Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 17:40   #1081
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Czarnula204, bedzie dobrze! Musi byc...

Gratuluje kolejnym mamusiom II kresek grono mamus majowo- czerwcowych rozrasta sie w zastraszajacym tempie...
Tez sie nie moge doczekac, terminu (ale tylko terminu) kolejnej @ , zeby moc zrobic w koncu testowanko i wiedziec na czym stoje, bo to co sie ze mna dzieje od paru dni przechodzi wszelkie pojecie

Czarnulka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 17:43   #1082
kashha
Zadomowienie

Re: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Hej dziewczyny!

Witam nowe mamusie i gratuluje dwoch kreseczek.
U mnie dzis poczatek 8tc i d... samopoczucie beznadziejne muli mnie caly czas, glowa boli, spiaca jestem non stop a dzis rano jak poszlam do lazienki to zaczelo mi sie slabo robic :-((( a i jeszcze wyspac sie nie moge bo ciagle mnie skurcze lapia jak nie w rece to w nodze. Zastanawiam sie czy na wlasna reke moge zelazo lykac bo to pewnie z niedoboru
Masakra :-(
Coz poradzic, moze mi sie poprawi jak sie wyzalilam
Po za tym dziwnie sie odzywiam na kolacje frytki, na sniadanie lody i kawy mi sie chce!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727 using Wizaz Forum mobile app

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 17:44   #1083
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Gratuluję
Cytat:
Napisane przez JagnaK Pokaż wiadomość
Gratulacje

Gdzie mieszkasz w UK?
Dzięki dziewczyny

A mieszkam w Rugby

www.NiciutKa.pl
nitka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 17:47   #1084
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

U mnie dzis poczatek 8tc i d... samopoczucie beznadziejne muli mnie caly czas, glowa boli, spiaca jestem non stop a dzis rano jak poszlam do lazienki to zaczelo mi sie slabo robic :-((( a i jeszcze wyspac sie nie moge bo ciagle mnie skurcze lapia jak nie w rece to w nodze. Zastanawiam sie czy na wlasna reke moge zelazo lykac bo to pewnie z niedoboru
Po za tym dziwnie sie odzywiam na kolacje frytki, na sniadanie lody i kawy mi sie chce!

kasha, bardziej magnez niz zelazo ja przez kilka dni w zeslzym tygodniu mialam bole brzucha, zaczelam brac aspargin i przeszlo, zadne inne skurcze tez mnie nie lapia. wiec celowalabym w magnez

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 17:58   #1085
kaorlak
Zadomowienie

Misia już śpi. Męczy ją strasznie to przeziębienie

Cytat:
Hej dziewczyny!

wiem co czujesz, bo u mnie dzisiaj też zaczął się 8 tydzień i objawy mam te same oprócz skurczów. A na to to jak pisała santom to magnez, a nie żelazo. Tylko kompletnie nie wiem, który można brać w ciąży. Jeśli chodzi o żelazo to ja w poprzedniej ciąży brałam ascofer
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 18:00   #1086
kashha
Zadomowienie

Re: Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
kasha, bardziej magnez niz zelazo ja przez kilka dni w zeslzym tygodniu mialam bole brzucha, zaczelam brac aspargin i przeszlo, zadne inne skurcze tez mnie nie lapia. wiec celowalabym w magnez

A moze mnie sie cos popietrolilo
To ide sie w magnez zaopatrzec
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-09-12, 18:39   #1087
ilkas
BAN stały

Uff..cały dzień poza domem..padam na pyszczek.

Witam wszystkie nowe mamusie Ale nasz wątek się rozrasta
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 19:08   #1088
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Cytat:
Gratulacje

Gdzie mieszkasz w UK?
A ty?

Fajnie, ze kilka mam z UK - nie bedziemy osamotnione w niewielu badaniach, ktore nas tutaj czekaja Zwlaszcza w drugiej ciazy
Jeszcze tak na uboczu bede, bo pewnosci ciazy nie ma no ale chociaz to moge napisac

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Uff..cały dzień poza domem..padam na pyszczek.

Witam wszystkie nowe mamusie Ale nasz wątek się rozrasta
No wlasnie, moze byloby juz dobrze rozpisac liste na kiedy tp? Bo takto nie wiadomo, ktora kiedy rodzi Juz niedlugo zaczna sie czerwcowki, bo jesli moje 2 kreseczki sie potwierdza to ja juz z kalkulatora ciazy mam termi na 25 maja, wiec to juz koncowka I moze tez milo by podac miasto gdzie sie mieszka? To dla mamusiek zawsze jakies ulatwienie, moze nawet pomoc w przyszlych kawkach i spacerkach

Jakos ciagnie mnie w podbrzuszu i czasem kluje jak kolka Nie mialam takich imprez w poprzedniej ciazy

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 19:24   #1089
ilkas
BAN stały

Anessa pewnie trzeba pisać do założycielki wątku na pw i podać wszystkie dane i wtedy wylądujemy na pierwszej stronie w pierwszym poście Chociaż ja jeszcze z tym tp to tak ostrożnie. Czekam aż mi ginekolog powie kiedy A do wizyty jeszcze ho ho Póki co oswajam się z ciążą

Mam pytanie do podwójnych mamuś.
Czy jest sposób aby moja córcia przestała budzić się o 4 rano na mleczko?
Już tak ładnie mi przesypiała noce... Dostawała kaszkę na noc..i spała do 6-7 rano. A teraz coś jej się przestawiło. Je kaszkę i potem koło 3-4 budzi się na mleko i idzie dalej spać do 6. Coraz bardziej mnie to męczy bo często po tym mleczku ja już nie mogę zasnąć i wychodzi tak, że już od 4 nie śpię
Stary 2013-09-12, 19:40   #1090
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Napisane przez Czarnulka7891 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie mamusie oraz ciotki klotki
Caly wczorajszy wierczor spedzilam, na studiowaniu waszego watku
Trzeba przyznac, ze fajnie sie was czyta
No i przede wszystkim gratuluje wszystkim fasolek, a ciotkom klotkom zycze szybkiego dolaczenia do grona zaciazonych
Jesli pozwolicie to przysiade sie tu w kaciku , z nadzieja, ze juz wkrotce do was dolacze ze swoimi II kreseczkami
Pozdrawiam
Trzymam kciuki za 2kreseczki

Cytat:
Napisane przez Czarnula204 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie, wiesci dobrych nie mam, procz tego,ze pierwszy raz kobieta ginekolog mi sie podobala( zawsze chodzilamdo faceta). Zbadala mnie, zrobila tez dowcipne usg i stwierdzila,ze moje jajniki nie sa ciekawe, tym bardziej ,ze dwa jeden to by bylo pol biedy, i stwierdzila,ze jednak na hormonach pewnie bede zawsze bo nie ma efektow wczesniejszych leczen, ciaza poprzednia tez nic niepoprawila. Nastraszyla mnie troche powiedziala,ze niewie czy u mnie zmiany hormonalne tak postepuja szybko czy poprostu to byl cud ze zaszlam w pierwsza ciaze, ma pacejentke inna co jak dla niej nasze jajniki wygladaja identycznie i tamta juz 8 lat nie moze zajsc ,miala nawet inseminacje. No i kazala mi sie zastanowic jakie podejmujemy leczenie czy na dziecko, czy takie zeby wogole miec normalny cykl tzn.okres. podlamalam sie...plakac mi sie chce zaraz wroci Tz musze mu powiedziec...
Gratuluje Annaesiie z calego serduszka i witam kolajne mamy.
Ciotka klotka.
Bądź dobrej myśli, wiara czyni cuda

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
A no dziś bo wieczorami strasznie boli mnie czasem brzuch że ruszyć ręką czy nogą to mordęka ;/ więc tak dla uspokojenia poszłam.

Już po wizycie oczywiście po badaniu trudno stwierdzić dlatego mam przyjść za tydzień na USG . Dokładnie 19.09 na 14
A ten brzuch to nie od noszenia Oskarka?
O to mamy wizytę tego samego dnia, tylko ja bez usg

Cytat:
Hej dziewczyny!

Magnez na skurcze Taki najzwyklejszy, bez dodatków spokojnie możesz brać

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
wiem co czujesz, bo u mnie dzisiaj też zaczął się 8 tydzień i objawy mam te same oprócz skurczów. A na to to jak pisała santom to magnez, a nie żelazo. Tylko kompletnie nie wiem, który można brać w ciąży. Jeśli chodzi o żelazo to ja w poprzedniej ciąży brałam ascofer
Ja też 8 i też śpie na stojąco :p Ucinam sobie nawet drzemki z młodym od kilku dni I bardzo mnie cieszy że o 20 pada lulu, bo tak bym padała z nim
Tylko u mnie jeszcze mdłości masakra

Cytat:
Już tak ładnie mi przesypiała noce... Dostawała kaszkę na noc..i spała do 6-7 rano. A teraz coś jej się przestawiło. Je kaszkę i potem koło 3-4 budzi się na mleko i idzie dalej spać do 6. Coraz bardziej mnie to męczy bo często po tym mleczku ja już nie mogę zasnąć i wychodzi tak, że już od 4 nie śpię
A może w dzień za mało je? Albo większą kolacje mogłaby zjeść?
Z drugiej strony może malutka ma okres intensywnego wzrostu i musi się dotankować
Mi Olaf też się budzi o 5.30 na mleko i czasem zaśnie częściej nie A wcześniej jak się budził to mleka długo nie wołał, nie chciał od razu po pobudce

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 19:55   #1091
Czarnulka7891
Zakorzenienie

madziuuula, dzieki, kciuki sie przydadza
Tak wlasnie patrze, ze mieszkasz w kuj- pom? tez pochodze z Twoich okolic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 20:22   #1092
Dark lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Mój Kubuś dzieki tej metodzie przesypiał samodzielnie całe noce od 4 miesiąca życia. Także warta jest uwagi.
Ja już się jej nie wyrzeknę i nowego szkraba będę uczyć jak tylko wystarczająco podrośnie

Cytat:
Jestem po wizycie, wiesci dobrych nie mam, procz tego,ze pierwszy raz kobieta ginekolog mi sie podobala( zawsze chodzilamdo faceta). Zbadala mnie, zrobila tez dowcipne usg i stwierdzila,ze moje jajniki nie sa ciekawe, tym bardziej ,ze dwa jeden to by bylo pol biedy, i stwierdzila,ze jednak na hormonach pewnie bede zawsze bo nie ma efektow wczesniejszych leczen, ciaza poprzednia tez nic niepoprawila. Nastraszyla mnie troche powiedziala,ze niewie czy u mnie zmiany hormonalne tak postepuja szybko czy poprostu to byl cud ze zaszlam w pierwsza ciaze, ma pacejentke inna co jak dla niej nasze jajniki wygladaja identycznie i tamta juz 8 lat nie moze zajsc ,miala nawet inseminacje. No i kazala mi sie zastanowic jakie podejmujemy leczenie czy na dziecko, czy takie zeby wogole miec normalny cykl tzn.okres. podlamalam sie...plakac mi sie chce zaraz wroci Tz musze mu powiedziec...
Ciotka klotka.
Kuzynce też wielkich szans nie dawali. Ale znalazła specjalistę tylko od bezpłodności i ma wspaniałego dzieciaczka. Chociaż mówi że chyba wizyta w Częstochowie dużo pomogła.

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Oczywiście każdy chce dla swojego dziecka jak najlepiej i postępuje jak uważa za właściwe. Ja wiem, że nie byłabym w stanie znieść płacz mojego dziecka i nie reagować. Zawsze byłam miękka jeśli chodzi o łzy mojej córci. teraz jest trochę inaczej, bo próbowała mną tym manipulować, ale szybko ją tego oduczyliśmy jeśli u Was ta metoda się sprawdziła to tylko się cieszyć
To i tak nie zmienia mojego nastawienia do tej metody
Wiadomo

Macie jakieś preferencje co do płci?

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 20:27   #1093
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe jak z terminem porodu bedzie
Mój lekarz pewnie obliczy wg OM i wpisze mi 14maj 2014

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny

Czy zechcecie mnie przyjąć do swojego grona ?
Cytat:
Napisane przez nitka_88 Pokaż wiadomość
Witam ponownie, przeczucie mnie nie myliło... Jestem w ciąży! Więc opowiem coś o sobie. Mam na imię Anita, mieszkam w UK i mam rocznego synka Alexa. Starania o drugie dziecko planowaliśmy rozpocząć w przyszłym roku, ale wyszło, jak wyszło.
Może nie jest to najlepszy moment na powiększenie rodziny, ale nie mogę też powiedzieć, jakoby ta ciąża była niechciana. Bo chciana, ale w przyszłym roku
Zapewne nie będę udzielać się zbyt czynnie, bo i synek i praca mi na to nie pozwolą, ale czytać postaram się na bieżąco i od czasu do czasu, dorzucę swoje 3 grosze.
Witajcie

Cytat:
Czarnula204, bedzie dobrze! Musi byc...

Gratuluje kolejnym mamusiom II kresek grono mamus majowo- czerwcowych rozrasta sie w zastraszajacym tempie...
Tez sie nie moge doczekac, terminu (ale tylko terminu) kolejnej @ , zeby moc zrobic w koncu testowanko i wiedziec na czym stoje, bo to co sie ze mna dzieje od paru dni przechodzi wszelkie pojecie
a kiedy masz termin?

Cytat:
Anessa pewnie trzeba pisać do założycielki wątku na pw i podać wszystkie dane i wtedy wylądujemy na pierwszej stronie w pierwszym poście Chociaż ja jeszcze z tym tp to tak ostrożnie. Czekam aż mi ginekolog powie kiedy A do wizyty jeszcze ho ho Póki co oswajam się z ciążą

Ja niestety nie pomogę bo mój ma 17m i niestety ciągle w nocy je ;/
W dzień je dużo, na noc też bo aż 240ml gęstej kaszki a mimo wszystko budzi się i to różnie czasem już o północy, czasem o 4. Ale przewaznie zasypia i śpi do 7.
Nie wiem jak oduczyć go tego jedzenia próbowałam wszystkiego - więc chyba zostaje mi czekać aż sam odrzuci. Ale chciałabym choć przed drugim móc całą nockę przespać

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

A ten brzuch to nie od noszenia Oskarka?
O to mamy wizytę tego samego dnia, tylko ja bez usg

Tak od noszenia. Chociaż i tak staram się ograniczyć to do minimum np. wyciąganie/wkładanie z/do łóżeczka /wózka, czasem gdzieś przenieść itp.

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Dark lady co do płci to chciałabym teraz dziewczynkę bo marzy mi się parka. Ale co będzie to będzie byleby zdrowe
Stary 2013-09-12, 20:32   #1094
Dark lady
Zakorzenienie

Nikii spróbuj tego z książki. Bo z młodym moim było to samo, a teraz nawet jak mu próbuję czasem coś dać (jak to dziecko czasem się obudzi i ryczy, ale rzadko) to wywala, odwraca się i idzie dalej spać.

Ja to odrobinkę się skłaniam ku dziewczynce, ale to tylko minimalnie. W poprzedniej ciąży wiedziałam jakoś że będzie chłop, teraz na razie sama nie wiem

kochanie

No i jesteś

Stary 2013-09-12, 20:36   #1095
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Nikii spróbuj tego z książki. Bo z młodym moim było to samo, a teraz nawet jak mu próbuję czasem coś dać (jak to dziecko czasem się obudzi i ryczy, ale rzadko) to wywala, odwraca się i idzie dalej spać.

Ja to odrobinkę się skłaniam ku dziewczynce, ale to tylko minimalnie. W poprzedniej ciąży wiedziałam jakoś że będzie chłop, teraz na razie sama nie wiem
Chciałam to sobie wydrukować i wieczorem poczytać, ale jak pobieram i potem chcę otworzyć to pisze mi że nie może otworzyć dokumentu ;/ Dodam że otwieram przez adobe
Stary 2013-09-12, 20:37   #1096
Czarnulka7891
Zakorzenienie

Cytat:
a kiedy masz termin?
W zasadzie to lada dzien
Ostatnia OM mialam 17.08... ale moje cykle wahaja sie w granicach 28- 30 dni...
A wiec wychodzi na to, ze 14- 16.09 w tych dniach sie spodziewam (a raczej nie spodziewam ) @

Stary 2013-09-12, 20:40   #1097
Dark lady
Zakorzenienie

Sprawdzam w wysłanych i mi działa. Zapisywałaś to na dysku? Bo czasem otwórz nie działa, trzeba z dysku otworzyć. Jakby co to daj znać, wyślę jeszcze raz.

Lecę, dobranoc.

kochanie

No i jesteś

Edytowane przez Dark lady
Czas edycji: 2013-09-12 o 20:43
Stary 2013-09-12, 20:53   #1098
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
A może w dzień za mało je? Albo większą kolacje mogłaby zjeść?
Z drugiej strony może malutka ma okres intensywnego wzrostu i musi się dotankować
Mi Olaf też się budzi o 5.30 na mleko i czasem zaśnie częściej nie A wcześniej jak się budził to mleka długo nie wołał, nie chciał od razu po pobudce
Próbowałam dawać więcej w dzień, ale jakoś nie za bardzo chciała. Albo zjadła trochę więcej a potem i tak pobudka

Cytat:

Ja w związku z tym, że mam córcię to baaardzo bym chciała teraz synka. No i chyba nie muszę mówić jak baaardzo tego chce mój mąż
Cytat:
Ja niestety nie pomogę bo mój ma 17m i niestety ciągle w nocy je ;/
W dzień je dużo, na noc też bo aż 240ml gęstej kaszki a mimo wszystko budzi się i to różnie czasem już o północy, czasem o 4. Ale przewaznie zasypia i śpi do 7.
Nie wiem jak oduczyć go tego jedzenia próbowałam wszystkiego - więc chyba zostaje mi czekać aż sam odrzuci. Ale chciałabym choć przed drugim móc całą nockę przespać
Hm..to może ja się porywam z motyką na słońce i tak ma po prostu być z tym karmieniem Już się za wygodna zrobiłam..bo jakiś czas temu Emilka dawała mi ładnie pospać caaałe 8 godzin i teraz mi tego brakuje

Cytat:
A jaki to sposób z książki?
Stary 2013-09-12, 21:21   #1099
nitka_88
Zadomowienie

Ja zawsze chciałam mieć parkę, więc wypadałoby, żeby to była dziewczynka... Ale siusiaczkiem też nie pogardzę

U mnie termin według OM na pewno się nie sprawdzi, bo mam długie i nierówne cykle.

www.NiciutKa.pl

Edytowane przez nitka_88
Czas edycji: 2013-09-12 o 21:23

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 21:28   #1100
dwakolory1
Wtajemniczenie

Cytat:

O tak. Chcę dziewczynkę!!!! Chcę czesać kitki, ubierać w sukienki!!! Bo póki co to tylko o motorach słyszę i gram z synem w wyścigi samochodowe.
No ale jak będzie chłopiec- a znając moje szczęscie to będzie- to będę jedyną babą w domu: mąż, syn, dojdzie drugi, kot i 3 psy też płci męskiej!

17.02.2013 r. [*]- 10 tc
15.11.2013 r.[*]- Ania 16tc

dwakolory1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-12, 21:36   #1101
Czarnulka7891
Zakorzenienie

laaaaa, a'propo blizniat, ja mialam braci blizniakow, wiec kto wie, kto wie moze i mi sie kiedys trafia...

Edytowane przez Czarnulka7891
Czas edycji: 2013-09-12 o 22:17
Stary 2013-09-12, 23:05   #1102
kashha
Zadomowienie

Re: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Mnie tez sie coreczka marzy i tz tez... i te kitki i sukienki i czarne lakierki ale zobaczymy byle zdrowe bylo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-09-13, 05:34   #1103
anna_588
Raczkowanie

Ja również witam wszystkie nowe mamusie Gratuluje 2 kreseczek

Czarnulka nie załamuj się. porozmawiaj z mężęm na pewno podejmiecie jakąś wspólną decyzję. trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.

a ja narzekałam, że nie mam objawów :P a wczoraj i przed wczoraj cały dzień mi się odbijało i mnie mdliło

dziś idę do lekarza rodzinnego bo nie przechodzi mi chrypka, już zaczyna mi się kaszlek załączać od czasu do czasu, a i gardło mnie wczoraj pobolewało. miałam farta bo się miejsce zwolniło i na dziś na 16:30 jesetem zapisana.

miłego dnia
anna_588 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 07:08   #1104
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
W zasadzie to lada dzien
Ostatnia OM mialam 17.08... ale moje cykle wahaja sie w granicach 28- 30 dni...
A wiec wychodzi na to, ze 14- 16.09 w tych dniach sie spodziewam (a raczej nie spodziewam ) @
w takim razie kciuki oby nie przyszła

Nockę miałam dziś kiepską ;/ Oskar mi się przebudził ok 22.30 i musiałam trzymać za rączką ok 30min aż zaśnie, a ja zasypiałam oparta czołem o łóżeczko. Potem pobudka o 00.30 na mm , 5.10 też na mm . Za to wstanie o 7 i przywitanie z mnóstwem buziaków
(no ale mógł by ten mój syn przestać w końcu jeść w nocy )

Dziś coś u Nas pochmurno i zimno, aż się nie chce nosa wystawiać z domu.
Stary 2013-09-13, 07:15   #1105
malinka1984
Zakorzenienie

Witajcie piatkowo.Z tej strony ciotka klotka.Dzis 37dc,powtorka bety ktora z wtorku wynosila 1.28..hm Zobaczymy co ten piatek 13tego przyniesie.
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 07:20   #1106
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdzam w wysłanych i mi działa. Zapisywałaś to na dysku? Bo czasem otwórz nie działa, trzeba z dysku otworzyć. Jakby co to daj znać, wyślę jeszcze raz.

Lecę, dobranoc.
tak zapisywałam na dysku i jak chcę otworzyć to wyskakuje mi że nie umi znaleźć dokumentu ;/ a mogłabyś spróbować posłać przez inne program np word.
Stary 2013-09-13, 08:14   #1107
nitka_88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witajcie piatkowo.Z tej strony ciotka klotka.Dzis 37dc,powtorka bety ktora z wtorku wynosila 1.28..hm Zobaczymy co ten piatek 13tego przyniesie.
Powodzenia

U mnie pobudka jak zawsze o 7mej, na szczęście synek przesypia całe nocki od 21 i jeśli jestem niewyspana, to tylko na własne życzenie, bo za późno kładę się spać

www.NiciutKa.pl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 08:30   #1108
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Cytat:
Napisane przez dwakolory1 Pokaż wiadomość
Ja OM 5 sierpnia, a test rownież 3 września. Idziesz już na wizytę? Ja dopiero za półtora tyg.
No właśnie byłam na prywatnej wizycie i uzgodniłam z ginekologiem, że to za wcześnie jeszcze żeby coś zobaczyć (5ty tydzień) i zaproponował, że przełożymy wizytę (dzięki temu nie musiałam płacić za tą wczorajszą). Tak więc mam zrobić badania i przyjść 3go października. I od razu mam pytanko. Co powinnam przygotować do tych badań. Wiem, że muszę kupić pojemniczek na siku i rano nabrać i co poza tym? Resztę już zrobią na miejscu?
Iemand jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:52   #1109
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam
Wczoraj miałam tak zabiegany dzień, że nie dałam rady tu zajrzeć...Byłam w pracy by dokończyć to co zaczęłam (miałam tam być 5 min, a siedziałam 3 godziny, bo wynikły pewne komplikacje , ale zakończyłam dziada). Byłam też w domu rodziców i zabrałam zimowe rzeczy - mam teraz 3 big torby do wypakowania, wczoraj już nie miałąm na to siły... No i resztką sił wybraliśmy i kupiliśmy z TŻ nowe WC (stare cieknie). Teraz jeszcze muszę montera znaleźć...
No i trochę to dla mnie było za dużo, bo wieczorem strasznie mnie brzuch bolał, ale już przeszło

Widzę, że dołączyły do nas kolejne mamusie:
* Emilia 25, * Iemand - to co, pomalutku wszystkie z poprzedniego wątku się tutaj przeniesiemy
* Madziuuula
* Anessa
* JagnaK
* Seleniti
* Nitka_88

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, witam Was wszystkie i trzymam kciuki za dzidziusie

Czarnulka7891 - zawsze możesz dołączyć do Ciotek-Klotek, a my trzymamy za awans

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
witam wszystkie nowe mamuski

oj rzeczywiscie duzo juz doswiadczonych mamusiek tutaj jest dobrze, beda rada sluzyly
Też o tym pomyślałam i na to liczę :diabel:

Cytat:
Ciotka klotka.
Bardzo mi przykro Mam nadzieję, że leczenie w końcu przyniesie efekty

Jak mamusie czujecie się w ten piątek 13-tego? Pogoda nie dopisała, ale ja się czuję bardzo dobrze... dziś kończę 30 wiosen

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Iemand Pokaż wiadomość
No właśnie byłam na prywatnej wizycie i uzgodniłam z ginekologiem, że to za wcześnie jeszcze żeby coś zobaczyć (5ty tydzień) i zaproponował, że przełożymy wizytę (dzięki temu nie musiałam płacić za tą wczorajszą). Tak więc mam zrobić badania i przyjść 3go października. I od razu mam pytanko. Co powinnam przygotować do tych badań. Wiem, że muszę kupić pojemniczek na siku i rano nabrać i co poza tym? Resztę już zrobią na miejscu?
Pamiętać, by przed pobraniem krwi nic nie jeść i nie pić nic słodkiego, bo pewnie będziesz miała badaną glukozę

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 08:55   #1110
Iemand
Wtajemniczenie

GG do Iemand

Vampirka Tak to już jest. Najpierw wątek ślubny, potem ciążowy

Dzięki za radę. Zapomniałabym, że to przecież na czczo
Iemand jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości