|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Jak zatuszować......?
W jaki sposób zatuszowac podkowy pod oczami?
Wyglądam okrpopnie z takimi ciemnymi"worami" pod oczami!!!!Pomózcie!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak zatuszować......?
Maddziu, zatuszować możesz tylko korektorem. Jakim - to zależy głównie od zasobności kieszeni. No i warto sprawdzić, czy te cienie nie wynikają z jakiegoś choróbska, z którego możesz nawet nie zdawać sobie sprawy!
PZDR.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio jestem troszeczkę przemęczona.....praca,dom .....moze dlatego ma te podkowy.....sama nie wiem?!
A możesz mi polecic jakis korektor??? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobry jest ArtDeco "kamuflaż" (jaśniutki zółtawy). Tylko należy go używać go bardzo oszczędnie, bo łatwo przesadzić! Polecam też "disapira"
Estee Lauder - świetnie kryje i jest ogromnie wydajny. Dodatkowym jego plusem jest to, że możesz używać tego samego korektora do całej twarzy. Nie wiem jaki jest stan Twych finansów, ale uwierz mi, że na dobry korektor nie ma co żałować ![]() No i - przede wszystkim - wypocznij, wysypiaj się!!! PZDR.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Mozesz mi napisac ile kosztują? Moj budzet jest dosyc skromny!Z gory dziękuję i pozdrawiam!!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ArtDeco ok. 50 zł., EL ok. 100 zł. Wiem, że może te ceny wydadzą się wysokie, ale - wierz mi - będziesz zadowolona! I dłuuugooo potrwa zanim je zużyjesz, bo są ogromnie wydajne! Nie będziesz musiała kupować korektora przez długi czas
![]() Zerknij może też na wizażowe "targowisko" - może ktoś będzie miał taniej A jak nie - to sama napisz, że poszukujesz!Zerknij też na KWC - oceny korektorów. Może będzie odpowiadał Ci jakiś tańszy zamiennik. Tylko przed ewentualnym kupnem - wypróbuj w perfumerii i "pochodź z nim" kilka godzinek - sprawdzisz trwałość, na ile się osadza w zmarszczkach mimicznych (bo jednak każdy, choćby minimalnie się osadza) i czy Cię nie uczula.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

Estee Lauder - świetnie kryje i jest ogromnie wydajny. Dodatkowym jego plusem jest to, że możesz używać tego samego korektora do całej twarzy.