|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
I najlepszego dla synka Kolejne dziecię 7-mio zębowe
|
|
|
|
|
#2312 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to goń do optyka ![]() Cytat:
![]() Się nie dziwię czemu kasjerka podejrzliwie patrzała Ja też się wybiorę do roska na stronie widziałam fajne duże desrki z Gerbera po 1 roku. Cytat:
Cytat:
Nie weim kto Ci takich glupot na gadał że po porodzie mniej boli okres mnie bardziej
|
||||
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Po 1. zapomniałam kupić
a tylko 3 godziny może być odchyłu przy tych co brałampo 2. moje libido było mniejsze niż zero. Mały śpi, idę pracować. |
|
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
Jestem nieszczęśliwa. Moje dziecko woli babcię ode mnie
jak ją widzi to od razu wyciąga do niej rączki, a jak chce ją od niej wziąć to się ode mnie odwraca i buntuje. Straszne mi przykro...
|
|
|
|
#2315 | |||||
|
Zadomowienie
|
U nas też dzisiaj pojawił się 7 ząbek
może będzie lepiej spał kupiłam póki co soczewki, a oprawki nowe sprawię sobie, powizycie u okulisty. Ale stare były, więc mi nie szkoda ![]() Cytat:
![]() co Zuzia dostała od rossmanna?? Cytat:
jak poszło?? ![]() Cytat:
no i powodzenia na uczelni ![]() a jak z pracą, bo pamiętam, że szukałaś?? Cytat:
i zaczyna parę dni wcześniejpijemy bebilon ha, przynajmniej próbujemy a dzisiaj kupiłam, nan ha 3, jak skończymy z bebilonem to spróbuje toCytat:
|
|
#2316 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja też byłam dzisiaj w Rossmanie, większy wybór deserów i kaszka bobovita expret, którą Kinga lubi. Zbankrutuję przez te promocje, znowu 100 zł poszło, ale mam zapasy chyba na 2 msc
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() U nas też 7 zębów, ale coś się dzieje na dziąsełku, więc pewnie niedługo będzie 8 ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- I Cytat:
|
||
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
cześć laski i bobaski
![]() ja na szybko, bo małe śpią a ja mam maaasę papierów do szkoły Kupiłam dla małej balony na urodziny, girlandę urodzinową, serwetki (były tylko z Hello Kitty ), tort zamówiony eh rok temu o tej porze jeszcze nic nie zwiastowało porodu taaaak mi tęskno, smutno jakoś...tak szybko ten czas leci, dopiero w gondoli ją woziłam a tu już sama biega po domu ehhhh
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
My intensywnie wypoczywamy. Dzisiaj byliśmy w Sopocie i z powrotem - w sumie 6 km zrobiliśmy. Jasiu padł i my powoli też padamy. Baghera wszystkiego naj dla Dzidzi
|
#2319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wcześniej to ja byłam najważniejsza, a teraz się pozmieniało. |
|
|
|
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
Angel, podasz mi linka z jeździkiem, który ma Jagoda? albo napisz jak się nazywa to sama poszukam. pamiętam, że mi się podobał Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-09-10 o 18:10 |
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Agnus - moja garnie do opiekunki strasznie, też jestem zazdrosna, ale w sumie to się cieszę, bo to znaczy,że dobrze czas spędzają i wszystko jest ok,także u Ciebie mała garnie do babci, bo jest super opiekunką
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() U nas noc była koszmarna... Antek budził się co chwilę z krzykiem, ale przeżyliśmy to... i mamy winowajcę. Górna, lewa dwójka. ![]() Cytat:
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki, bo chyba pomogło kurde po tylu podejściach aż boję się mieć nadzieję, że w końcu będzie dobrze ale pytania były względne, aż dwa jedno nawet w miarę, a drugie kazał sobie sam wymyślić, ale dał konkretne wytyczne w jakich tematach ma się kręcić, no więc troszkę napisałam - mam nadzieję, że tym razem wystarczy!Franio dziękuje wszystkim ciociom za życzenia a jak zaśnie to (o ile teściowa będzie w domu) idę do koleżanki na piwko na chwilę, żeby się rozluźnić po dzisiejszych stresach
|
|
|
|
#2324 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
ona jest do mnie dosłownie przyklejona, jak siedzę z nią na podłodze i tylko nogi przełożę to już jest i się tuli, co bym nie zdążyła uciec bez niej ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- a jeśli chodzi o prezent od Rossmanna to my dostaliśmy przytulankę w kształcie głowy misia i kilka kart Czuczu, cokolwiek to jest, tekturowe, więc można zjeść
Edytowane przez kaczuszka69 Czas edycji: 2013-09-10 o 19:34 |
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka jednocze się z Tobą. Jaś też nie daje mi się ruszyć na mm - z jednej strony jest to rozczulające, ale czasem mnie to dobija.
|
#2326 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
nie wiem, czy się jej lęk separacyjny w czasie przesunął, czy jak.
|
|
|
|
|
#2327 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ząbek.I u nas jest tak samo jak u Ciebie, na tatę się rzuca normalnie, ale "mama" jest ciągle Cytat:
|
||
|
|
|
#2328 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam właśnie do domu, dziś pobrali małej mocz i krew do badania, mam nadzieję że antybiotyk działa
![]() Nie zdążę się obkupić, promocje mnie ominą Bagheera, mam nadzieję że teraz będzie dobrze! Kaczuszka, ja od Rosska dostałam gazetę |
|
|
|
#2329 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja powoli łapię stresa przed czwratkowym wyjazdem ciekawe czy czeka nas 8-9 godzin wycia czy jednak może nie będzie tak źle ![]() Miałam się zacząć dzisiaj pakować bo jutro po południu jedziemy do moich rodziców i od nich odjeżdżamy, ale mi się niechce ![]() dla wszystkich maluszków za zęby idziemy jak burza i to wszystkie na raz ![]() Cytat:
Otylka przepada za babcią...ostatnio jak byliśmy to jak babcia szła do kościoła to był płacz i wyciąganie rączek, a ja jak szłam to było papa i tyle też mnie to wkurza strasznie ![]() Cytat:
oby wystarczyło 100 lat dla Frania Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane doradzcie coś z prezentami na roczek
![]() bo już się pytają co kupić a ja pojęcia nie mam. Chciałabym coś przydatnego albo edukacyjnego Fabian za babcią też przepada,jak przyjedzie i usłyszy jej głos to dosłownie leci do Niej i się tuli ale do mnie też przyklejony i ukochany synus mamusi biore go na rece to kładzie głowke na ramieniu i stęka żebym go tak mocniej przytulała a wtedy podności główke,uśmiecha się i kładzie,żeby go ściskać albo nastawia buzie,żeby go całować ![]() U Nas leje deszcz,oby w dzień było cieplutko bo Dandi już zapomniał co to siedzenie w domu
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pomogę, bo ja zdaję się na gości, nawet siostrze nie podpowiedziałam bo nie mam pojęcia. Jedynie chrzestnemu ten samochód co kiedyś wklejałam strażacki.
|
|
|
|
#2333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem tylko, że od moich rodziców dostanie klocki drewniane, ktore zresztą chciałam ja chciałabym tez np cos takiego, moze nie na teraz, ale na pozniej super http://allegro.pl/drewniane-puzzle-u...486371602.html http://allegro.pl/goki-drewniane-puz...466161835.html Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2013-09-10 o 22:18 |
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dzień dobry!
Zimno i mokro na dworze :-( Fabiś demoluje mi pokoje,wyrzucając wszystko z szafek ![]() Dzisiaj robię na obiad pierogi ruskie Więc idę się wziasc do pracy ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Melduję się po egzaminie. ZDAŁAM
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Które lepsze?
http://allegro.pl/sd-black-krotkie-k...519592095.html http://allegro.pl/sd-black-krotkie-k...521887030.html
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Marta
gratulacje te z kokardką słodkie i faktycznie jak piszą hit sezonu do jakiego sklepu nie wejdziesz to stoją na półeczkach w różnych kolorach w tych drugich po boku jest materiał, pytanie cyz nie będzie przepuszczał wody jak wdepniesz w głębszą kałużę
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuchy!
nadrobiłam wreszcie. w pracy mam urwanie dupy. jeśli ktoś mi powie, że jest bezrobocie w grupie 25+ to wyśmieję! od 2 tygodni nie mogę znaleźć nikogo sensownego a wymagań wcale nie mam nie wiadomo jakich. na dodatek rzygam jak kot - sorry za dosadność ale mam już totalnie dość! dziś w nocy nawet nie wiem ile razy odwiedziłam kibelek w tym celu. mąż się ze mnie śmieje, że mamusia codziennie biega sprawdzić co słychać nad morzem i wsłuchiwać sie w szum muszli... ![]() Spóźnione życzenia dla mojej kochanej Ali i dla Alanka widzę, że imprezy roczkowe się udały i dzieciaki nieźle się obłowiły. dziś z rana (jak to dobrze że mam roska przy pracy) wykupiłam połowę zawartości półek - kilka słoiczków hippa z brokułami na wszelki wypadek, jakby mi się nie chciało gotować (akurat to jedyne jakie Zuzia toleruje i zje), ze 12 różnistych kaszek i niestety tylko jedno mleko bo więcej nie było. ale rabat 50 zł był mega zachęcający ![]() zapas na cały miesiąc jest Cytat:
a z roska ostatnio przy przejściu na wyższy rabat znów mi się trafiła gazetka Marta gratuluję!! kiedy praktyczny? a z nowości - zmieniłam kolor włosów na ton ciemniejszy ale różnica jest gigantyczna! Zuzia już chodzi - sama przejdzie z duzego pokoju do małego, chyba, że strach ją obleci to szuka maminej rączki. no i chyba dolne trójki wychodzą. A bąbel w brzuchu ma 8 cm. miałam wczoraj usg - niskie NT wyszło bo tylko 0,8 ale gin powiedział, że jest ok? (Zuzia miała 1,4). i w sumie nie wiem, czy powinnam się martwić czy nie? plizzz.. zabierzcie ode mnie te mdłości
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

ślepa jak kret jestem,
I opuchnięta jestem 

albo napisz jak się nazywa to sama poszukam. 

za ząbek.
Otylka przepada za babcią...ostatnio jak byliśmy to jak babcia szła do kościoła to był płacz i wyciąganie rączek, a ja jak szłam to było papa i tyle
oby wystarczyło