|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Gucia, Marta
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
bry.
mialam jakies chore sny.
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wszyscy dzis
kogo nei spotkam to jakies dziwoty sie snili, mi tez zreszta
|
|
|
|
#1774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Idziesz jak burza! I jak wrażenia?
![]() Cytat:
Cytat:
Dzień dobry!
|
||
|
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wlasnie myszko i jak???
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
coben przeczytany
ide zobaczyc co tam powinnam wyozyczyc najpierw zeby miec wglad w serie z tymi bohaterami co pisalyscie
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
hej. Milo że pamiętacie
Tomcio od wczoraj chodzi. ale nie na całe 5 godzin,o tak mi Pani zasugerowała żeby mu stopniowo wydłużać pobyt. więc wczoraj był pierwszy raz i o dziwo został bez płaczu, wszedł chciał żebym weszła z nimale powiedziałam że nie moge i żeby poszedł sie bawić, nowe zabawki go skusiły i poszedł zrobił mi papa i szybko wyszłam, ogólnie nie płakał ale jak przyszłam to pani go trzymała na rekach , mówiła że spadło mu autko ze szafy i sie wystraszył, jakmnie zobaczyłto dopiero sie rozpłakał.Dostał lizaka w nagrode Dzis juz wspominał że nie idzie ale poszliśmy, dziś juz mniej chetnie wszedł niechciał mnie wypuścić ale poszedł na sale wiec sie zmyłam ale zauważył i wybiegł za mną.wiec szybko zamknęłam drzwi i musiałam klamke przytrzymac bo płakał i chciał wyjśc za mną (serce mi pękało normalnie) ale przyszła Pani wzięła go do sali i sie troche uspokoił. potem wyszli na plac zabaw i tam Tomek cały czas chodził z Pania za rekę. Odebrałam go z placu i jak mnie zobaczył to znowu sie rozpłakał ale mówi ze jutro też pójdzie. Mam nadzieje że bedzie coraz lepiej i że sie nie rozchoruje bo juz pół jego grupy nie ma jutro zostanie znowu troche dłużej, ale nie chce narazie jeść w przedszkolu. ale może jak sie przyzwyczai do przedszkola to sie przełamie, ważne ze pozowlił sie dziś pani ubrać ale nosa już sobie nie kazał wytrzeć
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-09-10 o 13:13 |
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
myszka w zuzi grupie maluchow, w zlobku tez byla dziecwzynka, zostawala na 5h bo jej mama na pol etatu pracowala [samonta matka zreszta podobno] I jej mala nic nie jadla w zlobku nawet lyka picia nie wziela. i jej panie nie dawaly nawet potem, bo po co stresowac siebie i dziecko, jakby zglodniala to by podeszla sama po jedzenie.
W starszakach ju zjadla normlanie
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Myszko Tomuś dzielny chłopczyk da radę |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie tylko lepiej |
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko dobrze sobie Tomek radzi
Z jedzeniem na pewno się odmieni, na początku nie wszystkie dzieci chcą jeść.Zdarzają się też takie przypadki uparciuchów co potrafią całe miesiace nie jeść. Ba nawet lata, miałam taką dziewczynkę w przedszkolu co nie jadła nic przez 2 lata, zapisana była na 9 godzin. W domu piła mleko, w przedszkolu zdarzało się, że nim z nerwów i płaczu zwymiotowała i za nic w świecie nie chciała tknąc jedzenia, a na pewno była głodna. Ale jej przypadek był bardzo dziwny, chodziła do przedszkola w kratkę ze smoczkiem i butelką soku, na nic rozmowy z rodzicami, wprost powiedzieli, że aż do starszaków nie pójdzie to jej odpuszczą, ma przywolenie by tak się zachowywać. Chwała, że w staraszakach zaczęła się zmieniać |
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() martucha - zdrowka dla Pata! myszka - brawa dla Tomusia! ![]() baja - jak się czujesz?
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
Miło, że pytasz
Ogólnie dobrze chociaż martwię się trochę bólami w podbrzuszu, czuje takie rozciąganie, idące czasem w stronę kroku. Mam nadzieję,że to normalne. Jak się położę to zazwyczaj przechodzą, choć zdarzyło się przez 2 noce, że mnie budziły te bóle. Wizyta za tydzień, mam nadzieję, że się uspokoję wtedy. Męczą mnie też zaparcia, choć już zmieniłam diete i jest trochę lepiej. Mam takie postanowienie, choć zaczynam się wahać, że jak te bóle rozciągania nie miną to na wizycie poproszę o zwolnienie, choć miałam pracować do listopada, no ale nie chce się forsować, bo zdrowie małego najważniejsze
|
|
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli przy leżeniu przechodzą, to pewnie nie ma się czym martwić, mam więc nadzieję, że gin to na wizycie potwierdzi W razie silnych zaparć spróbuj duphalacu lub czopków glicerynowych.
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszej feralnej nocy skorzystałam z dobrodziejstwa czopków glicerynowych. Podejrzewam, że te zaparcia dodatkowo mi wszystko w środku zdusiły i dlatego się tak męczyłam, bo wcześniej nie narzekałam na takie bóle. Następnej nocy wzięłam nospę, w sumie na własną odpowiedzialność, bo w dzień nie mogłam dodzwonić się do mojej gin. Ale nospa podobno jest bezpieczna, no i pomogła
|
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko dacie rade. Będzie dobrze!jestem z ciebie dumna!
Baja pewnie to przez zaparcia plus wszystko się rozciąga. Trzymam kciuki!
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1788 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za pocieszenie
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Baja trzymaj się. I też jestem zdania, ze jak coś to bierz l4. |
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-09-10 o 21:17 |
|
|
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby było coraz lepiej teraz ![]() u nas Karo dziś nie płakała w żłobku, jak zaczynała rok temu bez problemowo chodziła, a teraz doszło 10 dzieci, chodzą teraz wszystkie czyli 35, te nowe płaczą, no i Karolinie się to udzielało ale dziś już było wszystko ok, no ale wszystkie dzieci już zasmarkane
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
mówię tylko CZEŚĆ!
żyję! ![]() ale mam pracy mnóstwo..., wieczorem powinnam mieć czas tylko dla siebie i wtedy sobie z Wami posiedzę i poczytam ![]() do wieczora!
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pracuj kobieto
|
|
|
#1794 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy też kochasz Wina, tak jak Gucia i ja? Dzień dobry!
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() od ktorego tego wina mam zaczac? bo zapomnialam kurde nawet nie mam jak isc sobie go kupic buuuu-sprzatniete -obiad nastawiony -sanepid zaliczony (melduje ze udalo nam sie wylapac 3 kupska!! brawo!) -wizyta w przedszkolu i podpisanie papierow zaliczone (dowiedzialalam sie ze we wtorek przedszkole bedzie debatowac nad dopuszczeniem mojego programu wlasnego wtf???? mam nadzieje ze to czysta formalnosc i mam byc na naradzie )-ciasto zrobione (PYCHA) -czekam na gosci
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zaczniesz od "Bez skrupułów" to będzie od początku, a jak nie to chociaż od "Jeden fałszywy ruch". Chociaż i tak - Rosi pomóż bo Ty masz na świeżo - tam jest jeszcze kwestia kontuzji Myrona, która też się potem przewija... Najlepiej zacznij od Bez skrupułów, będziesz mieć po kolei |
|
|
|
|
#1798 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kocham Wina
![]() ale nie czytam po kolei, tylko biorę co jest w bibliotece
|
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
tak ja tez bez skrupulow teraz wypozyczylam
![]() laski, widzia;lam ta torebke w sklepie stacjonarnycm 120zl troche jasniejsza niz na fotce, i ten bodrowy bardziej jasny i bardziej fuksjowy co myslicie?? http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...eddate/a/11470 ps. poszlam ogladac buty a torebka mi sie spodobala ![]() ![]() ![]() ![]() buty - zero mi sie podoba ![]() a chce kupic dwie pary, jakies plaskie do latania do ;pracy i takie polbuty wkaldane moze za kostke na jesien
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-09-11 o 13:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.

kogo nei spotkam to jakies dziwoty sie snili, mi tez zreszta 

Tomcio od wczoraj chodzi. ale nie na całe 5 godzin,o tak mi Pani zasugerowała żeby mu stopniowo wydłużać pobyt. więc wczoraj był pierwszy raz i o dziwo został bez płaczu, wszedł chciał żebym weszła z nimale powiedziałam że nie moge i żeby poszedł sie bawić, nowe zabawki go skusiły i poszedł zrobił mi papa i szybko wyszłam, ogólnie nie płakał ale jak przyszłam to pani go trzymała na rekach , mówiła że spadło mu autko ze szafy i sie wystraszył, jakmnie zobaczyłto dopiero sie rozpłakał.Dostał lizaka w nagrode 

ale dziś już było wszystko ok, no ale wszystkie dzieci już zasmarkane