|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
|
#3542 | |
|
Konto usunięte
|
Tym razem zapowiada się duuuużo ciekawej - http://blogexperts3.evenea.pl/
![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42730789] Ten wątek ma więcej plusów niż sądziłam.[/QUOTE]No ba! My jesteśmy za☠☠☠iste! ![]() Cytat:
2. No bo to są zwykłe ampułki L'Oreal Experts A przepisu na mgiełkę muszę poszukać. Wrzucę jak znajdę.Czyli tylko ja miałam takiego pecha... Extra...
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hiper - brzmi fajnie, a gdzie się wpisuje imię i nazwę bloga tym razem?
|
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
Hiper, zazdroszczę i tego Budapesztu i wypadu listopadowego. Zapowiada się super! Koniecznie zdaj relację po podróży, czy będziesz polecać miejsca, bo już dawno chciałam się wybrać w te okolice.
|
|
|
|
#3545 | |
|
Konto usunięte
|
Tak samo jak ostatnio
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Bylam w Bidze na Nawojki, jak tam ciasno. Byla dostawa jesiennego towaru, ale nie kupilam nic. Zostawilam piekny kremowy zakiet w stylu Chanel z River Island za 30 zl, za maly byl [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42743840] 1. Fakt, że wydaje się jakbyśmy mówiły o zupełnie różnych produktach. Z jakimi lakierami go używałaś? 2. No bo to są zwykłe ampułki L'Oreal Experts A przepisu na mgiełkę muszę poszukać. Wrzucę jak znajdę.[/QUOTE] 1. Na pewno z P2 color victim, Colour alike i Wibo extreme nails. Wydaje mi sie, ze z Essie tez, ale glowy nie dam uciac 2. Ok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3547 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Witam
nie wiem za bardzo, czy tutaj mogę się wciąć z taką sprawą, ale szukałam czegoś co ma w nazwie 'Kraków', więc może nikt mnie nie będzie ścigał z piłą motorową za to Otóż jestem studentką 1 roku w Krk właśnie, wynajmujemy mieszkanie na Pachońskiego. Musimy podpiąć internet do tegoż mieszkania i moje pytanie brzmi. Skąd wziąć internet, żeby było najbardziej odpowiednie na te okolice? Wiadomo, mam na myśli nienaganne połączenie i rozsądną cenę. Z góry dziękuję za jakiekolwiek odpowiedzi, ewentualnie skierowanie na odpowiednie do tego pytania forum
|
|
#3548 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tinulka - zapytaj sąsiadów. Firmy mające daną ulicę w zasięgu zwykle zasypują ją ulotkami, np. u mnie UPC.
|
|
#3549 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pyyychota! Ale ja uwielbiam wszystko co kwaśne lub pikantne Cytat:
Uwolnij się z tego schematu myślowego Rozmiarówka rozmiarówce nie równa ![]() Oby tylko pogoda dopisała to w niedzielę Rysy będą nasze
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2013-09-11 o 12:33 |
||
|
|
|
#3550 |
|
Nie depcze krokusów
|
Właśnie nie ma być pogody na weekend
|
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
Malla, właśnie do tego sposobu też mam zamiar się uciec, tylko jak na razie mieszkanie stoi wolne, bo ja jeszcze pracuję w miejscu mojego zamieszkania, byłam tam tylko raz, więc nawet nie wiem w pobliżu kogo mieszkam
Dlatego tak orientacyjnie chciałam popytać Ale sposób z sąsiadami na pewno bedzie tym finalnym
|
|
#3552 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tinulka - właśnie tego się spodziewałam. Cóż, istotne jest, jak szybko chcecie mieć neta
|
|
#3553 |
|
Wtajemniczenie
|
no najlepiej, żeby już chociaż w połowie października był
|
|
#3554 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42743840]Tym razem zapowiada się duuuużo ciekawej - http://blogexperts3.evenea.pl/
![]() [/QUOTE] Jak na razie dwukrotnie byłam zawiedziona, bo mimo fajnych tytułów prezentacje były łopatologiczne i mówiły o kompletnych oczywistościach blogosfery. Miałam wrażenie, że ja bym je mogła poprowadzić. I odnoszę wrażenie, że tym razem będzie tak samo - jedyne panele na temat których nie mam wiedzy kompletnie mnie nie interesują (vlogi to dla mnie nuda). Szkoda mi więc czasu, jadę z paczką znajomych do chatki w góry i będę grać w mortal kombat ![]() A widziałaś jakie żałosne są te popiersia 3d które były do wygrania ostatnio? |
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
to blisko zgiecia nogi wiec moze bedzie ok-zaczne od specjalnych kremow ale moge zaczac je stosowac dopiero gdy blizna bedzie lekko rozowa...Serio taka lipa? Mnie lokalne sh rozpuscily ostatnio, bede cierpiec w krk ![]() Ostatnio mierzylam oryginalne emu-zostawilam je i wrocilam po 2 minutach...i ich nie bylo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
miałam stracha żeby wejść na wizaż po 2 tygodniach przerwy, zastanawiałam się ile set stron napisałyście pod moją nieobecność
urlop, urlop i pstryk koniec. wróciłam i witam i coś przesyłam ![]() widziałyście kiedykolwiek takie rajtki? http://allegro.pl/eveline-rajstopy-b...480292015.html sprytne, ale moje palce cierpią od samego patrzenia na to!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo... sprytne te rajstopy! Ostatnio biegając w szpilkach open toe pomyślałam, że przydałyby się właśnie takie rajstopy.
|
|
#3558 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zamiast 60mb mieliśmy 2, podejrzewam, że teraz tyle też jest.Z reguły dość szybko zakładają neta. My zamowiliśmy chyba w piątek albo w czwartek, a w poniedziałek przyszedł technik. Cytat:
Ale wynalazek sprytny. Tylko ciekawe czy się szybko nie rwą?
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2013-09-11 o 15:11 |
||
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Btw niezłego szpona ma ta kobieta na dużym palcu. Pewnie zwyczajne rajstopy dziurawi :P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3560 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42749449]Też to zauważyłam. Dużo blogerek kosmetycznych też ma taki długi paznokieć u palucha, nie wiem czemu.[/QUOTE] ja tam blogerką nie jestem, a też mam dłuższy ![]() zatrzymałam się przy Twoim podpisem i powtórzę to co kiedyś pisałam- dla mnie to niezrozumiałe (tak jak pewnie dla Ciebie będzie to, co ja napiszę) że ktoś może być fanem tego serialu nie wiem czy obejrzałam choć 1 odcinek do końca
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czemu Ci się nie podoba ten serial? Ja za to nie mogłam przebrnąć przez jeden odcinek "Plotkary", nie rozumiem fenomenu tego serialu.
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42750726]Ja za to nie mogłam przebrnąć przez jeden odcinek "Plotkary", nie rozumiem fenomenu tego serialu.[/QUOTE]
Ładne ubrania
|
|
#3564 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Cytat:
Ja w wiele seriali wciągnęłam się po trzecim czy czwartym odcinku dopiero. |
||
|
|
|
#3565 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sama do Friendsów podchodziłam 3 czy 4 razy. Obejrzałam 1 odcinek do połowy i wyłączałam dziwiąc się, że ludzie zachwycają się czymś tak durnym ![]() Któregoś weekendu wróciłam do domu i zastałam mamę zapłakaną, jak się okazało, ze śmiechu przy jednym z odcinków, więc znów odpaliłam, ale efekt ten sam. Aż któregoś wieczora Tż poprosił mnie, abym się w ciemno na coś zgodziła. Ok, wchodzę w to, odpowiedziałam. Okazało się, że chciał abyśmy razem obejrzeli trzy pierwsze odcinki, jeden po drugim. Nie powiem, żeby mnie porwały, ale zaczęłam dostrzegać pozytywne aspekty i włączenie kolejnego odcinka nie było już takim bólem. Do końca I sezonu Friendsów kochałam na zabój ![]() Dziś do obejrzenia zostało mi kilka ostatnich odcinków X serii, które dawkuję sobie od roku z wielkim bólem serca i oglądam na specjalne okazje - urodziny, imieniny itp. GG, gdy skończą się Suitsi odpal sobie pierwszy sezon (może anglojęzyczny a z polskimi napisami? Lub odwrotnie? Jako dodatkowy profit) - jestem pewna, że ich pokochasz, tak jak cały świat Wątpliwości miałabym co do SdC, ale nie Ciebie ![]() Cytat:
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2013-09-11 o 18:58 |
||
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lipa i między wieszakami ledwo mieści się jedna osoba, więc jak ktoś chce wyjść, to wszyscy muszą wyjść, żeby go przepuścić. Ja muszę w końcu iść do środowego lumpa, bo Biga mnie rozczarowała. Nie patrzyłam, ale skoro na mnie był za mały to obstawiam 36. Mam już taki żakiet, kupiłam na wyprzedaży w C&A, ale jak zobaczyłam ten z RI w sh to musiałam go zmierzyć, szkoda, że był za mały
|
|
|
#3567 |
|
Konto usunięte
|
A oglądałaś ten serial? Nawet na filmwebie zapytałam czy warto się wciągać i wszyscy "tak, tak, po kilku odcinkach się wciągniesz", ale strasznie się nudzę jak go oglądam. A szkoda, bo myślałam, że będę się tak ekscytować jak większość ludzi. Może zrobię jeszcze jedno podejście i spróbuję.
|
|
|
|
#3568 |
|
Nie depcze krokusów
|
alma mater - od strony wizualnej jest ładny, ale generalnie nie moje klimaty. Obejrzałam wszystkie sezony
|
|
#3569 |
|
Pani Buka
|
mnie jakoś w ogóle nie kręcą seriale i książki o życiu amerykańskich nastolatków, strasznie mnie wkurzają
to ich wspaniałe życie, chłopaki, imprezy i rozbijanie się samochodami. przeczytałam pierwszy tom "Pretty Little Liars" bo dostałam za darmo e-booka, to ledwo dobrnęłam do końca. tak samo męczył mnie "Pamietnik księżniczki" czy jak to tam się nazywało. no ale w ogóle serialami to ja jestem bardzo zacofana, chociaż stopniowo odhaczam te z listy "kultowych"
|
#3570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Uwolnij się z tego schematu myślowego

Zamiast 60mb mieliśmy 2, podejrzewam, że teraz tyle też jest.