|
|
#5851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rossman..
MagJa: widziałam w twoim kramiku mleczko dla dzieci z Rossmanna (do opalania) - czytałam twoją pochlebną recenzję - czemu więc się go pozbywasz? Coś jest z nim jednak nie tak?
|
#5852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5853 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#5854 |
|
po prostu Em :)
|
Wkurzyłam się dziś. Pianka do golenia Nivea w Rossmanie kosztuje w promocji więcej, niż w normalnym sklepie bez obniżki.
|
|
#5855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu w wakacje nosiłam go na plażę, co prawda zawsze był w plecaku czy torbie, ale mimo wszystko warunki sprzyjające to to nie były.Cytat:
Bo ja ostatnio kupiłam w Tesco, co prawda bez promocji, ale za 8,79zł.
|
||
|
|
|
#5856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja miałam tę maskarę właśnie z podkręcającą szczoteczką i sprawdziła się Chociaż wg mnie wszystkie tusze Rimmel są rewelacyjne
|
|
#5857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5858 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też
A właśnie, widziałyście takie filtry w biało-pomarańczowych opakowaniach, jakiejś firmy Caroten czy coś w tym guście? Jeden na pewno był z pompką, coś jak ten SunOzon dla dzieci właśnie. Ostatnio w Rossmannie na Kalwaryjskiej mi się rzuciły w oczy i się zastanawiałam czy to aby nie zastępstwo SunOzon'a, a że byłam z TŻ, to nie miałam za bardzo jak się im przyjrzeć. Ale w sumie SunOzony już się pojawiają, a wtedy żadnych nie widziałam |
|
|
|
#5859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi mi o Caroteny ![]() SunOzon są spf 15 i spf 20, od jutra w promocji beda znowu te dwa i jeszcze spf 6 (albo spf 5??) i spf 8, oraz spf 20 dla dzieci
|
|
#5860 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tak czytałam
czy duzo różni sie ten dla dzieci od normalnego spf20? |
|
|
|
#5861 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w tej nowej ofercie są może promocje pomadek Bebe? Szczególnie interesuje mnie Sun
. W jakich cenach są te preparaty do opalania SunOzon?
|
|
#5862 |
|
Zakorzenienie
|
2 strony wczesniej jest gazetka. spf20 i spf 7,99 a spf 6 i spf 8 5,99
|
#5863 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dobre są te filtry Sunozon?
|
|
|
|
#5864 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w rossmanie i kupiłam sobie puder sypki RdL oraz cień czekolady również z tej firmy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5866 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam do normalnej i mieszanej, właśnie mi pasują bo nie zostawiają tłustego (nie znoszę tego
) filmu tylko taki świeżutki , czuć że twarz jest czysta widziałam na ulotce niemieckiego Rossmana, nowości filtrowe ROssmanowskie i są tam filtr 30 i 50 oraz 25 i20 sensitiv ...więc do nas pewnie dojdziei
|
#5867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w oczy nic a nic mnie nie szczypało
|
|
#5869 |
|
Zakorzenienie
|
Będę musiała wypróbować na sobie. Ale zanim je kupię muszę wykończyć jeszcze zapasy, więc trochę mi zejdzie, a w międzyczasie może pojawią się inne opinie.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź . Ale to jest stara gazetka ważna do 4 maja . Powinna być już nowa, ale na stronie Rossmanna jeszcze nic nie ma.
|
|
#5871 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest nowa gazetka do 5 maja, mam ją przed sobą i pisze jak byk
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
#5872 |
|
Rozeznanie
|
Jaka nowa gazetka? Na stronie Rossmanna jest ciagle gazetka od 26 kwietnia do 4 maja. Ktos ma nowa? Bede baaaardzo wdzieczna.
|
|
|
|
#5873 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w Rossmannie. Kupiłam Sunozon spf20 dla dzieci- dla dorosłych był 2 zł droższy
Pudru RdL nie było już, wiec nie mogłam sprawdzic czy zawiera talk mica i jeszcze coś Ale sprawdziłam prasowany- niestety nie umiescili na nim składu, wiec podejrzewam, ze z sypkim jest podobnie. może któras z was ma sypki i sprawdzi czy jest na nim skład? Poza tym przeczytalam, ze Aluminium które pojawia sie m.in. w antyperspirantach może powodować raka piersi. Sprawdziłam moj ulubiony Lady speed stick i oczywiscie zawierał aluminium Najgorsze, że sobie zrobiłam zapas tej kulki W kazdym razie, jak byłam w Rossmannie to zaczełam sprawdzac deo i wynalazłam jedynie rossmannowska Isane bez aluminium i ją zakupiłam. Od jutra bede testowac Fajnie byłoby jakby sie sprawdziła, bo jest taniutka
|
|
|
|
#5874 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowa gazetka od 5 maja jest 3 strony wcześniej
, srubka dała skany Ostatnio trafiłam na wkurzającą sytuację... kupowałam sobie błyszczyk ochronny Lovely ostatniego dnia promocji <była jeszcze karteczka przy nim że promocja>, poszłam do kasy a w kasie normalna cena A ja mówię że tam była promocja, a babka mówi że już się skończyła i poszła i oderwała tę karteczkę Miałam się wykłócać ale się spieszyłam na pociąg... a wcześniej sprawdzałam do kiedy była gazetka
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
|
|
|
#5875 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5876 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny! a miała któraś z Was piankę/żel do golenia Isana. Sąsiadka kupiła, jeszcze nie wypróbowała, cena przystępna, więc może się skusić? Czytałam recenzję, ale może któraś z Was nie wystawiła na KWC oceny a tutaj się wypowie. Warto ?
|
|
#5877 |
|
Zadomowienie
|
Lynn: ja tam widzę, że od 5 maja...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5785 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5787 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5790 edit: ja też przyślepawa chyba jestem, bo przeczytalam, że Lynn napisala "do 5 maja"
Edytowane przez paolla Czas edycji: 2007-05-05 o 15:55 Powód: kłopoty ze wzrokiem:) |
|
|
|
#5878 |
|
Rozeznanie
|
Haha, no swietnie... A ja od kilku dni rpzegladam strony tutaj, zbey s[prawdzic, czy ktos nie wrzucil i jakims cudem pregapilam. To chyba dlatego, ze numery stron sa nie po kolei i skacza. Albo bylam niezalogowana i nie widzialam zdjec. Dzieki
|
|
|
|
#5879 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mieszam go ze skrobią w proporcji mniej więcej 1/2 (puder/skrobia)U mnie w rossmannie za to nie było nic z RdL w promocji, a pudrów sypkich wcale nie było na półce; oni chyba zbierają niektóre produkty, aby sprawić wrażenie, że już są wykupione; dziwne, że rano w 1szym dniu promocji Mam nadzieję, ze dopadnę puderek gdzieś indziej
|
|
#5880 |
|
Rozeznanie
|
Czym sie rozni Sunozon 20 dla dzieci i klasyczny? Czy w Polsce w Rossmannach sa spraye Sunozon? Innteresowalyby mnie 15 albo 20, ewentualnie 25. W zeszlym roku mialam mleczko 20 i bylo w porzadku, ale spray bedzie wygodniejszy. Jak nie ma, to chyba wezme sobie z Oriflame.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

tylko może z tą podkręcającą szczoteczką, bo miałam już 2 'zwykłe' (właśnie brązowy i czarny). 
W końcu w wakacje nosiłam go na plażę, co prawda zawsze był w plecaku czy torbie, ale mimo wszystko warunki sprzyjające to to nie były.
Bo ja ostatnio kupiłam w Tesco, co prawda bez promocji, ale za 8,79zł.

chodzi mi o Caroteny

) filmu tylko taki świeżutki , czuć że twarz jest czysta
...więc do nas pewnie dojdziei
Mam nadzieję, ze dopadnę puderek gdzieś indziej