W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 14:02   #1381
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez ewqa135 Pokaż wiadomość
Mam 24 lata, TŻ 25. 17 sierpnia wzięliśmy ślub i zaczęliśmy staranka. Mieszkamy i pracujemy w ok. Tarnowa. Nie wiem co jeszcze.. pytajcie jak coś Was interesuje
Witaj to powiedz może jeszcze czy porobiłaś badania i czy wszystko ok?
Stary 2013-09-12, 14:03   #1382
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
tez mocno trzymam kciukasy na pewno na tescie pojawia sie II kreseczki, ja tak czuje ***
Dziękuję
Stary 2013-09-12, 14:04   #1383
iwonka87
Raczkowanie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Sama juz nie wiem kiedy testowac Tez sie boje ze wyjdzie 1 kreska.. moze poczekam po prostu do spodziewanej @...... ale to trudne wiec na pewno nie dam rady... jesli jutro nie przyjdzie to moze w sobote tescik? albo w ndz? my to mamy ciezkie to zycie.
iwonka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:05   #1384
(kicia)
Zakorzenienie

Zalamana_girl czasem kobieta musi sobie popłakać. A czas szybko minie. Ja sobie nawet nie wyobrażam jakby mi TZ miał gdzieś wyjechać a co dopiero na taki czas. Dasz radę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:05   #1385
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwonka87 Pokaż wiadomość
Sama juz nie wiem kiedy testowac Tez sie boje ze wyjdzie 1 kreska.. moze poczekam po prostu do spodziewanej @...... ale to trudne wiec na pewno nie dam rady... jesli jutro nie przyjdzie to moze w sobote tescik? albo w ndz? my to mamy ciezkie to zycie.
Może poczekaj do soboty? Tak w razie w
No ciężkie ciężkie
Stary 2013-09-12, 14:07   #1386
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Rozumiem Cię Popłacz sobie, nic innego Ci nie pozostaje
A potem jak już wyjdzie to spróbuj to odwrócić i cieszyć się wolnością
Porób rzeczy które możesz robić tylko sama bo Twój tż np ich nie lubi. Wymyśli cokolwiek A jak wróci to będzie sama radość
Najgorsze jest to, ze jak poplacze to 10000 razy mi gorzej , niestety.
Niby Tz powtarza mi, ze jedzie tylko do pracy itp, ale mnie to nie pociesza kompletnie :/
ehhh chyba za bardzo przesadzam, wmawiam sobie, ze to TYLKO 2 tyg, a wcale to nie pomaga :/

na pewno bedzie radosc ale wolalabym to wszystko przespac, zeby szybko bardzo wtedy minelo

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Zalamana_girl czasem kobieta musi sobie popłakać. A czas szybko minie. Ja sobie nawet nie wyobrażam jakby mi TZ miał gdzieś wyjechać a co dopiero na taki czas. Dasz radę
Ja wlasnie tez sobie nie wyobrazam tego wyjazdu, jeszcze jak sie dowiedzialam o tym dzisiaj.... ehhh masakra

dziekuje za wsparcie i witam w ogole wsrod nas kochana

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:08   #1387
iwonka87
Raczkowanie

Najchetniej to juz bym dzisiaj zrobila:P jestem teraz w pracy i nawet test mam w torebce:p ale powtarzam sobie "dzis nie wolno" chociaz moja zasada "co ma byc to bedzie" :P musze wytrzymac do soboty a Ty jutro?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 14:09   #1388
ewqa135
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Witaj to powiedz może jeszcze czy porobiłaś badania i czy wszystko ok?

Tak, byłam u gin przed starankami, zrobiłam badania - wszystko ok
ewqa135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:11   #1389
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha no tak bywa

Ja jestem w kropce... bo w sumie mam już chyba teraz najdłuższy cykl w historii ostatnich cykli... no i jak jutro temperatura spadnie to będę wiedziała, że już pozamiatane ale jak się odbije? Nie wiem czy lecieć na tą betę? Kurcze jak ma kosztować 55 zł to dość sporo a jak ma wyjść negatyw... ale z drugiej strony jak się odbije to chyba coś jest na rzeczy...? tak felernie wypada akurat na weekend... gorzej jak na wynik trzeba by było czekać dłużej niż w ten sam dzień... zgłupiałam
Kochana nie chce być złym prorokiem, ale mi też się odbiła i okres zaraz potem przyszedł
Mam nadzieję, że w Twoimprzypadku będzie inaczej, ale nie ryzykowałabym z betą jeszcze, wybrałabym zwykły test
Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Nie będę wam ściemniać, mam doła i chce mi się płakać Leżę tu jak ostatnia sierota, żadnych badań mi dzisiaj nie zrobili, nikt nic mi nie mówi, nikt nie może nic poradzić na te bóle, a dzisiaj po obchodzie w ciągu 1,5 godziny złapały mnie 5 razy Teraz jest już ok, ale wtedy wzięłam nospę i nic nie pomogła, nie będę więcej tego brała Obok mnie leży ciężarówka, która zaraz będzie rodzić, co chwilę mierzą bicie serduszka jej dziecka, a ja nie wiem, czy kiedykolwiek usłyszę mojego Jeszcze jest na to za małe, ale nie wiem, betę mi wczoraj zrobili, a nawet rano nie raczyli powiedzieć, jak wysoka wyszła

Hej, myślałam o tobie i Max ostatnio, gdzie zniknęłyście
Pytaj ich jak beta! Muszą CCi powiedzieć
Cytat:
Witam się Mogę do Was dołączyć?
Staranka zaczęliśmy od sierpnia, przed nami 2 cs
witamy

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:16   #1390
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Najchetniej to juz bym dzisiaj zrobila:P jestem teraz w pracy i nawet test mam w torebce:p ale powtarzam sobie "dzis nie wolno" chociaz moja zasada "co ma byc to bedzie" :P musze wytrzymac do soboty a Ty jutro?
Tak jak coś to jutro. Jutro by było 14dpo.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Kochana nie chce być złym prorokiem, ale mi też się odbiła i okres zaraz potem przyszedł
Mam nadzieję, że w Twoimprzypadku będzie inaczej, ale nie ryzykowałabym z betą jeszcze, wybrałabym zwykły test

Pytaj ich jak beta! Muszą CCi powiedzieć

witamy
Eh no mam nadzieje, że będzie inaczej... mi też się już nie raz odbijała w poprzednich cyklach ale potem odrazu na drugi dzień spadała a tu był skok do 37 stopni na drugi dzień znowu 37 i dopiero dziś ciut spadła.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Tak, byłam u gin przed starankami, zrobiłam badania - wszystko ok
No to bardzo dobrze

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-09-12 o 14:16
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:18   #1391
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak coś to jutro. Jutro by było 14dpo.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Eh no mam nadzieje, że będzie inaczej... mi też się już nie raz odbijała w poprzednich cyklach ale potem odrazu na drugi dzień spadała a tu był skok do 37 stopni na drugi dzień znowu 37 i dopiero dziś ciut spadła.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

No to bardzo dobrze
trzymam mocno kciuki żeby u Ciebei było inaczej niż u mnie

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 14:21   #1392
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki dziewuszki, dobrze że Was mam to mam się kogo poradzić! Zrobię tak jak mówicie! Fakt faktem kasa nie mała więc lepiej zrobić teścik jak już a jakby co na betę w poniedziałek
Trzymajcie kciuki, żeby moja temperaturka wzrosła
Cytat:
God Of War 20 wiem jak to jest... jutro mam termin spodziewanej @............... jesli nie bedzie to robie tescik......... boje sie... Mam nadzieje ze wyjda nam pozytywnie Trzymam kciuki
dziewczyny trzymam mocno za was obie !!!!
Czy jeszcze za kogoś trzymać ??
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:21   #1393
God Of War 20
Zakorzenienie

Dobra idę do tego sklepu i do chrześniaka zajrzę.
Stary 2013-09-12, 14:25   #1394
Pacynka
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Cytat:
boje się robić ten test bo nie chce oglądać I kreski... eh no cóż nie ma co gdybać, jutro będzie wszystko jasne
Rozumiem Cię bo dziś właśnie to zobaczyłam jak mnie na testowanie podkusiło. Tylko, że u Ciebie jest dużo lepsza tempka niż u mnie. Tez mam jutro sądny dzień w tym cs. Zobaczymi czy mi tempka podskoczy czy znów spadnie, a może się taka już utrzyma.
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:30   #1395
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Nie będę wam ściemniać, mam doła i chce mi się płakać Leżę tu jak ostatnia sierota, żadnych badań mi dzisiaj nie zrobili, nikt nic mi nie mówi, nikt nie może nic poradzić na te bóle, a dzisiaj po obchodzie w ciągu 1,5 godziny złapały mnie 5 razy Teraz jest już ok, ale wtedy wzięłam nospę i nic nie pomogła, nie będę więcej tego brała Obok mnie leży ciężarówka, która zaraz będzie rodzić, co chwilę mierzą bicie serduszka jej dziecka, a ja nie wiem, czy kiedykolwiek usłyszę mojego Jeszcze jest na to za małe, ale nie wiem, betę mi wczoraj zrobili, a nawet rano nie raczyli powiedzieć, jak wysoka wyszła

Hej, myślałam o tobie i Max ostatnio, gdzie zniknęłyście

Fon, kochanie
Właśnie widziałam, że leżysz w szpitalu, ale widziałam też jak pisałaś, że fasolka bardzo szybko rośnie!
A jak fasolka rośnie to i beta na pewno
Pytaj się co i jak, proś o informacje

Może to taka Twoja natura z tymi skurczami i nic złego się nie dzieje?

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 14:35   #1396
(kicia)
Zakorzenienie

dziękuję za miłe przyjęci

teraz lecę z mężem do szpitala bo jego chrzestny trafił tam kilka dni temu a jesteśmy jego w sumie najbliższą rodziną
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:40   #1397
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:

teraz lecę z mężem do szpitala bo jego chrzestny trafił tam kilka dni temu a jesteśmy jego w sumie najbliższą rodziną
O jak miło Leć i wracaj do nas jeszcze
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:41   #1398
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
A skąd dokłanie jesteś ??

Oj kochana, uszy do góry i będzie dobrze

Z Sosnowca
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:44   #1399
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

W ogole mam wrazenie, jakby mojemu Tżtowi nie robilo to roznicy czy jedzie tam na te 2 tyg, czy moze na miesiac, a nawet rok... normalnie zadnej reakcji, tylko ciagle mi powtarza, ze to tylko praca , ehhh
kiedys, jak sie 2 dni nie widzieliscie, to steskniony byl, a teraz zadnej roznicy , mam wrazenie, ze mu to nie robi ;( ;( ;(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 14:45   #1400
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
dzisiaj jest 14 dzien po owu.... jesli wierzyc testom bo ja w tym cyklu nie mierzylam temp. Mam cykle 28 29 dniowe i 12 dnia cyklu test owulacyjny pokazal 2 kreseczki wiec przyjmuje ze na 2 dzien mialam owulacje. Jesli zle mysle to wyprostujcie moja wiedze:P

Ja robiłam 14 dni po owu w dniu spodziewanej @ i wyszły 2 kreseczki
Cykle miałam 29 dniowe.
Tobie też życzę II krech

Edytowane przez Seleniti
Czas edycji: 2013-09-12 o 15:03
Stary 2013-09-12, 14:45   #1401
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:

wracaj tutaj szybciutko i zdrowka dla chrzesnego meza ;*

Stary 2013-09-12, 14:54   #1402
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewuszki, dobrze że Was mam to mam się kogo poradzić! Zrobię tak jak mówicie! Fakt faktem kasa nie mała więc lepiej zrobić teścik jak już a jakby co na betę w poniedziałek
Trzymajcie kciuki, żeby moja temperaturka wzrosła

Trzymam kciuki za temperaturke i II piękne krechy

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
U nas w Tesco jest na szczęście jedna kolejka i monitor który pokazuje do której kasy trzeba iść Nawet jak sie zdarzy nam iść do sklepu to wszystko jest szybko i bezstresowo. Nikt się nie wpycha i woła do kasy jak już jest w trakcie płacenia poprzednia osoba

Witaj

Cudnie!!

Nie chcę Cię urazić jakoś, ale dla mnie takie testy są dziecinne
Jak facet mający 26 lat może gadać takie głupoty? Przypomina mi to trochę mojego byłego męża i potem pokazał i nadal pokazuje jak nieodpowiedzialnym i dziecinnym jest człowiekiem... Córkę ma za nic.
Nie życzę Ci tego, ale jednak dla mnie to nie do pojęcia

Ja biorę 2x2

Rozumiem Cię Popłacz sobie, nic innego Ci nie pozostaje
A potem jak już wyjedzie to spróbuj to odwrócić i cieszyć się wolnością
Porób rzeczy które możesz robić tylko sama bo Twój tż np ich nie lubi. Wymyśli cokolwiek A jak wróci to będzie sama radość
Nie uraziłaś
Mój poprzedni facet był dziecinny, a on i mój obecny są w identycznym wieku, a różnią się niczym woda i ogień na szczęście w porę się opamiętałam i posłałam gdzie pieprz rośnie, wiem o czym mówisz bo mój ojciec taki jest od zawsze miał mnie i mojego brata w szerokim poważaniu nawet teraz nic go nie interesuje, nawet jak mama zarządała rozwodu bo on nadużywał alkoholu, to również nie zmądrzał. Niektórzy nigdy nie dojrzewają ...Niestety...
Stary 2013-09-12, 14:55   #1403
Pacynka
Rozeznanie

Cytat:
W ogole mam wrazenie, jakby mojemu Tżtowi nie robilo to roznicy czy jedzie tam na te 2 tyg, czy moze na miesiac, a nawet rok... normalnie zadnej reakcji, tylko ciagle mi powtarza, ze to tylko praca , ehhh
kiedys, jak sie 2 dni nie widzieliscie, to steskniony byl, a teraz zadnej roznicy , mam wrazenie, ze mu to nie robi ;( ;( ;(
Zalaman, nie załamuj się Ja myślę, że on tak nie myśli tylko po prostu faceci tak mają. Nieraz nie okazują co czują tak jak my. Zobaczysz jak wróci...
Mój tez kiedyś na tyle wyjeżdżał i cierpiałam i też mi się wydawało identycznie jak Tobie, a później okazało się inaczej. Dziś juz stara się nie brać tak długich zleceń.
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 14:59   #1404
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Z Sosnowca
Też tak przypuszczałam po reakcji TŻ
Mam nadzieje, że się nie gniewasz

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:02   #1405
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:

Dokładnie tak ja pisze Pacynka, nie zamartwiaj się, główka do góry, wszystko będzie dobrze Ja tam bym już dawno wybiegała myślami co to będzie jakby Mój wrócił po takim wyjeździe
Stary 2013-09-12, 15:02   #1406
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Zalaman, nie załamuj się Ja myślę, że on tak nie myśli tylko po prostu faceci tak mają. Nieraz nie okazują co czują tak jak my. Zobaczysz jak wróci...
Mój tez kiedyś na tyle wyjeżdżał i cierpiałam i też mi się wydawało identycznie jak Tobie, a później okazało się inaczej. Dziś juz stara się nie brać tak długich zleceń.
Mam nadzieje, ze masz racje
Moj sobie wymyslil, ze musi jechac, bo wiecej pieniedzy zarobi... ehhh przeciez pieniadze sa wazne, ale nie najwazniejsze...
Mnie sie te 2 tyg nie podobaja i tyle, a najgorsze, ze sa to ostatnie 2 tyg moich wakacji, przed powrotem na uczelnie i wolalabym ten czas spedzic z nim, bo wiadomo niby to 5 rok, ale zajme sie pisaniem pracy, lataniem po bibliotekach , archiwach itp, , co pochlonie moj czas i od razu zmniejszy sie nasz wspolny czas

Stary 2013-09-12, 15:02   #1407
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Też tak przypuszczałam po reakcji TŻ
Mam nadzieje, że się nie gniewasz

Nie no coś Ty
Stary 2013-09-12, 15:04   #1408
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość

Dokładnie tak ja pisze Pacynka, nie zamartwiaj się, główka do góry, wszystko będzie dobrze Ja tam bym już dawno wybiegała myślami co to będzie jakby Mój wrócił po takim wyjeździe
Niby to dobry pomysl , co piszesz
ale ja na razie nie umiem sie pogodzic z samym wyjazdem
a w czasie kiedy go nie bedzie wypada mi termin @ i gdyby sie nie pojawila mielismy "razem" testowac, a tak , beznadzieja

Stary 2013-09-12, 15:07   #1409
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Niby to dobry pomysl , co piszesz
ale ja na razie nie umiem sie pogodzic z samym wyjazdem
a w czasie kiedy go nie bedzie wypada mi termin @ i gdyby sie nie pojawila mielismy "razem" testowac, a tak , beznadzieja

rozumiem Cię , jakoś ten czas zleci, ani się obejrzysz, a on znów będzie tulił Cię w swoich ramionach
Stary 2013-09-12, 15:10   #1410
iwonka87
Raczkowanie

Juz sama nie wiem co myslec... chyba z 2 kreseczek nici..... Czuje taki wielki i wydety brzuch..... takie dziwne uczucie w nim niby nie ciagniecie tylko sama nie wiem jak mam to okreslic... no i czuje sie wilgotna... myslicie ze to oznaki nadchodzacej @?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości