Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XXI część wątku powinna się nazywać:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 5,45%
Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy 14 25,45%
Wszystkie foczki poszły rodzić - jak tu z nudy nie urodzić?! 3 5,45%
Część porodów za nami, reszta z nas też pragnie zostać mamami 2 3,64%
Która kolejna się rozpakuje, wielkie napięcie się tu buduje 11 20,00%
Kiedy nastąpi porodu data, tż zostanie nazwany "tata"? 6 10,91%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 16 29,09%
Która teraz pójdzie rodzić? Której czop zacznie odchodzić? 0 0%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 16:02   #2311
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Cały dzień chodzę z tym bólem jak na @ No oszaleję! Robię się coraz bardziej marudna...
może weź nospę

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:03   #2312
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013, cz. XX

siema niech ktoś mi streści ostatnie 17 stron tż dziś nie musiał iść do pracy więc się tak leniliśmy cały dzień w łóżeczku bo pogoda syfiasta
rodzi któraś? czy luzik?
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:07   #2313
matallewar
Zakorzenienie

Luzik

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:08   #2314
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Cały dzień chodzę z tym bólem jak na @ No oszaleję! Robię się coraz bardziej marudna...
to weź nospe
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:14   #2315
misia332
Zakorzenienie

zostałam odwieziona pod konsulat i z spod niego odebrana

weszłam, oczywiście tłum ludzi, ale Pani mnie pamiętała i mówi "a pani ze mną była umówiona, proszę, proszę ". Poszłam bez kolejki. wypisałam wniosek, zapłaciłam 15 euro, pogadałam z panią, poinformowała mnie jeszcze, że da mi jedno zaświadczenieo, które jest potrzebne, że JA TO JA, mimo, że zmieniłam nazwisko, bo tutaj kobieta nie zmienia i dla nich to dziwne.

Poczekałam 15 minut i dostałam wszystko do ręki. Wypytałam jeszcze o to jak potem z maluchem załatwić papiery.

no ale później czekałam na TŻ szefa chyba 2 godzinki. Pochodziłam po sklepach, wypiłam kawę i w końcu zadzwonił, że jedzie.

Kupiłam małemu body i UWAGA duże płatki kosmetyczne, bo tutaj nigdzie nie ma.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:15   #2316
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Luzik
no to dobra, można otworzyć jeszcze piwko skoro żadnej nie trzeba wieźć na porodówkę
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:15   #2317
badzia987
Wtajemniczenie

Witam wszystkie foczki i mamusie

Miałam wczoraj wizytę u pipy.
Po pierwsze przez 2,5 tyg. przybyło mi 2,5 kg chociaż jakoś tego nie odnotowałam. No może teraz juz wiem skąd te rozstępy ale kurcze nie mam już jamochłona....
Pipa na początku miła była. Jak się czuje itp. Powiedziałam, że zaczęłam być strasznie emocjonalna- najpierw krzyk a potem płacz. Stwierdziła, że normalne i nic na to nie poradzimy.
I tyle z przyjemności a potem:
- dlaczego mam stare wyniki? (bo była 3 tyg. na urlopie)
- dlaczego skoro Mała okazała się mała nie zrobiłam jeszcze usg (bo minęło 2,5 tyg. to nie wiem czy coś by dało badanie po tygodniu a poza tym musze mieć skierowanie)
- dlaczego tak dawno się nie widziałyśmy- bo jak ostatnio się widziałyśmy to odpowiedziała, że skończyła pracę i mnie nie przyjmie. A poza tym powiedziałam, że sukces i tak bo chcieli mnie dopiero na 25.09 zapisać.
Ogólnie trochę po mnie pojechała ale śmiać mi się z tego chciało ( ah te moje hormony). Jej wina- nie moja.
Wzięła na fotel, pobrała próbkę na paciora no i wtedy mnie na otro zbadała... ja pierdziu aż się spociłam bo takie to nieprzyjemne było. Generalnie szyjka zgładzona, dziecko bardzo bardzo nisko. Także powiedziała, że na pewno w terminie nie urodzę tylko daje mi max 2 tygodnie...I koniecznie torba już musi być spakowana więc nie wiem czy tylko straszyła czy jak...I po budowie stwierdziła, że poród będzie szybki..- hehe - zobaczymy

Dostałam skierownie na USG i uwaga...mam jutro (można? można!!!) , i do pipy muszę znów w środę przyjść i również się zapisałam (wow)....
I znów coś marudziła na zwolnienie- ale powiedziałam, że internista też marudzi i teraz jej kolej....

A dzisiaj zaniosłam siki i ostatni raz pobierano mi krew i dostałam małą paczkę z ulotkami dot. laktacji i smoczek Miło...

Także niecierpliwie czekam na jutrzejszy dzień ile moja Kruszynka przypakowała przez 3 tygodnie.

A wspominałam wam kiedyś, że moja sąsiadka ma ten sam termin co ja- ja dzisiaj ją spotykam a ta bez brzuszka. Okazało się, że Mała urodziła się 5.08 czyli 2 miechy przed czasem. Cały czas jest w szpitalu... Szok.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:25   #2318
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie foczki i mamusie

Miałam wczoraj wizytę u pipy.
Po pierwsze przez 2,5 tyg. przybyło mi 2,5 kg chociaż jakoś tego nie odnotowałam. No może teraz juz wiem skąd te rozstępy ale kurcze nie mam już jamochłona....
Pipa na początku miła była. Jak się czuje itp. Powiedziałam, że zaczęłam być strasznie emocjonalna- najpierw krzyk a potem płacz. Stwierdziła, że normalne i nic na to nie poradzimy.
I tyle z przyjemności a potem:
- dlaczego mam stare wyniki? (bo była 3 tyg. na urlopie)
- dlaczego skoro Mała okazała się mała nie zrobiłam jeszcze usg (bo minęło 2,5 tyg. to nie wiem czy coś by dało badanie po tygodniu a poza tym musze mieć skierowanie)
- dlaczego tak dawno się nie widziałyśmy- bo jak ostatnio się widziałyśmy to odpowiedziała, że skończyła pracę i mnie nie przyjmie. A poza tym powiedziałam, że sukces i tak bo chcieli mnie dopiero na 25.09 zapisać.
Ogólnie trochę po mnie pojechała ale śmiać mi się z tego chciało ( ah te moje hormony). Jej wina- nie moja.
Wzięła na fotel, pobrała próbkę na paciora no i wtedy mnie na otro zbadała... ja pierdziu aż się spociłam bo takie to nieprzyjemne było. Generalnie szyjka zgładzona, dziecko bardzo bardzo nisko. Także powiedziała, że na pewno w terminie nie urodzę tylko daje mi max 2 tygodnie...I koniecznie torba już musi być spakowana więc nie wiem czy tylko straszyła czy jak...I po budowie stwierdziła, że poród będzie szybki..- hehe - zobaczymy

Dostałam skierownie na USG i uwaga...mam jutro (można? można!!!) , i do pipy muszę znów w środę przyjść i również się zapisałam (wow)....
I znów coś marudziła na zwolnienie- ale powiedziałam, że internista też marudzi i teraz jej kolej....

A dzisiaj zaniosłam siki i ostatni raz pobierano mi krew i dostałam małą paczkę z ulotkami dot. laktacji i smoczek Miło...

Także niecierpliwie czekam na jutrzejszy dzień ile moja Kruszynka przypakowała przez 3 tygodnie.

A wspominałam wam kiedyś, że moja sąsiadka ma ten sam termin co ja- ja dzisiaj ją spotykam a ta bez brzuszka. Okazało się, że Mała urodziła się 5.08 czyli 2 miechy przed czasem. Cały czas jest w szpitalu... Szok.
hehe no pewnie ze jak sie chce to można
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:25   #2319
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak samo już 2 tydzień. Ból jak ból, ale najbardziej mnie dobija to samopoczucie jak na okres - totalny rozstrój emocjonalny i osłabienie... Aż mi się nie chce za bardzo gadać ani pisać

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:26   #2320
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no to dobra, można otworzyć jeszcze piwko skoro żadnej nie trzeba wieźć na porodówkę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-12, 16:30   #2321
papalinka83
Zakorzenienie

Miałam dzisiaj na 16 wizytę u endo w luxmedzie, ale odwołałam, mimo że wyniki znowu mam skopane, ale totalnie nie miałąm mocy, żeby jechać na drugi koniec miasta I teraz się zastanawiam, czy jak tż wróci, to nie pojechać z nim jednak później trochę i spróbować się tak o wbić "na ciążę" bo kurcze jednak powinnam iść, a pani przyjmuje do 20...

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:33   #2322
misia332
Zakorzenienie

http://nocoty.pl/title,Beata-Sadowsk...?ticaid=6114b8

nawet nie wiedziałam, że ona w ciąży.

paplinko może jedź.

Stary 2013-09-12, 16:34   #2323
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
nie wiem czy jest sens przed porodem je pić, nabawicie się później mega nawałów
własnie też o tym myslalam

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:37   #2324
Brydzia_
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Jedne tulą już maluchy, inne wciąż dźwigają brzuchy, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
kupiłaś "2" ?
do mojej biedronki nie przysłali wcale "2" wszytskie inne rozmiary są, a "2" nie ma
Mąż ma misję odwiedzenia 3 biedronek wracając z pracy
Tak 2
Rano bylo duzo 2. Po 14 bylam po druga paczke I co prawda dolozyli paczek po sufit ale ciezko bylo znalezc 2 :p same 4 i 5 praktycznie byly

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:38   #2325
kaska87
Zakorzenienie

wróciliśmy ze spaceru wyszliśmy na ogród, no i kawałek na osiedle, małż mi zabrał wózek i sam Mikusia woził mamy fotki jak zgram to wrzucę
Cytat:
Madzia mówi, że nie chce cyca ssać Także trzymamy żeby się książę namyślił na mamusine mleczko!
nauczy się w brzuchu nie trzeba było ciumkać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:40   #2326
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
kochane problematyczne biusty!

wlasnie przegladam katalog allesa ktory dostalam na targach i widze rozmiary do literki I a wy pisalyscie ze sa tylko do g
moze nie bedzie tak zle
tak jak pisały dziewczyny, one są znacznie mniejsze niż te same rozmiary innych firm
jak któregoś dnia poszłam do sklepu i babka dała mi 80H, a ten sam rozmiar stanika miałam na sobie, to w Allesie jak bawarka wyglądałam. porównałam je sobie i Alles robi o niebo mniejsze mimo, że rozmiar na metce ten.
tak jak nie raz pisałam, rozmiar rozmiarowi nie równy. co firma to inna rozmiarówka.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ale zielone wody rown ie dobrze moga byc przed termienem. nigdy nie wiadomo kiedy dziecko smulke pusci.
wiem juz pisałam,że sama byłam świadkiem w szpitalu jak lasce przed planowaną cc zaczel lac sie zielone
tylko jak jest juz po tp, to zwyczajnie sie stresuje,bo nie wiem co we mnie siedzi

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
mam pytanie bo sister mnie zestresowała odnośnie macierzyńskieo. skoro się przeterminowałam i nie mam l4 bo mi nie wystawili bo niby to juz miałam urodzić to powinnam juz miec złożony wniosek o wcześniejszy macierzyński...który to podobno składa sie dwa ty wcześniej i powinnam mieć zaswiadczenie od położnej czy tam lekarza o terminie porodu /nie wiem czy mi teraz ktoś to wystawi/ ....no ale skąd miałam to wiedziec jak miałam już urodzić i co teraz
dziewczyny przeterminowane a jak jest u was teraz kurna zamiast myśleć o porodzie to myśle o biurokracji zbaniowałam się
nie mam pojecia
na Twoim miejscu poszlabym do internisty i powiedziala, ze mam grype żołądkową, która meczy okrutnie zwlaszcza w tym stanie i ze jak Ci żal,bo chcialas do konca pracowac, a niestety do gina nie mozesz,bo jest na urlopie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
kupiłaś "2" ?
do mojej biedronki nie przysłali wcale "2" wszytskie inne rozmiary są, a "2" nie ma
Mąż ma misję odwiedzenia 3 biedronek wracając z pracy
u nas jest ich najwięcej

za to co do chusteczek to jesli o skład chodzi dobrze oceniane są te z biedonki Fitti - wlasnie są w Biedrze 9,99zł za 3pak.
po necie piszą, że są za cienkie, ale za te cene mozna spróbować, jak nie podpasują młodemu, to ja zużyje.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam info od Passion
Trzymajcie kciuki, Maja ma jutro wyjść

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
mi nie wystawili bez problemu. gin nie mial odstaw (ciaza donoszona, termin minal, nie ma podstawy zagrozenia), lekarz rodzinny stwierdzil ze przeciez ciaza to nei choroba a na nic chora innego nie bylam , dopiero inny gin potrafil mi wystawic zwolnienie na koleny tydzień... w szpitalu i na swiatecznej/niedzielnej pomocy u nas nie wystawiaja l4, odsylaja do rodzinnego...
kurcze, nie sądziłam, że aż tak ciezko jest
mnie sie wczoraj skoczyło i bez problemu wystawił mi zwolenie szpital, w którym chce rodzic. zgłosiłam to do lekarza po badaniu, wpisał mi to w kartę, inny przystawił stempelek i na recepcji wypisali L4

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
to weź nospe
no mnie też dziś od rana męczyło, a to brzuch, a to krzyż, a to jedno i drugie, potem twardniał brzuch, ale nie bolał... nospa nie pomogła, dopiero jak wróciłam z miasta,poszłam w kimę po kiepskiej nocy i juz nie boli

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Mam tak samo już 2 tydzień. Ból jak ból, ale najbardziej mnie dobija to samopoczucie jak na okres - totalny rozstrój emocjonalny i osłabienie... Aż mi się nie chce za bardzo gadać ani pisać
własnie, a dodatkowo mnie wtedy baniak boli i jeszcze ten lekki stan podziembienia - nos zatkany, rozbicie.. to juz w ogole wkurza..
Stary 2013-09-12, 16:41   #2327
Asiek84
Wtajemniczenie

hello

nie tylko mi widzę śnił się poród, naczytałam się opisów dziewczyn hehe... ja miałam tak realny sen, śnił mi sie poród sn i obudziłam się cała zlana potem i od razu poleciałam do łazienki sprawdzić czy nic się nie kluje... później śniły mi się zakupy w Ikei zdecydowanie przyjemniej było śnić

padam, kolega tż załatwił nam miecho z ubojni po 13 zł za kg, mamy więc poporcjowane :szynkę mega wielką (około 6 kg miała), karkówki 3 duże i 3 kawały schabu... aż mi nogi w 4 litery wlazły, ale na jakieś 2 miechy spokój z kupnem mięcha... teraz będę pichcić...

Amelko fajnie że fura dla Michasia juz jest

Ewacia jak się rozpędzasz ze sprzątaniem to do mnie możesz przyjechać... a z L4 to w szoku jestem, że nie chcieli Ci wystawić, mój gin bez problemu wystawia L4 nawet jak jest dziewczyna po terminie

Kaśka wcale nie jesteś matka wariatka, ja uwielbiam patrzeć na śpiącego Jakuba

Czaszka głowa do gór, lepiej jak w szpitalu poleżysz, sprzątaniem sobie głowy nie zawracaj mała najważniejsza, a rzeczy może na all zamów, tż odbierze

Teacherka ja swoją deskę do prasowania mam Viledę, jakiś czas temu były w Biedronce, ja upolowałam na wyprzedaży za 80 zł, poprzednią miałam jakąś no name i służyła nam 5 lat

Matall widzę że Edi reaguje podobnie na meseczki jak mój Jakub jak był mały... jak robiłam sobie błotną maseczkę to od razu kazał mi się myć a z jedzeniem: jak będzie głodny to wtrąbi wszystko co mu dasz, mój 7- latek tez ma czasami focha na jedzenie, wtedy je obiad na kolację

Badzia a to pipa prawdziwa, ja jakiś czas chodziłam do baby, ale po 5 latach wróciłam do mojego obecnego gina i go nie zmienię, tamta pinda tak mnie potraktowała że jak ją widzę to mam ją ochotę zastrzelić
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:42   #2328
misia332
Zakorzenienie

znów mnie męczy rzyganko..... Albo za dużo zjadłam

Stary 2013-09-12, 16:43   #2329
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj na 16 wizytę u endo w luxmedzie, ale odwołałam, mimo że wyniki znowu mam skopane, ale totalnie nie miałąm mocy, żeby jechać na drugi koniec miasta I teraz się zastanawiam, czy jak tż wróci, to nie pojechać z nim jednak później trochę i spróbować się tak o wbić "na ciążę" bo kurcze jednak powinnam iść, a pani przyjmuje do 20...
Ja bym pojechała, jak wyniki kiepskie...

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
http://nocoty.pl/title,Beata-Sadowsk...?ticaid=6114b8

nawet nie wiedziałam, że ona w ciąży.

paplinko może jedź.
Ja nawet nie wiem, kto to

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-12, 16:43   #2330
kaska87
Zakorzenienie

muszę kupić jeszcze termoopakowanie na butelkę, podgrzewacz i jeszcze jeden ręcznik jutro idę na zakupy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:44   #2331
matallewar
Zakorzenienie

Ale mnie plecy i nogi bolą
Zaraz się kładę i nie wstaję.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-12, 16:46   #2332
misia332
Zakorzenienie

asiek przypomniało mi się, że zanim moja mama mnie urodziła, to dzień wcześniej dziadek przywiózł jej połowe świni ze wsi. Ona ją obrobiła i w nocy rodziła.

matal ona prowadziła jakiś program śniadaniowy chyba.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
muszę kupić jeszcze termoopakowanie na butelkę, podgrzewacz i jeszcze jeden ręcznik jutro idę na zakupy
a ile masz ręczników ??

Stary 2013-09-12, 16:47   #2333
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
wróciliśmy ze spaceru wyszliśmy na ogród, no i kawałek na osiedle, małż mi zabrał wózek i sam Mikusia woził mamy fotki jak zgram to wrzucę

nauczy się w brzuchu nie trzeba było ciumkać
no wlasnie, ja czasem mam wrazenie, ze czuje takie jakby rytmiczne ciągniecie w dole brzucha - juz nawet czkawki nie czuje tak czesto.. raz na pare dni
a to ciągniecie sie zastanawiam czy to wlasnie nie kciukiem sie zabawia
Stary 2013-09-12, 16:56   #2334
matallewar
Zakorzenienie

Ewacia na porodówce, jest 8 cm

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Bez kitu, o 16 była na IP, 5 cm, a tu ju 8 cm, zaraz mały będzie na świecie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-12, 16:57   #2335
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
wow!

a jednak odziedziczyła gen po mamie
dobrze, że dziś miała to KTG
Stary 2013-09-12, 16:57   #2336
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Bez kitu, o 16 była na IP, 5 cm, a tu ju 8 cm, zaraz mały będzie na świecie
hehe, takiej to dobrze

Stary 2013-09-12, 16:57   #2337
inwersja
dryfuję słowami

też tak chce, niech mnie jutro zostawią tam
Stary 2013-09-12, 16:59   #2338
misia332
Zakorzenienie

Powiem Wam, że urzędnicy w tym konsulacie, mimo, że to polscy urzędnicy to naprawdę mili.

Ale to chyba dlatego, że mają więcej płacone i pracuję 5 h dziennie.

Aha no i oficjalnie jestem żoną swojego męża

Stary 2013-09-12, 17:00   #2339
matallewar
Zakorzenienie

Ja myślę, ze to ten aktywny tryb życia jej tak pomaga, że tak szybko leci

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-12, 17:00   #2340
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
też tak chce, niech mnie jutro zostawią tam
Inwersja a Ty z TŻ ?? Może spróbuj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości