Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-11, 16:16   #1021
Soul89
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

Matko.. co to jest ?

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:16   #1022
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
o kurde to wygląda trochę, jakby zgubiła kawałek sukni i została w takich bieliźnianych ślubnych kalesonach
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:17   #1023
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
o lol spodnie

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:21   #1024
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
o kurde to wygląda trochę, jakby zgubiła kawałek sukni i została w takich bieliźnianych ślubnych kalesonach
No dokładnie jakby przód to były takie galoty rodem z XIX wieku Projektanci czasem naprawdę mają na*rane we łbie

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:28   #1025
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mój to wie, że mam księżniczkę Od początku wiedział, że innej nie chcę A jak kupiłam i wróciłam do domu to miałam uśmiech na pół gęby, zapytał tylko 'i jak? kupiłaś?', uśmiechnęłam się, latałam pół metra nad ziemią i wszystko było jasne, nie musiałam odpowiadać
Monia a gdzie kupiłaś sukienkę? Na pewno już tu kiedyś pokazywałaś, ale wrzuciłabyś jeszcze raz?

Cytat:
Napisane przez vixena Pokaż wiadomość
Waniliova gratki

kolejna ma już suknie, a ja jeszcze nie zmierzyłam nic
Nie martw się, ja też jeszcze nic nie mierzyła
Ale może się skuszę na tą ze spodniami hehe

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:38   #1026
cornflower_girl
Zakorzenienie

enzunio Straszna ta kreacja...
Rosa Clara też ma w ofercie spodnie ślubne

A tu najdziwniejsze kiecki slubne

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:43   #1027
martucha0205
Rozeznanie

oooo straszne te kreacje tragedia

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:50   #1028
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Wymarzone do ślubu: http://www.goodshoes.pl/czolenka-dam...ier-p2339.html

Tylko ta cena...
Łooo, CUDNE!

Cytat:
Jezu, co to jest

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=kqjbnd2VZgY Ale różnica w kolorze sukni i koszuli...
Masakra :/
Dlatego zazwyczaj w salonie z kieckami dają PMce skrawek materiału z jej sukienki, żeby PM nie kupił niepasującej koszuli.. On ma śnieżnobiałą, a ona sukienkę ma chyba śmietankową :/
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 16:53   #1029
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=kqjbnd2VZgY Ale różnica w kolorze sukni i koszuli...
Chihuahua też ma wdzianko w innym odcieniu

Stary 2013-09-11, 17:10   #1030
201604261006
Konto usunięte

Nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
mysza93 znam ten bol. Kiedy masz wesele? Napisz do mnie na priva. Przez przeboje z moim zespolem, stalam sie "zespolowa" ekspertka. Napisz do kogo dzwonilas, jak sie nic nie zdubluje to Ci podesle kilka. Sa super tylko problemem byla cena, albo termin.
Dziękuję ale już znalazłam
Oglądałam na płycie wesele z ich udziałem i baaardzo mi się podobało no i cena mała-3200zl A sale zaklepaliśmy na 30.08!

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
my z tż wódki prawie w ogóle nie pijemy, więc się nie znamy ale nasza menadżerka sali mówiła, że teraz prawie wszyscy kupują Stocka, bo niby 'dobrze wchodzi'
Stock jak dla mnie najlepszy musimy też się rozejrzeć bo w tym roku chcemy kupic.

Co do wychodzenia, hmm nie mieszkamy razem czyli problemu nie ma

Ja nie muszę się martwić napojami bo mam w cenie "talerzyka", wiejski stół także

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
My akurat mieliśmy darmową ale powiem Ci jak pytałam o cene to nie jest drogo
u nas pytałam fotografa to bierze 600zl ale pytalam tylko jednego bo nie chce takiej sesji.

Ja będe miała poprawiny ale nie na sali. Robimy prawdopodobnie w remizie, naprzeciwko domu Tż chociaż nie do końca mi się pomysł podoba.
Panna Izabela jak dla mnie zaproszenia 1 fajne

My też chcemy wspólny wieczór zrobić, jakąś imprezę i tyle.

a mój Damian ostatnio wyraziił swoje zdanie co do mojej sukni! on chce księżniczkę
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 17:16   #1031
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ło matko, te "kreacje" mą okropne... jeśli już chciałabym iść na ślub w spodniach to bym postawiła na klasyczny damski garnitur... ciekawe, jak im się opłaca coś takiego wyprodukować :P

Co do butów - cuuudne! Znalazłam kiedyś nieco podobne, ale niestety obcas dla mnie za wysoki http://www.ninewest.com/Erinne/12157...newest-catalog

Piszecie tak i piszecie o tym Stocku, a ja nigdy nie piłam, ba, rzadko kiedy widziałam w sklepach Chyba kupię kiedyś flaszkę na degustację, postawię rodzinie i zobaczymy... Może przy okazji urodzin, i ja i TŻ mamy w październiku

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Ok, jak teraz patrzę na jedne i drugie buty to nie są zbyt podobne, ale jednak coś sprawiło, że je obok siebie zestawiłam...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 17:18   #1032
Dotka90
Zakorzenienie

Anesthesia, my tak Stocka testowaliśmy właśnie
Tzn. słyszeliśmy dużo dobrych opinii, kupiliśmy na imprezkę rodzinną, każdy dostał po kieliszku czystej, wszyscy stwierdzili, że dobry, więc dalej piliśmy sobie driny, czy co kto chciał
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 17:35   #1033
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Panna Izabela Świetne te zaproszenia. Ja bym brała pół na pół

Mam pytanie odnośnie zaproszeń na wesele oraz zaproszeń na wesele
Dzięki ale nie wezmę pół na pół, chcę wszystkie takie same
My zapraszamy tych, co na ślub to i na wesele, z panieńskimi i kawalerskimi - o ile będą - tak samo.

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Z nowości: wczoraj kupiłam suknię ślubną!!
gratki

Cytat:
Znalazłam grube zaproszenia pasujące do stylu naszego wesela, ale mało ocen i nie wiem czy zamawiac probki..
http://allegro.pl/oryginalne-kolorow...523332886.html
o te

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jadę na miasto szukać butów na październikowe wesele
ja też się bawię w październiku na weselu - buty już mam od dawna, uwielbiam je, ale są strasznie niewygodne - na bank wyrżnę orła

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Panna Izabela, zaproszenia ładne, ale ani jedne, ani drugie nie w moim stylu, jak coś brałabym już te drugie
Rozumiem, każdy szuka czego innego

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
A sale zaklepaliśmy na 30.08!
Ja nie muszę się martwić napojami bo mam w cenie "talerzyka", wiejski stół także

Panna Izabela jak dla mnie zaproszenia 1 fajne
Ooo, moja data Też mam napoje w cenie talerzyka, i wiejski stół
I dziękuję za opinię

Tak sobie pisałyście o tych panieńskich, aż mi się przykro zrobiło, że w tą sobotę nie idę...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 17:40   #1034
ana909
Erudycja

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będ

290 DDŚ
Witam was ostatnio nie mam kiedy wejsc na forum, z nowosci u mnie tylko tyle sie pojawilo, ze na poprzedniej sali sprzedali nasz termin i mozemy w niedziele odebrac zaliczkę uhh bałam sie ze przepadnie, a zawsze to 1 tys do przodu

znajoma brała ślub w sobote, no dziewczyny! Wyglądała obłędnie! Sukienke miala w literkę A, nie widac dokaldnie na zdj ale wydaje mi sie ze cały dół to tafta albo tiul, zadnych ozdób, gorset w trójkąt u doły, serduszko na górze i jakby cały wysadzany kamieniami Ale szał zrobila sama ona, z racji tego ze jest naturalnie bardzo piękną dziewczyną... ale dzięki fryzurze i make'upowi wygladała wprost olśniewająco, mysle ze jej mąż zakochał się w niej ponownie
bardzo bym chciala tez tak wygladac ptytalam sie jej czy pojawily sie jakies nieprzewidziane wydatki, pow ze nie i na moje pytanie czy 3 koszule i 3 pary ponczoch wystarcza powiedziala ze nie ma sensu tyle kupywac, ona miala jedna pare i nawet o nich nie myslala w czasie wesela no i nieskromnie stwierdzila ze to bylo najlepsze wesel na jakim była a co lepsze... jest w ciazy! W sumie na pewno juz byla w czasie wesela ogłosiła to wczoraj oficjalnie aż mi łezka sie w oku zakrecila
Stary 2013-09-11, 17:51   #1035
martucha0205
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będ

ooo super tak sie dowiedziec

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-11, 17:52   #1036
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
290 DDŚ
Witam was ostatnio nie mam kiedy wejsc na forum, z nowosci u mnie tylko tyle sie pojawilo, ze na poprzedniej sali sprzedali nasz termin i mozemy w niedziele odebrac zaliczkę uhh bałam sie ze przepadnie, a zawsze to 1 tys do przodu

znajoma brała ślub w sobote, no dziewczyny! Wyglądała obłędnie! Sukienke miala w literkę A, nie widac dokaldnie na zdj ale wydaje mi sie ze cały dół to tafta albo tiul, zadnych ozdób, gorset w trójkąt u doły, serduszko na górze i jakby cały wysadzany kamieniami Ale szał zrobila sama ona, z racji tego ze jest naturalnie bardzo piękną dziewczyną... ale dzięki fryzurze i make'upowi wygladała wprost olśniewająco, mysle ze jej mąż zakochał się w niej ponownie
bardzo bym chciala tez tak wygladac ptytalam sie jej czy pojawily sie jakies nieprzewidziane wydatki, pow ze nie i na moje pytanie czy 3 koszule i 3 pary ponczoch wystarcza powiedziala ze nie ma sensu tyle kupywac, ona miala jedna pare i nawet o nich nie myslala w czasie wesela no i nieskromnie stwierdzila ze to bylo najlepsze wesel na jakim była a co lepsze... jest w ciazy! W sumie na pewno juz byla w czasie wesela ogłosiła to wczoraj oficjalnie aż mi łezka sie w oku zakrecila
to super a masz może jakieś fotki ze ślubu?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 18:06   #1037
cashmere
Zakorzenienie

ana909 masz fotki?

My przed chwilą zaklepaliśmy termin w kościele Ale się cieszę! Chyba dopiero teraz do mnie tak naprawdę dotarło że bierzemy ślub

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 18:07   #1038
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

dziewczyny,czy tylko wy tak macie czytajac watek pmek 2013 ze to taki nierealne ze zaraz przyjdzie pora na nas..? ja jakos tak mam ze to do mnie nie dociera

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja czuję, że to realne Tym bardziej jak patrzę na suwaczek, na którym jest 9 m-cy i parę dni zaraz będzie 8 m-cy, potem pół roku i szaaaał!

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Monia a gdzie kupiłaś sukienkę? Na pewno już tu kiedyś pokazywałaś, ale wrzuciłabyś jeszcze raz?
W Anne Mariage. To salon, ktory został przeniesiony z baranowickiej (kiepska lokalizacja) na św Rocha (obok zielonej kamienicy). Mogę szczerze polecić, suknie piękne, obsługa idealna, ceny spoko
Skrobnę Ci kilka słów o salonach, które odwiedziłam
- pierwszy był Marry Me. Pani spoko, suknie ładne (ale tylko białe). Nie mają butów ani biżu. Tam spodobała mi się jedna kiecka. Ceny od ok.2000zł.
- La Mariee. Babka się starała, ale kiepsko jej wychodziło. Od progu nic dla siebie nie znalazłam,a ponoc mają 400 modeli. Tylko, że wszystkie takie 'nawalone', koronka,drapowania,dopięt e kwiaty, wszystko w jednym Ceny dość wysokie w stosunku do tego co proponują.
- Madonna. Nie byłam, ale kuzynka kupiła tam suknię. Mówiła, że suknie świetne, ale drogie. Obsługa podobno do kitu, jak wpłacisz zaliczkę to maja na Ciebie wywalone ... Ona kupiła pod nieobecność mamy. Jak mama wróciła z zagranicy to chciała jej pokazac sukienke,a te z wielką łaskę jej pozwoliły
- Anne Mariage - to już opisałam Polecam
A swoją kieckę wyślę Ci potem na pw bo tutaj nie wstawiałam
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 18:08   #1039
Ad rem
Zadomowienie

Dziewczyny!!!! Już są!!!
Moje przecudnej urody buciki
Dokładnie takie jak sobie wymarzyłam!

Lekkie, idealnie leżą, a kolor...niesamowity

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-09-17 o 10:22
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 18:10   #1040
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mierzyłam podobną dla zwały w jednym salonie tylko zamiast spodni były leginsy szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia! Mogę dziewczyną z moich okolic sprawdzić gdzie był ten salon, żeby mogły sobie zobaczyć w realu, że są takie cuda w salonach

Waniliova gratuluję sukni

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 18:13   #1041
martucha0205
Rozeznanie

ad rem duper te buciki nie za wysokie wygladaja na wygodne no i czerwone

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Stary 2013-09-11, 18:17   #1042
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dziewczyny!!!! Już są!!!

super buty świetnie, że to Twoje wymarzone i że jesteś zadowolona!
to co można zamawiać z tej strony? a brałaś swój rozmiar? wygodne?

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 18:19   #1043
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
super buty świetnie, że to Twoje wymarzone i że jesteś zadowolona!
to co można zamawiać z tej strony? a brałaś swój rozmiar? wygodne?
Ja polecam! Rozmiarówka jest zaniżona (to jest 35 a w rzeczywistości 36 - najlepiej zmierzyć długość stopy i porównać z ich tabelą rozmiarów - ale generalnie jeśli ktoś nosi np. 37 to powinien zamówić 36)

Czy wygodne? Na razie tylko zmierzyłam i przespacerowałam się po mieszkaniu i określę to tak - mięciutkie jak kaczuszka

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2013-09-11 o 18:22
Stary 2013-09-11, 18:26   #1044
ana909
Erudycja

juz wrzucam zdjecia
ale tylko 2, naraazie wiecej nie ma
http://fotowrzut.pl/YBQJ6405F7

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Ja polecam! Rozmiarówka jest zaniżona (to jest 35 a w rzeczywistości 36 - najlepiej zmierzyć długość stopy i porównać z ich tabelą rozmiarów - ale generalnie jeśli ktoś nosi np. 37 to powinien zamówić 36)

Czy wygodne? Na razie tylko zmierzyłam i przespacerowałam się po mieszkaniu i określę to tak - mięciutkie jak kaczuszka
a w cm sie zgadza? ja nosze rozmiar 42... ale czasem pasuje 41 a czasem 43 i boje sie ze nie znajde butów dla siebie. Co jesli okaza sie za male/duze? Mozna odeslac?
Stary 2013-09-11, 18:28   #1045
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
juz wrzucam zdjecia

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

a w cm sie zgadza? ja nosze rozmiar 42... ale czasem pasuje 41 a czasem 43 i boje sie ze nie znajde butów dla siebie. Co jesli okaza sie za male/duze? Mozna odeslac?
ooo jaką ta PM ma wąziutką talię! Piękny gorset w tej suknii...

W cm mi się zgodziło (+/- 2-3mm) Ale mam z paseczkiem więc nie martwię się, że spadną

Co do zwrotu - nie wiem, ale wątpię, bo oni robią te butki na wymiar więc nie wiem czy przyjmą z powrotem..ale trzeba pytać

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-11, 18:39   #1046
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny!!!! Już są!!!

Śliczne, ale jednak chyba się nie skuszę, szukam nieco innego stylu... no ten odcień do mojej sukni jednak nie pasuje chyba

Cytat:
juz wrzucam zdjecia

Faktycznie bardzo ładnie wyglądała, ale jaka wąziutka i drobniutka!
Ja się orientowałam co i jak w tym sklepie - można oddawać i wymieniać normalnie
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-11, 18:42   #1047
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Śliczne, ale jednak chyba się nie skuszę, szukam nieco innego stylu... no ten odcień do mojej sukni jednak nie pasuje chyba

Faktycznie bardzo ładnie wyglądała, ale jaka wąziutka i drobniutka!
Ja się orientowałam co i jak w tym sklepie - można oddawać i wymieniać normalnie
Dzięki! Jeśli dobrze pamiętam mogą też buty obszyć dostarczonym materiałem

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-09-11, 18:43   #1048
Lemon_Drop
Zadomowienie

Ale gonicie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Właśnie nie robiłam sobie w niej foty w sumie nie wiem dlaczego a na necie na razie nie ma bo to z kolekcji 2014, z Vanessy. Ale oczywiście księżniczka
Gratki!!! No i księżniczka
Cytat:
Mój pewnie "wagowo" się domyślil, że nie mam wcale skromnej i prostej sukni jak mu cały czas wkręcam

Znalazłam grube zaproszenia pasujące do stylu naszego wesela, ale mało ocen i nie wiem czy zamawiac probki..
http://allegro.pl/oryginalne-kolorow...522182380.html
http://allegro.pl/oryginalne-kolorow...523332886.html
Świetne te zaproszenia! Jak przyjdą próbki to proszę o recenzję
U mnie w sprawach ślubnych na rzie zastój.
Resztę nadrobię jutro! Buziaki!
Stary 2013-09-11, 18:47   #1049
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
My przed chwilą zaklepaliśmy termin w kościele Ale się cieszę! Chyba dopiero teraz do mnie tak naprawdę dotarło że bierzemy ślub
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
ja mierzyłam podobną dla zwały w jednym salonie tylko zamiast spodni były leginsy szkoda, że nie zrobiłam zdjęcia! Mogę dziewczyną z moich okolic sprawdzić gdzie był ten salon, żeby mogły sobie zobaczyć w realu, że są takie cuda w salonach
Jak leżała taka kreacja?

Cytat:
Dziewczyny!!!! Już są!!!
Kolor niesamowity, ładnie w nich noga wygląda

Stary 2013-09-11, 18:50   #1050
martucha0205
Rozeznanie

przepraszam ale musze jeszcze 339dds jeszcze nie dawno mialam 500 boze jak ten czas szybko leci!!!

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości