|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Eh jednak rezygnuje z tych perel mimo, ze je uwielbiam, ale mama mnie odwiodla od tego pomyslu, ze moge nosic kiedy chce perly ale zeby na slub wybrac sobie cos innego, dla wlasnego spokoju.
No ok wiec zaczynam poszukiwania, mozecie polecic jakies fajne sprawdzone strony z bizuteria, najlepiej kompletami, ale nie z kosmicznymi cenami ?
|
#1262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
Verunka ma zawsze rację haha a tak serio to myslałam, że trzeba być obeznanym w tematyce ślubnej by byc modem.. a Ty w tym temacie wiążesz swoją przyszłość i tak sobie to wszystko powiązałam... a tu zonk, Ty nie wiesz dlaczego powinnam się uczyć................... a siedzę na wizażu |
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Verunka, 'poobserwowało' brzmi groźnie
![]() Ale fajnie w każdym razie
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiam sobie ten komplet, jest skromny, bo taki mial byc, nie przesadny, w razie co moge sobie domowic kuleczki
nie ma co sie zastanawiac, na dodatek w takiej cenie :phttp://allegro.pl/komplet-slubny-swa...491189336.html
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się nie podoba
Ale ja nie lubię łańcuszków takich 'poprzecinanych' - nie wiem jak to nazwać, ale na fotkach widać ![]() I takie wiszące kulki też jakoś do mnie już nie przemawiają, nosiłam takie lata temu
|
|
|
|
#1267 | |
|
Wtajemniczenie
|
no to opijamy Twój awans wizażowy
![]() Ty lepiej już o tym moderatorze nie pisz tylko pisz co z tym logiem? i kiedy ruszy strona? ![]() Cytat:
Ja chcę kryształki svarowskiego, albo a'la svarowski przepięknie te kryształki komponują się z moją suknią
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie sobie uswiadomilam, ze kurcze fajne to skromne, ale musze miec bardziej rozbudowany wisior, bo bede miala gorset i ramiona odkryte, i bym czula sie jakos gola, czyli szukam dalej.
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
a pprzypomnij proszę jaką masz suknię?
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Nie do konca mam wybrana ale cos w tym stylu http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,3409.html, badz koronkowa, bo mam upatrzony salon z mega wyprzedazaowymi cenami rowniez na koronkowe
|
#1271 |
|
BAN stały
|
Przyszły buciki na przebranie
Ogólnie bez przesyłek na dwie pary butów wydałam 34,50 - nie będzie żal wywalić po ślubie Nie wiedziałam, że chodzą z paczkami o 20 ![]() Ja też kocham perły, nawet mam jakieś w gorsecie sukni (ale czego ja tam nie mam na niej Gornek - mi się podoba ten komplet, moja mama ma wkrętki i naszyjnik z takimi kulkami i przecudownie błyszczą w sztucznym świetle. A te? http://allegro.pl/komplet-swarovski-...487941009.html Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-09-12 o 20:05 |
|
|
|
#1272 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć piękne
Od dawna tu nie zaglądałam, ale ostatnio trochę ruszyło z naszymi przygotowaniami i przyszłam poczytać co u Was ![]() Przedwczoraj zaklepaliśmy godzinę u księdza tak więc już oficjalnie mogę napisać, że 5.07.14 o godz. 16.00 staniemy na ślubnym kobiercu ![]() Poza tym niedługo rusza produkcja naszych podziękowań dla gości, bo dziś przyszły świeczki, taśma dekoracyjna i malutkie świeczniki Brakuje jeszcze białego tiulu i kokardek, ale niestety nie wiem jeszcze jaki chce kolor przewodni dlatego nie wiem jaki kolor kokardek wybrać Muszę to obgadać z TŻ-tem ![]() Ostatnio dużo czasu spędzam przeglądając różne strony DIY i bardzo dużo inspiracji sobie zapisałam Może którejś z Was również się to przyda ![]() Strony z winietkami do wydrukowania - http://www.freeprintable.com/free-printable-place-cards (ślubnych jest zaledwie kilka, ale myślę, że można coś fajnego wybrać gdybyście się zdecydowały same drukować ) i jeszcze tutaj: www.marthastewartweddings .com/225336/place-cards-template?center=0&gallery =230984&slide=171164 ![]() Nietypowa księga gości - planuję wydrukować takie karteczki (oczywiście z polskimi napisami) http://www.bespoke-bride.com/wp-cont...vice-cards.jpg + księga z kopertami - jak na zdjęciu w załączniku Tylko TŻ stwierdził, że to za dużo i żeby nie męczyć gości i nie wymagać od nich za wiele podczas wesela... Bo chcemy też żeby kamerzysta nagrał życzenia od poszczególnych gości dla nas i żeby to było potem jako przerywnik na płycie z wesela - coś jak tutaj http://vimeo.com/38121052# (mamy bardzo rozrywkowe rodziny, więc jesteśmy pewni, że nie będzie trzeba nikogo namawiać żeby powiedział kilka słów przed kamerą szczególnie po paru głębszych ) I co myślicie? kamera + prośba do gości, żeby napisali coś na karteczkach do księgi gości to za dużo czy byłoby to ok? ![]() I tutaj 65 pomysłów weselnych DIY http://www.bespoke-bride.com/2012/08...ers-%E2%99%A5/Ja chcę jeszcze zrobić ten napis na samochód "Just married" ![]() Być może któraś z Was skorzysta z "moich" internetowych inspiracji DIY
Edytowane przez kwiatuszek10031989 Czas edycji: 2013-09-12 o 20:04 |
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świeżo założony. Drugie słabe, ale trochę widać jak odstaje. Te czerwone maleństwa to rubinki
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2013-09-12 o 20:06 |
|
|
|
|
#1275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1276 |
|
BAN stały
|
priv
|
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam czegos w tym stylu http://karmelo.pl/slubna-swarovski/1...ents-kp11.html, ale sama juz nie wiem czego chce, nie wiem jak dobrac eh, chyba jedynym dobrym wyjsciem bedzie pochodzenie po sklepach i zobaczenie tego z bliska.
|
#1278 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
enzunio zainspirowałaś mnie i oglądam teraz kolczyki podobne do twoich http://www.pakamera.pl/kolczyki-swar...i-nr851093.htm mam zabudową kieckę pod szyją, więc tylko kolczyki będę miała z biżu ![]() Verunka gratuluję awansu na moda
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
gornek, szczerze mówiąc myślę, że najpierw lepiej kupić suknię, a potem biżu
![]() Bo moim zdaniem ten komplet za 99zł z all, kompletnie nie pasował do tej sukienki, którą pokazałaś ![]() Wydasz kasę na biżu, a potem się okaże, że nie pasuje ![]() Mamy tyle czasu, że biżuterię spokojnie zdążysz kupić
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za rade, tez tak zrobie, mam sporo czasu a bizu to nie buty ktore trzeba rochodzic, kupie sukienke pozniej reszte dokupie, ehh byle spokojnie do maja dotrwac :P
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
linaewen Śliczny ten pierścionek
![]() velika Też mam zabudowaną górę, ale ja oprócz kolczyków jeszcze muszę mieć bransoletkę, bo bez bransoletek nigdzie się nie ruszam
|
|
|
|
#1283 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Więc na ślub na pewno nie będę zakładać.
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi, bo nie wiem czy tak wypada i czy bedzie to nietakt, poniewaz kuzyn mojego TZ ozenil sie z japonka, niestety nie wiemy jak ona ma na imie i jak sie to pisze w razie co, wiec na zaproszeniu chcemy napisac ze zapraszamy Lukasza P. wraz z małzonka?
Jak myslicie moze tak byc ?
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
gornek, dla mnie to nietakt
Ja bym po prostu zapytała, jak ona ma na imię i jak się pisze. Nie sądzę, żeby to było faux pas Kumpel TŻta jak nas na wesele zapraszał, to też go pytał, jak ja mam na nazwisko (łatwo przekręcić), żeby gafy nie strzelić i nie wpisać źle. |
|
|
|
#1286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Łukasz P. wraz z małżonką"nie brzmi źle, ale myślę że lepiej byłoby z imienia
|
|
|
|
|
#1287 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja mama ma takie: http://allegro.pl/swarovski-duze-mig...496867196.html Są bardzo eleganckie,a na zdj. nie wydają się aż takie Hej Kwiatuszek
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie mówilam mojemu TZ zeby do niego dzwonil i sie po prostu zapytal, ale on nie chce bo byl na ich weselu i by glupio bylo ze nie pamieta jej imienia. Wiec bede musiala chyba zagadac z tesciowa zeby zadzwonila, bo i tak potrzebujemy adres do wysylki zaproszenia.
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przypuszczam, że nie ma na imię Kasia, Ania, czy Ola, więc ja bym się nie wstydziła zapytać
Chociażby z racji tego, że możecie nie wiedzieć, jak się pisze jej imię.
|
|
|
|
#1290 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dotka, z tych rzeczy, co wstawiłaś, to mi się szalenie te pierwsze podstawki pod obrączki spodobały, cudne!
Cytat:
Na razie jesteśmy uziemieni bo czekamy na cenniki od kurierów... dzwoniliśmy wszędzie w poniedziałek, a jeszcze nie raczyli wysłać...Co do zaręczyn to dla mnie były niespodzianką, ale z drugiej strony wiedziałam, że ten dzień nadchodzi I właśnie nie płakałam, mimo, że tak dłuuugo czekałam na ten moment Na ślubach za to b. często płaczę ![]() Cytat:
A z jakiej branży założyłaś firmę, jeśli można wiedzieć? ![]() Co do przesądów to ja znam ich sporo, bo pisałam o tym pracę semestralną na studiach kiedyś Ja przesądna nie jestem, ale lubię takie ludowe zwyczaje i mam zamiar przestrzegać tych najważniejszych
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

każdą po kolei bede banować, a jak!

Kazdej z Was chetnie pomoge i co tylko bede wiedziała to podpowiem