|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwe
Dzień dobry
![]() Melduję wczoraj 15 min interwałów na rowerku, a dzisiaj na wadze 62,3kg Cytat:
![]() "- Cześć, jestem Agula i nie piję 4ty dzień. - Wspieramy Cię Agula." Cytat:
Cytat:
chociaż ten brązik mi się bardziej podoba ![]() Cytat:
co to za szkoła? u mnie też było tyle osób i nie robiliśmy studniówki, tylko imprezę w klubie, bez żadnych nauczycieli. I przynajmniej nikt nie musiał kupować dennej jednorazowej sukienki |
||||
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#423 | ||
|
Tajka
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Dzisiaj obiecuję nie myśleć o tym, czy grzeszę, czym grzeszę.
Day off od restrykcyjnej diety. Oczywiście nie będę też sobie folgować Daję na totalny luz całkowicie Mam takie do Was pytanie. Byłyście kiedyś w Manufakturze w Łodzi ?
Edytowane przez kisiej25 Czas edycji: 2013-09-11 o 16:04 |
||
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
natalka cooo!? 9 baniek? wow. U mnie nie mam pojęcia ile to wyjdzie, ale też pewnie w c.h.u.j.
|
|
|
|
#425 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
Dozuj bankomatowi/tatusiowi informacje o wydatkach
28.08.2015 - 54,9 kg 28.08.2016 - 55,2 kg 28.08.2017 - 52,6 kg Edytowane przez StupidAlice Czas edycji: 2013-09-11 o 16:05 |
||
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwe
zamiast Aguli byłaby Aga albo Agnieszka
bo Agula to parę lat temu na poczekaniu wyszło, nikt tak do mnie nie mówi ![]() ale coś w ten deseń ;D jak alkoholik ale jest dobrze ![]() studniówka to niezły koszt.. wiele osób rezygnuje, bo nie stać ich zwyczajnie... skąd na to brać, jak pensje w naszym kraju każdy wie jakie są.. |
|
|
|
#427 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Wiesz co są sposoby na to żeby było taniej..."za moich czasów" było na sali gimnastycznej, dopiero co niektóre szkoły wynajmowały lokale... A robienie że studniowki królewskiego balu mnie dziwi.
Wiadomo że zawsze są rodziny których nie będzie stać na takie imprezy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#429 | |||
|
Tajka
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
U mojej mamy też - na sali gimnastycznej. Był zwyczaj, że klasy same dekorowały itp. i było dużo lepiej, moim zdaniem, niż teraz. Wynajmowanie jakiś nie wiadomo jakich sal, kateringów itp. Po co ? Przecież chodzi o zabawę, a nie szpan.
|
|
#430 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za pilnowanie się z jedzonkiem i fajkamiCytat:
Cytat:
nareszcie w domku! ale się pogoda popsuła,deszcz pada...
|
|||
|
|
|
#431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biedny, szkoda mi go
|
|||
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
w moim liceum co roku robi się na sali gimnastycznej
w większej tańce, w mniejszej jedzenie i było bardzo fajnie dekoracje robiliśmy własnoręcznie i u nas było świetnie klimat hawajski i wcale nie wyglądało to na robotę licealistów
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie wyjdzie tyle kasy dlatego że idzie tylko 20 osób + klasa chce zaprosić każdego nauczyciela z osobą towarzyszącą. Łatwo policzyć, skoro nauczycieli z osobami będzie 40 a za osobę płacimy 200 zł. + nas będzie 40 osób
A my studniówkę mamy w lokalu, bądź co bądź jest piękny
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka
A to Wy nie robicie studniowki całą szkołą? A buty świetne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda klasa ma swoją
|
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Ania
Bałam się jeść coś z mlekiem ![]() I 2 parówki z szynki, 3 kromki razowego z masłem Ale mam fajny, płaski brzuch ciekawe czy mi coś z wagi spadło po tej nocy, może się w końcu pozbylam nadwyżki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
U mnie wszystkie maturalne klasy mają zawsze razem i w okolicznych szkołach też tak jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka to pójdziecie z torbami jak każda klasa osobno
![]() U mnie zawsze jest tradycja, że wszystkie klasy, czyli 5 wspolnie. Tam, gdzie będziemy mieć jest dużo miejsca i wychodzi około 300 zł od pary a mamy w pięknym lokalu
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-09-11 o 17:36 |
|
|
|
#439 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie w każdej szkole tutaj tak jest że każda klasa robi osobno, ewentualnie dwie klasy robią razem I każdy wynajmuje dom weselny itd.
|
|||
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia ladnie się na Was bogaca lokale...
Dziwi mnie że przez lata nikt tego nie zmienił.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#442 |
|
Rozeznanie
|
Ja też pierwsze słyszę, żeby każda klasa osobno miała studniówkę
u mnie tak było bo byliśmy jedyną klasą ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Zjadłam pyszny obiadek podsmażyłam na oliwie pokrojone na ćwiartki pomidorki cherry, do tego makaron pełnoziarnisty, podziubany wędzony łosoś i parmezan
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zjadlam juz kolacje: pomidory z kielbaska drobiowa w sosie czosnkowym ![]()
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5 klas?
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
13!? taaaaaaaaa
u nas 5. Przy dobrych latach było 8.Teraz coraz mniej dzieci jest. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Ale mam beznadziejny okres w diecie ostatnio. ale nie chcę zrzucać wszystkiego na szkołę i stres.. Po prostu muszę się ogarnąć i przywołać do porządku, bo waga zwyżkuje, ja się czuję kiepsko. Jeszcze wczoraj usłyszałam od koleżanek, że przywaliłam na wadze, bo nawet już płaskiego brzucha nie mam.. Ogólnie to teraz każda dziewczyna wkracza do "akcja studniówka'' Jutro robię lżejszy dzionek w jedzeniu, bez pieczywa i ciężkiego żarcia. A na wadze ponad 66kg
|
|
|
|
#446 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
wielkie oklaski za ćwiczeniaCytat:
Cytat:
strasznie dużo z tego co wiem to u nas studniówka kosztuje coś koło 250zł + 150 osoba towarzysząca (ale wiadomo jak pójdę to sama. )Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#448 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja nigdy nie mam kaca i nie skarżę się na ból głowy Ano przykładna za dobra jestem No cały dzień dzisiaj się męczyłam... a na wieczór wypiłam lampkę wina Haha Ty na odwyku widzę i jak tam, dzień zaliczony? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() alkoholizuje się czy co?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#449 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie mam czym zrobić, bo aparat został w mieszkaniu... jak będę to postaram się obfocić
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
chybabym nie poszła Cytat:
a ja myślałam, że Ty już liczysz ze swoimi kosztami i też pierwsze słyszę, że każda klasa organizuje sama sobie studniówkę u nas było 10 klas podzielone na dwa weekendy i na sali gimnastycznej. A dekorację robiły zdolne artystycznie osoby i sala wyglądała rewelacyjnie I że nauczycieli jest więcej niż uczniów? Bez jaj Cytat:
i za wagę ![]() Cytat:
poza tym zaczęło lać Kremik z dyni wyszedł jak zwykle wyborny zapraszam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||||
|
|
|
#450 |
|
Rozeznanie
|
Miałam się dzisiaj obijać, ale jak już dostałam oklaski, to zaliczyłam 10 min bardzo intensywnego interwału na rowerku, płuca wyplułam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Idzie tylko 20 osób z mojej klasy na 25, będzie więcej nauczycieli niż nas samych 

za pilnowanie się z jedzonkiem i fajkami

podsmażyłam na oliwie pokrojone na ćwiartki pomidorki cherry, do tego makaron pełnoziarnisty, podziubany wędzony łosoś i parmezan
za dobra jestem 
alkoholizuje się czy co?