|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Jestem na chwilę, Domcia już padła - bardzo wcześnie i prawie nic nie zjadła, więc pewnie długo nie pośpi.
Tż wykupił wszystkie puchy mleka jakie mieli w rossie ![]() Tresselo wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() Jaka za pierwszego ząbkaCytat:
dla Samiego. Ale masz zdolnego syna ![]() Taaaak - cycki w cieście francuskim uwielbiam Jak na razie jadłam tylko z pieczarkami i serem żółtym. Ale muszę spróbować też innych kombinacji, np. z owocami
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
U mnie to samo, stresu w ciąży więcej niż chyba przez całe moje życie i Ola jest dzieckiem idealnym jesli chodzi o nocne spanie
|
|
|
|
#964 |
|
Zakorzenienie
|
Jeny dziewzyny jestem wypompowana mam dość dnia dzisiejszego;( mam jęczydło jęczydłowate do tego stać stać stać nawet jej w łózeczku zostawić nie moge no bo boje się ze odleci w tył i walnie się w główke, w krzesełku płacz jak sama zostaje na puzzlach płacz, sikam w sekunde dwójke robię w dwie sekundy, do tego jęczy niby na sen daje butle bo też głodna a ona co? odłożona do łózeczka chwile udaje że śpi a za chwile chce stać w łózeczku
nie czuje rącz i poproszę nowy kręgosłup !!!
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Mika ogromnie się cieszę! Kamień z serca Silver trzymajcie się dzielnie i dużo zdrowia dla Darii i dla mamy Dziewczyny jak Wy dajecie radę ze wszystkim? Ja nic nie ogarniam, Malizna płacze jak znikam na pół minuty, nie chce się sama bawić. Obiad jadłam dzisiaj ponad godzinę, a na koniec i tak wywaliłam co zostało bo zimne no i ile idzie jeden talerz męczyć. Kompletnie nie mam na nic czasu, a co to będzie jak Mała zacznie chodzić, już pewnie w ogóle zarosnę brudem i będę jeść suche sznitki
|
|
|
|
#966 |
|
Wtajemniczenie
|
książkowo, bez najmniejszych powikłań
|
#967 |
|
Zadomowienie
|
Bokeh, luzik, Pstryczkowa Ci znajdzie na all nowy kręgosłup
a tak poważnie to Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Amelka tak mi pogryzła cycki ze normalnie az mam gwiazdki przed oczami. Co to będzie jak bedą zęby, tymi dziąsełkami tak sciska aaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
|
|
|
|
#970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a buty piękne !!! ![]() Cytat:
dzięki oby![]() lece do małej...
|
|
#971 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Współczuje a co do kręgosłupa do zgłoś się do Pstryczkowej
|
|||
|
|
|
#972 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam dużo stresu i moje dziecko źle śpi. To u mnie by się zgadzało. W dodatku musiałam się oszczędzać to leżałam i myślałam
|
|
|
|
#973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#974 |
|
Zadomowienie
|
Debrah, Amelka jest prześliczna
A Ola jak próbuje jej wcisnąć obiadek i zaczyna jojczyć to rękami macha próbując mi stracić to, co mam na łyżeczce i krzyczy nienienienie nie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
No a zasypianie u mnie to też, niby śpi za chwilę się przekręca, jest na czworaka, siada, wstaje, nie kończąca się opowieść, aż w końcu pada. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah jaka Amelka jest śliczna!
Bokeh mam nadzieję że to jednorazowy wyskok Hani i że jutro będzie lepiej ![]() Macie jakieś wieści od Bijkory? Silver Odezwij się do nas,napisz co z Daria ![]() Blogerko a mogę zapytać dlaczego płakalaś codziennie? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj. Marsi właśnie właśnie,gdzie będziesz? ![]() Blanka dzisiaj cały dzień krzyczała,tzn tak pozytywnie. Ciekawe czy ja gardło nie boli Tak się świetnie bawi głosem.Jutro rano mamy szczepienie,boję się I jutro mamy 4 rocznicę ślubu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
fewcia - bez wdawania sie w szczegoly -strach przed porodem, i to paniczny!
|
#978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale ze mnie idiotka! Kazałam bratu mleka nakupić w rossie bo promo i co?! Nie dałam mu karty i tyle promo widziałam
ech Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Do rossa nie dotarłam
ale za to Dady w Biedronce już kupione . 3 duże paki , każda za 49,99. Wiecie , że od jutra są w promocji ???? Pisałam zresztą już o tym ![]() ![]() ![]() I jakieś chusteczki mąż kupił, kawkę i pizze mrożona ![]() ![]() edit: Widać białą kreseczkę na dziąsle na dole, chyba 1 , więc czekamy na ząbka
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-09-11 o 21:06 |
|
|
|
#981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to miałaś cc planowane??
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
sorki ze nie cytuje ale tak na szybko przegladnelam co pisalyscie ![]() troche jestem przygnebiona bo dopiero co we wtorek cora do przedszkola wrocila a dzis na noc znow goraczka ![]() witam nowa mamusie wiem tez ze ktoras (silver) jest w szpitalu buziaki dla Was Laurko ziajka ma sorbitol, ja uzywalam nenedent - nie ma ani floru ani sorbitolu. O takiej http://www.aptekagemini.pl/nenedent-...czoteczka.html
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2013-09-11 o 20:44 |
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas dalej ząbków ani widu, ani słychu...
Za to dzisiejsze, wczorajsze i przedwczorajsze karmienie udane. Dzisiaj wyglądało to tak:8:30 kaszka. 12:00 deserek. 15:00 mleko (byliśmy na mieście i nie miałam ze sobą nic innego, gdybyśmy byli w domu, to o tej godzinie byłby obiadek). 18:00 obiadek - zupka z cukinii. 20:00 mleko na sen. Do tego dojdzie mleko w nocy jeszcze. Czasem 2 mleka. Zależy od nocki. Chyba całkiem dobrze?
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
charliz, fewcia- Inowrocław i Ciechocinek
Meneq- u mnie w ciąży też straaasznie dużo stresu i łez , do tego awantury byly z teściową takie,że aż skurcze przedwczesne mnie brały, potem miałam wypadek samochodowy w 36 tygodniu ciąży, przedwczesny poród spowodowany stresem powypadkowych, do tego ciąża wysokiego ryzyka a moje dziecko poza kilkoma nocami, gdzie zaszkodził banan albo taka nocka jak dziś-ale to na palcach można zliczyć to generalnie śpi bardzo spokojnie, tyle,że do cycusia dużo ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Bokeh a Ty karmisz jeszcze piersią?? |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Mika, przedtem mi ucięło cytat Twój BARDZO SIĘ CIESZĘ, ŻE JEST W PORZĄDKU!!!
Filmiki i zdjęcia dzieciaczków cudne a raczej dzieciaczki na zdjęciach i filmikach ![]() Meneq ja bardzo się w ciąży denerwowałam przez tą k**wę szwagra. A poza tym ogólnie jestem nerwowym człowiekiem. I nie licząc nocek kiedy Dadolo ząbkował, lub coś mu dolegało, to w zasadzie od powrotu ze szpitala ładnie śpi, tylko budzi się na jedzenie. Dziś też miałam jęczydło jęczydłowate, do tego jestem żywym zapalnikiem, bo wyobraźcie sobie że Pani promotor łaskawa była mi odpisać na maila w końcu i... zwaliła winę na mnie ona nie ogarnia tego, że nie reagowała na próby kontaktu i w momencie, kiedy prace mam napisaną i część badawczą zamiast praktyką musiałam zastąpić, by się ratować, ankietą to ta ma do mnie pretensje!!!no szał pał normalnie ![]() Dostałam @
|
|
|
|
#986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cyce w cieście francuskim, muszę spróbować ![]() Cytat:
Amelcia jest przesłodka Cytat:
|
|||
|
|
|
#987 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za☠☠☠iscie !!! zdolniaszka z tej Amelci naszej Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#988 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kochana trzymaj się dzielnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/pasta-zel-do-zebow...526629998.html |
||||||||
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#990 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam dziewczyny, nie mam jak sie odnosic, ale pamietam o Was tylko jedno napisze
Mika tak bardzo sie ciesze, ze nie masz pojecia, mialam dzis ciezki dzien, ale dzieki Twojej wiadomosci ide spac w znakomitym humorze, buziolki dla Juleczka naszego kochanego |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

za pierwszego ząbka
nie czuje rącz i poproszę nowy kręgosłup !!!

dzięki ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ech 
, Samuel lubi zblendowany sos ale nie całkiem tylko tak troszkę