|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
cześć
jestem lekko przeziębiona i leci mi z nosa ![]() byłam wczoraj na kontroli i dreny nadal w uszku ![]() ![]() i to na tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej
Wlasnie sobie odpoczywam po calym dniu. Caly czas cos. Na szczescie mala dobrze i kochana. Jak przyszlam do domu to przybiegla do mnie i tulila sie kolo 5 min. Bylam w szoku. Ona naprawde przezywa te rozstania ![]() Ph a co to za syropek? Zdrowka dla bobka. Blue az tak zle???? O rany. U nas sie polepszylo. Kladzie sie pogada do miskow i zasypia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Obecna!
Ale sie narobilam... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3994 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny! Pumka ten syrop to Loma vital
![]() mam spadek formy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam właśnie o uczuleniu na proszek-u nas nie ma suchych plam. Ta wysypka pod naciskiem zanika. Obejmuje "tylko" policzki, uszy, ręce, pupę i nogi. Brzuch i plecy czyste.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
u nas chyba na dobre się rozkręca teraz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Zakorzenienie
|
Tutaj używam takiego jak na zdjęciu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | ||
Zakorzenienie
|
Po godzinie zasnęła!!!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Martynka na ogół zasypia nawet bez gadania... Także ta godzina ciągnęła się w nieskończoność. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
Blue biedna mala, niech juz im wyjda te zeby i koniec zabkowania i laczenia z nim wszystkich dolegliwosci:/ ech
Haniu u nas nie ma tego cacka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Phdwao, jaką dawkę i w jakiej postaci podajesz Nurofen? Masz go podawać tylko w przypadku wysokiej temperatury? Współczuję wrzasków u lekarza... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dużo zdrówka dla dzieciaczków! Tych chorujących i tych ząbkujących żeby nie cierpiały!
ph, Jasio niby tylko 100g przybrał ale weź pod uwagę że zaczął śmigać i teraz spala dwa razy więcej kcal. Rozumiem że teraz się martwisz, ale przyjdzie czas gdzie będzie po obiedzie jadł kanapki i zagryzał bananem i będziesz się dziwiła gdzie on to mieści. Moja siosta ma takiego niejadka (wiem jak się go karmiło, bo jakiś czas się nim zajmowalam jak był malutki), teraz jak ten niejadek ma 7 lat to wraca po szkolnym obiedzie i je drugi w domu, zajada słodyczami i jogurtami także zacznie rosnąć intensywnie to sam zacznie podbierać jedzenie z lodówki ![]() Co ja tam miałam napisać... no kolejny test negatywny, brak @... a ja stwierdziłam że to wale... może tak ma na razie być żebym jeszcze mogła powariować z Sarą, ponosić ją w chuście i w ogóle... może to jeszcze nie czas na powiększanie rodziny. Ostatnio miałam ciśnienie żeby się udało w końcu, ale chyba odpuszcze i zajmę się sobą. Będę więcej ćwiczyć i lepiej jeść, a jak się zaciąży w końcu to będę w lepszej formie niż teraz. Kurczę nadal plecy mnie bolą, a ostatnio nieregularnie ćwicze na kręgosłup i mam za swoje lenistwo... Dziewczyny macie znajomych z dziećmi, spotkałyście się może z problemem u dzieci 2-4 lata z zatrzymywaniem kupki. Tzn. nie chcą robić i świadomie to kontrolują zaciskając nóżki itd? Powodem nie jest tego zatwardzenie bo kupka jest dobra, tylko chyba coś psychicznie blokuje. Nie chodzi tu o Sare, tylko 3 letniego chłopca. Rodzice stają na głowie i nic nie daje, a poszedł już do przedszkola i stres jeszcze większy... ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- A te paputki nadają się dla dzieci z wysokim podbiciem?? Podobaja mi się kurde, ale Sara ma te problem z bucikami że ją od góry uciskają i boje się w ciemno kupować. |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas cały czas na wysokich obrotach. Pokazuje rodzince ciekawe miejsca w Szkocji, jutro prawdopodobnie destylarnia whisky ![]() Haniu mam nadzieje, ze znikną te plamki u Dorotki. My od początku używamy proszku persil non bio, jestem z niego zadowolona. Młody nie reaguje na niego w żaden sposób. Phdwao wydaje mi sie, ze mój waży podobnie jak Jaś. Na chwile obecna nie przejmuje sie tym, ze to mało... Młody potrafi zjeść z apetytem, dały czas jest w ruchu więc nie ma jak przytyc. Jak dla mnie jest ok. Blue mam nadzieje, ze Tynia zacznie Tobie normalnie zasypiac. U nas ogólnie nie ma problemów, ale synek musi być zmęczony any bezproblemowo zasnąć sam w lozeczku ![]() Nicki ![]() ![]()
#4005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Od jutra pieluszki Dada w promocji. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4006 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Odkąd mieszkam w UK zawsze używam płynów do prania-dla nas i dla dzieci. Jakoś mam wrażenie, że proszek źle się wypłukuje z ubrań ![]() Dla mnie ten persil non bio to rewelacja-wszystkie plamy schodzą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Zakorzenienie
|
te paputki są zrobione w całości z mięciutkiej skóry i to one dopasowują się do stopy, nie na odwrót. Na nodze trzymają się dzięki wszytej gumce. Są mięciutkie, polecane przez ortopedów, bo najbliżej chodzenia boso. Myślę, że możesz spokojnie kupować
#4008 |
Zakorzenienie
|
witam sie znowu chora......
mała tez zle spała.. dziewczyny, moja R ma naokoło ust takie krotski czerwone, domyslam sie ze to moze byc od smoczka. Ale ma tez zajada na ustach w kąciku..... czy powinnam isc do lekarza czy cos kupic na smarowanie?? Dodam ze ona wiecznie łązi za naszym psem i go całuje. Nie idzie jej upilnowac bo tak jak ona psa tak pies Ją lubi i sie wiecznie przytulają ![]()
#4009 | |
Zakorzenienie
|
Witam.
Phdwao - zdrówka dla J. Blue - córcia też trochę mnie wczoraj wymęczyła. Haniu - R. chyba miała uczulenie na proszek. W miejscach kontaktu z prześcieradłem (a pod body wypranym w innym proszku nie) pojawiły się czerwone kropeczki. Kasik - teraz czekamy na informację o dobrym słuchu! ![]() Cytat:
Spotkałam się z terminem "zaparcia nawykowe (u dzieci)". Jeden z linków: http://czasdzieci.pl/eksperci/artyku...awykowe_u.html Przeczytaj przede wszystkim odpowiedź, bo sam problem jest trochę inny. W tym, co czytałam wcześniej było napisane, że takie problemy mogą mieć dzieci późno sadzane na nocnik, ale na pewno przyczyn może być więcej. Jeszcze mam zapas z poprzedniej promocji. Kupiłam wtedy dużo i wyjechałam na wakacje bez pieluch. ![]() w domu. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-09-12 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Rozeznanie
|
hej, boli mnie gardło buuuuu
Jakie leki na przeziębienie można stosować przy kp? Ciastek mozesz podac linka do sprzedawcy u którego kupowałas kiedys ciuchy na allegro i byłaś zadowolona? |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Zakorzenienie
|
A dopiero co mąż kupił dade w normalnej cenie
![]() U tego dzieciątka jednak zapalenie ucha ![]() Emil jeszcze śpi ![]()
#4012 |
Zakorzenienie
|
Haniu jedziem chyba do Crieff. W edynburgu byliśmy w niedziele
![]()
#4013 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Nicki dzieki! Podnioslas mnie na duchu! Dziewczyny proszw o kciuki zawizlismy mocz do badania, pelen wor byl, udalo sie pobrac, Jas zawszw sika jak puszczam wode do wanny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=28758159 i jeszcze jden (najczesciej u niego zamawiałam ale gdzies mi uciekł, poszukam pozniej to wstawie linka
![]() |
#4015 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() 40 dc a ja nadal bez okresu... ![]() Dziś powinny mi przyjść testy, więc trzymajcie kciuki, tylko nie wiem za co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Rozeznanie
|
Agunia te skórzane paputki nie spadają z nóżki?gumka trzyma solidnie? Jak rozmiarówka wychodzi, ona nosi teraz buciki 21, a widziałam że jest rozmiar 20-21 i zastanawiam się czy nie będą małe?Można je gdzieś stacjonarnie zobaczyć?
Mała lubi nosić buciki, ale kapcie z befado mają trardą podeszfę i widzę że jej niewygodnie, ona często siedzi, raczkuje jeszcze. A bez paputek stópki ma zimne jak lody, mamy kafelki i panele w domu, dywanów brak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4018 | |
Zakorzenienie
|
Zdrówka dla wszystkich chorujących dzieciaczków ![]() Cytat:
![]() bez życia jestem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie pogoda dziś jakaś zmienna ![]() ![]()
![]() |
#4020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.