rossman.. - Strona 196 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-04, 14:20   #5851
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: rossman..

MagJa: widziałam w twoim kramiku mleczko dla dzieci z Rossmanna (do opalania) - czytałam twoją pochlebną recenzję - czemu więc się go pozbywasz? Coś jest z nim jednak nie tak?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-04, 14:36   #5852
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
nie ma sprawy
ja też się chyba skuszę na ten tusz tylko może z tą podkręcającą szczoteczką, bo miałam już 2 'zwykłe' (właśnie brązowy i czarny).
A ten brązik fajnie wygląda na oku? - tak jak pisałam - zawsze kupuję czarne maskary i nie mam żadnego doświadczenia z brązem

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-04, 18:14   #5853
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
A ten brązik fajnie wygląda na oku? - tak jak pisałam - zawsze kupuję czarne maskary i nie mam żadnego doświadczenia z brązem
to bardzo ciemny brąz, więc różnica jest niewielka
przynajmniej u mnie
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-04, 20:48   #5854
emememsik
po prostu Em :)

Wkurzyłam się dziś. Pianka do golenia Nivea w Rossmanie kosztuje w promocji więcej, niż w normalnym sklepie bez obniżki.
Stary 2007-05-04, 21:53   #5855
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
MagJa: widziałam w twoim kramiku mleczko dla dzieci z Rossmanna (do opalania) - czytałam twoją pochlebną recenzję - czemu więc się go pozbywasz? Coś jest z nim jednak nie tak?
Właśnie już sama nie wiem czy chcę się go pozbyć. Wystawiłam go do kramiku po zeszłorocznych wakacjach, dotrwał do teraz i w sumie nie wym czy go samtąd nie zdjąć i nie używać z powrotem. Mam tylko obawy co do tego czy po takim czasie coś daje W końcu w wakacje nosiłam go na plażę, co prawda zawsze był w plecaku czy torbie, ale mimo wszystko warunki sprzyjające to to nie były.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Wkurzyłam się dziś. Pianka do golenia Nivea w Rossmanie kosztuje w promocji więcej, niż w normalnym sklepie bez obniżki.
A gdzie Ty kupujesz tą piankę taniej niż te 7,99zł Bo ja ostatnio kupiłam w Tesco, co prawda bez promocji, ale za 8,79zł.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-04, 22:20   #5856
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
to bardzo ciemny brąz, więc różnica jest niewielka
przynajmniej u mnie
W takim razie sama się przekonam, jak brąz wygląda na rzęsach
A ja miałam tę maskarę właśnie z podkręcającą szczoteczką i sprawdziła się Chociaż wg mnie wszystkie tusze Rimmel są rewelacyjne

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-04, 22:22   #5857
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Właśnie już sama nie wiem czy chcę się go pozbyć. Wystawiłam go do kramiku po zeszłorocznych wakacjach, dotrwał do teraz i w sumie nie wym czy go samtąd nie zdjąć i nie używać z powrotem. Mam tylko obawy co do tego czy po takim czasie coś daje W końcu w wakacje nosiłam go na plażę, co prawda zawsze był w plecaku czy torbie, ale mimo wszystko warunki sprzyjające to to nie były.

A gdzie Ty kupujesz tą piankę taniej niż te 7,99zł Bo ja ostatnio kupiłam w Tesco, co prawda bez promocji, ale za 8,79zł.
czytałam że kosmetyki do opalania powinno się zuzyć w jeden sezon

Instagram

Stary 2007-05-04, 22:52   #5858
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja też Ale chyba najlepiej będzie jak go sama w jakiś upalny dzień na spacerkach po mieście przetestuję. Bo póki co nie widać, żeby się znów pojawił.

A właśnie, widziałyście takie filtry w biało-pomarańczowych opakowaniach, jakiejś firmy Caroten czy coś w tym guście? Jeden na pewno był z pompką, coś jak ten SunOzon dla dzieci właśnie. Ostatnio w Rossmannie na Kalwaryjskiej mi się rzuciły w oczy i się zastanawiałam czy to aby nie zastępstwo SunOzon'a, a że byłam z TŻ, to nie miałam za bardzo jak się im przyjrzeć. Ale w sumie SunOzony już się pojawiają, a wtedy żadnych nie widziałam
Stary 2007-05-04, 22:58   #5859
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja też Ale chyba najlepiej będzie jak go sama w jakiś upalny dzień na spacerkach po mieście przetestuję. Bo póki co nie widać, żeby się znów pojawił.

A właśnie, widziałyście takie filtry w biało-pomarańczowych opakowaniach, jakiejś firmy Caroten czy coś w tym guście? Jeden na pewno był z pompką, coś jak ten SunOzon dla dzieci właśnie. Ostatnio w Rossmannie na Kalwaryjskiej mi się rzuciły w oczy i się zastanawiałam czy to aby nie zastępstwo SunOzon'a, a że byłam z TŻ, to nie miałam za bardzo jak się im przyjrzeć. Ale w sumie SunOzony już się pojawiają, a wtedy żadnych nie widziałam
widziałam je, ale jakies drogie takie jak na nie znaną firmę chodzi mi o Caroteny

SunOzon są spf 15 i spf 20, od jutra w promocji beda znowu te dwa i jeszcze spf 6 (albo spf 5??) i spf 8, oraz spf 20 dla dzieci

Instagram

Stary 2007-05-05, 09:24   #5860
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
ja też tak czytałam

Cytat:
widziałam je, ale jakies drogie takie jak na nie znaną firmę chodzi mi o Caroteny

SunOzon są spf 15 i spf 20, od jutra w promocji beda znowu te dwa i jeszcze spf 6 (albo spf 5??) i spf 8, oraz spf 20 dla dzieci
czy duzo różni sie ten dla dzieci od normalnego spf20?
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 10:35   #5861
asiulka123
Zakorzenienie

Czy w tej nowej ofercie są może promocje pomadek Bebe? Szczególnie interesuje mnie Sun. W jakich cenach są te preparaty do opalania SunOzon?

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 10:57   #5862
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Czy w tej nowej ofercie są może promocje pomadek Bebe? Szczególnie interesuje mnie Sun. W jakich cenach są te preparaty do opalania SunOzon?
2 strony wczesniej jest gazetka. spf20 i spf 7,99 a spf 6 i spf 8 5,99

Instagram

Stary 2007-05-05, 11:04   #5863
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Dziewczyny, dobre są te filtry Sunozon?
magrest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 11:12   #5864
smerfeta01
Zakorzenienie

byłam w rossmanie i kupiłam sobie puder sypki RdL oraz cień czekolady również z tej firmy
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 11:13   #5865
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magrest Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dobre są te filtry Sunozon?
stabilne wiec dobre (przynajmniej spf 15 i 20) na spf 6 spf 8 nawet nei patrzyłam wiec nie wiem

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-05, 12:33   #5866
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
A którą wersję masz? I czy one są tylko mokre czy też tłuste?
ja mam do normalnej i mieszanej, właśnie mi pasują bo nie zostawiają tłustego (nie znoszę tego ) filmu tylko taki świeżutki , czuć że twarz jest czysta

widziałam na ulotce niemieckiego Rossmana, nowości filtrowe ROssmanowskie i są tam filtr 30 i 50 oraz 25 i20 sensitiv ...więc do nas pewnie dojdziei
Stary 2007-05-05, 12:37   #5867
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
ja mam do normalnej i mieszanej, właśnie mi pasują bo nie zostawiają tłustego (nie znoszę tego ) filmu tylko taki świeżutki , czuć że twarz jest czysta
Ja właśnie sama nie wiem, która by była dla mnie lepsza. Z jednej strony mam cerę mieszaną, ale z drugiej wrażliwą i przesuszającą się. Z jednej strony obawiam się tłustości, a z drugiej podrażnienia, szczególnie oczu... I bądź tu mądry
Stary 2007-05-05, 13:12   #5868
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja właśnie sama nie wiem, która by była dla mnie lepsza. Z jednej strony mam cerę mieszaną, ale z drugiej wrażliwą i przesuszającą się. Z jednej strony obawiam się tłustości, a z drugiej podrażnienia, szczególnie oczu... I bądź tu mądry
hm to tu CI niezbyt doradzę bo ja mam cere tłustą ale w oczy nic a nic mnie nie szczypało ...ulga po chusteczkach do demakijażu bebe do twarzy ok, ale ooczy strasznie podrażnia
Stary 2007-05-05, 13:24   #5869
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
hm to tu CI niezbyt doradzę bo ja mam cere tłustą ale w oczy nic a nic mnie nie szczypało ...ulga po chusteczkach do demakijażu bebe do twarzy ok, ale ooczy strasznie podrażnia
Będę musiała wypróbować na sobie. Ale zanim je kupię muszę wykończyć jeszcze zapasy, więc trochę mi zejdzie, a w międzyczasie może pojawią się inne opinie.
Stary 2007-05-05, 13:37   #5870
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
2 strony wczesniej jest gazetka. spf20 i spf 7,99 a spf 6 i spf 8 5,99

Dzięki za odpowiedź . Ale to jest stara gazetka ważna do 4 maja . Powinna być już nowa, ale na stronie Rossmanna jeszcze nic nie ma.

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 14:18   #5871
Mad'i
Wtajemniczenie

To jest nowa gazetka do 5 maja, mam ją przed sobą i pisze jak byk
and love that cannot imagine betrayal.
And then there is love that corrupts
and love that destroys,
and love that works in blood like poison.
And they are not so far apart as you might think."
Mad'i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 14:24   #5872
stellla
Rozeznanie

Jaka nowa gazetka? Na stronie Rossmanna jest ciagle gazetka od 26 kwietnia do 4 maja. Ktos ma nowa? Bede baaaardzo wdzieczna.
stellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 14:25   #5873
Lynn
Zakorzenienie

Byłam dzisiaj w Rossmannie. Kupiłam Sunozon spf20 dla dzieci- dla dorosłych był 2 zł droższy Pudru RdL nie było już, wiec nie mogłam sprawdzic czy zawiera talk mica i jeszcze coś Ale sprawdziłam prasowany- niestety nie umiescili na nim składu, wiec podejrzewam, ze z sypkim jest podobnie. może któras z was ma sypki i sprawdzi czy jest na nim skład? Poza tym przeczytalam, ze Aluminium które pojawia sie m.in. w antyperspirantach może powodować raka piersi. Sprawdziłam moj ulubiony Lady speed stick i oczywiscie zawierał aluminium Najgorsze, że sobie zrobiłam zapas tej kulki W kazdym razie, jak byłam w Rossmannie to zaczełam sprawdzac deo i wynalazłam jedynie rossmannowska Isane bez aluminium i ją zakupiłam. Od jutra bede testowac Fajnie byłoby jakby sie sprawdziła, bo jest taniutka
Stary 2007-05-05, 14:25   #5874
Mad'i
Wtajemniczenie

Nowa gazetka od 5 maja jest 3 strony wcześniej , srubka dała skany

Ostatnio trafiłam na wkurzającą sytuację... kupowałam sobie błyszczyk ochronny Lovely ostatniego dnia promocji <była jeszcze karteczka przy nim że promocja>, poszłam do kasy a w kasie normalna cena A ja mówię że tam była promocja, a babka mówi że już się skończyła i poszła i oderwała tę karteczkę Miałam się wykłócać ale się spieszyłam na pociąg... a wcześniej sprawdzałam do kiedy była gazetka
and love that cannot imagine betrayal.
And then there is love that corrupts
and love that destroys,
and love that works in blood like poison.
And they are not so far apart as you might think."
Mad'i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 14:26   #5875
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stellla Pokaż wiadomość
Jaka nowa gazetka? Na stronie Rossmanna jest ciagle gazetka od 26 kwietnia do 4 maja. Ktos ma nowa? Bede baaaardzo wdzieczna.
Kilka stron wczesniej Srubka umiescila skan gazetki, która obowiązuje od dzisiaj
Stary 2007-05-05, 14:32   #5876
Nektarynka
Zadomowienie

Dziewczyny! a miała któraś z Was piankę/żel do golenia Isana. Sąsiadka kupiła, jeszcze nie wypróbowała, cena przystępna, więc może się skusić? Czytałam recenzję, ale może któraś z Was nie wystawiła na KWC oceny a tutaj się wypowie. Warto ?

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 14:42   #5877
paolla
Zadomowienie

Lynn: ja tam widzę, że od 5 maja...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5785
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5787
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5790

edit: ja też przyślepawa chyba jestem, bo przeczytalam, że Lynn napisala "do 5 maja"

Edytowane przez paolla
Czas edycji: 2007-05-05 o 15:55 Powód: kłopoty ze wzrokiem:)
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 14:47   #5878
stellla
Rozeznanie

Haha, no swietnie... A ja od kilku dni rpzegladam strony tutaj, zbey s[prawdzic, czy ktos nie wrzucil i jakims cudem pregapilam. To chyba dlatego, ze numery stron sa nie po kolei i skacza. Albo bylam niezalogowana i nie widzialam zdjec. Dzieki
Stary 2007-05-05, 14:50   #5879
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Pudru RdL nie było już, wiec nie mogłam sprawdzic czy zawiera talk mica i jeszcze coś Ale sprawdziłam prasowany- niestety nie umiescili na nim składu, wiec podejrzewam, ze z sypkim jest podobnie. może któras z was ma sypki i sprawdzi czy jest na nim skład?
Mam już drugie opakowanie tego pudru sypkiego ale składu na nim nie ma więc sama nie wiem, czy nie robię sobie krzywdy Mieszam go ze skrobią w proporcji mniej więcej 1/2 (puder/skrobia)

U mnie w rossmannie za to nie było nic z RdL w promocji, a pudrów sypkich wcale nie było na półce; oni chyba zbierają niektóre produkty, aby sprawić wrażenie, że już są wykupione; dziwne, że rano w 1szym dniu promocji Mam nadzieję, ze dopadnę puderek gdzieś indziej
Stary 2007-05-05, 14:58   #5880
stellla
Rozeznanie

Czym sie rozni Sunozon 20 dla dzieci i klasyczny? Czy w Polsce w Rossmannach sa spraye Sunozon? Innteresowalyby mnie 15 albo 20, ewentualnie 25. W zeszlym roku mialam mleczko 20 i bylo w porzadku, ale spray bedzie wygodniejszy. Jak nie ma, to chyba wezme sobie z Oriflame.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości