|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Też tak ostatnio się czułam, ale przeszło bokiem na szczęście.
Cytat:
Spróbuj, podobno wystarczy krótki trening i daje dobre efekty, a mi szkoda czasu żeby codziennie ileś tam ćwiczyć wolę ten czas wykorzystać na rzecz siedzenia na kanapie A po @ będę dalej robić 8 min abs, narazie się boję o tą moją torbiel nieszczęsną... |
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Shine_on interwały sa bardzo skuteczne!
Elsay ja też niewyspana, nie nauczona na jutro (ale nie idę do sql..) jutro wyśpię się i mam nadzieję, że zbiorę siły do funkcjonowania normalnego, bo dziś osłabiona byłam i w szkole i na treningu. |
|
|
|
#543 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też rozgrzana i zarumieniona,ale od ćwiczeń-choć trochę mnie zaczyna gardziołko boleć... Cytat:
i nie umieraj![]() Cytat:
![]() ja jestem po @,więc poćwiczyłam mel b.abs melduję trochę ćwiczonek-rozgrzewka,mel b. na brzuch i ramiona,moje ćwiczenia na nogi i rozciąganie-ok.40 min no i melduję trochę ciastek zbożowych z biedry-szkoda,że bardzo dobre...i śliwkę w czekoladzie-ech-muszę się opanować,szczególnie na wieczór,bo będzie z tego wielka du.pa |
||||
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zadomowienie
|
kasia77177 ja sobie jadam ciastka owsiane z Sante, najlepsze te naturalne
i tak jedno ciastko ma ok 50 kcal, wiec pozwalam sobie na 2-3 czasami. Teraz zakupilam jęczmienne tej firmy, mam nadzieję że będą dobre a może te zbożowe też nie były jakieś złe jeśli chodzi o składniki?Ja jestem zdziwiona, że umiem wytrzymać bez słodyczy, kompletnie mnie nie ciągnie póki co, no ale odpukać, bo to dopiero pierwszy miesiąc... ale mam nadzieje, ze może oduczę się chęci na słodycze?
|
|
#546 | |
|
Wtajemniczenie
|
tu nie ma się co śmiać
tu trzeba płakaćCytat:
![]() idę pod prysznic, później trochę poczytam i spaaać- dobrej nocy! |
|
|
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej.. skopiuję z endomondo:
Nowy rekord życiowy: 10 km w 59m:07s , lepiej o 1m:01s od poprzedniego. ![]() ![]() Dietkowo idealnie, w końcu wracam na właściwe tory
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
hej
melduję najlepszy wieczór ever żartuję było miło
|
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Powiem tylko...90.6....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
rośnie czyli ?
może woda od tych leków się zatrzymała, nie poddawaj się, bo ładnie jesz terazhej |
|
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
![]() Ide na zastrzyk.... |
|
|
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super!!!hej
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VI
Brawa dla wszystkich ćwiczących
![]() anns piękny rekord ![]() Elsay ja mam wrażenie, że co lekarz to przebija poprzedniego pod względem bycia 'genialnym' ![]() Dzo mam nadzieje, że dziś już się dobrze czujesz i nic Cię nie rozłoży Cytat:
Dziś siedzę jeszcze w domku, może pojeżdżę choć chwilkę na rowerku bo aż mi głupio tu wchodzić nic nie robiąc No dobra zaliczyłam 4km spacer :PDoradźcie coś bo nie wiem co robić. Na wadze dziś ujrzałam 48,5kg ale zawdzięczam to zapewne odwodnieniu i chorobie. Praktycznie mało co jem…Na siłe zjadłam śniadanie i już je zdążyłam zwrócić;/ Nie chce już chudnąć a boje się, że nic nie jedząc metabolizm mi padnie… Z drugiej strony jedząc kończę tak jak dzisiaj;/ Co najlepiej zrobić w takiej sytuacji? Oczywiście jem lekko ale to nic nie daje.
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-09-13 o 08:15 |
|
|
|
|
#554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
a o 4.20 siedzieliśmy już w samochodzie. Znów jechaliśmy z duszą na ramieniu.... coś się zaczęło dziać z samochodem coś jakby stukało, pyrkało w rurze wydechowej... eh ;( podjęliśmy wstępnie decyzję, że chyba coś kupujemy... dłużej tak się nie da raz, że to nie jest nasz samochód i nie chcemy ciągłych pretensji, że jeździmy nie wiadomo jak (znaczy TŻ) czy po jakichś wertepach... cóż, w Polsce drogi są jakie są i nie ma się co dziwić. Po drugie, samochód ma już 15 lat i ma prawo się w nim coś psuć... a ciągle wywalać na naprawy i gó.wno z tego mieć to już wolimy spłacać ratę kredytu... a teraz TŻ dużo jeździ, bo ma specjalizację w rozjazdach, dodatkowo musi na dyżury dojeżdżać... po co się stresować za każdym razem eh...Sikorka, co za lekarz koniecznie skonsultuj to z innym w Polsce anns, Alice za biegi i dla innych dziewuszek za wszystkie ćwiczonka! ![]() ![]() Dżonka, jak tam się czujesz dziś? Mnie chyba też coś bierze... trzęsie mnie zimno i gardło zaczyna boleć ![]() Cytat:
Aga, mi też coś niedobrze... ostatnio diety nie trzymam i się źle czuję ![]() Fajnie, że wieczorek się udał ![]() Anulciak, to pewnie wina tych sterydów... Ale to tylko woda, więc się nie przejmuj ![]() Idę do sklepu po jakieś żarcie, bo ino światło w lodówce
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#555 | ||
|
Tajka
|
Ale mi się twarz popsuła...
budzę się a tu tam coś tu coś heh. To chyba ta zmiana pogody.Obudził mnie wredny budzik taty "wake up, it's 8" czy coś takiego, i się wydziera cholera jasna. To wstałam, przeszłam do pokoju, znalazłam ten telefon i wyłączyłam. Pogoda fa-tal-na. Nic tylko się zaszyć pod kocem
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
uuuuuuuuuuu
to superCytat:
![]() ![]() będę trzymała kciukasy! cześć dziewczyny, usnęłam o 1, wstałam o 8, jakoś tak dziwnie się czuję póki co siedzę w domu, po południu mam umówioną wizytę u lekarza sportowego, potem trening. Śniadanie już zjadłam, porządne śniadanie. |
|
|
|
|
#557 |
|
Konto usunięte
|
Hej. U mnie nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Pogoda taka sobie, ale to nie ważne bo i tak siedzę w mieszkaniu. Staram się jakoś organizować każdy dzień żeby mi szybciej czas zleciał, ale i tak się ciągnie
Jeszcze 28dni i będę w domu.... ![]() Za chwilkę idę na śniadanie. anns_ za rekord ![]() Pisałaś, że masz @ więc to wpływa na wzrost wagi. Dodatkowo leki... ![]() Po co się ważysz co chwilkę? Poczekaj aż poczujesz się lżejsza. |
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
![]() Wpadłam się tylko pożegnać ![]() Do PL wracam 24 września. Trzymajcie się grzecznie Do napisania
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty baw się dobrze
|
|
#560 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanego wyjazdu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia będziemy czekać
Miłego wyjazdu! |
|
|
|
#564 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chora jesteś, więc na żadnym rowerku, tylko daj się organizmowi regenerować! Jak nie możesz jeść, to kurcze... spróbuj jakieś kaszki dla dzieci, one są kaloryczne. A było w ostatnich dniach coś, co zjadłaś i nie zwróciłaś?Cytat:
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42780060]Hej. U mnie nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Pogoda taka sobie, ale to nie ważne bo i tak siedzę w mieszkaniu. Staram się jakoś organizować każdy dzień żeby mi szybciej czas zleciał, ale i tak się ciągnie Jeszcze 28dni i będę w domu.... ![]() [/QUOTE] Zleci raz dwa ![]() Cytat:
A mnie łeb boli i nie mam nic do jedzenia w pracy... narazie nie mogę wyjść do sklepu, ale na pewno wkrótce to zrobię, mam ochotę na coś słodkiego bo pogoda jest do dupy
|
||||
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#566 |
|
Konto usunięte
|
Tak ładnie zaczęłam swój dzień jedzeniowo, a już mam ochotę to zepsuć
Chodzi za mną słodkie i to bardzo, ale nie mogę się złamać bo wczorajszy obiad miałam niezbyt dietetyczny więc dzisiaj muszę wytrzymać. Teraz popijam kawę
|
|
|
|
#567 | ||
|
Tajka
|
Mi też. Ja nigdy nie miałam potrzeby używania fluidów, pudrów ani innych matujących rzeczy
a teraz to pod nosem, to na czółku ![]() Ach ta jesień. I włosy wypadają i nieproszeni goście się pojawiają ![]() Dzisiaj będzie 2 dzień 30DS level 2. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej. Najgorzej to u mnie z siłowymi. Tj. ciężarki. Niby mam tylko 2x1kg, ale i tak trudno jest mi nimi operować. Moje ramiona to porażka
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42781991]Tak ładnie zaczęłam swój dzień jedzeniowo, a już mam ochotę to zepsuć
Chodzi za mną słodkie i to bardzo, ale nie mogę się złamać bo wczorajszy obiad miałam niezbyt dietetyczny więc dzisiaj muszę wytrzymać. Teraz popijam kawę [/QUOTE]Mnie na szczęście odrzuca od słodkości.. Dziwnie się czuję, jakaś taka osłabiona, głowa mnie boli, nie wiem co się dzieje, tak myślę, czy to oddanie krwi może mieć związek.. wczześniej, jak oddawałam siostra, jak na mnie spojrzała to mówi, że wyglądam, jak jakaś zamulona, bez życia. Muszę chyba jakieś witaminy brać Cytat:
|
|
|
|
|
#569 | |||
|
Tajka
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42781991]Tak ładnie zaczęłam swój dzień jedzeniowo, a już mam ochotę to zepsuć
Chodzi za mną słodkie i to bardzo, ale nie mogę się złamać bo wczorajszy obiad miałam niezbyt dietetyczny więc dzisiaj muszę wytrzymać. Teraz popijam kawę [/QUOTE]Uratuj się kostką gorzkiej czekolady ![]() Ja zawsze mam awaryjną 85% i ostatnio udało mi się dorwać 90%. ![]() Tej 85% biorę pół kostki, bo jest dość spora (belgian, czy jakoś tak), a tej drugiej to normalnie kosteczkę, bo ma zwykłe wielkościowo ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Ja dzisiaj zjadłam normalnie ładne śniadanie. Wypiłam potem herbatkę i musiałam położyć się, bo miałam wrażenie, że zaraz oddam wszystko, co przyjęłam a zjadłam to, co już miałam w zwyczaju.
|
|
#570 | |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi za mną słodkie i to bardzo, ale nie mogę się złamać bo wczorajszy obiad miałam niezbyt dietetyczny więc dzisiaj muszę wytrzymać. Teraz popijam kawę [/QUOTE]Nie grzesz trzymaj się razem ze mną ja ostatnie dni miałam bardzo niedietetyczne, źle mi ze sobą, strasznie mi niedobrze i ciężko na żołądku... chcę żeby mi się choć dzisiaj udało z dietką damy radę traxx, c'nie?! Na śniadanko zjadłam placuszki otrębowe z kefirem i rzodkiewkami dawno nie miałam takiego śniadanka aaa, postanowiłam nie żreć chleba przez co najmniej tydzień... ogólnie mało go zawsze jadłam, ale ostatnio wpadało dość często (bo oczywiście najszybciej ) i to jeszcze białe Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

wolę ten czas wykorzystać na rzecz siedzenia na kanapie 
od czasu do czasu teraz zamierzam....
taaa jutro coś chcą na tańcach, sobota wesele, ale 

a o 4.20 siedzieliśmy już w samochodzie. Znów jechaliśmy z duszą na ramieniu.... coś się zaczęło dziać z samochodem
coś jakby stukało, pyrkało w rurze wydechowej... eh ;( podjęliśmy wstępnie decyzję, że chyba coś kupujemy... dłużej tak się nie da
koniecznie skonsultuj to z innym w Polsce 
póki co siedzę w domu, po południu mam umówioną wizytę u lekarza sportowego, potem trening. 
chora jesteś, więc na żadnym rowerku, tylko daj się organizmowi regenerować! Jak nie możesz jeść, to kurcze... spróbuj jakieś kaszki dla dzieci, one są kaloryczne. A było w ostatnich dniach coś, co zjadłaś i nie zwróciłaś?
trzymaj się razem ze mną
dawno nie miałam takiego śniadanka