jaki planuje sobie zrobic "zloty blond"? moze prosze powiedz jesli farbujesz jaki to kolorek i czy moge prosic zblizenie na wloski |
|
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
Kociolek, mnie się właśnie najbardziej podoba pierwsza sukienka (moim zdaniem leży super i nie jest za szeroka
) oraz "Ania"
Edytowane przez havana Czas edycji: 2007-05-03 o 18:13 |
|
|
|
#4056 |
|
Zadomowienie
|
wow, kociolek, genialne zestawy. Sukienki leżą ślicznie, w ogóle nie mam żadnych zastrzeżeń
najbardziej zauroczył mnie zestaw 3..
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
kociolek - podobaja mi sie najbardziej dwa ostatnie
![]() a teraz z dzisiejszego spaceru z siostrą . . podobne do ostatniego . .ps. sorka za głupią minę pozdrawiam
|
|
|
|
#4058 |
|
Zadomowienie
|
kociolku powiem to co zawsze, wszystkie zestawy są bardzo ładne
|
#4059 |
|
Rozeznanie
|
Mia22, sabcia-myszka, havana, Milky_quartz, bloondyna, Bójka dziekuje slicznie
sabcia-myszka, butki spodobaly mi sie juz na zakupowym . vide narzutki - grzybka z hm-u to mysle, ze nie bedzie objety przecena (tj. np grzybki z takiego 'bluzowatego' materialu - ja swoj kupowalam kilka miesiecy temu i do teraz jeszcze ich nie przecenili), poza tym np w 3miescie tych narzutek juz nie ma, wiec moze warto sie teraz zdecydowac. summa summarum, ja zastanawiam sie nad tym grzybkiem - z jednej strony cena nie jest bardzo wysoka i bedzie dobry na lato (bo jest cienki), ale mam juz sporo innych, poza tym material sie strasznie gniecie i nie wiem czy nie wyglada jak szmatka wlosy farbuje - zawsze mam jeden z 2 kolorow - wklejam na dole 3 fotki (bo nie wiem o ktory chodzi). 1 fotka farba belle color zloty blond - typowy ciemny zloty blond z przeblyskiem rudego (moje wlosy z natury sa zloto + rudawe), mniej rudy niz nia zdjeciu. 2,3 - ciemne zloto, kolor posredni pomiedzy tymi dwoma, zdjecie akurat ze slubu , wlsoy farbowane u fryzjera diacolorem (wymieszne 2 zlote odcienie). mam nadzieje, ze to info pomoze ![]() bloondyna, styl wprawdzie nie moj,), ale zgrabnie wygladasz i fajna bluza |
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4061 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
wszystkie przypadly mi do gustu a przy okazji to bardzo ladnie wygladasz na tym ostatnim zdjeciu ze slubu no i ladnie wygladasz jak sie usmiechasz.a co do zestawow to najbardziej przypadl mi do gustu z pierwsza sukienka, trzeci (skad bluzeczka i pasek?) i i 6-ty skad ta narzutka,grzybek i jaka jej cena? cudo,idealny na wiosne!
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
kociolek super styl i klasa
![]() bloondyna fajnie tak na luzieI coś ode mnie z majowego spacerku w Zakopanem ![]() przepraszam za moje głupie miny i pozy ![]()
|
|
#4063 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Rozeznanie
|
super_karo, eevvaa, Paula07, dziekuje
super_karo - w tym dniu nie wypadalo sie nie usmiechac zartuje, normalnie nie jestem takim ponurakiem jak mogloby sie wydawac patrzac na zdjecia z MSD . bluzeczka jest z kappahla, kupiona w ramach znizki dla stalych klientow (35zl), pasek jest z reserved. grzybek jest z hm-u, cena bodajze 79.9zl eevvaa, ostatnie zdjecie bardzo fajne i luzackie . zestawk tez uroczy (skad tunika?). zazdroszcze wyjazdu do zakopca, ja przygotowuje sie do rozmowy kwalifikacyjnej i slecze od kilku dni nad 800stronicowa ksiazka :/
|
|
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje slicznie za kommenty
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Paula07, kociolek dziękuję
![]() Tuniczka z New Yorkera. Na zdjęciu mało widać, ale jest odcinana i marszczona pod biustem a z tyłu wiązana sznureczkiem To mój ulubiony fason
|
|
#4067 |
|
Wtajemniczenie
|
Kociolek Bardzo ładne zestawy, chociaż osobiście wolałabym aby spódnica była lekko za kolanko. Śliczny jest ten wisior - kulka, koleżanka w moim imieniu na niego poluje w H&M, ciekawe czy się uda upolować
Bloondyna- wróżka Fajne portki Evvva Bardzo ładnie śliczny żakiecik, skad??
|
|
|
|
#4068 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
5 zestaw najbardziej mi się podoba.Ładnie wyglądasz w 1 sukience. Cytat:
Cytat:
.Rurki dziecięcy h&m?
|
|||
|
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
Kociolku, wszystkie zestawy bardzo ładne. Najbardziej podoba mi się z haftowaną narzutką H&M, bo takie zestawienie jest moim ulubionym, najwygodniejszym
. Świetnie wyglądasz Zapomniałam dodać, że pasek z kokardką jest rewelacyjny! ![]() Eva, jakie masz śliczne butki
|
#4070 |
|
Zadomowienie
|
eevvaa - ślicznie wyglądasz
|
|
|
|
#4072 |
|
Rozeznanie
|
NasteCzka, Lulu., anies5, dziekuje
NasteCzka, u mnie czarnych kulek juz dlugo nie bylo, widzialam jedynie biale i srebrne (ale jedynie kilka egzemplarzy) anies5, dzieki bardzo za komplement, ale... powiem jedynie, ze zamarzyla mi sie taka grzywka jaka macie ty i praline - fryzjerka obciela mnie tak, ze wygladam jak gwiazda pop-u z lat 80 a w porywach jak krol lew (grzywa sterczy w kazdym kierunku), wiec moja samoocena jest pozytywna od szyi w dol . vide grzybka, co do niego mieszane uczucia, material pozostawia wiele do zyczenia :/
|
|
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
Kociolku, eeeee na pewno nie jest źle! Ładna z Ciebie kobieta, a ładnemu we wszystkim ładnie
. Dlaczego grzywka Ci sterczy? Może fryzjerka wyprostowała ją? Myłaś już włosy po obcięciu? Mnie zawsze do tygodnia układa się ładnie. Nie załamuj się, jestem pewna, że dobrze wyglądasz. Pokaż się Hmmm...a co jest nie tak z materiałem? Pewnie ciężki do prasowania? Ostatnio kupiłam dwie sukienki z identycznego i tak się właśnie zastanawiałam jak materiał zachowa się po praniu.
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
Nasti
Żakiecik z H&M Lulu. rurki kupiłam w Colloseum Anies5, Milky_quartz, party_girl7 dziekuję bardzo mi miło
|
|
#4075 |
|
Zadomowienie
|
a to ja dziś. Nic specjalnego
Nie mogę się przekonać do tych bucików. Kupiłam je, bo podobał mi się fason, ogólnie lubię na nie patrzeć może to jakieś moje uprzedzenie do różowych butów nie wyglądają kiczowato?
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Blondyna ladnie wygladasz, chudziutka jestes
![]() Kociolek wszystkie zestawy mi sie podobaja, ale najbardziej 2 i 5 eevvaa ostatnia fotka wymiata Super na luzie i w ogole
|
#4078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sliczne te buciki!! gdzie i za ile je kupiłaś??
|
|
#4079 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny takna was patrze i zastanawiam sie jak to robicie....jestescie takie szczuplutkei i do tego tak fajnie ubrane...
gratuluje - naprawde!!! mam do was wiec tez prosbe - czy przy wzroscie 159 i wadze 55kg - mozecie mi doradzic jak powinnam sie nosic..bo w skinni jeans wygladam dziwnie - mam wrazenie ze mam wielki tylek itd - a fakt mam tak na serio poprostu normalne bioderka ... moze doradzicie?
|
#4080 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bardoz fajnie ....w moim stylu... ![]() ![]() super.i zdjecia nie glupie tylko fajowe i zabawne.Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

?), dalabym innych zestawach albo gore (bluzke) albo dol (spodnice)

1 i 3 w tej sukience ladnie wygladasz, spodniczka tez boska super ci w niej wcale nie poszerza! ta narzutka z h&m moje marzenie tylko ta jej cena mnie powala ( narazie ) i ta czarna
juz chwalilam na zakupowych
. .

cudo,idealny na wiosne!

Żakiecik z H&M