|
|
#3421 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar L
Zacznę spisywać sobie milestones Win8 - kompendium wiedzy
|
#3422 | |||||||
|
Panaroja
|
Znad drugiego Prinspolo XXL i przesłodzenia
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.o , ramoneske ja też , ale chfilowo kasy niet ![]() Cytat:
Cytat:
kiedyś z koleżanką wciągnęłyśmy 0,7litrową białą Sofię , otwartą śrubokrętem nie wiem jak nam się to udało otworzyć , ale dałyśmy radę ![]() 2.ja mam właściwie kilka różnych , z czego większość albo jest wintydżowa albo się nie nadaje do noszenia , ale szkoda wywalić bo a nusz się przyda ( w razie wywalenia okaze się niezbędna następnego dnia ), a i tak popylam okrągły rok z jedną kiedyś zmieniałam chociaż na lato , teraz i tego już nie ![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
i letnie wprawdzie ecru-szarawo-białawe ale mocno wystylizowane na okres 1900-1914 oraz militarno-khaki 2.no jak śmiesz powąŧpiewać Cytat:
![]() Odkryłam boską cherbatę - Irving Indian Chai Masala czarna cherbata z przyprawami , czuję cynamon , goździki i coś jeszcze
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3423 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. no dobrze, po znajomości pozwolę zostawić
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez Ciebie zbankrutujemy - jestem herbatoholikiem ostatnio sobie odmówiłam chai - no bo jeszcze lato bla bla bla - ale w obecnych okolicznościach przyrody nie znajduję uzasadnienia dla "niekupienia" |
|
|
|
|
#3425 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.dzięki Ci o Dobra Pani dla rechabilitacji powiem , że sobie kupiłam na zapas kolejny czarny podkoszulek okazyjnie bo był tani mimo braku kasy ![]() Cytat:
kupiłam w promocji po 3.80 ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
ja zbankrutuję przez cycniki od kiedy odkryłam promocyjne ceny na all i wyprzedaż na stronie Gaia
Na nieszczęście wczoraj mierzyłam w sklepie i wiem jaki mam rozmiar i teraz chciałabym z 5 po 39 zł, a kasy niet
|
#3427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to faktycznie zacnie - chlip chlip ale jeszcze uszczelę jakąś okazję chlip chlipCytat:
![]() rozumiem Cię doskonale, ale jakby nie było to inwestycja na dłużej - kup sobie choć 1 abo 2, to pewnego rodzaju oszczędność bo później kupisz zero i kasa będzie w portfelu a poza promo później wydasz więcej skutkiem tego będziesz mieć mniej kasy jeśli jednak nie możesz sobie pozwolić pod żadnym pozorem to rób to co ja - nie wchodź na sklepy to chyba jedyna rada by oszczędzić sobie bólu czego oczy nie widzą ... Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-12 o 16:28 |
||
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3429 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Można im zapłacić garstką ryżu albo i fcale...
|
|
|
|
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
No trochę...życie wsysło, ale powoli się odsysam ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Przez Ciebie zaplułam se monitor winem
|
|
|
|
|
#3432 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ufff to u mnie większość rzeczy zostanie ale moich szarych dżinsów byłoby mi szkoda ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() teraz już mam korkociąg Cytat:
no fłaśnie ![]() Cytat:
identyko mam ![]() najbardziej mnie fascynują osoby które maja włosy ułożone w piękne loki, albo wyprostowane jak druty i tak chodzą i im się nic nie rozwala i wiatr na nie nie działa ![]() heloł Bosz, mam mieć imprezę w domu w sobotę, niespodziewanie urodziny TŻa (tzn wiedziałam ze się jego urodziny zbliżają,ale nie wiedziałam ze JUŻ będziemy świętować ) Tradycyjnie nie wiem co do żarcia zrobić
|
|||||||
|
|
|
#3433 |
|
To ja :)
|
Wywaliłam 150 zł na leki -dziobana oliwka Johnsona... A jutro muszę dokupić resztę leków, bo wszystkiego nie mieli
Kurczę, najgorsze jest to, że na jogę mi nie wolno do czasu całkowitego wyleczenia, bo się pocić nie mogę ![]() Za to wrzuciłam na FB zdjęcia z Węgier
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z okazji syfa też mam w gratisie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3435 |
|
|
Też oliwki do ciała używałeś?? :P
|
#3436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z Węgier, a nie wągier myślę, że nabędę Womanity i zastanawiam się nad Silver Rain - jest bardzo dziwnym zapachem, przypomina mi Angela, tylko eleganckiego, baaaardzo słodki ale szpiczasty - więc zupełnie nie pasuje do aksamitnych słodkości
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie
+grzybica w pachwinach![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Chyba mnie już nic nie bawi ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3438 |
|
|
O pfeeee...
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 |
|
|
|
#3441 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Womanity wciąż nie niuchłam - pomagam babci w organizacji urodzin i brakło mi dziś tchu. Ale jak patrzę na nią jaka jest krucha to po prostu w mig staję na rzęsach i dostaję energii. |
||
|
|
|
#3442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() problem w tym, że ja nie mogę się zdecydować na jeden czy dwa, bo podoba mi się 5 a kasy mam co najwyżej na jeden dobry Cytat:
uruchomiłam farelkę - lato uważam oficjalnie za skończone
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-12 o 19:16 |
||
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) rzut moneto b) zapytaj wizażu 2. weź mi nawet nie móóóóóóóóóów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-12 o 19:22 |
|
|
|
|
#3444 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Robił ktoś kiedyś coś takiego? http://jajem.blogspot.com/2013/09/pi...mniaczana.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
skłąniam się ku dwóm, bo:
1. śliczny i praktyczny, bo 3/4 bluzek (i 90% majtek) mam czarnych www.gaia.com.pl/biustonosz-oriana-art-21401.html 2. bo za taką cenę grzech nie brać http://www.gaia.com.pl/biustonosz-art-167808.html poza tym: zachciewajki - śliczne i mniej praktyczne http://www.gaia.com.pl/biustonosz-ivetta-art-26625.html http://www.gaia.com.pl/biustonosz-an...-art-5978.html a ten,bo tani do roboty pod jasne koszule by się nadał http://www.gaia.com.pl/biustonosz-gloria-art-17088.html
|
#3446 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=Ewusia_marchew;4277 1382] identyko mam ![]() najbardziej mnie fascynują osoby które maja włosy ułożone w piękne loki, albo wyprostowane jak druty i tak chodzą i im się nic nie rozwala i wiatr na nie nie działa ![]() i druga piąteczka!! ![]() Cytat:
a teraz błagam, niech się moje odp dobrze w cytaty wkleją... ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- no i oczywiście fakap, przepraszam, wybaczcie |
||
|
|
|
#3447 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
Maja, pierwszy najlepszy, reszta fajna, ale ja to w ogóle z plandżami jestem niekompatybilna.
oooooo popełniłam swój 1000 post! kolejeczka dla wszystkich! |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak. I jak mówi Melagu, pierwszy najlepszy
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.

a miałam buty jesienne kupić, bo popylam w zdartych, cienkich ciżemkach.

i letnie wprawdzie ecru-szarawo-białawe ale mocno wystylizowane na okres 1900-1914 oraz militarno-khaki
koszula długi rękaw róziowa, spodzień z krokiem nad kolanami, powiewający wręcz , wszesz w pasie , nad nim opona , obciskający chudziusie uytki, beżowy obuf typu trampek. 

czarna cherbata z przyprawami , czuję cynamon , goździki i coś jeszcze
ale jeszcze uszczelę jakąś okazję chlip chlip

Kurczę, najgorsze jest to, że na jogę mi nie wolno do czasu całkowitego wyleczenia, bo się pocić nie mogę