Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 15:02   #1681
Noely
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Na prawdę uważasz, że posiadania tatuażu w widocznym miejscu jest oznaką braku rozumu? Tak, mój czuły punkt - nienawidze poglądu, ze tatuaże czy inne kolczyki czy dredy robią tylko ludzie o małym rozumku .
Ja mam wymarzony i bardzo przemyślany tatuaż na całą długość przedramienia i jest mi z tym dobrze Ale fakt, że niektórzy to nie wiem skąd biorą pomysły na tatuaże tutaj piękny przykład http://www.pudelek.pl/artykul/44452/...hansson_udany/ Kolczyki też bardzo lubię, a nawet moja mama mi się przyznała, że też lubi takie rzeczy i tak oto kobieta po 50 zrobiła sobie ze mną tatuaż i kolejnego kolczyka

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
o kryminalach tez pisalam kinga uwielbiam i nic nie poradze, a masterton to niestety grafomania ;d
pisalam glownie o polskiej literaturze

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

nie nie, zupelnie mnie nie zrozumialas. uwielbiam tatuaze, sama planuje 2, ale zbieram pieniadze, bo nie chce na tym oszczedzac.
mowilam o tatuazach wykonanych maszynka zrobiona z walkmana i dlugopisu, czy wyblaklych wzorkach na lędźwiach, albo znaczkach anarchii na piersi wykonanych na lawce w parku.

wybacz, zle sie musialam wyrazic.
Mój chłopak uwielbia Kinga, właśnie wczoraj zadowolony po wypłacie kupił sobie jego kolejną książkę Ale na pierwszym miejscu i niego to chyba jednak Murakami jest

Wiecie mi się wydaję, że większość dziewczyn z YT to się śmieję z Szusz, Karolajny i całej tej ich "osobowej" drużyny. Xbebe teraz "delikatnie" nawiązała do tematu, ale kiedyś pamiętam ktoś na live pytał się Cremika o Szusz itd. to odpowiedziała tylko, że ona takich filmów nie ogląda i to nie dla niej. Widać podział. No i Karolina z ekipką też nie chcą się z każdym "przyjaźnić", na filmiku z eventu to sie odcięły od reszty jakby się jakieś lepsze czuły.

Edytowane przez Noely
Czas edycji: 2013-09-12 o 15:18
Noely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:18   #1682
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Ja mam wymarzony i bardzo przemyślany tatuaż na całą długość przedramienia i jest mi z tym dobrze Ale fakt, że niektórzy to nie wiem skąd biorą pomysły na tatuaże tutaj piękny przykład http://www.pudelek.pl/artykul/44452/...hansson_udany/ Kolczyki też bardzo lubię, a nawet moja mama mi się przyznała, że też lubi takie rzeczy i tak oto kobieta po 50 zrobiła sobie ze mną tatuaż i kolejnego kolczyka

Mój chłopak uwielbia Kinga, właśnie wczoraj zadowolony po wypłacie kupił sobie jego kolejną książkę Ale na pierwszym miejscu i niego to chyba jednak Murakami jest

Wiecie mi się wydaję, że większość dziewczyn z YT to się śmieję z Szusz, Karolajny i całej tej ich "osobowej" drużyny. Xbebe teraz "delikatnie" nawiązała do tematu, ale kiedyś pamiętam ktoś na live pytał się Cremika o Szusz itd. to odpowiedziała tylko, że ona takich filmów nie ogląda i to nie dla niej. Widać podział. No i Karolina z ekipką też nie chcą się z każdym "przyjaźnić", na filmiku z eventu to sie odcięły od reszty jakby się jakieś lepsze czuły.
Też mam mój wymarzony .Ale jeszcze trochę poczeka, bo zanim będą na niego fundusze i odpowiedni człowiek do zrobienia... jeszcze chwila. Super mama
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:24   #1683
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
A to w takim razie się zgadzamy Po prostu o ile średnio rozumiem wymagania, że lekarz czy pani pracująca w banku nie powinni mieć widocznych tatuaży to je akceptuje, aczkolwiek uważam, że tatuaże potrafią być piękne i artystyczne i należy je pokazywać światu A to, że nie wszystkim podejdą... trudno .

Chociaż, jak wyżej pisałam - tatuażu Hani (mimo, że estetyczny i krzywdy nie robiący) na pewno nie przygarnęłabym.
mi daleko do konserwatywnych pogladow, co do tatuazy i kolczykow, kolorowych wlosow itd to juz wgl. nikt nikomu tym krzywdy nie robi. poza tym kazdy jest kowalem swojego losu i jak ma zalowac czegos na starosc, to bedzie zalowal i tyle.

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość

niestety obecnie king juz nie pisze sam swoich powiesci robi to za niego sztab ludzi, on tylko podpisuje calosc jesli mu sie podoba i zgarnia za to hajs.
ja uwielbiam lsnienie, misery, carrie... wiekszosc starych opowiesci

moj natomiast kocha skandynawskie kryminaly i ciacha jeden dziennie, mam tego mase w domu
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:32   #1684
Agata2205
Zadomowienie

Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Powie mi jakaś dobra duszyczka co xbebe zrobiła? ja jestem w pracy i korzystam jedynie z tel i mi tego nie wyświetla, a zaraz umrę z ciekawości
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:36   #1685
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

ja uwielbiam lsnienie, misery, carrie... wiekszosc starych opowiesci

moj natomiast kocha skandynawskie kryminaly i ciacha jeden dziennie, mam tego mase w domu
Na podstawie ksiażki "Carrie" wejdzie do kin film tej jesieni.

A co do skandynawskich kryminałów - kocham, ubóstwiam wręcz I książki i filmy.

Oczywiście nie tylko skandynawskie, ale za tymi przepadam.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:43   #1686
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
A nie było już kiedyś czegoś na podstawie carrie? Coś mi się tak kojarzy?

http://www.filmweb.pl/film/Carrie-1976-1316

Edytowane przez imbaa
Czas edycji: 2013-09-12 o 15:46
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:51   #1687
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

A co do skandynawskich kryminałów - kocham, ubóstwiam wręcz I książki i filmy.

Oczywiście nie tylko skandynawskie, ale za tymi przepadam.

uwielbiam film Carrie z lat 70. boje sie tej nowej 'wersji' ;d
tej jesieni ogolnie sporo fajnych filmow bedzie w kinie.
czekam na Papusze baaardzo. uwielbiam duet Krauze
szumowskiej nie lubie, ale na 'W imie' czekam teeez. Produkcje Smazowskiego na podstawie powiesci Pilcha takze chce zobaczyc, ogolnie po dlugim czasie posuchy w koncu bede mogla sie wybrac

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość

o tym mowie
jak ktos lubi klimat horrorow z tamtych czasow, to polecam, jak sie nie czuje tego zupelnie, to lepiej nie ogladac, bo mozna sie zażenowac

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

szusz: "bardzo śmieszne z OSOBAMI"

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 15:54   #1688
imbaa
Rozeznanie

Cytat:

o tym mowie
jak ktos lubi klimat horrorow z tamtych czasow, to polecam, jak sie nie czuje tego zupelnie, to lepiej nie ogladac, bo mozna sie zażenowac
Ja pamiętam że miałam z moją przyjaciółką faze na Carrie jakoś pod koniec podstawówki . I właśnie dlatego oglądałam ten film ale to było tak dawno temu, że nawet nie pamiętam co i jak tam się działo.

A Kinga w sumie nie lubie po tum jak próbowałam przeczytać Stukostrachy. Boże jaka nuda. :|
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:56   #1689
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
[

[/COLOR]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

u la la jaki GLOW
Stary 2013-09-12, 15:56   #1690
Agata2205
Zadomowienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Znowu jakaś dżampra była? Szusz, Aśka i Pysia wstawiły nagle i niespodziewanie zdjęcia z tej samej imprezy
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 15:59   #1691
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
Znowu jakaś dżampra była? Szusz, Aśka i Pysia wstawiły nagle i niespodziewanie zdjęcia z tej samej imprezy
Ałtfity z Hamburga.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 16:02   #1692
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
uwielbiam film Carrie z lat 70. boje sie tej nowej 'wersji' ;d
tej jesieni ogolnie sporo fajnych filmow bedzie w kinie.
czekam na Papusze baaardzo. uwielbiam duet Krauze
szumowskiej nie lubie, ale na 'W imie' czekam teeez. Produkcje Smazowskiego na podstawie powiesci Pilcha takze chce zobaczyc, ogolnie po dlugim czasie posuchy w koncu bede mogla sie wybrac
[COLOR=Silver]

Ta Carrie doprowadziłą mnie do złości i bolesci serca, super rola Sissy jakiejśtam, rewelka, ale taka byłam wściekła na koniec filmu, że to było jedno z pożegnań moich z tego typu filmami, ja się za bardzo wczuwam, wkurzyło mnie to, że wsyzscy sie na koniec zaczeli z niej śmiać

Tyle gadali o Papuszy w raddiu i tv, że sama jestem ciekawa tego filmu, podobnie jak Ty nie lubię Szumowskiej czy jak jej tam, obrzydza mnie wręcz...i ona i jej filmy.

Smażowski tez mnie zmęczył, za bardzo miętosi ten klimat PRLu... jakoś nie w mój gust...
Stary 2013-09-12, 16:05   #1693
lovically
Zadomowienie

Cytat:
E tam. Kto na starość wygląda dobrze?
Właściwie nikt. I chyba wolę mieć pomarszczoną skórę z tatuażami niż bez. Moja babcia ma 90 lat i jeden tatuaż. Według mnie to jest fajne.

Cytat:
[COLOR=DimGray]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

I to spojrzenie Karoli "hehe, nie wiem o czym mówisz, ale udaje, że mi się podoba"
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:14   #1694
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Ta Carrie doprowadziłą mnie do złości i bolesci serca, super rola Sissy jakiejśtam, rewelka, ale taka byłam wściekła na koniec filmu, że to było jedno z pożegnań moich z tego typu filmami, ja się za bardzo wczuwam, wkurzyło mnie to, że wsyzscy sie na koniec zaczeli z niej śmiać

Tyle gadali o Papuszy w raddiu i tv, że sama jestem ciekawa tego filmu, podobnie jak Ty nie lubię Szumowskiej czy jak jej tam, obrzydza mnie wręcz...i ona i jej filmy.

Smażowski tez mnie zmęczył, za bardzo miętosi ten klimat PRLu... jakoś nie w mój gust...

u smazowskiego klimat prl'u czulam tylko w 'domu zlym' - ktory srednio mi sie podobal (jako film, bo role aktorow, kreacje itd sa niesamowite) i w 'weselu', ktore jest jednym z moich ulubionych polskich filmow.
'roza' mnie zmiazdzyla, 'drogowka' moze byc - ale braciak i dorocinski jak zwykle totalny szacunek, 'małżowiny' nie widzialam.

o papuszy duzo czytalam. Rola Pawlickiego i OSOBY () rezyserow mnie przekonuja na sto procent.

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Właściwie nikt. I chyba wolę mieć pomarszczoną skórę z tatuażami niż bez. Moja babcia ma 90 lat i jeden tatuaż. Według mnie to jest fajne.

I to spojrzenie Karoli "hehe, nie wiem o czym mówisz, ale udaje, że mi się podoba"
taaa, zdj niby z zaskoczenia karola musi siedziec na takich IWENTACH niezle spieta. na kazdym zdjeciu przeciez trzeba wyjsc dobrze, wiec w zasadzie caly czas pozuje

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2013-09-12 o 16:12
Stary 2013-09-12, 16:20   #1695
patisia123
Zakorzenienie

Karolina okropnie wygląda na tym zdjęciu. Bardzo się świeci , a te włosy... Serio się komuś podobają ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 16:25   #1696
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Dla mnie to też chyba średni argument "a jak będzie to wyglądać jak będziesz stara"... ALE są miejsca, w których niestety po ciąży zrobi się nie powiem co... Hania pisała też, że to nie jej pierwszy tatuaż, więc jeśli poprzedni robiła za czasów mniejszej wagi to teraz też może nie wyglądać za ciekawie. Nadgarstek jest chyba jeśli o to chodzi bezpieczny, najwyżej zrobi się lekka kursywka.
Mi się nie podobają wszelkie napisy, ale jeśli dla kogoś to takie ważne, czuje się jakoś bardziej uduchowiony czy coś to proszę bardzo.
Nie uważam też, że tatuaż MUSI koniecznie mieć mega znaczenie, głębię, byc przemyślany i jak w Miami Ink - każdy przychodzi z łzawą historią, a potem ma kwiat hibiskusa (bo mama lubiła) na chmurze (bo tata był pilotem), 5 liter w tle, oczy siostry na płatkach i twarz zmarłego męża w tle. Jak ktoś ma ochotę traktować to tylko jako ozdobę ciała (jak biżuterię) to niech to robi, bez zbędnej ideologii. Widziałam ostatnio ktoś wrzucił wieszak ze zdjęciem tatuażu (aniołka i diabełka na udzie) z pytaniem, czy sobie taki zrobić. Szpetne toto było jak nie wiem, ale większość komentarzy wlaśnie zarzucała autorce, ze "Co to ma być? Tatuaż musi przecież mieć głębokie znaczenie!"
Według mnie tatuaże Szusz, Zmalowanej, Pusi czy Haneczki są tym samym, co ten uroczy boczek poniżej (tylko bez błędów).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1236802_500450066712346_362254080_n.jpg (76,0 KB, 200 załadowań)

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-09-12 o 16:36
Stary 2013-09-12, 16:31   #1697
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Dla mnie to też chyba średni argument "a jak będzie to wyglądać jak będziesz stara"... ALE są miejsca, w których niestety po ciąży zrobi się nie powiem co... Hania pisała też, że to nie jej pierwszy tatuaż, więc jeśli poprzedni robiła za czasów mniejszej wagi to teraz też może nie wyglądać za ciekawie. Nadgarstek jest chyba jeśli o to chodzi bezpieczny, najwyżej zrobi się lekka kursywka.
Mi się nie podobają wszelkie napisy, ale jeśli dla kogoś to takie ważne, czuje się jakoś bardziej uduchowiony czy coś to proszę bardzo.
Nie uważam też, że tatuaż MUSI koniecznie mieć mega znaczenie, głębię, byc przemyślany i jak w Miami Ink - każdy przychodzi z łzawą historią, a potem ma kwiat hibiskusa (bo mama lubiła) na chmurze (bo tata był pilotem), 5 liter w tle, oczy siostry na płatkach i twarz zmarłego męża w tle. Jak ktoś ma ochotę traktować to tylko jako ozdobę ciała (jak biżuterię) to niech to robi, bez zbędnej ideologii. Widziałam ostatnio ktoś wrzucił wieszak ze zdjęciem tatuażu (aniołka i diabełka na udzie) z pytaniem, czy sobie taki zrobić. Szpetne toto było jak nie wiem, ale większość komentarzy wlaśnie zarzucała autorce, ze "Co to ma być? Tatuaż musi przecież mieć głębokie znaczenie!"
Według mnie tatuaże Szusz, Zmalowanej, Pusi czy Haneczki są tym samym, co ten poniżej (tylko bez błędów).
https://sphotos-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/602962_490690674302516_78 858770_n.jpg
dla mnie tego typu tatuze to jest sztuka, koles jest tak zdolny, ze slow brak. bardzo mi sie podobaja, choc na sobie ich nie widze.
Stary 2013-09-12, 16:33   #1698
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
https://sphotos-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/602962_490690674302516_78 858770_n.jpg
dla mnie tego typu tatuze to jest sztuka, koles jest tak zdolny, ze slow brak. bardzo mi sie podobaja, choc na sobie ich nie widze.
Link mi nie działa.

Invalid Request
Stary 2013-09-12, 16:36   #1699
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Link mi nie działa.

Invalid Request

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

moze tu? cos tam nie dziala, fakt :< / ogolnie polecam przeleciec kilka zdjec

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 16:38   #1700
Selfish Girl
Life is a drink ...

rozmowa o tatuażach ... <3

Sama nie mam jeszcze żadnego ale zastanawiam się bardzo. Mój TŻ ma dużo tatuaży i "goło" się trochę przy nim czuje :P ale tez sama z siebie zanim go poznałam chciałam sobie coś 'zrobić'. Nie chciałabym żeby to było jakieś gówno pokroju tego co ma 90 % nastolatek. Chciałabym coś unikatowego... Oglądam dużo gazet związnych z tatuażami i jedna była tam laska która miała wg mnie dobre 'dzieła'

http://media.tumblr.com/36eced101b65...6Hn1qz4rgp.jpg
Też nie mówie, fajna dupeczka
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 16:40   #1701
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

moze tu? cos tam nie dziala, fakt :< / ogolnie polecam przeleciec kilka zdjec
Bardzo ciekawy styl!
Stary 2013-09-12, 16:41   #1702
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość

Sama nie mam jeszcze żadnego ale zastanawiam się bardzo. Mój TŻ ma dużo tatuaży i "goło" się trochę przy nim czuje :P ale tez sama z siebie zanim go poznałam chciałam sobie coś 'zrobić'. Nie chciałabym żeby to było jakieś gówno pokroju tego co ma 90 % nastolatek. Chciałabym coś unikatowego... Oglądam dużo gazet związnych z tatuażami i jedna była tam laska która miała wg mnie dobre 'dzieła'

ja swojego czasu jarałam się tą dziewczyną http://instagram.com/misskimberley_tattoos nie dość, że wytatuowana to jeszcze sama nieźle dziara.

Stary 2013-09-12, 16:42   #1703
akasha84
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

one są już żałosne z tymi osobami, osobą... aż mnie korci, żeby napisać im: nie domyśliłabym się, że to osoby są a nie kosmitki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 16:44   #1704
lovically
Zadomowienie

Tak sobie oglądam te inspiracje Karoliny i też mam wrażenie, że ona cały czas mówi o tym samym.
I w przeciwieństwie do niej kocham jesień i właściwie cały rok czekam, żeby móc założyć mój kochany prochowiec z glanami

Stary 2013-09-12, 16:44   #1705
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość

Ładne zdjęcia by były, wytatuowany pan i obok taka "czysta" drobna blondyneczka.
O, santa muerte. No dupeczka dobra. A podobają Ci się takie słodkie bardzo kolorowe tatuaże? Wiesz, babeczki, kapkejki, wisienki, torciki?
Stary 2013-09-12, 16:44   #1706
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
ja swojego czasu jarałam się tą dziewczyną http://instagram.com/misskimberley_tattoos nie dość, że wytatuowana to jeszcze sama nieźle dziara.
dobra SZTUKA
Stary 2013-09-12, 16:51   #1707
Munkaa
Zakorzenienie

http://wawalove.pl/Karetka-na-sygnal...burgery-a10995 :conf used:

kocham warszawe, ale.....
Stary 2013-09-12, 16:53   #1708
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:

Ładne zdjęcia by były, wytatuowany pan i obok taka "czysta" drobna blondyneczka.
O, santa muerte. No dupeczka dobra. A podobają Ci się takie słodkie bardzo kolorowe tatuaże? Wiesz, babeczki, kapkejki, wisienki, torciki?
Ogólnie lubie tatuaże i w sumie ktoś może mieć wytatuowane byle gówno (chociaż prawdziwy tatuator gówna nie podejmie się zrobić bo to tatuaż idzie w świat i wiocha na całego) grunt żeby to wszystko było ładnie skomponowane na ciele i umiejscowienie tego tatuażu.
wg mnie jak ktoś chce mieć dobry tatuaż to idzie do salonu do specjalisty a nie szuka po taniemu jakiegoś syfiastego gościa co robi po domu.
Stary 2013-09-12, 16:56   #1709
Moskit0
Rozeznanie

Odnośnie tatuaży, to ja lubię prace tego pana: https://www.facebook.com/pages/Studi...35522719801323
Sama jeszcze się nie wydziarałam, jedynie przekłuwałam brew i uszy, ale na jakiś tatuaż też przyjdzie czas.

Wpisywanie/powtarzanie za każdym razem słowa "osoba" działa mi na nerwy, żałość
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 17:12   #1710
patisia123
Zakorzenienie

zmalowana dostała clarisonic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości