Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 00:12   #1111
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
http://orteil.dashnet.org/cookieclicker/

Dziwi mnie, że spędziłam przy tym pół dnia
A jak tam magisterka?
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 00:29   #1112
cholernarejestracja
Copyraptor

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;42759574]A jak tam magisterka? [/QUOTE]
jutro idę do promotora
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 01:12   #1113
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Mają więcej postulatów i mają cel. Moim zdaniem to co myślisz w tym temacie jest krótkowzroczne. Bo kilka razy będziesz miała problem z dojazdem... A to, że mają na celu m.in. Twoje dobro to nic? Mnie to dziwi bardzo.
Moje?

Cytat:
Dla mnie wszystko co ma na celu obalenie tego rządu ma sens.
Iiii... jednak nie pogadamy
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 02:07   #1114
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Mnie ten wątek nie tyle dziwi, co przeraża, serio. Aż założyłam konto wreszcie, żeby skomentować, ale jakoś tak nie mogę się zebrać, na leżąco to niewygodnie ;/

---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Oglądam rozmowy w toku.... Nie wiedziałam, że można bać się gołębi i motyli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja się boję gołębi to znaczy, z daleka je nawet lubię, ale z bliska boję się strasznie, tym bardziej, że one jak mnie widzą, to robią się jakieś agresywne.
No ale ja w dzieciństwie bałam się nawet biedronek a jeszcze do niedawna ważek... i ciem, panicznie.
Jestem pełna fobii :s
Nomi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 02:23   #1115
mary_poppins
sissy that walk

Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Oglądam rozmowy w toku.... Nie wiedziałam, że można bać się gołębi i motyli.

Moja siostra panicznie (naprawdę, panicznie) boi się ciem i motyli, więc nic mnie nie zdziwi w tej kwestii Ja się za to koszmarnie boję pszczół, os i takich tam.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 02:43   #1116
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Moja siostra panicznie (naprawdę, panicznie) boi się ciem i motyli, więc nic mnie nie zdziwi w tej kwestii Ja się za to koszmarnie boję pszczół, os i takich tam.
o tak, bzyczących też się boję mimo że 15 lat mieszkałam obok jakichś dwudziestu uli...
Stary 2013-09-12, 02:49   #1117
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez Nomi_ Pokaż wiadomość
o tak, bzyczących też się boję mimo że 15 lat mieszkałam obok jakichś dwudziestu uli...
20 uli? Koszmar... Ja miałam tego lata jakiegoś pecha do pszczół i os, jak były w okolicy to musiały się przypieprzyć akurat do mnie i latały mi koło twarzy, brr. Podobno nie są agresywne same z siebie, ale ja nie ufam im pasiastym dupom.
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 03:01   #1118
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
20 uli? Koszmar... Ja miałam tego lata jakiegoś pecha do pszczół i os, jak były w okolicy to musiały się przypieprzyć akurat do mnie i latały mi koło twarzy, brr. Podobno nie są agresywne same z siebie, ale ja nie ufam im pasiastym dupom.
Zdarzają się takie oszalałe, które niestety są agresywne bez powodu, ale to na szczęście rzadko, inaczej bym tych 15 lat nie przetrwała raczej . Teraz też nie mam szczęścia, bo uli w okolicy nie mam żadnych, za to pszczół i os pełno. A ja niestety w strachu reaguję nerwowo i zdarza mi się zapiszczeć na ulicy
Stary 2013-09-12, 08:12   #1119
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Dla mnie wszystko co ma na celu obalenie tego rządu ma sens.
To idź też pod sejm i wrzeszcz razem z nimi Bo takie protesty zwracają uwagę na pewne problemy, zgadzam się, ale rządu tym nie obalą.

Mnie dziwia ludzie narzekający, że sa korki czy objazdy z powodu remontu- to lepiej jeździć po dziurach i rozwalać sobie zawieszenie

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:17   #1120
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
No dokładnie, miałam identyczne zdanie na ten temat. Jeszcze jakby mi mama robiła, to bym mogła ewentualnie zrozumieć te teksty. Ale właśnie najbardziej jęczała mi koleżanka, która miała obiad od mamy w domu, więc robić nie musiała.

A mnie dziwi, że miałyście termosy dobre. Bo co ja kupię, to albo się rozlewa, albo ciepła nie trzyma :/
Mój termos umarł. Znaczy coś się poluzowało czy kij wie co i zaczął przeciekać Od tego czasu nie ufam termosom. Ani automatom na uczelni. Noszę jak za smarka plastikową butelkę z przestudzoną herbatą. Albo wodę z lidla, bo mam dwa kroki z uczelni
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:22   #1121
myycha
Rozeznanie

Cytat:
No ale ja w dzieciństwie bałam się nawet biedronek a jeszcze do niedawna ważek... i ciem, panicznie.
Jestem pełna fobii :s
Do niedawna?? ojoj a co zrobiłaś, że już się nie boisz?? ja prawie mdleje jak je widzę, dre się na ulicy, gdziekolwiek gdzie to coś przeleci obok mnie.. i ludzie na mnie patrzą conajmniej dziwnie
myycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:22   #1122
201708160922
Konto usunięte

Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Mój termos umarł. Znaczy coś się poluzowało czy kij wie co i zaczął przeciekać Od tego czasu nie ufam termosom. Ani automatom na uczelni. Noszę jak za smarka plastikową butelkę z przestudzoną herbatą. Albo wodę z lidla, bo mam dwa kroki z uczelni
A ja lubie kawe z automatu, ale to rujnuje moj budzet.

W kwestii debili na mojej uczelni. Kupilam kiedys jakas czerwona hebate, hibiskus lub cos w ten desen. Podchodzi koles: o, krwiomocz pijesz?

Anlejka, a moze manierka? Taka plastikowa (tez uzywalam )?

Edytowane przez 201708160922
Czas edycji: 2013-09-12 o 09:23
201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 09:32   #1123
ajah
wańka wstańka

Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość

W kwestii debili na mojej uczelni. Kupilam kiedys jakas czerwona hebate, hibiskus lub cos w ten desen. Podchodzi koles: o, krwiomocz pijesz?

Stary 2013-09-12, 09:39   #1124
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myycha Pokaż wiadomość
Do niedawna?? ojoj a co zrobiłaś, że już się nie boisz?? ja prawie mdleje jak je widzę, dre się na ulicy, gdziekolwiek gdzie to coś przeleci obok mnie.. i ludzie na mnie patrzą conajmniej dziwnie
Chyba po prostu wyrosłam z tego chociaż nie wiem, jak bym zareagowała jakby taka na mnie usiadła, brrr. Kiedy ilość moich fobii przekroczyła wszelkie granice zaczęłam narzucać sobie panowanie nad strachem. Da się jednak
Stary 2013-09-12, 09:50   #1125
Dzikun
Zakorzenienie

Co Wam powiem, to Wam powiem, ale mam w jednym budynku na uczelni najpyszniejszy barszczyk czerwony pod Słońcem
Tylko kubeczki siakieś takieś liche, bo się poparzyć łatwo można.
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:17   #1126
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Co do żywienia szkolnego- pamiętam jak w podstawówce miałam kanapkę z ciemnego pieczywa. Ludzie się dziwili co ja jem, czy to spalony chleb czy jakiś murzyński
Stary 2013-09-12, 10:21   #1127
monicar
Zakorzenienie

U nas się pizzę na godzinę wychowawczą zamawiałoGorzej jak się dowóz opóźniał i przychodziła na fizykę i dziwnie wszyscy musieli do toalety

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-09-12 o 10:22
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:28   #1128
anlejka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość

Cicho, cicho! Ja chciałam sobie kupić taki termos na jedzenie żeby obiady sobie nosić na uczelnię Bo miałam zajęcia od 9:30 do 19:30. Z czego inaczej busy mi nie jechały, więc 8:15 już byłam na uczelni, a potem miałam gdzieś godzinę okienka, potem dwie. I takie bezsensowne siedzenie było. O ile na wiosnę można było wyjść i usiąść pod wierzbą, w październiku zbierać kasztany i szyszki, których jest pełno dookoła budynku, tak w zimie no cóż... Dwa razy się poszło na sanki i zjeżdżało między akademikami. Ale tak przemarzłyśmy, że nie powtórzyłyśmy tego nigdy więcej
Teraz mam w sumie dwa-trzy dni zajęć w tygodniu i to od 10-14/15, więc kanapki wystarczą i woda. W razie czego do bufetu można ze swoją wodą zalecieć i poprosić panią o przegotowanie

Cholerka! Włączyłam Twoje ciasteczka! Pisałam ćwiczenia na w.f. dziś i ciasteczka sobie lecą w tle i kręcą biznes. Jak się spóźnię na lekcje na 11:50 to... to no!
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 10:59   #1129
WhiteCherry
Zakorzenienie

patrzcie na to ogłoszenie kopiuję, póki nie skasowane

Cytat:
Witam, oferuję do wynajęcia przytulny pokój dla maksymalnie dwóch osób, ok. 16m, cena za pokój (odstępne) 500 zł + media. Pokój jest wyremontowany i urządzony nowymi meblami (duże łóżko, szafa, biurko, półki, w pokoju znajduje się również lodówka). Lokalizacja w centrum Krakowa, okolice ronda Grzegórzeckiego, kilkaset metrów do ronda Mogilskiego i na UEK. Teren ogrodzony.

Do pokoju przynależy łazienka oraz wc w domu obok. Pokój urządzony jest w garażu typu blaszak stojącym na podwórku (ocieplony + grzejniki w środku) Teren pilnowany przez psa. Pies biega po podwórku od godziny 22, w związku z czym chcąc wracać później należy się z nim wcześniej zaprzyjaźnić (ew. kupić kiełbasę, np. pod Halą Targową, otwarte do ok. 2-3 w nocy). Jedna ściana pokoju to drzwi wejściowe (również ocieplone styropianem). Polecam, blisko centrum, tanio i bezpiecznie!

Do pokoju doprowadzony jest internet (+30 zł miesięcznie, istnieje możliwość zmiany pakietu).

http://www.gumtree.pl/cp-pokoje-do-w...edia-522691640
Stary 2013-09-12, 11:04   #1130
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
Teren pilnowany przez psa. Pies biega po podwórku od godziny 22, w związku z czym chcąc wracać później należy się z nim wcześniej zaprzyjaźnić (ew. kupić kiełbasę, np. pod Halą Targową, otwarte do ok. 2-3 w nocy).
Nie wierzę...
Stary 2013-09-12, 12:10   #1131
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Nie wierzę...
Niezłe - ale mnie bardziej zainteresowała lokalizacja tego pokoju - garaż typu blaszak, otwierając drzwi od tego pokoju wychodzimy od razu na zewnątrz, łazienka i WC w domu obok... No wiem, może jestem wygodna, ale w życiu nie chciałabym biegać zimą na każde siusiu do domu obok, do tego te marsze rano i wieczorem w szlafroku.
Tam są gdzieś foty tego "przytulnego pokoju"?
Stary 2013-09-12, 12:17   #1132
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Dziwi mnie moja siostra. Wyjechała na studia 200 km od domu, na studia zaoczne, i uważa się za lepszą ode mnie, bo ona wyjechała na studia, a ja idę tylko na dzienne, i to niedaleko domu. Bo ona jest pani z wielkiego miasta już. I że jej mama płaci tylko 500 zł miesięcznie za studia, a ona ma TYLKO 1200 na swoje wydatki (mieszka z ciotką, dorzuca się 300 zł miesięcznie do budżetu, zostaje jej 1200 zł, mama jej płaci telefon). Jest wielce pokrzywdzona, bo musi pracować (siedzi i sprzedaje bilety na autobusy, a wygląda to tak, że siedzi na fejsie cały dzień i od czasu do czasu bilet sprzeda). No a to, że poszłam na te studia blisko domu, żeby mamie trochę pieniędzy na życie zostało, żeby nie musiała mi dawać na życie, na studia, na mieszkanie itd to już inna sprawa. Ja jestem GORSZA, bo nie wyjechałam.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:22   #1133
siarka40
Szef ds. Wymianek

A ona wybrała świadomie studia zaoczne?
Stary 2013-09-12, 12:22   #1134
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Niezłe - ale mnie bardziej zainteresowała lokalizacja tego pokoju - garaż typu blaszak, otwierając drzwi od tego pokoju wychodzimy od razu na zewnątrz, łazienka i WC w domu obok... No wiem, może jestem wygodna, ale w życiu nie chciałabym biegać zimą na każde siusiu do domu obok, do tego te marsze rano i wieczorem w szlafroku.
Tam są gdzieś foty tego "przytulnego pokoju"?
Były foty Tylko że ogłoszenie już zniknęło, a na kopii Google nie da się tych zdjęć powiększyć, tylko miniaturki można zobaczyć -> http://webcache.googleusercontent.co...edia-522691640

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:28   #1135
201604181004
Konto usunięte

Lol ladny ten pokoj ale za takie niedogodnosci to ktos oszalal. 500 zl i oplatami.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:30   #1136
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Dziwi mnie moja siostra. Wyjechała na studia 200 km od domu, na studia zaoczne, i uważa się za lepszą ode mnie, bo ona wyjechała na studia, a ja idę tylko na dzienne, i to niedaleko domu. Bo ona jest pani z wielkiego miasta już. I że jej mama płaci tylko 500 zł miesięcznie za studia, a ona ma TYLKO 1200 na swoje wydatki (mieszka z ciotką, dorzuca się 300 zł miesięcznie do budżetu, zostaje jej 1200 zł, mama jej płaci telefon). Jest wielce pokrzywdzona, bo musi pracować (siedzi i sprzedaje bilety na autobusy, a wygląda to tak, że siedzi na fejsie cały dzień i od czasu do czasu bilet sprzeda). No a to, że poszłam na te studia blisko domu, żeby mamie trochę pieniędzy na życie zostało, żeby nie musiała mi dawać na życie, na studia, na mieszkanie itd to już inna sprawa. Ja jestem GORSZA, bo nie wyjechałam.
Od kiedy to jakiekolwiek studia są gorsze? Skąd ma pewność, że dostanie wymarzoną pracę po zaocznych 1200 zł ładny pieniądz.
Za to mojej znajomej mama twierdzi, że studia zaoczne to głupota, bzdet i człowiek się nie uczy, tylko dzienne dają możliwość wypowiadania się . Kobita, która ani dnia nie była na studiach może oceniać

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
Były foty Tylko że ogłoszenie już zniknęło, a na kopii Google nie da się tych zdjęć powiększyć, tylko miniaturki można zobaczyć -> http://webcache.googleusercontent.co...edia-522691640
Myślałam, że to jakiś zwykły blaszak z blachą w środku i pryczą a tu luksusy
Stary 2013-09-12, 12:31   #1137
siarka40
Szef ds. Wymianek

Ruby, dzięki.
BTW po kij ktoś wrzuca takie ogłoszenia, jeśli je za chwilę usuwa?

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Lol ladny ten pokoj ale za takie niedogodnosci to ktos oszalal. 500 zl i oplatami.
Fakt, ładny, nawet bym nie powiedziała, że to garaż^^.
Stary 2013-09-12, 12:32   #1138
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Ruby, dzięki.
BTW po kij ktoś wrzuca takie ogłoszenia, jeśli je za chwilę usuwa?

Fakt, ładny, nawet bym nie powiedziała, że to garaż^^.
Może ktoś sobie jaja robił po prostu

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:32   #1139
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0
Konto usunięte

Jeśli zniknęło to znaczy, że ktoś już wziął?
150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 12:38   #1140
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Ruby Invicta Pokaż wiadomość
Może ktoś sobie jaja robił po prostu
Mówisz?

[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;42765489]Jeśli zniknęło to znaczy, że ktoś już wziął?[/QUOTE]
Pewnie przekonał go ten wieczorny przymusowy jogging z (przed) psem.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości