![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Czarnula204, bedzie dobrze! Musi byc...
![]() Gratuluje kolejnym mamusiom II kresek ![]() ![]() Tez sie nie moge doczekac, terminu (ale tylko terminu) kolejnej @ , zeby moc zrobic w koncu testowanko i wiedziec na czym stoje, bo to co sie ze mna dzieje od paru dni przechodzi wszelkie pojecie ![]()
#1082 |
Zadomowienie
|
Re: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Hej dziewczyny!
Witam nowe mamusie i gratuluje dwoch kreseczek. U mnie dzis poczatek 8tc i d... samopoczucie beznadziejne muli mnie caly czas, glowa boli, spiaca jestem non stop a dzis rano jak poszlam do lazienki to zaczelo mi sie slabo robic :-((( a i jeszcze wyspac sie nie moge bo ciagle mnie skurcze lapia jak nie w rece to w nodze. Zastanawiam sie czy na wlasna reke moge zelazo lykac bo to pewnie z niedoboru Masakra :-( Coz poradzic, moze mi sie poprawi jak sie wyzalilam ![]() Po za tym dziwnie sie odzywiam na kolacje frytki, na sniadanie lody ![]() Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() A mieszkam w Rugby |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zadomowienie
|
Misia już śpi. Męczy ją strasznie to przeziębienie
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Cytat:
A moze mnie sie cos popietrolilo ![]() To ide sie w magnez zaopatrzec ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
BAN stały
|
Uff..cały dzień poza domem..padam na pyszczek.
Witam wszystkie nowe mamusie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Wtajemniczenie
|
A ty?
![]() Fajnie, ze kilka mam z UK - nie bedziemy osamotnione w niewielu badaniach, ktore nas tutaj czekaja ![]() ![]() Jeszcze tak na uboczu bede, bo pewnosci ciazy nie ma no ale chociaz to moge napisac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakos ciagnie mnie w podbrzuszu i czasem kluje jak kolka ![]() ![]()
![]() |
#1089 |
BAN stały
|
Anessa pewnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanie do podwójnych mamuś. Czy jest sposób aby moja córcia przestała budzić się o 4 rano na mleczko? ![]() Już tak ładnie mi przesypiała noce... Dostawała kaszkę na noc..i spała do 6-7 rano. A teraz coś jej się przestawiło. Je kaszkę i potem koło 3-4 budzi się na mleko i idzie dalej spać do 6. Coraz bardziej mnie to męczy bo często po tym mleczku ja już nie mogę zasnąć i wychodzi tak, że już od 4 nie śpię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
O to mamy wizytę tego samego dnia, tylko ja bez usg ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko u mnie jeszcze mdłości masakra ![]() Cytat:
Z drugiej strony może malutka ma okres intensywnego wzrostu i musi się dotankować ![]() Mi Olaf też się budzi o 5.30 na mleko i czasem zaśnie częściej nie ![]() ![]()
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
madziuuula, dzieki, kciuki sie przydadza
![]() Tak wlasnie patrze, ze mieszkasz w kuj- pom? ![]() ![]()
#1092 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Macie jakieś preferencje co do płci? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | ||||
Zakorzenienie
|
Mój lekarz pewnie obliczy wg OM i wpisze mi 14maj 2014
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W dzień je dużo, na noc też bo aż 240ml gęstej kaszki a mimo wszystko budzi się i to różnie czasem już o północy, czasem o 4. Ale przewaznie zasypia i śpi do 7. Nie wiem jak oduczyć go tego jedzenia próbowałam wszystkiego - więc chyba zostaje mi czekać aż sam odrzuci. Ale chciałabym choć przed drugim móc całą nockę przespać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Dark lady co do płci to chciałabym teraz dziewczynkę bo marzy mi się parka. Ale co będzie to będzie byleby zdrowe ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Nikii spróbuj tego z książki. Bo z młodym moim było to samo, a teraz nawet jak mu próbuję czasem coś dać (jak to dziecko czasem się obudzi i ryczy
![]() Ja to odrobinkę się skłaniam ku dziewczynce, ale to tylko minimalnie. W poprzedniej ciąży wiedziałam jakoś że będzie chłop, teraz na razie sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie to lada dzien
![]() Ostatnia OM mialam 17.08... ale moje cykle wahaja sie w granicach 28- 30 dni... ![]() A wiec wychodzi na to, ze 14- 16.09 w tych dniach sie spodziewam (a raczej nie spodziewam ![]() ![]()
#1097 |
Zakorzenienie
|
Sprawdzam w wysłanych i mi działa. Zapisywałaś to na dysku? Bo czasem otwórz nie działa, trzeba z dysku otworzyć. Jakby co to daj znać, wyślę jeszcze raz.
Lecę, dobranoc. Edytowane przez Dark lady Czas edycji: 2013-09-12 o 20:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja w związku z tym, że mam córcię to baaardzo bym chciała teraz synka. No i chyba nie muszę mówić jak baaardzo tego chce mój mąż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze chciałam mieć parkę, więc wypadałoby, żeby to była dziewczynka... Ale siusiaczkiem też nie pogardzę
![]() U mnie termin według OM na pewno się nie sprawdzi, bo mam długie i nierówne cykle. Edytowane przez nitka_88 Czas edycji: 2013-09-12 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Wtajemniczenie
|
O tak. Chcę dziewczynkę!!!! Chcę czesać kitki, ubierać w sukienki!!! Bo póki co to tylko o motorach słyszę i gram z synem w wyścigi samochodowe.
No ale jak będzie chłopiec- a znając moje szczęscie to będzie- to będę jedyną babą w domu: mąż, syn, dojdzie drugi, kot i 3 psy też płci męskiej!
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
laaaaa, a'propo blizniat, ja mialam braci blizniakow, wiec kto wie, kto wie moze i mi sie kiedys trafia...
![]() ![]()
Edytowane przez Czarnulka7891 Czas edycji: 2013-09-12 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zadomowienie
|
Re: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Mnie tez sie coreczka marzy i tz tez... i te kitki i sukienki i czarne lakierki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
Ja również witam wszystkie nowe mamusie
![]() ![]() Czarnulka nie załamuj się. porozmawiaj z mężęm na pewno podejmiecie jakąś wspólną decyzję. trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze. a ja narzekałam, że nie mam objawów :P a wczoraj i przed wczoraj cały dzień mi się odbijało i mnie mdliło ![]() dziś idę do lekarza rodzinnego bo nie przechodzi mi chrypka, już zaczyna mi się kaszlek załączać od czasu do czasu, a i gardło mnie wczoraj pobolewało. miałam farta bo się miejsce zwolniło i na dziś na 16:30 jesetem zapisana. miłego dnia |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nockę miałam dziś kiepską ;/ Oskar mi się przebudził ok 22.30 i musiałam trzymać za rączką ok 30min aż zaśnie, a ja zasypiałam oparta czołem o łóżeczko. Potem pobudka o 00.30 na mm , 5.10 też na mm . Za to wstanie o 7 i przywitanie z mnóstwem buziaków ![]() (no ale mógł by ten mój syn przestać w końcu jeść w nocy ![]() Dziś coś u Nas pochmurno i zimno, aż się nie chce nosa wystawiać z domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Witajcie piatkowo.Z tej strony ciotka klotka.Dzis 37dc,powtorka bety ktora z wtorku wynosila 1.28..hm Zobaczymy co ten piatek 13tego przyniesie.
#1106 |
Zakorzenienie
|
tak zapisywałam na dysku i jak chcę otworzyć to wyskakuje mi że nie umi znaleźć dokumentu ;/ a mogłabyś spróbować posłać przez inne program np word.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie pobudka jak zawsze o 7mej, na szczęście synek przesypia całe nocki od 21 i jeśli jestem niewyspana, to tylko na własne życzenie, bo za późno kładę się spać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1109 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wczoraj miałam tak zabiegany dzień, że nie dałam rady tu zajrzeć...Byłam w pracy by dokończyć to co zaczęłam (miałam tam być 5 min, a siedziałam 3 godziny, bo wynikły pewne komplikacje ![]() No i trochę to dla mnie było za dużo, bo wieczorem strasznie mnie brzuch bolał, ale już przeszło ![]() Widzę, że dołączyły do nas kolejne mamusie: * Emilia 25, * Iemand - to co, pomalutku wszystkie z poprzedniego wątku się tutaj przeniesiemy ![]() * Madziuuula * Anessa * JagnaK * Seleniti * Nitka_88 Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, witam Was wszystkie ![]() ![]() Czarnulka7891 - zawsze możesz dołączyć do Ciotek-Klotek, a my trzymamy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jak mamusie czujecie się w ten piątek 13-tego? Pogoda nie dopisała, ale ja się czuję bardzo dobrze... dziś kończę 30 wiosen ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Wtajemniczenie
|
Vampirka Tak to już jest. Najpierw wątek ślubny, potem ciążowy
![]() Dzięki za radę. Zapomniałabym, że to przecież na czczo ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.