|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Dziękuje Kochane
Dałam radę ale tylko dlatego, że do 18 nic nie zjadłam, dietka leży po całości. Dziś miałam tak płaski brzuch jak nigdy (wiem, że to przez odwodnienie ale taki fajny był ).Temperatura wróciła do normy i już się dobrze czuje, mam nadzieje że na wieczór mnie nie złamie znów ![]() Nie będę wiele pisać, wizyta u endo PORAŻKA. Wiem mniej niż wiedziałam. Ten endo powiedział, że mam dwie odrębne choroby ale na jedną pomimo objawów mnie nie będzie leczył Nie muszę mówić, że ewidentnie się nie znał na rzeczy według niego 5 lekarzy było w błędzie ![]() Nie wiem co zrobię, powoli kończą mi się pomysły, mam wrażenie że najlepiej byłoby gdybym sama sobie zdiagnozowała chorobę a ich zadaniem było wypisanie recepty...
|
#512 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
|
|
|
#513 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem co Ci poradzić...straszna jest ta ich niewiedza...i to,że Ty musisz przez to przechodzić...
|
|
|
|
|
#514 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
Ja byłam po Młodego i zaraz ide z nim di dentysty bo mu się stale wybijaja ![]() Na obiad zjadłam jajecznice z warzywami. |
|
|
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
Mam robić badania i jak spadnie w końcu to mnie będzie leczyć - absurd. To był kolejny, chciałam potwierdzić że muszę mieć ten test stymulujący przysadkę no ale ten wymyślił, że to co innego ![]() Cytat:
Myślałam o tym ale w PL nie mam ubezpieczenia a jak pomyślę jakie są terminy do lekarzy...do tego raczej muszę mieć specjalistyczne badania, które robią tylko na diagnostyce w szpitalach a tam się nie dostane tak łatwo. Wykrakałam sobie
|
|
#516 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
anns_ moja praca to będzie praca biurowa siedząca przed komputerem w Carrefourze na sklepie, także tam nie ma mowy o żadnym jogurcie czy jabłku, bo od razu bym poszła na straty :P pracowałam wczesniej tez w carrefourze na innym stanowisku i nie było mowy o czymkolwiek, nawet herbaty, czy kawy. Jedynie mogę mieć wodę. Tak więc musi mi wystarczyć przerwa 15minutowa, przy czym 1minute drogi do jadalni, spowrotem też i zostaje jakieś 13 minut...
No to od dziś nie bede liczyc tak skrupulatnie kalori, tylko będę jadła to co mi sie zachce, pod warunkiem ze nie jest to pizza albo chipsy itp ![]() Nawet kupiłam dziś w przecenie (bo termin się konczy) ciastka markizy, wyglądają jak Hity czekoladowe tylko bezglutenowe, firmy Schar czy jakoś tak, za 2,5, podczas gdy ich regularna cena to 11,5 :P dlatego, że konczy sie termin, ale jesli nie jest to jogurt i warzywo, to ja uznaje że jeszcze chwile dłuzej wytrzyma, pomimo daty i myślę, że takie jedno ciastko, mimo ze ma tłuszcze i cukier, to co jakiś czas nie zaszkodzi, a wręcz wskazane, żeby nie odmawiać sobie ciągle słodyczy, a na dodatek nie ma mąki pszennej:P
|
|
#517 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Melduje 11 km biegu
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo tutaj zamierzam pójść do ginekologa i zrobić USG i zapiszę się jeszcze raz do poprzedniego endo i uświadomię go, że nie jestem w stanie kupić na własną rękę tego hormonu nawet w Polsce. Okazało się, że jest to jakiś anabolik, który nielegalnie koksiarze wstrzykują sobie (coś a'la hormon wzrostu, który de facto też sobie wstrzykują ).Brawo za biegi Jak będę w PL to też planuje biegać Już nawet dresy kupiłam specjalnie Oby tylko pogoda była. U mnie jeszcze gorąco, dziś powyżej 30 było.
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-09-12 o 16:43 |
|
|
|
|
#519 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
Napewno trafisz na świetna pogode
|
|
|
#520 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VI
Cytat:
W Biedronce mięsa wieprzowe -20% i winogrona 3.49 ![]() Właśnie zjadłam pomidory z chudym twarogiem i sosem czosnkowym Wypilam dziś też 4 l wody ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#521 | ||
|
Tajka
|
Za dwie godzinki kładę dzieciaki spać i zabieram się za drugi level shreda.
Czeka mnie katorga ?
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę na piwo
trochę przerwy było od czasu do czasu teraz zamierzam.... taaa jutro coś chcą na tańcach, sobota wesele, ale
|
|
|
|
#523 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
A co tam Życie jest zbyt popaprane, aby przejść przez nie na trzeźwo
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dwa tygodnie będę już w PL W zasadzie ten dzisiejszy też powiedział, że to może być przysadka ale jego zdaniem to jajniki źle produkują hormony a osobno mam problem z tarczycą (szkoda tylko, że oba organy są stymulowane przez przysadkę ale on twierdzi, że to zbieg okoliczności). Tylko tu jest dziwna sprawa bo ginekolog powiedziała, że z jajnikami wszystko w porządku więc specjalista w swojej dziedzinie by się mylił... Ten powiedział, że mogę zrobić to badanie z tym hormonem ale on nie wie gdzie i on uważa, że to nie przysadka bo uwaga "to się rzadko zdarza"
|
|
#525 | |
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
No proszę Cię, bo rzadko to Tobie nie mogło się przytrafić?!? Argument powala Może endokrynolog-ginekolog?
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#527 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#528 | ||
|
Tajka
|
dla mnie za samozaparcie (sarkazm)Bo tak to cholera jest. Zrobię sobie jeden wieczór grzechów i następnego dnia dopada mnie kompuls, bo przecież "i tak już wczoraj...". Melduję na kolację:
niech żyją plany Ok. Za godzinę planuję:
|
|
#529 |
|
Rozeznanie
|
Kisiej nie przejmuj się
też bym pożarła coś słodkiego, ale jak już się ładnie trzymam cały dzień, to mi szkoda :p na obiadek pożarłam bułkę ziarnistą wydrążoną i nafaszerowaną smażonymi pieczarkami, cebulą i szynką, to wszystko zapieczone z odrobiną parmezanu
|
|
|
|
#530 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i chyba uda się przeżyć w końcu dzień bez grzechów
![]() I owsianka (mleko, płatki owsiane, otręby, banan, olej kokosowy, płatki kokosowe) II pierś z kurczaka w papirusie, brokuły, pestki słonecznika III serek wiejski z łyżką dżemu domowego (truskawka+jeżyna :slina), jabłko IV makrela wędzona Bez 2Śniadania, bo za późno wstałam. Za 2h lecę biegać
|
|
|
#531 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Kuźwa. Dobra. Nic straconego. Wracam i się przecież nie będę załamywać. Wszystko jest dla ludzi
|
|
#532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja kiedyś też się zaparłam i miesiąc nie jadłam słodyczy, ale to chyba właśnie tylko po to, żeby sobie udowodnić. Ja tam bez słodyczy jestem nieszczęśliwa i koniec grunt żeby się właśnie nauczyć, żeby to się nie kończyło kompulsami, ja jestem na dobrej drodze bez kitu, jak człowiek wyluzuje, to wszystko jakoś tak lepiej idzie... a u mnie to zawsze było tak, ze kupiłam jakieś tam słodycze, zjadłam połowę i już mnie mdliło, ale musiałam zeżreć do końca, bo przecież "od jutra się odchudzam, to zjem żeby nie kusiło"
|
|
|
|
|
#533 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Dzisiaj zrobiłam dokładnie to samo
|
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Kisiej ja tygidnia nie wytrzymalam ...
Brzuch mnie boli i ide się położyć. Jutro rani muszę dom ogarnąć a popołudniu Młody ma urodziny w McDonald. Wiem, wiem fatalne miejsce no ale.... Dobrej nocy dziewczynki
|
|
|
|
#535 |
|
Rozeznanie
|
Ja tak robiłam latami, czasami dzień w dzień
także teraz się uczę zdrowego podejścia do słodyczy, od dłuższego czasu mam jakieś ciastka w szafce ale ich nie ruszam nie żeby zawsze się to u mnie kończyło sukcesem anulciak to jeszcze w macu urodziny wyprawiają? u mnie pousuwali te sale a zawsze mówiłam TŻtowi, że to byłoby idealne miejsce na wesele |
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
głowa mnie boli i mam jakąś rozgrzaną twarz i zarumienioną..
|
|
|
|
#537 | ||
|
Tajka
|
dzo coś piła !?
Melduję tylko, że umarłam umieram i ogólnie zbieram zwłoki z podłogi. Shred level 2 zaliczony dzień pierwszy. Umieram. Nawet nos mnie piecze od potu
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
za cwiczenia i spadki
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A znowu nie chcę być chora.. Więc jutro zostaję w domu, w łóżku i wygrzewam się. dla Ciebie!
|
|
|
|
|
#540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
1. Jestem niewyspana (wstałam o 5 a jutro powtórka z rozrywki) 2. muszę się uczyć angielskiego a nic mi się nie chce (patrz punkt 1) 3. Czuję się jak tłusta, leniwa, nażarta świnia, przez co tymbardziej nic mi się nie chce i mam ochotę se ![]() 4. Wydaje mi się że utyłam 5. Bolą mnie plecy 6. ... i w ogóle No pomarudziłam sobie. teraz to chyba przeczytam ten angielski jeszcze raz i idę spać, bo nie wytrzymiem. :/ Mam nadzieje, że do jutra mi przejdzie i w końcu zepnę poślady i się za siebie wezmę bo jak na razie to chyba jestem największym obibokiem na wątku... Dla wszystkich ćwiczących05patus01 hejo ![]() Cytat:
![]() Miałam próbować interwałów, ale jakoś tak wyszło, że w ogóle nie ćwiczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratulacje. Cytat:
![]() Znaczy ja jeszcze nie wiem ile zapłacimy za studniówkę bo jeszcze nikt nic nie zaczął organizować. ![]() Sikorka "przytul: ach ci lekarze ... skonsultuj się jeszcze z innym bo bo tekstach stwierdzam, że ten lekarz u którego byłaś to "genialny" jest. trzymaj się tam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

(wiem, że to przez odwodnienie ale taki fajny był
).

i myślę, że takie jedno ciastko, mimo ze ma tłuszcze i cukier, to co jakiś czas nie zaszkodzi, a wręcz wskazane, żeby nie odmawiać sobie ciągle słodyczy, a na dodatek nie ma mąki pszennej:P

Jak będę w PL to też planuje biegać
Oby tylko pogoda była. U mnie jeszcze gorąco, dziś powyżej 30 było.

trochę przerwy było
Ten powiedział, że mogę zrobić to badanie z tym hormonem ale on nie wie gdzie i on uważa, że to nie przysadka bo uwaga "to się rzadko zdarza"
Może endokrynolog-ginekolog?
skonsultuj się koniecznie w Polsce, choćby prywatnie, zdrowie najważniejsze

A znowu nie chcę być chora..